The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2010, 01:13
Dać im więcej kasy, zgrupowania robić na hawajach i poklaskiwać im że są zajebiści!!!! NIE!!! Nie są zajebiści, są beznadziejni!!! Jak bym był Cupiałem wziął bym tego trenera niemieckiego co ludzi zarzyna, wysłał ich od fabryki na tydzień po 12 godzin, a potem zgrupowanie z Justyną Kowalczyk (bieg za nią 30 kilometrów). To by im się gwiazdorstwa odechciało!!! ZASRAŃCOM! Rzygać się na to wszystko chce, całe życie człowiek kibicuje, czeka, żeby coś tu było!!! NIE, ZROBIĄ CI NA ZŁOŚĆ BO CO IM, KASĘ I TAK WEZMĄ. A teraz, to każdy niech weźmie po taczce śniegu i zasypać im to boisko, niech sobie odśnieżają. I SRAM NA TEGO MISTRZA, BO I TAK Z PUCHARÓW ODPADNĄ W 1 RUNDZIE!!!!! TRZEBA WSTRZĄSU!!!
Odpowiedz cytując
pujol
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 06.03.2010, 01:19
Przedmówca ma rację....
Nie wiem, co powiedzieć, co mogłoby być optymistyczne.
Co powiedzieć o stylu gry drużyny i jej przygotowaniu taktycznym, piłkarze nie są zmęczeni, przecież dopiero była przerwa.
Drużyna Wisły nie ma w tej chwili stylu, a raczej widzę styl ś.p. Amiki Wronki w czasach, gdy nie dało się już jej oglądać (pamiętam takie 1:1 Amiki w na własnym boisku z jakąś beznadziejną drożyną litewską).
Zawsze jestem za tym, żeby trenerowi dawać szansę ukształtowania drużyny i stworzenia stylu gry, ale czy ktoś widzi w Wiśle jakiś styl gry
Piłkarze grają jak debile (zestresowani, zdezorientowani?) proste podania są niecelne, nie potrafią wymienić kilku podań. A może ktoś zauważył jakieś automatyczne, wyćwiczone zagrania w ofensywie?
A debilizm Pawełka nie po raz pierwszy po prostu wzbudza we mnie agresję. Podejmuje kaskaderskie ryzyko, po czym zagrywa piłkę pod nogę przeciwnika.
O innych umiejętnościach nie wspomnę.
Myślę także, że selekcja piłkarzy do drużyny jest fatalna.
Trzeba było kupić Dawida Nowaka, bo w Wiśle nadal nie ma napastnika.
Można przegrać, to się zdarza, ale tej Wisły nie da się oglądać.
Ostatnio edytowane przez pujol : 06.03.2010 o godz. 01:28.
mam słabe nerwy...
Odpowiedz cytując
wojtasik
Junior Member

Od: 11.2002

Stary 06.03.2010, 01:32
Moi drodzy....Drużyna jest rozpieprzona i rozpasana przez sztab szkoleniowy. Nie mam pojęcia co oni robili podczas obozu przygotowawczego ale wygląda na to że niewiele. rozgrzewki i treningi są prowadzone na poziomie drugiej ligi. jak można dać zawodnikom wolne po poprzednim przegranym meczu...a co oni aż tak się styrali Co to za zespół który przez 90 minut nie potrafi zagrozić nie raz, nie dwa ale dwadzieścia razy drużynie która broni się przed spadkiem? I to ma być przyszły mistrz Polski
Oczywiście można winić piłkarzy, ale myślę że problem tkwi w sztabie> Skorża poczuł się już tak pewnie w klubie że brakuje mu tylko do kompletu funkcji księgowego i prezesa. Mam dla niego szacunek, ale ma bardzo mało czasu żeby przekonać kibiców do swojej koncepcji a co najgorsze musi też wtłuc do głów swoje pomysły grajkom. Jeszcze jedna porażka i leci...A wraz z nim kilku piłkarzy....Kryzys przechodzi nie tylko drużyna ale i klub, i to nie chodzi o pieniądz,e ale o mentalność...I niestety jest duże prawdopodobieństwo że to się źle skończy...
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.03.2010, 01:39
Juz nie raz widziałem jak Wisła przegrywała..ale to co sie dzieje od 2 tyg to jest masakra..Jeszcze pare tyg temu,przed przerwą ta gra Wisły jako tako wyglądała,tzn i tak był jeden wielki chaos i a nóż cos sie uda ale sie udawało..a teraz zero..nie widac stylu,koncepcji..w****ia mnie to strasznie i boli ze taka Arka wygrywa w Krakowie..no az mnie za gardło sciska..dla mnie to jest niepojęte..MUSZĄ BYC JAKIES RADYKALNE ZMIANY I NIE MAM NA MYSLI ZMIANY TRENERA..tzn jego tez..ale to nie wystarczy to trzeba wszystko wypieprzyc,zaorac,zrównać z ziemią i zacząć od nowa..jak ze stadionem..;]
Odpowiedz cytując
fox mulder
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 06.03.2010, 01:39
W obecnej Wiśle podobają mi się tylko koszulki, cała reszta jest do wymiany. Marność nad marnościami. Dawno mnie tak nie zmęczyło oglądanie meczu, umownie meczu.. a nie, tydzień temu mnie zmęczyło tak samo.
Ogólnie to do następnego. By żyło się lepiej, a liga była ciekawsza.

PS. Mariusz P. ciągle zaskakuje, dawniej miał tylko krótki program obowiązkowy, a dziś zafundował gawiedzi jazdę dowolną. Bravo!
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 06.03.2010, 01:47
"Oczywiście można winić piłkarzy, ale myślę że problem tkwi w sztabie..."
wojtasik, jak wina leży w sztabie, to co oni im każą nie grać? posrało się w głowach od kasy i tyle! Chora ta nasza liga jest i tyle, przecież ta cała ekstraklasa nie dużo się różni od ligi amatorskiej, to ja się pytam- ZA CO ONI BIORĄ TAKIE PIENIĄDZE? Efektów 0! Znalazł bym z 5 chłopaków z dzielnicy co by lepiej grali niż niektórzy, dlaczego? Bo mają szacunek do własnej pracy, mają szacunek dla innych a wreszcie mają szacunek do pieniędzy, bo się nie przelewa. A jak ktoś ma kasę to już pan jest! To mamy dowód na to że niektórym to słoma z butów wystaje a myślą że już są najlepsi.
I żeby nie było, kadra niezły mecz zagrała? Spokojnie, znudzi im się, zawsze tak było i tym razem zaczną maniane odpierdzielać bo to leży już w naturze większości piłkarzy- zero ambicji, zero honoru aby KASA była. WYBACZCIE ALE MUSIAŁEM!!:////// Kocham Nasz klub ale frajerów nie zniosę!!!://////
Odpowiedz cytując
Waldus88
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 06.03.2010, 03:38
Ja rozumiem, że gramy bez kibiców, no ale na litość boską, taki profesjonalny klub jak Wisła, nie powinien mieć problemów z wygraniem tego spotkania, tymbardziej, że graliśmy z...? no właśnie, z kim my graliśmy?!

Ehh, ponad 180 minut bez strzelonego gola...Rafał Boguski...ja rozumiem, że po kontuzji i w ogóle, ale drugi jego mecz w tej rundzie i po raz drugi wg mnie jest najgorszym naszym zawodnikiem, kompletnie bezproduktywny, choć tak naprawdę ciężko kogokolwiek pochwalić...(ew. Kiro w Bełchatowie, dziś Sobol i bracia Brożkowie)

Irytuje mnie to, że piłkę rozgrywa para stoperów Głowacki - Marcelo...oni zdecydowanie są najczęściej w posiadaniu piłki... dalej, te podania do Pawełka...bałem się, że źle przyjmie i będzie katastrofa...środkowi pomocnicy nie wychodzą do piłki, może trener nakazuje tak grać...

Mam ogromną nadzieję, że pan Skorża wie co robi.

Z góry przepraszam za styl wypowiedzi.
Odpowiedz cytując
HazikKrK
Member

Od: 07.2009

Stary 06.03.2010, 04:31
Co sie stało z naszą Wielką Wisłą?
Ten sezon mamy bardzo zły porażki z frajerami typu żydków i arki. Musi byś jakaś zmiana w zespole. Nierozumiem dlaczego nasz trener od 1 minuty wpuscił Pawła Brożka który dopiero co miał kontuzje jak miał Christowa na ławace.
Jeden za wszystkich - Wszyscy za jednego, za swych braci zawsze walcz do upadłego!
Odpowiedz cytując
elomike
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 06.03.2010, 07:35
Koniec, Panowie koniec! Wolałbym żeby jakaś inna Polska drużyna zdobyła mistrzostwo i w walce o LM grała z jakimś minimum ambicji! ****a! Jak sobie przypomnę mecz pasów z Legia to mnie ciarki przechodzą! Od Legii 5:0 i od Cracovii pewnie 3:0! Bardzo przykre, ale Cracovia gra dużo lepiej! W pierwszej połowie oddalismy 1 celny strzał na bramkę! Mistrz Polski kontra klub z dolnej części tabeli oddał jeden strzał na bramkę przez 45 minut! Budują nowy stadion, kibice jeżdżą na mecze z Trzebini, z Bochni, z Myslenic, na wyjazdy jeżdżą na drugi koniec kraju albo i swiata! ****a po co?! Żeby zobaczyć jak biedny Boguski nie może trafić z 3 metrów do bramki, jak Diaz robi te swoje super przewrotki, jak Pawełek kiwa się z napastnikami w polu bramkowym czy jak Malecki rozkłada ręce? To musi się zmienić! Musi być jakaś rewolucja w Wiśle, bo jedna porażkę można wybaczyć. Ale nie serie!!!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 06.03.2010, 08:16
Wypada tylko przeprosić kibiców.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 06.03.2010, 08:21
Wlasnie sie obudzilem, czemu jeszcze niema newsa ze Skorza nie jest juz trenerem WIsly ? :O
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 06.03.2010, 08:22
elomike napisał(a):Wyświetl post
Koniec, Panowie koniec! Wolałbym żeby jakaś inna Polska drużyna zdobyła mistrzostwo i w walce o LM grała z jakimś minimum ambicji! ****a! Jak sobie przypomnę mecz pasów z Legia to mnie ciarki przechodzą! Od Legii 5:0 i od Cracovii pewnie 3:0! Bardzo przykre, ale Cracovia gra dużo lepiej! W pierwszej połowie oddalismy 1 celny strzał na bramkę! Mistrz Polski kontra klub z dolnej części tabeli oddał jeden strzał na bramkę przez 45 minut! Budują nowy stadion, kibice jeżdżą na mecze z Trzebini, z Bochni, z Myslenic, na wyjazdy jeżdżą na drugi koniec kraju albo i swiata! ****a po co?! Żeby zobaczyć jak biedny Boguski nie może trafić z 3 metrów do bramki, jak Diaz robi te swoje super przewrotki, jak Pawełek kiwa się z napastnikami w polu bramkowym czy jak Malecki rozkłada ręce? To musi się zmienić! Musi być jakaś rewolucja w Wiśle, bo jedna porażkę można wybaczyć. Ale nie serie!!!
Jeżdzą bo kochają WIsłe, tacy jak ty pewnie jezdzili by na sracovie gdyby Wisła grała w 2 lidze, niektórzy do Londynu pojechali chyba zobaczyć Tottenham nie Wisłe

Cytat:
Jak sobie przypomnę mecz pasów z Legia

chcesz się załapać na komentarz tygodnia
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 06.03.2010 o godz. 08:29.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 06.03.2010, 08:41
Tak całkowicie na sucho po meczu - w pierwszej połowie wydawało mi się, że piłkarze mieli nakaz gry po ziemi i to mi się podobało. Diaz podawał krótko i właśnie po ziemi. Co się później stało? Nie wiem ale niektórzy piłkarze nie wyglądali nawet na spoconych
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 06.03.2010, 08:45
Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
Wlasnie sie obudzilem, czemu jeszcze niema newsa ze Skorza nie jest juz trenerem WIsly ? :O
Też się zastanawiam dlaczego jeszcze jest w Wiśle.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.03.2010, 08:46
nadal razi nieskutecznośc pod bramką.Nawet te sytuacje co miał Brożek i szczególnie Małecki na początku 2 połowy to POWINNY BYC BRAMKI !!.

Na radykalne zmiany w klubie bym raczej nie liczył bo to .... kosztuje.W sumie najbardziej drażni mnie ilośc kontuzji a rekonwalescentami ciężko grac wiec zatrudniłbym jakiegoś dobrego zagranicznego lekarza.

Bardzo podobała mi sie gra Tschibamby, młody silny i do tego wielki.Takich powinien Skorża do Wisły ściagac
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.03.2010 o godz. 08:48.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Stary 06.03.2010, 08:47
A mi sie wydawalo ze brakowalo jakiejkolwiek taktyki, wszystkie pilki byly grane na skrzydla i tam kazdy tylko dosrodkowywal w pole karne a 90% gornych pilek przejmowaly i tak szparki w meczu.. a gdzie jakies prostopadle podania... Wisla gra bez jakiejkolwiek taktyki, juz przy wyskokach do gornych pilek widac ze maja problemy... moze piwo powinno byc przywiazane wyzej na sznurku Zeby sie pocili siegajac po nie, nie widze sensu zeby trenowali na hawajach czy innych kurortach, pamietacie rockyego misja w rosji ? W takich treningach pozapierdalali by jak drwale i moze bylyby efekty. Co nie zmienia fakty ze Skorza out, dziwie sie ze niema jaj by odejsc, przypomina tu troche zielinskiego ktory w gdansku trzymal sie rekami i nogami a kazdy kolejny coraz gorszy mecz nazywal poprostu wpadka... ostatnio dowiedzialem sie nawet ze jakby mu dano dograc sezon to by utrzymal lechie :O! Nie dawajcie dograc tego sezonu skorzy bo on nawet na puchary sie nie zalapie... kazdy inny trener wniesie cos o czym skorza zapomnial... wole walki, ambicje a nie gramy chlopaki, liga bedzie ciekawsza, pozostaje tylko przeprosic kibicow...

2 tygodnie i 200 zl w plecy, to troche boli i na sercu i na kieszeni
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 06.03.2010, 08:51
Co tu pisac wiele.Chvjowizna. Graja bez łądu i składu.Maciek poleci na zbity pysk, ale dopiero po meczu z Jaga. Tam będzie trzeci i ostatni akt dramatu pt. "Gramy jak Liverpool".
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Stary 06.03.2010, 08:53
Teraz tak mysle czy my tylko wielki mecz rozegralismy z Beitarem za Macka ? :O
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.03.2010, 09:00
Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
Teraz tak mysle czy my tylko wielki mecz rozegralismy z Beitarem za Macka ? :O
wtedy nie było tylu rekonwalescentów co teraz.Pozatym częśc graczy już sie chyba wypaliła a na klasowych zmienników nie ma.Jak brakuje sił po kontuzji to cięzko o walecznośc na boisku czy o składne akcje pod bramką
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 06.03.2010, 09:05
AYALA napisał(a):Wyświetl post
wtedy nie było tylu rekonwalescentów co teraz.Pozatym częśc graczy już sie chyba wypaliła a na klasowych zmienników nie ma.Jak brakuje sił po kontuzji to cięzko o walecznośc na boisku czy o składne akcje pod bramką
Ja n przykład nie obwiniam Skorży za te ostatnie wyniki. Ale dziwę się mu , że nie odszedł kiedy mógł, wiedząc że budżet jest cieniutki, że wzmocnien nie będzie zadnych w zasadzie, że gramy poza Krakowem cały sezon, ze Brożek jest ciągle kontuzjowany ale nie ma kim grac, bo nie ma wzmocnien itd. Teraz go wywalą i tyle. Wszystkie mecze jakie przegralismy w tym sezonie to byly wyniki 0:1. Dla mnie to pokaz tego co gramy.Czyli dno. Nie umiemy kopnąc wkieryunku bramki tak, żeby wpadło.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Stary 06.03.2010, 09:13
Ale czyja to wina ze Wisla ma az tyle kontuzji, czy w Polsce jest taki drugi klub ktory ma az takie problemy zdrowotne? Kto odpowiada w klubie za opieke medyczna i przygotowanie fizyczne, co mecz to nowe urazy.
Nie mow mi ze profesor Marcelo nagle stracil koncentracje i zaczol popelniac blad na bledzie, napastnicy stracili instynkt zabojcy a pomocnicy zapomnieli jak dograc pilke na tak zwany nos. Wyraznie widac ze wszyscy nie wkladaja 100% serca w gre, to widac kiedy zawonikom sie nie chce, pamietajmy tez ze mowiac o zmiennikach nie zapominajmy ze gralismy z >arka< zespol ten mial problemy ze zremisowaniem jakiegokolwiek meczu ale dopiero jak trafil na Wisle to az im sie banan pokazal bo kto teraz nie pokona Wisly... z taka gra bedzie gorzej niz pamietne 8 miejsce kilka lat temu....

Marcelo,Kirm,Diaz,Alvarez,Jirsak,Brozki,Sobolewski ,Malecki,Glowacki,>>>>Lobodzinski<<<< skoro sa gorsi od graczy arki to czemu graja w Wisle, oni wiedza jak sie gra Brozek i Malecki od tak nie zapomnieli przeciez jak walili brame za bramka, to chore pomysly trenera sprawily ze szympansy nie wiedza juz jak trafic z bananem do bramki, wiem ze czasy orania kazdego po 4:0 sie skonczyly ale na Boga... my mamy problem ze stworzeniem 100% sytlacji, brak podan do napastnikow a jesli juz sa to wiekszosc jest bita na oslep prosto w bramkarza...

Do odstrzalu moim zdaniem teraz: Skorza, trener przygotowania fizycznego, medyk
Po sezonie: Lobodzinskiego pozbyc sie i nawet doplacic
Po sezonie koncza sie kontrakty: Pawelek, Juszczyk, Alvarez, Christov, Ba, <--- kogos pominolem ?
Po sezonie moga pojawic sie propozycje dla: Malecki, Brozek, Marcelo, Diaz

Zaraz stadion bedzie oddany do uzytku a tu nie wiadomo na kim bedzie budowany zespol, tragedia...

Nastepny mecz i MUSZA byc 3 pkt, mam nadzieje ze z Kulawikiem na lawce...
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.03.2010, 09:18
Ja rozumiem rozgoryczenie ale wyrzucanie Skorży po to żeby zatrudnić Kulawika (z całym szacunkiem dla Niego) to strzał w stopę. Nie wydaję mi się żeby w tak trudnym momencie był on w stanie wstrząsnąć drużyną.
Dla mnie jedyny kandytat z Polski to Ulatowski ale raczej nie wyciągnięcia z Bełchatowa. Chyba żeby go podpisać od 1 lipca i dograć już ten sezon jakoś do końca.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.03.2010, 09:21
Kolejny rekord Skorży. Tak słabego początku Wisła nie miała od...1958 r. Ile jeszcze jego rekordów będziemy musieli przeżyć ? Chyba, że od Myślenic nadejdzie wreszcie burza z błyskawicami i uderzy w kogo trzeba.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Stary 06.03.2010, 09:31
Ktos musi dograc ten sezon do konca, a ja juz poprostu nie wierze w to ze Skorza nagle wymysli taktyke, nauczy jej pilkarzy i ci zaczna lepiej grac... Kulawik na tymczasowego i szukac jakiegos trenera pokroju Dana ktory z batem bedzie stal nad pilkarzami, koniec kolesiostwa albo zapierdalasz na boisku albo do widzenia, junior nie bedzie gorszy a bedzie mial wieksze ambicje by sie pokazac, czyja to wina ze zaden mlody nie jest wprowadzany do skladu, az takich slabych juniorow ma Wisla ?
Odpowiedz cytując
kondzio500
Member

Od: 01.2009

Stary 06.03.2010, 09:39
a ja i tak powiem 1906% poparcia dla Skorzy,
ZAUFAJMY MU!!!!
Odpowiedz cytując
PrzemyślABG
Senior Member

Stary 06.03.2010, 09:42
kondzio500 napisał(a):Wyświetl post
a ja i tak powiem 1906% poparcia dla Skorzy,
ZAUFAJMY MU!!!!
popieram, kolejny mecz będzie decydujący, na trudnym terenie w Białymstoku, jeżeli wygramy jestem spokojny o majstra
Krakowska Wisła !
Odpowiedz cytując
PabloTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.03.2010, 09:47
gigant napisał(a):Wyświetl post
Na zakończenie chciałbym tylko podziękować naszym nieudacznikom za obietnice po Levadii i .......eniu że teraz każdy mecz to będzie finał i gra na maxa by odkupić porażkę z ogórkami.

Dzięki panowie piłkarze, oby stan konta co miesiąc wam się zgadzał, a znane słowa H. Reymana nie przeszkadzały w dalszej karierze.

na nastepnym meczu jeden duzy napis z tą treścią....i to powinno byc podsumowanie tej zenady trenersko-piłkarskiej
wazne są tylko te dni na które czekamy"
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.03.2010, 09:47
To że Boguski nie trafił w piłkę z 11 m, to że Mały strzela niecelnie to są to winy Skorży Nie bronię go, ale pomyślcie odejdzie on i przyjdzie do nas Stawowy albo drugi Liczka i co wtedy? Będzie płacz za Mackiem. Jeszcze jesteśmy liderami, a nawet jak nas Legia wyprzedzi to tylko o 1 PUNKT !
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 06.03.2010, 09:50
Piłkarze są źle przygotowani fizycznie do tej rundy, wiec powstaje pytanie co oni robili przez 2 miesiace w Hiszpanii Skoro gramy o mistrza to nie mozemy miec fizjoterapeutów i trenerów(Bahr i Terrizotti) ktorzy przygotwuja zespol gorzej niz np. Belchatów czy Cracovia . Moze to jest moment zeby powiedziec Skorży :"koniec" ,ale kto za niego Bobo Kaczmarek ?
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Stary 06.03.2010, 09:51
Niedawno było az 5 pkt przewagi nad legia a teraz juz tylko 1 pkt straty do lidera, fenomenalny postep Macka, I gdzie wy widzicie poowdy do optymizmu ? belchatow i arka to ta sama gra bez ladu i skladu, pilka na skrzydlo dosrodkowac a moze w zamieszaniu ktos wbije pilke do bramki! Cala taktyka Macka...

Co porabia Duszan Radolsky ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów