The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2010, 16:57
Długo jeszcze porażki po grze bez żadnego pomysłu czy schematu będziecie usprawiedliwiać niskimi umiejętnościami zawodników, a błędów w warsztacie Skorży nie będziecie chcieli widzieć? To Bełchatów ma lepszych piłkarzy od nas? A może takowych posiada Cracovia?

Najważniejsze, że liga będzie ciekawsza. No i wypada tylko przeprosić kibiców.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Skrzat
Member

Od: 12.2008

Stary 28.02.2010, 17:01
Jezu,wy macie jakieś kompleksy że musicie głupotami na forum walić po jednej porażce Skorży to już go z błotem miieszacie ale na lato jak w końcu może się dostaniemy do tej Ligi Mistrzów to będziecie go na rękach nosić!Początek rundy dopiero a wy już płaczecie!
pan Dudi
Senior Member

Stary 28.02.2010, 17:08
Skrzat napisał(a):Wyświetl post
Jezu,wy macie jakieś kompleksy że musicie głupotami na forum walić po jednej porażce Skorży to już go z błotem miieszacie ale na lato jak w końcu może się dostaniemy do tej Ligi Mistrzów to będziecie go na rękach nosić!Początek rundy dopiero a wy już płaczecie!
Nikt nie płacze, tylko komentuje, a jak chcesz się dowiedzieć ile porażek mieliśmy, to sprawdź tabelę. ****a, po jednej porażce. Jak przegramy z Arką, to też będziesz pisał, że po jednej porażce jedziecie po Skorży? Bo przecież poprzednia była tydzień temu, więc się nie liczy. Pytam- po **** oni jadą na dwa dwutygodniowe zgrupowania do drogich hoteli, grają sparingi z mocnymi klubami (które przegrywamy), a potem w lidze na boisku prezentują się, jakby pierwszy raz widzieli się na oczy, a jeśli mają wygrać, to stanie się tak tylko dzięki umiejętnościom indywidualnym, a nie grze zespołowej.

A do LM nie awansujemy. Ba, żeby w ogóle o nią grać, trzeba wygrać ligę, a mając 2 punkty przewagi nad drugą drużyną i w perspektywie mecz z Legią na Ł6 zbyt wielkim optymistą nie jestem.

AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 28.02.2010, 17:09
Skorża zapewne poleci jak nie zdobedzie Mistrza ,wczesniej bym na to nie liczył ,zresztą z tych kopaczy jakich mamy to nie wiem czy ktoś by wiecej wyciagnal
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 28.02.2010, 17:19
Jedno co dało mi do myślenia,to narzekanie Skorży na brak skuteczności,tylko padła trafna uwaga komentatora,ze najwięcej bramek Wisła zdobyła w pierwszym sezonie jego pracy,potem było juz coraz gorzej...Pytanie czy to wina brakui piłkarzy,takich jak Zienczuk,Kosowski,Paulista ,czy zła taktyka ,decyzje itp. naszgo trenera.Dla mnie oczywistą sprawą było zdjęcie wczoraj Diaza(przez mozliwwosc czerwieni) i wpuszczenie Ba.
Bednarz=Landryna=......
someonewisp
Banita

Od: 09.2009

Stary 28.02.2010, 17:28
Nawet jak Skorża zdobędzie mistrzostwo to i tak zostanie zwolniony.
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 28.02.2010, 17:30
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
To Bełchatów ma lepszych piłkarzy od nas? A może takowych posiada Cracovia?

Najważniejsze, że liga będzie ciekawsza. No i wypada tylko przeprosić kibiców.
Ale co to w ogóle za argument ?
Nie, Bełchatów ani Cracovia nie posiada lepszych zawodników co widać po tabeli.

Nigdzie w żadnej normalnej lidze nikt nigdy nie wygrał wszystkich meczy.
someonewisp
Banita

Od: 09.2009

Stary 28.02.2010, 17:33
@goral
Powiedz to po kolejnej porażce z Legią, Lechem i Cracovią. Tych przegranych akurat jestem pewny w 99%.
pan Dudi
Senior Member

Stary 28.02.2010, 17:42
-Goral- napisał(a):Wyświetl post
Ale co to w ogóle za argument ?
Nie, Bełchatów ani Cracovia nie posiada lepszych zawodników co widać po tabeli.

Nigdzie w żadnej normalnej lidze nikt nigdy nie wygrał wszystkich meczy.
Część dzieci Skorży twierdzi, że przegrywamy, bo mamy słabych piłkarzy. Skoro tak, to teoretycznie ci, z którymi przegrywamy mają tych piłkarzy lepszych. No, ale skoro mówisz, że nie, to już sam nie wiem dlaczego przegrywamy. Skoro to nie przez słabych piłkarzy, to gdzie tkwi problem?

Edit: Normalnej lidze Gdyby zwycięstwa u nas w lidze gwarantowały to, że nie odpadniemy z estońską popierdółką, to byłoby jeszcze ok. Z tym, że jak widać po poprzednich el. LM zwycięstwa u nas w lidze są gówno warte, bo nie świadczą o wysokim poziomie danego klubu, tylko o żenująco niskim poziomie ligi. Żeby cokolwiek osiągnąć, to my nie musimy wygrywać tutaj. My MUSIMY wysoko wygrywać z bananowcami typu Bełchatów, Cracovia czy Odra W.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 28.02.2010 o godz. 17:45.

Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.02.2010, 17:47
Zobaczymy co Skorżomaniacy zaczną opowiadać za 2 kolejki. Legia juz siedzi nam na plecach, Amika zbliża się też (mecz trwa). Słodkie pierdzenie Maciusia niebawem zacznie sie kończyć. Jeśli przez 94 min. meczu przygotowany w cieplarnianych warunkach zespół stać na stworzenie tylko 1 (!!!) sytuacji bramkowej i to z rzutu wolnego grając nie z jakimś przeciętniakiem europejskim tylko Bełchatowem to nie mamy o czym mówić.
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 28.02.2010, 17:52
someonewisp napisał(a):Wyświetl post
@goral
Powiedz to po kolejnej porażce z Legią, Lechem i Cracovią. Tych przegranych akurat jestem pewny w 99%.
Ok przypomnę Ci ten cytat po tych meczach. Teraz nie mam o czym z Tobą rozmawiać.

My MUSIMY wysoko wygrywać z bananowcami typu Bełchatów, Cracovia czy Odra W.
Przesiądź się na Barcelona. Ona z całą pewnością by Ci to gwarantowała.

Normalna lidze - miałem na myśli ligę gdzie nie grają amatorskie drużyny. Pokaż mi bilans jakiejś drużyny w takiej lidze co ma same zwycięstwa ?

Część dzieci Skorży twierdzi, że przegrywamy, bo mamy słabych piłkarzy. Skoro tak, to teoretycznie ci, z którymi przegrywamy mają tych piłkarzy lepszych. No, ale skoro mówisz, że nie, to już sam nie wiem dlaczego przegrywamy. Skoro to nie przez słabych piłkarzy, to gdzie tkwi problem?
.
Albo jesteś taki głupi(o co Cię nie podejrzewam bo z reguły wierzę w ludzi), że nie potrafisz zrozumieć normalnego argumentu, że nigdy nikt nie wygrał wszystkiego, albo po prostu jesteś zwykłym trollem.
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 28.02.2010 o godz. 17:59.
Skrzat
Member

Od: 12.2008

Stary 28.02.2010, 18:00
Nikt nie płacze, tylko komentuje, a jak chcesz się dowiedzieć ile porażek mieliśmy, to sprawdź tabelę. ****a, po jednej porażce. Jak przegramy z Arką, to też będziesz pisał, że po jednej porażce jedziecie po Skorży? Bo przecież poprzednia była tydzień temu, więc się nie liczy. Pytam- po **** oni jadą na dwa dwutygodniowe zgrupowania do drogich hoteli, grają sparingi z mocnymi klubami (które przegrywamy), a potem w lidze na boisku prezentują się, jakby pierwszy raz widzieli się na oczy, a jeśli mają wygrać, to stanie się tak tylko dzięki umiejętnościom indywidualnym, a nie grze zespołowej.

A do LM nie awansujemy. Ba, żeby w ogóle o nią grać, trzeba wygrać ligę, a mając 2 punkty przewagi nad drugą drużyną i w perspektywie mecz z Legią na Ł6 zbyt wielkim optymistą nie jestem.
A ja się pytam co było sezon temu albo dwa!Nie wszystko da się wygrać!Owszem piłkarze nie grają dobrze ale na naszą Polskę to wystarcza a ty chcesz chyba żeby grali jak Barcelona!Trzeba się przyzwyczaić do polskich warunków...
pan Dudi
Senior Member

Stary 28.02.2010, 18:06
-Goral- napisał(a):Wyświetl post
Ok przypomnę Ci ten cytat po tych meczach. Teraz nie mam o czym z Tobą rozmawiać.

Przesiądź się na Barcelona. Ona z całą pewnością by Ci to gwarantowała.

Normalna lidze - miałem na myśli ligę gdzie nie grają amatorskie drużyny. Pokaż mi bilans jakiejś drużyny w takiej lidze co ma same zwycięstwa ?

Albo jesteś taki głupi(o co Cię nie podejrzewam bo z reguły wierzę w ludzi), że nie potrafisz zrozumieć normalnego argumentu, że nigdy nikt nie wygrał wszystkiego, albo po prostu jesteś zwykłym trollem.
Nie mów mi, palancie, na kogo mam się przesiąść, bo pewnie w życiu dupska na wyjazd nie ruszyłeś, a kibicem forumowo- internetowym jesteś, widzę, pierwszy. Frajerze zasrany.

Poza tym nie rozumiesz słowa pisanego, ale nie jestem tu po to, żeby ci tłumaczyć słowo po słowie swojego posta.

koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 28.02.2010, 18:10
Nie mów mi, palancie, na kogo mam się przesiąść, bo pewnie w życiu dupska na wyjazd nie ruszyłeś, a kibicem forumowo- internetowym jesteś, widzę, pierwszy. Frajerze zasrany.

Poza tym nie rozumiesz słowa pisanego, ale nie jestem tu po to, żeby ci tłumaczyć słowo po słowie swojego posta.
Pokazales wlasnie swoj poziom sprowadzajac dyskusje do osobistego wyjazdu, nie majac zadnego argumentu.

Bez odbioru.
EOT.
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 28.02.2010, 18:35
A tak poważnie i merytorycznie, bez wulgaryzmów ... wszystko pięknie i ładnie wszyscy wiemy że Trener zdobył dwa tytuły i tego nikt mu nie odbierze ale to już HISTORIA liczy się tu i teraz a co jest teraz widzimy wszyscy no ... prawie wszyscy ....
1. brak przygotowania do sezonu kolejny raz (wynikiem tego była Lewadia odpadnięcie z pucharów, teraz GKS jak to ktoś określił oddech L na plecach i jeśli to nie jest tylko jednorazowa wpadka to za tydzień może nie być już lidera)
2. niewiarygodna liczba kontuzji, jaki jest powód, .... ktoś powinien na to pytanie udzielić przynajmniej sobie odpowiedzi
3. brak wystarczającego zaangażowania - kto ponosi odpowiedzialność czy tylko piłkarze, nie sądzę ktoś przecież odpowiada za motywację
4. brak wypracowanych schematów taktycznych nie zauważyłem od dawna żeby jakaś akcja skuteczna akcja powtórzyła się w dwóch kolejnych meczach.
5. oczywiście nie liczę schematu taktycznego powtarzanego z uporem maniaka od dwóch lat kopnij do przodu może się odbije i coś się uda - niestety inni wiedzą że tak gramy i to się już nie sprawdza. zawodnicy innych drużyn nie robią w gacie już w autobusie te czasy się skończyły.
6. mydlenie oczu kibicom na tematy związane z klubem (transfery, przygotowania, kontuzje)

mogę wymieniać dalej tylko po co za to wszystko odpowiada trener ... oczywiście możecie tłumaczyć broniąc trenera że brak pieniędzy że kontuzje, że gramy na wyjeździe a i owszem może po części macie racje ale nie zmienia to faktu że za stan aktualny odpowiada trener. A inne drużyny mające większe problemy i większe braki w klubowych kasach mające słabszy potencjał kadrowy jakoś potrafią wygrywać swoje mecze i to nie tylko z drużynami notowanymi niżej ale także z Mistrzem Polski.

Racja nie można wygrać wszystkiego, można nawet nie zdobyć mistrzostwa, ale ja zrozumiem jeśli nawet z ostatnia drużyną ligi przegramy mecz 2:3 4:3 po grze która będzie ładna i ambitna ale do momentu kiedy będziemy przegrywać 1:0 po meczu kiedy zarówno my jak i przeciwnik ma po jednej lub dwie akcje w meczu będę zarówno ja jak i mi podobni kibice Wisły krytykować zarówno piłkarzy a może bardziej trenera. Bo jeżeli winne sa czynniki na które trener nie ma wpływu to z całym szacunkiem dla dobra klubu taki trener nie mający wpływu na swoją pracę a mający jaja powinien sobie odpuścić.....
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.02.2010, 18:37
Po meczu z Jagiellonią Pan Trener Maciuś powie, ze teraz to dopiero liga będzie za to ciekawsza.
DrunkenBear
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.02.2010, 18:39
Sądziłem, że Wisła jak już nie umie wygrać z czołówką. To przynajmniej z resztą będzie wygrywać i zdobywać przewagę na potknięciach czołówki. Ale jak widać nic z tego. To drugie z rzędu fatalne przygotowanie do rundy. I kogo jak nie Skorżę za to winić? Co teraz mam czekać na usprawiedliwienia takie jak po porażce z Levadią? Że przygotowywany zespół był na całą rundę, a nie tylko na ten mecz?
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.02.2010, 18:39
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Zobaczymy co Skorżomaniacy zaczną opowiadać za 2 kolejki. Legia juz siedzi nam na plecach, Amika zbliża się też (mecz trwa). Słodkie pierdzenie Maciusia niebawem zacznie sie kończyć. Jeśli przez 94 min. meczu przygotowany w cieplarnianych warunkach zespół stać na stworzenie tylko 1 (!!!) sytuacji bramkowej i to z rzutu wolnego grając nie z jakimś przeciętniakiem europejskim tylko Bełchatowem to nie mamy o czym mówić.

Nawet jesli pozbycie Skorzy nastapi to pomyslcie ze moze byc jesze gorzej,niz jest teraz.

Przyjdzie Liczka czy inny bajkopisarz typu Engel i srodek tabeli.

wiec na razie czekajmy zobaczmymy czy gra Wisly sie zmieni i czyja to bedzie zasluga ,pilkarzy czy trenera.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
koyoot
Senior Member

Stary 28.02.2010, 18:44
Hmmm chcialbym zobaczyc cos takiego jak schemat taktyczny rozgrywania kacji ofensywnych... Kurde jakos sobie nie wyobrazam czegos takiego, z prostego powodu bo w ofensywie trzeba rozgrywac pilke NIESCHEMATYCZNIE. Inaczej nie daloby wygrywac meczow, bo inni by to rozpracowali. Schemat gry moze byc jedynie obronny drogi robin hoodzie.

Gwiazdzisty - tego nie wiesz wiec lepiej zamilcz.

I jeszcze jedno ogladajac mecz Polonia Lech dochodze do wniosku ze ponownie ktos popelnil blad w przygotowaniach do sezonu w Lechu, bo im pod koniec sezonu forma spadnie. Szczyt formy przygotowali na kilka najblizszych meczow a nie na caly sezon. I tutaj upatrujmy naszej szansy.
robin hood
Senior Member

Stary 28.02.2010, 18:52
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Schemat gry moze byc jedynie obronny drogi robin hoodzie.
pamiętasz może grę Wisły parę lat temu.

akcje skrzydłami włączanie się bocznych obrońców, prostopadłe piłki na wbiegającego skrzydłowego czy napastnika ? ja pamiętam ... owszem atak musi być niekonwencjonalny ale pewne schematy akcji muszą być wypracowane bo gra się je wtedy na pełnej szybkości nie myśląc tylko podając i wbiegając w ciemno takie akcje da się wypracować i wytrenować no i jeszcze od czasu do czasu zastosować skutecznie w trakcie meczu
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 28.02.2010, 18:55

Trochę kultury osobistej i nie obrażanie innych. Co ty się szaleju opiłeś? Nerwy puszczają?

Spuść trochę, masz inne zdanie w porządku, ale pogódź się z tym że są ludzie którzy myślą inaczej (-Goral-) i nawet jeśli są w błędzie to nie powód żeby ich obrażać.

PS
To ze jeździsz na wyjazdy nie znaczy automatycznie że znasz się na piłce... jesteś może bardziej "kumaty" ale w czym innym
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 28.02.2010 o godz. 19:08.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 28.02.2010, 19:21
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Nawet jesli pozbycie Skorzy nastapi to pomyslcie ze moze byc jesze gorzej,niz jest teraz.

wiec na razie czekajmy zobaczmymy czy gra Wisly sie zmieni i czyja to bedzie zasluga ,pilkarzy czy trenera.
No mam nadzieję,że jeśli nawet Wisła miała by zmieniać trenera to nie będzie to trener z dwójki którą wymieniłeś na świecie jest masa trenerów(na niektórych stać Wisłę) których można było by zatrudnić i którzy zmienili by aktualną grę Wisły w tą z przed kilku wiem wiem nie ci zawodnicy ale ich gra mogła by się równać.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 28.02.2010, 19:29

I jeszcze jedno ogladajac mecz Polonia Lech dochodze do wniosku ze ponownie ktos popelnil blad w przygotowaniach do sezonu w Lechu, bo im pod koniec sezonu forma spadnie. Szczyt formy przygotowali na kilka najblizszych meczow a nie na caly sezon. I tutaj upatrujmy naszej szansy.
Tak czytając Twoją radosną twórczość, zastanawia mnie tylko jedno...czy Ty wierzysz w to co piszesz
Takiej bzdury i abstrakcji to nie czytałem dawno.
Otóż wedle naszego trenejra, który tak na marginesie ma wyjebane na styl w jakim się gra, oraz jego geniusz trenerski podpowiada mu takie rozwiązania jak np. wymęczanie wyników po 1-0 jako część taktyki(wyobrażacie sobie koyoota który wchodzi do szatni przed meczem i mentorskim tonem , mówi do drużyny - **** ze stylem ,możecie się kopać po czołach... 1-0 ma być! )..Wracając do sedna.

Otóż nasz trener forumowy z wyników
Bełchatów-Wisła 1-0
Polonia-Amica 0-3

wysnuł teorie że Maciej to trenerski geniusz, bo na tak długą rundę(całe 13 meczów), przygotował formę która nie dziś ale lada dzień eksploduje,tak więc porażka tak na prawdę jest sukcesem, natomiast wygrana Amiki 3-0 jest de facto porażką tego zespołu jak i błędem ich trenera
94 - Allah Akbar!!
robin hood
Senior Member

Stary 28.02.2010, 19:34
Dokładnie tak jak piszesz 1q2
koyoot
Senior Member

Stary 28.02.2010, 20:11
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Tak czytając Twoją radosną twórczość, zastanawia mnie tylko jedno...czy Ty wierzysz w to co piszesz
Otóż wedle naszego trenejra, który tak na marginesie ma wyjebane na styl w jakim się gra, oraz jego geniusz trenerski podpowiada mu takie rozwiązania jak np. wymęczanie wyników po 1-0 jako część taktyki(wyobrażacie sobie koyoota który wchodzi do szatni przed meczem i mentorskim tonem , mówi do drużyny - **** ze stylem ,możecie się kopać po czołach... 1-0 ma być! )..Wracając do sedna.

Bełchatów-Wisła 1-0
Polonia-Amica 0-3

wysnuł teorie że Maciej to trenerski geniusz, bo na tak długą rundę(całe 13 meczów), przygotował formę która nie dziś ale lada dzień eksploduje,tak więc porażka tak na prawdę jest sukcesem, natomiast wygrana Amiki 3-0 jest de facto porażką tego zespołu jak i błędem ich trenera
1q2 po tobie spodziewalem sie choc odrobinke wiekszego poziomu intelektualnego niz osobisty wyjazd podszyty sarkazmem.

Wracajac do meritum.
Nie wysnulem wnioskow takich o jakich piszesz po tych dwoch meczach, to tylko twoja interpretacja moich slow. Pisze o tym jak wygladala gra a przede wszystkim swiezosc naszych pilkarzy porownujac ich do pilkarzy Lecha. Jesli nie bede mial racji i to Lech zdobedzie mistrzostwo bede musial isc na kolanach do Czestochowy, a troche daleko mam, odwolujac jednoczesnie te slowa. Nie twierdze ze nasz trener to geniusz, bo moim zdaniem, o czym nigdy wczesniej nie pisalem, po genialnym sezonie 2007/2008 wyrzadzono Skorzy krzywde wynoszac go na piedestal, jako tego ktory byl odpowiedzialny w najwiekszym stopniu za efektowne zwyciestwa Wisly w tamtym czasie. Teraz gra musiala sie posypac, bo wiele rzeczy od tamtego okresu sie zmienilo i obawiam sie ze rowniez poziom pikarski zdziadzial w Wisle, mimo to nadal jest to najmocniejsza druzyna w Polskiej buraczanej lidze, z najlepszym trenerem na lawce.
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 28.02.2010, 20:23
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

Liczka bardzo dobry trener. W tym sezonie z Banikiem Ostrava bije się o mistrza A Wąs jak zwykle świetnie sobie radzi promując własną osobę jak również perfekcyjnie obsługuje maszynę do riplejów w TVP.
Ostatnio edytowane przez tofik : 28.02.2010 o godz. 20:29.
..
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 28.02.2010, 20:33
1q2 napisał(a):Wyświetl post

Bełchatów-Wisła 1-0
Polonia-Amica 0-3

Teraz się śmiejesz a co będzie jeżeli na prawdę tak będzie, już przecież w tamtym sezonie Lech na początku błysną a pod koniec rundy zdychał i w najważniejszych meczach sezonu zawiódł.

Na początku sezonu Skorża przyznał, że forma przyjdzie na na III rundę el L'M i nie skłamał tylko że nas już w tych rozgrywkach nie było, ale to jest inna sprawa.
Zauważ, że wtedy graliśmy w lidze z Zagłębie Lubin i z GKS-em Bełchatów i na prawdę zagraliśmy bardzo dobre mecze w moim odczuciu.

Ja uważam, że podobnie będzie w tej rundzie zaczynając od meczu z Arką Gdynia Wisła z meczu na mecz będzie się rozkręcać i grać coraz lepiej... Możesz wierzyć lub nie ale takie jest moje zdanie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 28.02.2010, 20:41
1q2 po tobie spodziewalem sie choc odrobinke wiekszego poziomu intelektualnego niz osobisty wyjazd podszyty sarkazmem.
Stary, jak Cię lubię (zawsze Cię broniłem), tak po prostu nie da się tego co napisałeś traktować inaczej, niż zrobił to 1q2.
Jaki szczyt formy? Przecież to jest 13 meczów!
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
koyoot
Senior Member

Stary 28.02.2010, 20:45
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Stary, jak Cię lubię (zawsze Cię broniłem), tak po prostu nie da się tego co napisałeś traktować inaczej, niż zrobił to 1q2.
Poczekamy zobaczymy kto mial racje, mam nadzieje ze ja.

P.S. 13 meczow niby? A w poprzednim sezonie bylo niby 15 meczow w rundzie wiosennej? W tamtym sezonie Lech mial niby zdobyc mistrzostwo a pod koniec tych 13 meczow oddychal rekawami juz. W tym bedzie identycznie. Legia bedzie grac jak zwykle czyli padake.
Ostatnio edytowane przez koyoot : 28.02.2010 o godz. 20:48.
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.02.2010, 20:48
Tyle kompromitujących porażek,brak stylu, pomysłu na grę i to od kilku sezonów a Wy dalej,że facet jest najlepszy. Macie dogmat i nawet już go nie bronicie,bo argumentów nie macie. Tak, formę to chyba wasz Geniusz z Tallina przygotowywał na Levadię, ale źle trafił,za to później jak graliśmy?Styl,skuteczność,rozmach,pomysł. Same ręce składały się do oklasków. Gnietliśmy,że aż głowa mała.

Daremna w Wami dyskusja,bo nie widzicie tego co niedowidzący bo zauważył. Ignorancja porażająca.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów