|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No i hitlerowcy przełożyli mecz polecany przez Lukasa. Pytanie tylko na kiedy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
No właśnie, żeby na jutro, bo jak nie to ci kluczowi gracze mogą wrócić:(
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wtorek 19.00 - mamy zwroty
![]() ps znaczy się na 100 pewien nie jestem - ze strony to wziąłem, wrzuciłem do tłumacza i wyszło mi to z tej niezrozumiałej zbitki słownej ![]() tu jest oryginał Um 14.03 Uhr erklärt der Unparteiische Raphael Seiwert nach einer erneuten Platzbegehung den Platz für unbespielbar, das Debüt des neuen Trainerduos Lust/Bucher verschiebt sich daher auf kommenden Dienstag (19 Uhr)
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 06.03.2010 o godz. 15:12.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Aż tyle ludzi to chciało zagrać no no
edit.Mi też to przetłumaczyło że na wtorek przełożyli mecz,Lato były zawodni Śląska im trafił,niewdzięcznik ![]()
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 06.03.2010 o godz. 15:35.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ładnie Jaga gra ale jak na złość nie ma na moich bukach kursów live
I już by kasa była:/ Tydzień temu właśnie wypłaciłem kasę z bet 365.
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 06.03.2010 o godz. 15:27.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
możesz wpłacic sobie na bet365 tam jest dużo meczy zawsze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Takie dość ciekawe analizy na jutro,ja skorzystam może się uda:
Skoki narciarskie: S. Hula / A. Morassi Typ: S. Hula Kurs: 1.68 Buk: Bwin W niedziele o godz. 14;00 odbędzie się konkurs PŚ w fińskim Lahti. Wezmą w nim udział m. in. reprezentant Polski Stefan Hula i Włoch Andrea Morassi. Wg. mnie lepszy okaże się Stefan Hula, przemawiają za tym jego skoki na treningach, które były lepsze niż skoki Włocha. W dzisiejszym konkursie drużynowym Hula również prezentował się lepiej, skacząc 2,5 metra dalej niż Andrea. Jeszcze jednym argumentem przemawiającym za Polakiem są niedawno zakończone IO w Vancouver. Stefan zaprezentował się tam wyśmienicie zajmując 19 miejsce w konkursie indywidualnym na dużej skoczni, Morassi w tym konkursie był dopiero 59. Uważam, że w jutrzejszym konkursie Hula zdecydowanie pokona Włocha. Spotkanie: Lombard Pápa FC - Debreceni VSC Typ: 2 Kurs: 1,75 Bukmacher: BetSafe Analiza: Spotkanie Ligi Węgierskiej. Gospodarzem spotkania jest przeciętny zespół z Pápa, który w lidze ma ostatnio kryzys (w czterech ostatnich meczach dwa razy przegrał i dwa razy zremisował). Zaś goście to drużyna, którą pamiętamy z niedawnych spotkań fazy grupowej w Lidze Mistrzów. Debreczyn to wciąż aktualny Mistrz Węgier, który ostatnią ligową porażkę zanotował 8 listopada (z Györi ETO) i od tego momentu (a rozegrał już 5 spotkań ligowych) nie stracił nawet punktu, pozostawiając w pokonanym polu drużyny wyżej notowane od zespołu Lombardu Pápa. "Lokomotywy" z Debreczyna, jeżeli myślą o kolejnej obronie tytułu najlepszego zespołu w lidze węgierskiej muszą to spotkanie wygrać, bo do lidera z Fehérváru tracą już 5 punktów (chociaż Videoton Fehérvár ma rozegrane jedno spotkanie wiecej). Pierwszy gwizdek w tym spotkaniu zabrzmi o godzinie 17:30. Spotkanie : Olympique Marseille - FC Lorient Typ : 1 Kurs : 1,45 Buk : Bet-at-home Analiza: Olympique Marsylia jest na fali i kolejną ofiarą podopiecznych Didiera Deschampsa ma być Lorient. OM wygrało w lidze cztery kolejne spotkania, zdobywając w nich 13 bramek. Ostatnio pokonało na wyjeździe odwiecznego rywala - Paris Saint Germain (3:0). Ponadto Marsylia pewnie ograła FC Kopenhaga w Lidze Europejskiej i awansowało do 1/8 finału. W tym roku gospodarze wygrali także wszystkie trzy mecze ligowe na Stade Velodrome.
Ostatnio edytowane przez rav : 06.03.2010 o godz. 23:43.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie, co myślicie o tym zestawie na jutro
US Palermo - AS Livorno 1 Everton - Hull 1 Marseille - Lorient 1 FC Internazionale - Genoa CFC 1 Legia Warszawa - Odra Wodzislaw Slaski 1 Mallorca - Sporting Gijón 1 Athletic Bilbao - Real Valladolid 1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co do live to polecam bet365,nie ma sobie równych.
A co do bwin to może uboga oferta odrzuca,ale ostatnio dwie wypłaty,które zleciłem przelewem byly na następny dzień także duże gratulacje dla nich. Jeżeli chodzi o pewne informacje o typach,to udalo mi sie skontaktować ze znajomym,który obstawia już pod ponad 8 lat i z tego co wiem to ma dostęp na 2-3 zamkniętych forach. Zobaczymy co z tego wyjdzie w przyszłym tygodniu bo ma podać ze 2 typy,spróbuje szczescia i ciekawe czy kit wciska.. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
5 kuponów pod rząd bez wygranej... najwyższa pora żeby coś weszło
![]() 1# Bilbao - Valladolid 1 Mallorca - Gijon 1 Malaga - Xerez 1 Palermo - Livorno 1 Inter - Genoa 1 Sampdoria - Lazio 1 za 20 do wygrania 384.60 2# Roda - Feyenoord 2 Utrecht - Nijemegen 1 Hoffenheim - Mainz 1 za 20 do wygrania 136.40 3# Everton - Hull (+1) 1 Montepellier strzeli/nie strzeli 1 Cagliari - Catania 1 za 20 do wygrania 110.20
Ostatnio edytowane przez Kamson : 07.03.2010 o godz. 22:57.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sparta - Ajax 2
Legia Warszawa - Odra Wodzislaw Slaski 1 AS Bari - Chievo Verona 1x UC Sampdoria - S.S. Lazio 1x US Palermo - AS Livorno 1 Nürnberg - Bayer Leverkusen 2 Everton - Hull 1 Mallorca - Sporting Gijón 1 Marseille - Lorient 1 Athletic Bilbao - Real Valladolid 1 7zł e.w 321
Ostatnio edytowane przez Maxior : 07.03.2010 o godz. 16:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
taki ładny kursik wszedł ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
na dzis:
Nuernberg-Leverkusen 2 Palermo-Livorno 1 Mallorca-Gijon 1 za 100 do wygrania 400 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Bayer Leverkusen sprawil, ze nie jestem bogatszy o 200 zł. To nie tylko polska liga jest parodią, to samo za granicą. Mogli byc liderem, a tu po 60 minutach 3:0 z outsiderem przegrywają. Miałem ten mecz podparty nawet... Nosz krwa ....
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
dokladnie kur.... to co zrobli to dramat jakis jest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
a Marsylia? zbyt piękną passę mieli żeby to trwało..
jeszcze trener ściągnął po godzinie najlepszego strzelca Nianga a minutę potem stracili bramkę.. inne wyniki też zaskakujące- Olimpiakos, Malaga, Legia.. jutro ciekawe mecze: Slavia w hokeja, Valencia i Liverpool, może nawet 2 (2) ![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
-Austria Wiedeń
-Salzburg -Lyon -Barca -PSV -Bayern -Wisła -Porto -Dynamo Kijów -Marsylia -Leverkusen -Legia te zespoly dały dupy najbardziej w ten weekend(a ten sie jeszcze nie skonczyl).istna masakra dla kieszeni<LOL> :( ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Buki zadowolone, mają duży zysk w tym tygodniu, i obrócą sobie naszą kasą
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zajebisty weekend, 135zł do tyłu...
Ostatnio edytowane przez Kamson : 07.03.2010 o godz. 22:58.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamson wsółczuje szkoda, że dałeś na xerez, bo oni walczą o utrzymanie, sam się pokusiłem na ten typ niestety:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Malaga przeciez tez jakies jaja odstawila. Dostali czerwoną, stracili bramke, w tej samej minucie był jeszcze karny, ale przestrzelony, i potem jeszcze dali sobie wbic dwie bramki 10 na 10. niezly weekend
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
swego czasu, na jakimś forum bukmacherskim widziałem system zwany "KRETYN" znany pewnie przez większość. Obstawiamy w kolejce danej ligi same największe kursy, oczywiście grając single. Ta kolejka w naszej i kilku innych ligach w europie była do tego stworzona.
kursy z Betclic'a: Legia - Odra 2 10,00 Wisła - Arka 2 10,00 Śląsk - Jaga 2 3,50 Lechia - Polonia X 3,10 Ruch - Zagłębie 2 6,00 Tylko w 3 meczach nie wygrały najwyższe kursy Oby jeszcze miała miejsce taka kolejka cudów, oczywiście tylko nie z udziałem Wisły. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ano rzeźnia
Mnie jak zazwyczaj uratował hokej - Koszyce+Salzburg rocco - jakieś typy na noc ?![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jeszcze bym do tego dorzucił Malage, Olympiakos, Marsylie i Hoffenheim.W ten weekend postawiłem łącznie 11 kuponów, nie wszedł mi żadne, łącznie postawiłem na 53 mecze z czego na plus było 23, a 30 na minus...dramat..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Panowie darmowe bonusy w betsafe kogos interesuja? bonus w wysokosci 5 zl. A ten weekend bez komentarza...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
po takim weekendzie to nawet 5zł ucieszy;/ a na noc nic nie gram... trzeba odpoczac,napic sie piwa,obejrzec druga polowe Magic-Lakers i isc spac....![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Widze że nie tylko ja mam chu*** wekend. A to co sie dzieje teraz w meczu Bordeux - MHTC woła o pomste do nieba. czerwona kartka chyba przesadzona, gdyby jej nie było te 2 karne obronione miały by jakis sens a tak to chyba ****.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
*urwa mać. Aż do meczu Interu byłem dumny jaki to piękny kupon miałem że wszystko mi się działo a tu Inter daje dupy i 3 dyszki idą się jeb*ć. Grali na Wisłę - sytuacji w w****u a bramek zero...
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
KUR** NO GO MAC!!!!! ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja z kolei obstawiłem, że Montepellier strzeli... nie strzelone dwa karne i bramka w ostatnich sekundach...
Skakałbym ze szczęścia gdyby nie to, że kupon i tak pare godzin temu udupiło Cagliari ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|