The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2010, 18:14
kacu napisał(a):Wyświetl post
Makinwa, Makinwa a o obrońcy coś cicho sie zrobiło. Wie ktoś może coś na ten temat ?
Przeciez nikt nie mowil ze bedzie obronca w tym okienku.
W nastepnym moze jak cos.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.02.2010, 18:31
Jesli Paweł ma cos znowu to klub musi natchymiast znalesc kogos do ataku.

Wiadomo ze on musi wejsc do gry a to i tak troche potrwa i my musimy miec zastepce.

jeden Hristov to za malo,chlopak wogole nie zna druzyny i wygladal na troche wystraszonego
Boguski tez widac ze bedzie dopiero probowal lapac forme
...
Jedyna nadzieja w Maleckim ....

najgorsze jest to ze kazdy przeczuwał ze moga byc klopopty w ataku i to powazne ale klub wybieral ,przebieral i testowla i nieznalazl nikogo.
Ciekawe co z tym Makinwa bo to w naszej kadrowej sytuacji moze byc jedyny ratunek.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 28.02.2010, 18:31
Obecnie oglądam Krivetsa i powiem wam, że mi bardziej odpowiada nasz bułgar niż białorusin. No ale zobaczymy w dalszej perspektywie.
Odpowiedz cytując
klubus
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 28.02.2010, 18:32
Nikt już w tym okienku RACZEJ nie przyjdzie (obym sie mylił) ale mi się wydaje że wszyscy się napalili po Hristovie od razu wszyscy zaczęli wypisywać kto to do Wisły nie przyjdzie, gdyby ktoś miał przyjść to by napisali na głównej że np. Makinwa na testach albo coś, ale może to jest owiane tajemnicą
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY.
PUCHARÓW TEŻ WIELE,
LECZ Z POLSKIEJ MENNICY.
Odpowiedz cytując
novac185
Junior Member

Od: 12.2009

Stary 28.02.2010, 18:46
Mysle ze wisła musi miec drugiego Issa Ba, fajny gosciu wyrózniał sie, widac ze z ligi francuskiej. A co do napastnika to z Hristowa moze cos byc a Makinva? Sądząc po reakcji skorzy na pogłoske o Makinvie to jak jakis napastnik do nas dołączy to napewno nie Makinva. (Chociaz wolałbym Makinve). Mijmy nadzieje ze ktos jeszcze do nas dojdzie. Oglądam wszystkie mecze Wisły i Jrsak nadaje sie tylko na zmiane. A Junior Diaz gra w kratke ja po pierwszych 20 - 30 min. meczu wiem którą nogą dzis gosciu wstał. I wtedy albo go dalej trzymam aby przeszkadzał druzynie ( tak jak wczoraj) albo wpuscił kogos innego ( tutaj musimy miec na zmiane takiego drugiego Ba).

P.S. Napewno okienko konczy sie w poniedziałek o 00:00?
Odpowiedz cytując
klubus
Senior Member

Stary 28.02.2010, 18:53
novac185 napisał(a):Wyświetl post
Mysle ze wisła musi miec drugiego Issa Ba, fajny gosciu wyrózniał sie, widac ze z ligi francuskiej. A co do napastnika to z Hristowa moze cos byc a Makinva? Sądząc po reakcji skorzy na pogłoske o Makinvie to jak jakis napastnik do nas dołączy to napewno nie Makinva. (Chociaz wolałbym Makinve). Mijmy nadzieje ze ktos jeszcze do nas dojdzie. Oglądam wszystkie mecze Wisły i Jrsak nadaje sie tylko na zmiane. A Junior Diaz gra w kratke ja po pierwszych 20 - 30 min. meczu wiem którą nogą dzis gosciu wstał. I wtedy albo go dalej trzymam aby przeszkadzał druzynie ( tak jak wczoraj) albo wpuscił kogos innego ( tutaj musimy miec na zmiane takiego drugiego Ba).

P.S. Napewno okienko konczy sie w poniedziałek o 00:00?
tzn można kupować do północy w poniedziałek już nie do 28 lutego
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY.
PUCHARÓW TEŻ WIELE,
LECZ Z POLSKIEJ MENNICY.
Odpowiedz cytując
OL Lyonaise
Senior Member

Stary 28.02.2010, 18:55
powiem wam, że jestem zbudowany.
Kriviets jakąś wielką gwiazdą napewno nie jest. Kirm jest od niego lepszy.
Gdyby udało się podpisać Makinwę to nasze transfery wyglądałyby lepiej niż Lecha.

Jeżeli tym razem Garguła osiągnie pełny zakres ruchów w kolanie to on powinien być drugim Issa Ba
Ostatnio edytowane przez OL Lyonaise : 28.02.2010 o godz. 18:59.
Odpowiedz cytując
novac185
Junior Member

Od: 12.2009

Stary 28.02.2010, 18:56
klubus napisał(a):Wyświetl post
tzn można kupować do północy w poniedziałek już nie do 28 lutego
Aha no to moze sie coss jeszcze zrobi - nadziej umiera ostatnia ;D
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 28.02.2010, 19:09
Nadzieja na przyjście Makinwy jest mało czasu pozostało ale myślę,że się dogadają tym bardziej,że Brożek(znowu kontuzja).
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
Waldus88
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 28.02.2010, 19:43
Adamek21 napisał(a):Wyświetl post
Nadzieja na przyjście Makinwy jest mało czasu pozostało ale myślę,że się dogadają tym bardziej,że Brożek(znowu kontuzja).
Ale przecież transfer Makinwy/napastnika? nie jest uzależniony od kontuzji Brożka...kość niezgody to oczywiście pieniądze...
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 28.02.2010, 19:49
Z tego co mówił trener Skorża na konferencji prasowej i tak żadnych szczegółów nie dowiemy się wcześniej, aniżeli w poniedziałek i to pewnie wieczorem z oficjalnym komunikatem czy kogos udało się pozyskać czy nie.

I jesli nic nie wypali to i tak nie bedziemy znac nazwisk, bo np. Hristovem interesowaliśmy się już od 1,5 roku, a przecież nikt poza sztabem Wisły o tym nie wiedział.
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 28.02.2010, 19:50
Waldus88 napisał(a):Wyświetl post
Ale przecież transfer Makinwy/napastnika? nie jest uzależniony od kontuzji Brożka...kość niezgody to oczywiście pieniądze...
Wiem wiem ale kontuzja Pawła powinna dać wiele do zrozumienia tym co załatwiają transfer Makinwy,że jest nam potrzebny b.dobry napastnik.Powinno ich to zmobilizować.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 28.02.2010, 19:51
OL Lyonaise napisał(a):Wyświetl post
powiem wam, że jestem zbudowany.
Kriviets jakąś wielką gwiazdą napewno nie jest. Kirm jest od niego lepszy.
Gdyby udało się podpisać Makinwę to nasze transfery wyglądałyby lepiej niż Lecha.

Jeżeli tym razem Garguła osiągnie pełny zakres ruchów w kolanie to on powinien być drugim Issa Ba
To co miał zrobić Krivets byś uznał go gwiazdą ? Odebrać piłkę na własnej połowie, przebiec 50 metrów, kiwnąć ze 3 Polonistów i strzelic gola ? tacy piłkarze są, np Messi, ale kosztują od 45 mln euro wzwyż

Moim zdaniem zaprezentował się ok - pare razy fajnie klepnął z Lewandowskim / Peszką / Stilicem. Grali na trudnym terenie, poczekajmy jak pogonią jakichś sredniaków u siebie. On już nie takim tuzom jak Wisła, Arka czy inne Polonie bramki strzelał, więc spokojnie

Ciężko póki co porównac transfery, dajmy pograć troche zarówno naszym Ba i Hristovowi, jak i Białorusinowi.
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 28.02.2010, 19:59
A nie wydaje Wam się, że testy tego 19-letniego zawodnika z Ukrainy to była tylko zasłona dymna przed transferem Hristova, a być może i nawet kolejnego napastnika?

Tak mi sie nasunęło po ostatnich wydarzeniach w klubie.
Odpowiedz cytując
papiwislak
Member

Od: 07.2008

Stary 28.02.2010, 20:03
a mi przeszla taka mysl meczyk ustawiony pod transfer nowaka do wisly z arka bedzie 5 do zera i juz bedzie tylko lepiej...
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 28.02.2010, 20:04
canarinhos napisał(a):Wyświetl post
A nie wydaje Wam się, że testy tego 19-letniego zawodnika z Ukrainy to była tylko zasłona dymna przed transferem Hristova, a być może i nawet kolejnego napastnika?

Tak mi sie nasunęło po ostatnich wydarzeniach w klubie.
Ten 19-latek nie był dla pierwszej drużyny tylko dla młodej ekstraklasy! Zebrał dobre recenzje po testach w ME więc zabrali go na trening I drużyny! On nie nadawał się na I skład wisły
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 28.02.2010, 20:22
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Ten 19-latek nie był dla pierwszej drużyny tylko dla młodej ekstraklasy! Zebrał dobre recenzje po testach w ME więc zabrali go na trening I drużyny! On nie nadawał się na I skład wisły
A to zwracam honor nie wiedziałem o tej informacji.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 28.02.2010, 20:40
papiwislak napisał(a):Wyświetl post
a mi przeszla taka mysl meczyk ustawiony pod transfer nowaka do wisly z arka bedzie 5 do zera i juz bedzie tylko lepiej...
W ramach rozliczenia transferu?

Ciekawa teoria
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
papiwislak
Member

Od: 07.2008

Stary 28.02.2010, 20:42
jak sie patrzy na gre tych pilkarzy to rozne mysli nachodza czlowieka..
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 28.02.2010, 21:14
papiwislak napisał(a):Wyświetl post
jak sie patrzy na gre tych pilkarzy to rozne mysli nachodza czlowieka..
Was to chyba już calkiem porąbało posuńcie sie dalej i napiszcie ze grali tak żeby Skorże wywalili
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 28.02.2010, 23:04
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Was to chyba już calkiem porąbało posuńcie sie dalej i napiszcie ze grali tak żeby Skorże wywalili
To wcale nie jest głupie stwierdzenie. Na prawdę, patrząc na to jak grali i te słowa Skorży, tak jakby nic się nie stało... No cóż godzina do końca okienka, to już raczej za późno żeby dopinać transfer...

Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 28.02.2010, 23:10
wojtole14 napisał(a):Wyświetl post
No cóż godzina do końca okienka, to już raczej za późno żeby dopinać transfer...
25 godzin ...
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 28.02.2010, 23:11
kolego nie godzina tylko 24godz.....ostatni dzien okienka wypadł w niedziele wiec musi byc dodatkowy dzien a wiec do jutra do połnocy
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 28.02.2010, 23:12
Mnie ciekawi czy faktycznie Makinwa przyjechał w piątek do Krakowa - jakoś ciężko mi w to uwierzyć, skoro kluby nie dogadały się co do wypożyczenia...
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 28.02.2010, 23:43
http://www.nigerialatestnews.com/201...or-lazio-exit/

wiadomość z 28 lutego.
Ale raczej i tak trzeba zaczekać do jutra
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 28.02.2010, 23:58
http://anax1a.pressmart.net/nigerian...&ArtId=048_003

tu masz bardziej rozbudowane
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.03.2010, 00:21
To rozbudowanie to tylko przepisanie poprzednich newsów. Ważne jest tylko pierwsze zdanie, ale dla mnie "leaving" znaczy opuszcza, a wypożyczenie raczej 'opuszczeniem' nie jest.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 01.03.2010, 00:26
Wszystko bedziemy wiedziec juz dzis ale generalnie nic nowego oprocz tego czego wszyscy dowiedzielismy sie 26 i 27 lutego nie ma.
Odpowiedz cytując
przemek1902
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.03.2010, 00:37
Co do tego obrońcy lewego o którym Skorża wspominał. Kończy mu się kontrakt w czerwcu, a takie kryterium prócz Golańskiego spełnia Grzegorz Bronowicki!
Jak myslicie - czy mógłby on realnie wzmocnić lewą flankę? Wg mnie byłby to kolejny piłkarz do kolekcji szpitalnej w naszym zespole ;]
Odpowiedz cytując
ardianek
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 01.03.2010, 00:44
to ze byl w piatek na testach ma wbrew wszystkiemu sens. Wisla badala go czy jest zdrowy i czy jest o co walczyc i negocjowac. Dajmy na to, jakby dogadali sie przed 5 minutami i bylo pewne ze przechodzi do wisly, to keidy zreobilby badania, skoro w Wisle zazwyczaj na wyniki czeka sie 2 dni? a tak, wyniki pewnie juz maja i zostaje to, czy sie dogadaja.. jakies rozmowy sa prowadzone na bank, gdyby tak nei bylo, skorza nikomu nie mydliby oczu i powiedzial wprost: to jest plotka medialna. Powiedzial jednak ze jakies rozmowy sa prowadzone, a to ze nie podal nazwiska, to akurat standard w takich sytuacjach..
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów