|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
pamiętam jak swego czasu po meczu Wisełki w Rzymie długo mówiono o wymianie zawodników pomiędzy Lazio a Wisłą .
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przemo za wykupienie go, definitywnie z Lazio po okresie wypożyczenia.. czytaj uważniej
![]() PS Przemo jeszcze raz czytaj uważniej!! "Makinwą zainteresowały się kluby z wyższej półki. Nigeryjczyk był bliski przejścia do Interu Mediolan, ale ostatecznie za sumę 7,5 miliona euro trafił do US Palermo.... Latem 2006 Lazio wykupiło Nigeryjczyka za 3,3 miliona euro..." pzdr ![]()
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 01.03.2010 o godz. 10:41.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
i widocznie nie doczytałem, ponieważ nie chce mi się wierzyć, że Wisła nie wziełaby typa na rok z pierwokupem na 1 milion jak dwa lata temu dała rzekomo za Jirsaka wiecie ile, i to bez żadnych testów. Więc po roku pukania bramek przez murzyna nie wierzę, że Wisła by nie znalazła miliona... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
No moze studenta z pobliskich akademików....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Spekulacje medialne odnośnie Makinwy są znane od paru dni i już każdy zdążył zapoznać się z jego wyglądem to raz.. dwa nie na co dzień pojawia się taki zawodnik w klubie.. i trudno to zachować w tajemnicy..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 01.03.2010 o godz. 12:04.
![]() ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kiedy zamyka się okienko transferowe? Dziś w nocy?
Edit: Chyba ślepnę na starość. ![]()
Ostatnio edytowane przez Krissu : 01.03.2010 o godz. 12:40.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Parę postówy wyżej masz odpowiedź.
Dzisiaj o 24 zamyka się. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sprawa jest dość prosta:
Wobec poważnej kontuzji Brożka, chcąc myśleć o mistrzostwie, Wisła po prostu musi w trybie pilnym zakontraktować jeszcze jednego napastnika. Nie wiadomo bowiem, jak szybko zaadoptuje się Hristow, kiedy do sensownej formy dojdzie Boguski i jak długo wytrzyma bez kolejnej kontuzji mięśniowej, a jeden nieobliczalny Małecki to stanowczo za mało do walki o tytuł. A brak tytułu, to następna strata dużych pieniędzy i widmo jeszcze jednej dziury budżetowej. Już nie piszę, gdzie nas to ustawi na przyszłość, szczególnie jeśli Lech lub Legia nie potkną się na jakiejś Lewadii i wejdą do LM, a Wojciechowski włoży w Polonię obiecywane miliony euro... ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
[QUOTE=Markus;862047]Sprawa jest dość prosta:
Wobec poważnej kontuzji Brożka, chcąc myśleć o mistrzostwie, Wisła po prostu musi w trybie pilnym zakontraktować jeszcze jednego napastnika. My to wiemy tylko czy nasi działacze to wiedzą? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na gazeta.pl podali ze Brozek nei moze biegac z powodu kontuzji , i nei zagra do konca rundy....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Żadna z dzisiejszych informacji nie była nowa. Wszystko zerżnęli z piątkowej włosy prasy. Od piątku we włoskiej prasie kompletna cisza w sprawie Makinwy. Raczej to oznacza, że transferu nie będzie, lub jeżeli rozmowy są toczone to w głębokiej tajemnicy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Bo tak to nie ma w żądnym innym klubie na świecie! Wiedzieli, że z napastnikami kiepsko, wiedzieli, że Brożek kontuzjowany i w słabej formie, to zamiast kupić w przerwie letniej jednego i teraz Christowa, mieli byśmy przynajmniej jednego pewnego. A tak dupa zbita i będzie płacz i lament bo Majstra nie będzie. Moim zdaniem to za dużo tego wszystkiego się nawarstwiło, żeby teraz miało by być dobrze...:/ Kurde dlaczego tak jest!:/
Nasza Wisełka przypomina mi tą muchę! http://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA Pomyślcie dlaczego! ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Na szczęście za 10 godzin skończy się to wasze płakanie, jak dla mnie przyszedł napastnik, Ba to ciekawy zawodnik i będzie dobrze, Mistrza obronimy i już.
![]()
Jedno Miasto Jeden Klub, Wisła Kraków aż po grób.
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj zagadnąłem masazyste na treningu o Brożka, powiedział tylko "nie jest żle", a czy zapytałem czy to prawda ze ma rundy z głowe powiedział "no coś Ty... nieprawda, jest OK".
Brożka oczywiście nie było na treningu, drugiego tez, Sobola, Ba, Boguskiego, Kirma i Małeckiego ( reprezentacja?) tez. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a moze maser wie, że piszesz na forum, wiec zachował sie jak jurczyński jeż.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
maci0s a coś więcej się dowiedziałeś
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
doznał kontuzji która może go wyeliminować do końca sezonu i chciał mimo to grać tak?
gdzie ty takie cuda czytasz... - trenerze, mam trudności z chodzeniem, ale chcę grać - nie, nie zagrasz - o ty ch.. na takiej zasadzie
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 01.03.2010 o godz. 13:52.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Równie dobrze można odwrócić sprawę i zapytać, skąd dziennikarzyny wiedzą, że Brożek nie może chodzić... Dowiemy się wszystkiego w swoim czasie.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na piątkowym treningu odezwal sie ten uraz w okolicy spojenia lonowego.Myślalem jednak ze dam rade,chciałem zagrać ale Skorza podjal decyzje zeby nie ryzykować .Czy wyruszajac z Krakowa wiedział pan już ze nie zagra? PB- Nie myślałem że wyjde na boisko .CZUŁEM SIE NA SIŁACH niestety trener podjał taka decyzje a nie inną - Jest pan wkurzony? PB - Tak i wynikiem i tym ze nie gralem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
moze po prostu Skorża bał sie juz legendarnego "pola karnego Bełchatowa"
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno