|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
jak ma ktoś wniosek to proszę o udostępnienie - na oficjalnej zniknął po przebudowie; pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
jakby Ci nikt nie udostępnił to są w Wiślackim Świecie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
liczę jednak, że ktoś się znajdzie, bo chciałem kilka wyrobić dla znajomych wybierających się na mecz (sam mam) żeby jutro jedna osoba zaniosła do WŚ i prawie może się wyrobią do wtorku żeby nie trzeba było stać we środę; czuję że wtedy będzie sajgon...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
nie wie ktoś ile trwa wyrobienie duplikatu karty (skradziona razem z portfelem) i co trzeba zrobić by takową dostać?
z góry dzięki za odpowiedź ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ile można czekać na wyrobienie karty kibica? Czy jest szansa otrzymania jej przed rozpoczęciem sprzedaży biletów?
Z góry dzięki za informacje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
skladasz w poniedzialek, odbierasz w czwartek, przy sprzedazy karnetow tyle to trwalo
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
a mam jeszcze takie jedno pytanko do ludzi którzy nie dawno takowy wniosek składali... A mianowicie: We winsoku jest napisane "należy złożyć osobiście", przestrzegają tego "przepisu" czy mogę złożyć wniosek za kogoś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Byłem w Wislackim Świecie, chciałem wyrobić karty dla znajomych i zostałem poinformowany, że ze względu na grę na Hutniku karty nie są wyrabiane. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego i co ma wspólnego gra na Hutniku z wyrobieniem karty?
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Pewnie uznali, że wyrabianie Kart teraz nie ma sensu, bo i tak nie będą używane. No i w sumie mają rację, bo po co Ci teraz Karta?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie dlatego teraz chciałem wyrobić bo są tam pustki i poszłoby szybko i sprawnie. Mnie się wydaje że taki klub jak Wisła powinien wyrabiać takie karty non stop bez względu czy gramy na Reymonta czy nie.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja wyrabiałem przed startem rundy wiosennej rok temu, miałem kartę chyba po 3-4 dniach. Wiadomo jaką mieliśmy pozycję w lidze i mało osób liczyło na sukces, dlatego też były pustki.
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mógłby ktoś wrzucić link z wnioskiem o Wyrobienie Karty Kibica bo wcześniejszy link wygasł
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Na tym przykładzie widać poziom marketingu we Wiśle... Byleby do przodu.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety to jest prawda, marketing leży, a nowego dyrektora jak nie było tak nie ma.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzisz jednak karty kibica będą potrzebne jak chcesz karnet lub nie chcesz dopłacać za bilet. Brak ich wyrabiania wcześniej świadczy tylko o poziomie profesjonalizmu tego klubu.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
"Wniosek na KK dla nieletniego dziecka musi złożyć rodzic lub opiekun prawny" Jak to jest bez rodzica sie nie obejdzie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Z tego co ja rozmawialm ,z ludzmi z Wislackiego swiatu. To karty beda wyrabiane dopiero w lipcu , ponieważ dopiero wtedy bedzie wiadomo jaki bedzie system odczytu biletow i karnetow, i calkiem mozliwe jest ze wszyscy kibice beda musieli wymienic swoje karty kibica, bo niebeda kompatybilne z nowym systemem.
![]()
Zawsze wierni i oddani -to z Kościelnik fani
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie działa. ![]()
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez Kibicka : 08.03.2010 o godz. 23:23.
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś ten wniosek na dysku? Albo jakiś działający link do niego...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
czyli jednak mozna wyrobic KK? pytam bo jezeli jest mozliwosc chcialbym wyrobic.
Dzieki za odpowiedz. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak można.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
duplikat jesli potrzebuje bo juz karte mialem ale sie zapodziala...to tez wniosek wypelniam czy tylko place i pokazuje dokument potwierdzajacy tozsamosc? (sory za brak pl znakow)
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
KK muszę odebrać osobiście
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
tak, musisz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
podajcie godziny otwarcia punktu wyrabiania Kart kibica
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jak WŚ, czyli 11-18, a w sb. 10-14
![]()
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Napisałem na numer gg 1906 czy w przypadku osoby niepełnoletniej rodzic musi złożyć wniosek o Kartę Kibica. W odpowiedzi napisano mi, że wniosek musi podpisać osoba pełnoletnia. Czyli chyba wystarczy, że rodzic podpisze.
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|