|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ja naprawde nie rozumiem co wy macie przeciwko Diazowi, Maciek na sile zrobil z niego pomocnika a jego normalna pozycja jest obrona i tam jeszcze cos gral, dla mnie jest bardziej produktywny na boisku niz lobodzinski... swoja droga zus mu placi jak on 3 tygodnie sie leczy?
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Szkoda tylko , że otoczka tego spotkania będzie niczym na sparingu.. To na pewno nie pomoże naszym piłkarzom , sami będą musieli się nieść do zwycięstwa , sami muszą się maksymalnie zmobilizowac
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Płaci chyba bo skoro gra w naszym kraju to tu tez jest ubezpieczony.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ja marzę, żeby Diaz strzelił bramke i zamknął usta wszystkim znafffcom...
pierwsze trzudzieści kilka dni choroby w roku placi pracodawca
Ostatnio edytowane przez FraMat : 05.03.2010 o godz. 14:13.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Hmm tego meczu napewno nie będzie na Sopku ? bo coś nie widze w programie ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
piękny sen miałem
5-0 tylko nie pamiętam kto czwartą bramkę strzelił ;-) PS. z 1-0 będę zadowolony ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja także , liczą się tylko 3 punkty , nie ważnie w jakim stylu. Zwycięzców się nie sądzi
![]() ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To będzie jak z Zagłębiem bez kibiców. Marcelo strzeli głową i skończy się po nudnym meczu 1:0.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
sevenheaven powstrzymaj się od głupich tekstów
, a chodziło mi o to czy przez sop będzie można obejrzeć ... pier... na stronkach oglądać i co chwile tnie żenada |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
mecz bedzie transmitowany w C+
Z Góry dzieki
Ostatnio edytowane przez tembeltsw : 05.03.2010 o godz. 15:23.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przegladam tak liste kontuzjowanych i musze stwierdzic ze tutaj chyba jest najwiecej urazow ze wszystkich zespolow ekstraklasy, ja sie pytam czyja to jest wina bo to ze tyle kalek w zespole to nie uwierze...
Czyzby ktos tutaj za ostre treningi robil ? :o ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
no zobaczmy co dzisiaj nasze gwiazdorki pokażą... oby się wreszcie przelali...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wygramy conajmniej 2 bramkami, grajki wiedzą że stąpają po cienkim lodzie i dziś będą zasuwać aż miło, swoją drogą w bełchatowie wcale to tak zle nie wyglądało, diaz nie trafił do pustej, kirm w słupek, marcelo w poprzeczkę...
Hristov i Diaz ---> po bramce dziś stukną ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
mamy pisać, że mecze są na public sport 1,2,3,4 albo w ogóle nie piszcie !! mam nadzieje, że rozumiesz było to wałkowane dużo razy już |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja też o tym marzę a za pewne i tak znajdą się eksperci którzy stwierdzą, że mimo strzelonej bramki i tak zagrał słabo, żenująco i w ogóle. Mecz do łatwych nie będzie należał w szczególności pierwsze minuty, jak się nie mylę w tamtej rundzie na początku meczu Arka uzyskała przewagę lecz potem osłabła. Lliczę na strzelecką formę Brożka Małego i Kirma może w końcu zagra jak w reprezentacji. Jeżeli opanujemy środek boiska i mądrzę zagramy skrzydłami to powinniśmy z biegiem meczu uzyskiwać przewagę udokumentowaną bramkami. Mały ot: ![]() Wisła Kraków -Arka Gdynia PUBLIC SPORT 4+ [ 450 Kb/s]
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 05.03.2010 o godz. 17:20.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Tu jest fajna relka Wisełki ze sporą dawką statystyk meczowych:
http://www.ligol.pl/relacje-live/5728/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ja wiem że piłkarze to nie panienki, ale niby -3st a parszywie jakby było z -20. Dlatego myśle że ten kto wytrzyma kondycyjnie - wygra. Ciekawe w jakims stanie jest murawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
issa ba nie zagra , Diaz porazka znów w pierwszym składzie co ten Skorza w nim widzi..ja jdynie kaleke piłkarską..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dzisiaj nie wygrają to Skorża out. Mam dość tych 2 defensywnych pomocników. Nie potrzebujemy peniacza trenera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
skończ juz z tym swoim "ałtem.." co 2 minuty..
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Diaz z taką grą na zachodzie po 1 meczu by już boiska nie powąchał do końca sezonu zapewne, a u nas ma bilet na 1 skład ..
ja już bym wolał Mączynskiego zobaczyć i dać mu szanse |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
No to kto miał zagrać Jirsak który niczym szczególnym się nie wyróżnił w ostatnim meczu, nie mówię że dziś będzie tak samo jak wejdzie z ławki ale uważam że Diaz jest więc w stanie dać drużynie niż obecnie Tomas Jirsak. Być może jest to tylko moje zdanie ale uważam że taka jest prawda. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A i zapomniałbym... jak tylko się Bozok z dobrej strony pokaze czy strzeli gola Wiśle to będzie 50 stron marudzenia czemu my go nie sciągneli hahaha
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ja sie nie moge doczekac dobrej zmiany Mączyńskiego. Chłopak ma talent.
I więcej akcji, bo ostatnio nudą wiało. Ciekawe czy Hristov już się zaaklimatyzował? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja sie nie moge doczekac,ale nie wiem czy to realne pod wodza Bahra i Terrizotiego,pelnej kadry na mecz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Diaz jest moim zdaniem bardzo pożytecznym grajkiem. Potrzeba go tylko troszkę okiełznać, ograniczając mu zadania ofensywne i wtedy jest świetnym przecinakiem z dobrym odbiorem i zdrowiem do biegania.
![]() PS. Ciekawe jakimi nowinkami zaskoczy nas dzisiaj Mielcar. Może powie "Jak Wisła strzeli więcej goli, to wygra" ? E: Smutna cisza. Wręcz grobowa atmosfera.
Ostatnio edytowane przez tofik : 05.03.2010 o godz. 20:08.
![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|