The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2010, 21:27
massoud napisał(a):Wyświetl post
http://www.90minut.pl/news/117/news1...-Cracovii.html

czemu myśmy go nie wyłowili?
bo nie mieliśmy wędki, a tak na poważnie to chyba sobie kpisz....
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
korzychxp
Member

Od: 01.2007

Stary 03.03.2010, 14:22
po prostu my krolow strzelcow bierzemy, ale z sezonow kilka stąd i z mocniejszych lig, jestesmy po prostu zajebisci w tym
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 03.03.2010, 14:30
tego trenera z BATE Goncharenke bym zatrudnił po sezonie na puchary.Polacy są podobni mentalnie do Białorusinów wiec myśle że dałby sobie rade z naszymi "gwiazdkami".Może dałoby sie przy R22 powtórzyc sukcesy Bate z ligi mistrzów i ligi europejskiej ? Skoro Lechowi udało sie sprowadzic ich najlepszego zawodnika Kirwieca to może do Nas przyszedłby ich trener popracowac ? Chociaż znajac życie to po sezonie po Gancharenke zgłosi sie ale Dynamo Moskwa albo Szachtar i tyle go zoabczymy....
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.03.2010, 14:41
Ciekawy pomysł. Niestety nie ma kto w klubie sensownie doradzić bossowi.
..
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 03.03.2010, 14:53
felipe napisał(a):Wyświetl post
Moze nie kontynentalnej, ale czy ty serio sugerujesz, że więcej daje bronienie strzałów takich tuzów jak Mila czy inny Ivanovski od choćby treningów z Raulem/Benzema itd? Prosze cie...

Zreszta po co dywagować - to gracz, który spokojnie załapie sie jeszcze w "ciut" lepszej od Wisła drużynie. Bądźmy realistami.
Tak zgadza się więcej korzysta na treningach w Realu niż mógłby korzystać z gry w naszej lidze. Tylko czy on ma jeszcze jakieś ambicje na grę w pierwszym składzie ?
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 03.03.2010, 14:58
korzychxp napisał(a):Wyświetl post
po prostu my krolow strzelcow bierzemy, ale z sezonow kilka stąd i z mocniejszych lig, jestesmy po prostu zajebisci w tym
Poczekaj jak ci król strzelców ligi Białoruskiej przyjedzie do Polski...zawodnik który miesiąc wstecz strzelił 15 bramkę już pędzi na Reymonta.. myśl troszkę..
Skorża bardzo mądrze to rozegrał.. logiczne że o takiego króla strzelców z Białorusi z przed miesiąca byłoby bardzo trudno sprowadzić do Wisły... praktycznie zerowe szanse, no chyba że byłoby kilka mln euro do wyłożenia... dlatego lepiej wyczekać i teraz liczyc że wypali.. a że grać potrafi... to wiemy wszyscy..

AYALA napisał(a):Wyświetl post
Może dałoby sie przy R22 powtórzyc sukcesy Bate z ligi mistrzów i ligi europejskiej ?
bo Bate się udało to Wiśle też? bo Unirei się udało to Wiśle też by się udało gdyby został Petrescu? haha.. to teraz Kubań wejdzie do LM bo Petrescu trenuje ten zepsół... no tak, wy własnie tak to rozumujecie.. a już paranoją jest pisanie że gdyby Dan został to Wisła grałaby zamiast Unirei w LM.. w sumię bardziej przerażające jest to że wychodziło to z ust Borka i innych podczas meczów..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 03.03.2010 o godz. 15:07.
Odpowiedz cytując
korzychxp
Member

Stary 03.03.2010, 17:08
nie no, ale w wlidze bułgarskiej czy białoruskiej są bardzo tani zawodnicy z dobrymi statami
http://transfermarkt.de/de/spieler/1...ungsdaten.html

i niska cena, dzisiaj Micanski mowil o 3 krotnym krolu strzelcow l.bułgarskiej ktory strzelił ponad 100 goli w tej lidze, Kamburov bodajze. Ceny transferowe ? (jego) 250, 400 tys euro, duzo ? Nie sadze. A powtarzam, 3 krotny krol strzelcow.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 03.03.2010, 17:16
korzychxp napisał(a):Wyświetl post
nie no, ale w wlidze bułgarskiej czy białoruskiej są bardzo tani zawodnicy z dobrymi statami
http://transfermarkt.de/de/spieler/1...ungsdaten.html

i niska cena, dzisiaj Micanski mowil o 3 krotnym krolu strzelcow l.bułgarskiej ktory strzelił ponad 100 goli w tej lidze, Kamburov bodajze. Ceny transferowe ? (jego) 250, 400 tys euro, duzo ? Nie sadze. A powtarzam, 3 krotny krol strzelcow.
250, 400 tys powiadasz... a na twoim ulubionym transfermarkt pisze co innego http://transfermarkt.de/de/spieler/2...in/profil.html
wiec ja to jest w końcu?
ja się nie sugeruje tymi linkami wiec ich nie wklejaj.. bo oni to już przypisali do Wisły grajka Lazio .. tam byle kto moze sobie wpisać cenę za zawodnika.. chociaż go na oczy nie widzieli.. ceny za zawodników ustalają kluby i menadzerowie.. a nie transfermarkt
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 03.03.2010 o godz. 17:20.
Odpowiedz cytując
korzychxp
Member

Stary 03.03.2010, 17:20
wiesz, te 2 mln euro to transfer do Arabii a tam sie przepłaca, wiec nie licze tego. Tam to za 34 Bąka tyle dawali;D

a kontynuujac, ostatni krol strzelcow białoruskiej ligi przeciez trafił do Jagi, nie ? 250 tyś euro. Ale jednak król. Wiec nie o to chodzi. Tam jest tanio.
Ostatnio edytowane przez korzychxp : 03.03.2010 o godz. 17:56.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 03.03.2010, 18:42
Gdybym był bogaty...po sezonie wzmocnił bym z wolnych transferów pod warunkiem, że nie przedłużą kontraktów:

Bramka:

Dudek*/Stachowiak/Onyszko **

lewa obrona:

Paweł Golański

lewa pomoc

Rafal Grzelak

* Wiem, że stary ale jego doświadczenie by się przydało

** Pod warunkiem, że Odra spada i i jak gra Onyszko
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Skrzat
Member

Od: 12.2008

Stary 04.03.2010, 15:13
Dudek?Nierealne.Stachowiak?TO ja już wolę Kwapisza np.Onyszko?ciekawe ale mało możliwe
Odpowiedz cytując
Olivarez
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 06.03.2010, 17:48
Polskie piłkażyny to dno, po wczorajszej klęsce z Arką, jedyną nadzieje widzę w skupowaniu młodych zdolnych graczy ze słabszych lig europejskich albo 2 lig krajów mocniejszych piłkarsko od nas. Ale nie takich pokroju Christowa który wszystko na to wskazuje będzie drugim Matusiakiem, tylko takich co aktualnie są w FORMIE.

Weźmy "odwieczną" bolączkę Wisły - tj. problem z brakiem napastników.

1.pierwsza liga Chorwacji - Dinamo Zagrzeb i Hajduk Split nikogo nam nie sprzeda bo ma za dobrych i za drogich piłkarzy. Ale u reszty można spróbować:

NK Osijek - Josip Barisic - 23 lata - 187 cm - 6 goli
Ivan Milicevic - 22 lata - 181 cm - 6 goli

HNK Sibenik - Ermin Zec - 21 lat - 1,77 cm - 8 goli - 1 występ w reprezentacji Bośni - juz przymierzany do Bundesligi (np. Hannoveru)

NK Medjimurje - Bojan Golubovic - 26 lat - 1,87 cm - 8 goli

2. norweska Tippeligaen

Molde FK - Pape Pate Diouf - 23 lata - 1,86 m - 11 goli w poprzednim sezonie (tam się gra wiosna-lato)

Odd Grenland - Bentley - 20 lat - 1,80 m - 6 goli - reprezentant młodzieżówki Nigerii

IK Start - Mads Stokkelien - 19 lat - 1,78 m - 9 goli

Lillestrom SK - Edwin Eziyodawe - 21 lat - 1,75 m - 6 goli

Stromsgodset IF - Marcus Pedersen - 19 lat - 1,80 m - 10 goli

Sandefjord - Malick Mane - 21 lat - 1,79 m - 8 goli

Honefoss BK - Davy Claude Angan N'Guessan - 22 lata - 1,82 m - 6 goli

3. Liga Szwajcarii

Grasshopers Zurich - Gonzalo Eulogio Zarate - 25 lat - 1,84 m - 8 goli

AC Bellizona - Alessandro Ciarrocchi - 22 lata - 1,90 m - 6 goli - reprezentant młodzieżowki Szwajcarii

4. Liga serbska - Crvena Zvezda i Partizan poza zasięgiem finansowym ale reszta...

FK Belgrad - Andrija Kaludjerovic - 22 lata - 1,80 cm - 8 goli - reprezentant młodzieżówki Serbii

FK Zlatibor Voda Subotica (niemal objawienie ligi serbskiej) - Vojo Ubiparip na wypożyczeniu z Vojvodiny - 21 lat - 7 goli

5. Gambrinus Liga - Czesi teraz cieńko przędą, coś jak Wisła, nic ciekawego

6. Austriacka Bundesliga zaś charakteryzuje się iście "europejskimi" cenami

7. Żydki - podobnie
jedyna ciekawa opcja na ławę to - Tomer Hemed z Maccabi Ahi Nazareth - 22 lata - 1,83 m - 7 goli w lidze i w czerwcu mu się KONTRAKT KOŃCZY - reprezentant młodzieżówki Izraela.

8. Bułgaria - kiszka

9. Cypr- Żurawski by wrócił

10. Słabsze zespoły z lepszych lig europejskich
Motherwell (liga szkocka) - Lukas Jutkiewicz - 20 lat - 10 goli (no tak już go od czerwca do 2011 do Evertonu wypożyczyli)

KV Kortrijk (Beglia) - Christian Benteke - 19 lat - 1,91 m - 8 goli - reprezentant belgijskiej młodzieżówki - wypożyczony do Standardu Liege

Genk (Belgia) - Marvin Ogunjimi - 22 lata - 1,86 m - 7 goli

Excelsior Mouscron się rozpadł - kogoś by można wyhaczyć

RKC Walwijk (Holandia) - Derk Boerrigter - 23 lata - 1,87 m - 5 goli

Heracles Almelo (Holandia) - Bas Dost - 20 lat - 1,92 m - 11 goli - reprezentant młodzieżówki Holandii

Den Haag (Holandia) - Wesley Verhoek - 23 lata - 1,87 m - 4 gole - w czerwcu mu się KOŃCZY KONTRAKT
Bogdan Milić - 22 lata - 2,01 m - 4 gole - w czerwcu mu się KOŃCZY KONTRAKT
Karim Soltani - 25 lat - 1,79 m - 4 gole - w czerwcu mu się KOŃCZY KONTRAKT
(stąd by można całą paczkę wziąć

FC Groningen (Holandia) Tim Matavz - 21 lat - 1,79 m - 9 goli - reprezentant słoweńskiej młodzieżówki

11. 2 ligi mocniejszych piłkarsko państw
Doxa Drama FC (2 liga grecka) - Marko Markowski - 23 lata - 1,90 m - 7 goli

Kardemir Karabukspor (2 liga turecka) - Emmnuel Emenike - 22 lata - 13 goli - w czerwcu mu się KOŃCZY KONTRAKT

Giresunspor (2 liga turecka) - Fabiano Oliveira - 23 lata - 1,82 m - 10 goli - w czerwcu mu się KOŃCZY KONTRAKT

Kartalspor (2 liga turecka) - Shaibu Yakubu - 23 lata - 1,85 - 10 goli - reprezentant młodzieżówki Ghany - w czerwcu mu się KOŃCZY KONTRAKT

De Graafschap (2 liga holenderska) - Hugo Bargas - 23 lata - 1,82 m - 12 goli

Deportivo Aves (2 liga portugalska) - Joao Silva - 19 lat - 1,90 m - 8 goli

FC Vaduz (2 liga szwajcarska) - Nick Proschwitz - 23 lata - 1,92 m - 16 goli (w 17 meczach) - w czerwcu mu się KOŃCZY KONTRAKT

12. wyróżniający się graczy najlepszych zespołów najsłabszych lig
NK Nafta Lendava (liga słoweńska) - Dalibor Volas - 23 lata - 1,89 m - 9 goli

Za kilka lat o sporej części z tych młodych piłkarzy usłyszy piłkarska Europa, pytanie tylko czy jest szansa żeby o choć 2-3 usłyszano z sprawą dobrej gry w Wiśle Kraków ?
God save the Queen
Long live the Queen
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 11.03.2010, 20:48
czytałem jakiś czas temu wywiad z Tomaszewskim... wiem dużo gada, ale czasem powie coś mądrego.
wypowiadał się o bramkarzach których by widział w kadrze reprezentacji Polski na ojro 2012... była tam Boruc, Załuska, o ile dobrze pamiętam Szczęsny i uwaga Sandomierski... tak ten 20 latek z Jagi. Tomaszewski zna się raczej na bramkarskim fachu i wiem którego bramkarza na co stać... więc może, jakoś, by go tak do Wisły
w trakcie przygotowań do sezonu był lepszy niż Gikiewicz i Onyszko(dobrze grający w Odrze) i to on gra regularnie w ekstraklasie...
bo że potrzebujemy bramkarza to każdy wie... nawet jak grałem z chrześniakiem w PES-a Wisłą (a on ManU, graliśmy 5 meczy) to za każdym razem Pawełek miał strzałkę w dół... czyli był bez formy :] co widać w życiu codziennym na boisku:]
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 11.03.2010 o godz. 21:05.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 12.03.2010, 09:22
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
czytałem jakiś czas temu wywiad z Tomaszewskim... wiem dużo gada, ale czasem powie coś mądrego.
wypowiadał się o bramkarzach których by widział w kadrze reprezentacji Polski na ojro 2012... była tam Boruc, Załuska, o ile dobrze pamiętam Szczęsny i uwaga Sandomierski... tak ten 20 latek z Jagi. Tomaszewski zna się raczej na bramkarskim fachu i wiem którego bramkarza na co stać... więc może, jakoś, by go tak do Wisły
w trakcie przygotowań do sezonu był lepszy niż Gikiewicz i Onyszko(dobrze grający w Odrze) i to on gra regularnie w ekstraklasie...
bo że potrzebujemy bramkarza to każdy wie... nawet jak grałem z chrześniakiem w PES-a Wisłą (a on ManU, graliśmy 5 meczy) to za każdym razem Pawełek miał strzałkę w dół... czyli był bez formy :] co widać w życiu codziennym na boisku:]
Oczywiście - pamiętam jak kiedyś był przeciwny powoływaniu Dudka (grzeje ławę w Feyenordzie) i Matyska (też bez wielkich szans wg niego na karierę) a promował słynnego Bodzia W. - który nic wielkiego niestety nie osiągnął poza ligową solidnością.....
Owszem Sandomierski raczej ma papiery, ale do bycia naprawdę wielkim bramkarzem ma jeszcze baaardzo daleko....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 16.03.2010, 19:31
Cytat:
Hetman Zamość wycofał się z rozgrywek drugiej ligi
Koniec drugoligowej piłki w Zamościu. We wtorek zarząd Hetmana wobec dramatycznej sytuacji organizacyjnej i finansowej podjął decyzję o wycofaniu się z rozgrywek drugiej ligi.
Marek Fundakowski (Hetman Zamość) - napastnik, 9 goli w 2. lidze, 182 cm, 21 lat
Rafał Kycko - pomocnik, 5 goli w 2. lidze, 166 cm, 18 lat
Patryk Dobromilski - bramkarz, 191 cm, 20 lat
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.03.2010, 21:41
Łukaszowi Piszczkowi sie kontrakt kończy, Hertha leci do drugiej ligi
na bramke Onyszko/Białkowski również im umowy wygasają
I w ramach akcji wybaczamy sobie która trwa od wczoraj
z wolnego transferu Kosowski
i by pasowało
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 16.03.2010, 22:17
Onyszko móglby być bramkarzowi się w metrykę nie patrzy kluczowe na tej pozycji jest doświadczenie.
Co do Kosy to Kamilek podpadł chyba za bardzo Cupiałowi. Choć kto wie, w tym klubie impossible is nothing
..
Odpowiedz cytując
Sancezz
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.03.2010, 18:12
Olivarez napisał(a):Wyświetl post
Polskie piłkażyny to dno, po wczorajszej klęsce z Arką, jedyną nadzieje widzę w skupowaniu młodych zdolnych graczy ze słabszych lig europejskich albo 2 lig krajów mocniejszych piłkarsko od nas. Ale nie takich pokroju Christowa który wszystko na to wskazuje będzie drugim Matusiakiem, tylko takich co aktualnie są w FORMIE.

Weźmy "odwieczną" bolączkę Wisły - tj. problem z brakiem napastników.

Kardemir Karabukspor (2 liga turecka) - Emmnuel Emenike - 22 lata - 13 goli - w czerwcu mu się KOŃCZY KONTRAKT

FC Vaduz (2 liga szwajcarska) - Nick Proschwitz - 23 lata - 1,92 m - 16 goli (w 17 meczach) - w czerwcu mu się KOŃCZY KONTRAKT
Ja jestem za tymi dwoma a bardziej za Proschwitzem. Z tym, że Emenike nie konczy kontraktu w czerwcu tylko wypożyczenie. Kwota odstępnego zapisana w kontrakcie to 300tys E.

Do tego bym dołożył jeszcze Tomasa Micole z Banika Ostrava, bo jemu też się kontrakt kończy.
Ostatnio edytowane przez Sancezz : 18.03.2010 o godz. 10:14.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 19.03.2010, 09:38
jakby Dysko-Polo spadło to ja bym spróbował wyciagnac Gancarczyka na lewe skrzydło.Ten Mąka też mógłby sie przydac.Troche mi z gry przypomina młodego Gore
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 19.03.2010, 09:52
Gancarczyka sobie darować z miejsca, koleś się zatrzymał w rozwoju jakiś niecały rok temu. Od tamtej pory - równia pochyła. Z nieźle zapowiadającego się piłkarza okazał się typowym przeciętniakiem, jadącym cały czas na opinii jesieni 2008. A te symulanctwo i udawanie to aż wstyd patrzeć na takich graczy.

Odnośnie Kosowskiego, to cały czas byłem pewien, że drzwi do Wisły dla niego są już zamknietę na najlepsze zamki świata . Jednak jak Cupiał się dogadał z jeszcze bardziej skłóconym Kasperczakiem, to już jest wszystko możliwe. A chyba nikt nie ma wątpliwości, że Kosowski w formie to zdecydowanie najlepszy gracz naszej ligi.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Stary 19.03.2010, 15:03
Według mnie powinniśmy się postarać o przebojowego skrzydłowego typu Maikon Leit http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ungsdaten.html
takiego który zrobi przewagę na skrzydle jak Błaszczykowski, Maikon Leite był jednym z najlepiej zapowiadającym się brazylijczykiem, niestety odniósł pewien czas temu kontuzje ale podobno teraz wraca do formy i za cene 400 tys euro wziąłbym go od zaraz albo spróbowałbym pozyskać Marlosa z Sao Paulo
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...os/profil.html kontrakt kończy mu się sierpniu, więc pewna sumka dla manage i go mamy
P.S. Problemy z ofensywą Na problemy z ofensywą ... brazylijczycy !
Musimy pozyskać jakiegoś skrzydłowego, który będzie w stanie ciągnąć naszą grę i wyciągnąć nas na europejskie puchary, typu Kalu Uche, Kuba, bo snajpera mamy (przyp. Brożek) który potrzebuje wsparcia takiego Makinwy.
Odnośnie bramkarzy pozyskałbym Białkowskiego, Dudka ale ich pozyskanie jest bardzo trudne, bo Dudek nie chce wracać do polskiej ligi przez najbliższe 2 lata, Białkowski liczy na kariere europejską i gra w polskiej lidze byłaby krokiem wstecz
Lista Transferowa na najbliższe okienko:
1. przebojowy skrzydłowy
2. napastik wysoki, umiejący grać tyłem do bramki
3. bramkarz
4. ofensywny pomocnik typu Garguła

Po takich 4 wzmocnieniach możemy liczyć na udane starty w Europie, jeżeli nie pozyskamy graczy konkretnych to lepiej nie startujmy w eliminacjach Ligi Mistrzów
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 19.03.2010, 15:11
Startujmy. Heroiczny bój i zwycięstwo w 1 rundzie może nam dać znaczne środki finansowe jak również możliwość gry w lidze europejskiej więc jednak jest po co tego mistrza zdobywać.
..
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 19.03.2010, 15:15
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
[/B][/I]2. [I]napastik wysoki, umiejący grać tyłem do bramki
Nie wiedziałem że i Maciej Skorża ma tu konto
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Stary 19.03.2010, 15:22
moze nawet nie musimy mieć wysokiego napastnika ale takiego który potrafi grać tyłem do bramki, który potrafi przetrzymać piłkę w przodzie, bo my ją obecnie zbyt szybko tracimy ;/ tracimy też przez to, że nie mamy piłkarza który potrafi celnie zagrać prostopadłą piłkię typu "no look pass" a'la stilic. Nie możemy po prostu grać dwoma srodkowymi pomocnikami defensywnymi, bo przy Sobolewskim musi grać tylko taki "Szymkowiak", który ma wolną przestrzen i nie musi wracać, bo dwóch niekreatynych graczy w wiśle Diaz, Sobol nie potrafi zagrać dobrze w przodzie, przez to że nie konstruujemy akcji środkiem mamy problemy w ataku, a nasze skrzydła są do bani ;/ Kirm jest zbyt statyczny, niepotrafi kiwnąć jednego piłkarzyny byle jakiego, jeżeli się myle to pokażcie mi filimik w którym kiwnął jakiegoś dobrego grajka w ekstraklasie, ja nie pamiętam jakiegoś rajdu przebojowego kirma w ogóle ...
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 20.03.2010, 22:34
zainteresowalbym sie Micanskim, niezla bramke dzis strzelil, co on zrobil z obroncami Poloni
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 20.03.2010 o godz. 23:00.

Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member

Stary 20.03.2010, 22:39
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
zainteresowalbym sie Micanskim, niezla bramke dzis strzelil, co on zrobili z obroncami Poloni
To ich jest dwóch ?

Nie da rady, na dwóch po Kasperczaku Cupiałowi nie zostanie...
Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
mg256
Junior Member

Od: 10.2008

Stary 20.03.2010, 22:43
Jeśli spadnie Polonia Warszawa to do wyjęcia są Przyrowski i Jodłowiec - a jeśli Piast Gliwice to Kamil Glik. Podchody pod nich warto zacząć już teraz.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 20.03.2010, 22:52
mg256 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli spadnie Polonia Warszawa to do wyjęcia są Przyrowski i Jodłowiec - a jeśli Piast Gliwice to Kamil Glik. Podchody pod nich warto zacząć już teraz.
Przyrowski? A co on takiego w życiu osiągnął? Dla mnie to podobny do Cabaja i Pawełka.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 20.03.2010, 22:54
z Poloni to ja bym Gancarczyka sprowadził.Z Piasta to Wilczek i Smektała bo Glik chyba za drogi jak na nasze skromne możliowści
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.03.2010, 13:59
Tylko nie Przyrowski.
Chyba bym go zabił kiedys, widzac, ze nawet nie chce mu sie ruszyc do pilki.
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 21.03.2010 o godz. 14:06.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów