|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To tylko pokazuje jakie my mamy rozeznanie na temat pilkarzy. Pol roku blokowal u nas miejsce mlodszym z ME.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jak patrze , na Igora na tym zdjęciu to na myśl mi się nasuwa stwierdzenie : O Boże.. Co te używki z nim zrobiły. to wręcz przerażające , że Igor wygląda jak alkoholik i kryminalista. Mam nadzieje , że teraz tak nie wyglada
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Z tym Sypniewskim to chyba zart... Tylko czekac jak napisza ze znowu nawalony lezy na murawie
Ja mu zle nie zycze ale on juz dawno skonczyl swoja kariere pilkarska... i nie tylko pilkarska. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jeżeli to faktycznie prawda to już nie wbije sie na ten sam poziom co za czasów gry w Atenach czy Wiśle , czy tez reprezentacji Polski . Do dziś pamiętam jego mecz debiutancki z Kamerunem w Poznaniu gdy reprezentacja zremisowała z drużyna z Czarnego Lądu 0:0. Szczególnie tu chodzi mi o jedną jego akcję kiedy ładnym dryblingiem minął obrońce , zagrał wzdłuż bramki i pewnie Świerczewski zdobyłby gola gdyby mu Wichniarek nie przeszkodził w tym
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ale talent miał nieprzeciętny. Jedyny Polak w ostatnich latach co mógł grać w najlepszych klubach Świata. Oczywiście jeśli chodzi o zawodników z pola.
No ale jak ma nie po kolei w głowie to jego strata. Pamiętam jak jako zawodnik PAOK mijał graczy ManUtd jak tyczki... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fakt , drybling Igor miał , też ciekaw jestem jak potoczyłaby sie jego kariera jakby nie zszedł na złą drogę..
![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Taaa ja też mu życzę wszystkiego najlepszego, szczególni po tym jak powiedział, że Wisła jest milicyjna(kiedy nie mógł przebić się do pierwszego składu bo grał piach . Pijak, farmazoniarz, narkoman ( kompleksiarz?)
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dudu wymiataczem nie był, ale na pewno bardziej pożyteczny od Beto, a pod względem skuteczności przebijał Ćwielonga. Zarówno jego jak i Paulisty pozbyto się zbyt pochopnie i dlatego mamy teraz trzech napastników, z czego dwóch niedoleczonych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Też przypominają mi się jego mecze z Panathinaikosu... gdy w Lidze Mistrzów wkręcał w ziemię najlepszych obrońców świata.
Znając słabość tej ligi to pewnie i tak nie jest gorszy od większości napastników. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo Radu Matu
Biedaczek się potknął strzelając dobrze,że nie gra u nas.edit o kutwa gol dla cracovi ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ciesz się, że nie oglądałeś meczu odra-lechia, to co wyczyniał tam dawidowski i brasilia to dopiero był kabaret, ogólnie cały mecz kopanina
|
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
ładnie gra Cracovia, Legia mimo ze bez Choto, to i tak mecz ładny, ale Craxa dominuje, wszyscy pokazuja sie do gry. Sam nie wiem jakiego tu wyniku bym sobie życzył, chyba remisu bramkowego ; )
no ale jestem koneserem dobrego futbolu wiec ciesze sie;p |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() ![]() ^^ Łyso jakoś w sumie ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
w sumie jeszce parę miesięcy temu nikt nie dałby wiary ,że cała trójka spotka się na jednym boisku w oficjalnym spotkaniu ekstraklasy..
![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz Odra-Lechia słabiutki, tyle oczekiwania a poziom meczu denny
. Mimo to dało się zauważyć dominację Lechii, Odra po tylu wzmocnieniach nic nie pokazała, brak zgrania. Strzał w stopę wykonał jeszcze trener Brosz, zdejmując w 58 min. Cantoro, który jako jedyny przejawiał chęć do gry w szeregach Odry. No i ten Onyszko, widać, że facet zna się na swoim fachu - wybronił Odrze remis, obronił kilka setek, gdzie widziałem już niemal piłkę w bramce.Generalnie Lechia zremisowała na własne życzenie - znów ta skuteczność... 3-4 setki zmarnowane. Edit:// No i pomyliłem karty w Firefoksie . Post miał iść do tematu o Ekstraklasie, pomyłka ![]() Powód: zle miejsce
Ostatnio edytowane przez Wizard : 27.02.2010 o godz. 11:46.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Przeglądając składy drużyn natknąłem się w drużynie Arki na Miroslava Bożoka, kontrkandydata Kirma do kontraktu w Wiśle. Pamiętam całe zamieszanie z testami i przedziwnym pismem zarządu do bodajże Vitkovic. Dla jasności Bożok był faworytem Bednarza a Andraż - Skorży z tego co pamiętam. Zobaczymy jak sie będzie spisywał kandydat do zastąpienia Zieńczuka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a właśnie, kto z was wie jak zaprezentował się Bozok w meczu z Ruchem? Jakoś nie miałem czasu, żeby obejrzeć mecz....
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wtorek dzisiaj w Almie na Pilotow zakupy sobie robil
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Leszczak przerzucił się na koszykarki
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Na Legie czy na to, że go nie puścili?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Oczywiście chodzi mi o Legię
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Witam, dziś o 20:05 na nSport program eMeReS w którym będzie o powrocie Sypniewskiego do piłki itd.. Ma ktoś możliwość nagrania?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
właśnie też jestem ciekaw tego programu, szukałem na necie ale nic nie znalazłem czy będzie jakaś transmisja
Igor bardzo utalentowany piłkarz, ale w głowie dobrze nie miał poukładane. Pamietam jak do nas przychodzil, duzo sobie po nim obiecywałem...ale szybko zniknal ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A przed meczem walnął sobie browarka.
o Ćwielongu cosik http://goool.pl/aktualnoci/wywiady/1237-wielong.html ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ostatnio w magazynie Futbol, jest wywiad z Cleberem, który odpowiedział na fajne pytanie, że Dan uczył się na Wiśle dopiero trenerki, radzę przeczytać wszystkie zwolennikom : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zeskanuj jesli mozesz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Koszmarny uraz Niedzielana:
http://www.niebiescy.pl/?id=6023 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Kmiecik i Jonczyk zdobyli bramki w wygranym meczu Sandecji z Motorem Lublin (4:1)
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|