|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gdyby ten stadion latał pomyślałbym, że to kadr z filmu "Dystryk 9".
A tak serio to stadion ładny. Gdyby nie ta stara trybuna tylko... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
A nowy stadion Legii mi sie nie podoba bo nie poodba mi sie nazwa ulicy przy jakiej stoi - kojarzy mi sie z kiblem ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Mi stadion lechitów też się podoba. Kratownica robi wrażenie. Fakt faktem ta jedna trybuna bardzo burzy koncepcje i ogólną ocenę. Otoczenie... hmm. Nie każdy może mieć stadion w sąsiedstwie Błoń, Parku i 3 km od Rynku
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ogromny ten stadion będzie ale mi się podoba. Musimy tylko pamiętać że w na lidze zapełni się tylko na 2 mecze a przez resztę kolejek będzie smutnie wyglądał przy 15 tysiącach na trybunach i kolejnym przegranym boju o mistrzostwo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ale ja oceniałem zdjecie, a nie stadion. Nie imputuj mi czegos czego nie napisałem. I nie dokonuj radykalnego podsumowania, nie czytajac ze zrozumieniem.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mi osobiscie stadion Kuchennych sie podoba .
Niby taki jakich w Europie na pęczki ale w Polsce gdzie wszytsko jest opóznione robi wrazenie. Chetnie zobacze jeszce lepsze wizulanie obiekty we Wroclawiu i Gdansku ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Stadion Lecha będzie bardzo w porządku co już zaczyna być widoczne przy montowaniu konstrukcji dachu. Następny w Polsce będzie stadion Wisły, takie moje zdanie
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Wczoraj mialem okazje zobaczyc stadion Narodowy w Warszawie. Pnoie sie osytro do gory. Obejrzalem go odstony mostu Poniastowskiego, Ronda Wiatraczna i 2 ni wczesniej wiudzialem go z pociagu jadacego mostem od polnocnej strony stadionu. Jezeli go wykoncza to naprawde bedzie pieknie wygladal.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś może gdzie na stadionach Lecha i Legii będą znajdowały się sektory gości?
I jaką będą mieć tak +/- pojemność? ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() Panorama budowy Stadionu Narodowego w wykonaniu Polex'a. Robi wrażenie. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Tam gdzie jest obecny łuk od Łazienkowskiej,gdzie pomieści się ok 2tyś widzów oraz narożnik pomiędzy dawną żyletą i sektorem gości. Na stadionie Lecha to już nie wiem. Powód: pomyłka
Ostatnio edytowane przez Adamek21 : 02.03.2010 o godz. 20:11.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Nie wiem skąd wziąleś w ogóle łuk od ulicy Łazienkowskiej (tam ma być 'nowa' Żyleta) Być może będzie to wyglądało tak: czerwony kolor to sektor, zielony to bufor ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Będzie za bramką od ulicy Łazienkowskiej (tam gdzie był łuk)
![]() Sektor gości ma być między Krytą a trybuną Brychczego (tam też znajduje się studio). Żyleta będzie od ulicy Łazienkowskiej
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 02.03.2010 o godz. 20:11.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przepraszam moja pomyłka
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() i wychodzi kibiców ok 2tyś ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Lechu wszystko wskazuje na to ze trybuną gości będzie część trzypoziomowej dwójki. Ale na 100% to jeszcze nie wiadomo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.skyscrapercity.com/showpo...ostcount=13105
Powiem ,że stadion jest całkiem fajny pomimo kilku dziwnych rozwiązań i coraz bardziej się do niego przekonuję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Stadion Lechii nabiera kształtów
foto: elpolako ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Legii pierwsze krzesełka. Do końca kwietnia mają wszystkie zamontować.
Oficjele montują pierwsze 3. (Mina Miklasa - pro ![]() http://www.legia.com/www/index.php?akt=13687
Ostatnio edytowane przez GemHZR : 18.03.2010 o godz. 16:27.
![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Co jak co ale stadion Legii bardzo ładnie się prezentuje.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
takie ...większe Kielce.. dla mnie się to strasznie licho prezentuje
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Stadion Legii jest blizniaczo podobny do tego w Kielcach.. lub na odwrót
ogólnie moze byc.. ale ten dach i ta cerata polozona to porazka.. tzn bez wzgledu na to czy to dobry material , najwyzszje jakosci itp wizualnie po prostu brzydko wygląda.. i te barierki na trybunaceh calkowicie do mnie nie przemawiają.. .wazne ze cos ruszylo z tymi stadionami
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 19.03.2010 o godz. 20:04.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ładny może i tak ale jakoś do mnie nie przemawia
Ta membrana sprawia takie wrażenie prowizorki i że pod jakimś ciężarem może się złożyć (wiem że tak sienie stanie ale jakieś takie mam dziwne przekonanie ) wejście na piętro trybuny takie jakby stadion był w stanie surowym (nie zabudowane tylko takie wejście "prosto z pola" ). Nie wybrzydzam, podobnie jak kolega cieszę się że coś się zaczyna dziać ![]() ![]()
I
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Niom, najtanszym kosztem odwalili Legii stadion zeby sie kibice za bardzo nie pluli ze wogole nic sie nie dzieje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do stadionu Legii to dla mnie na plus umiejscowienie telebimu. Prawda jest taka że u nas z D i E może nie być nic widać z telebimu no i krzesełka na plus. Łatwo sie przemieszczać, zawsze czyste i nic sie nie obija o nogi jak stoisz.
Maciuś moim zdaniem stadion Legii i tak jest zajebisty. Legia zawsze będzie mogła zagrać na narodowym jeśli wymagać będzie tego sytuacja a wątpie żeby stadion przy Łazienkowskiej zapełniał się zawsze w 100% więc nie zdziwiłbym sie gdyby władze zdecydowały o wybudowaniu stadionu na 20 000. Dla mnie i tak jest dużym plusem że Legia ma tak duży stadion gdy w mieście stać bedzie w gotowości inny obiekt mogacy pomieścić ponad 50k widzów i oferujący świetne warunki.
Ostatnio edytowane przez Q13SON : 19.03.2010 o godz. 20:38.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hehe, to najdroższy stadion jaki się robi (w przeliczeniu na krzesełka). Ale masz rajcę, na wyglądzie myślę, że zaoszczędzono, a za to są skajboxy, studia TV i co tam jeszcze iti do szczęścia potrzebuje. Ogólnie wysokie standardy wykończenia.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|