|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Sa jakies filmiki z tej imprezy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Panowie i Panie, szukam speca od Fruity Loops - proszę o PW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dzisiejszy koncert w Studio - kosmiczna impreza! walle śpiewający bogurodzice, coś niesamowitego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=D6YXVaV-QSU
Polecam, Pjus i Junes dali radę, a tekst mhmh . Jak ktoś zna więcej podobnych kawałków innych raperów, to może się podzielić .![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja bym powiedział, że piątkowy koncert Małpy to było coś
był ktoś? choć tak wczoraj też było fajnie;D![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wie ktos cos na temat koncertu OSTRego w Krakowie(Klub Studio) 26.03? Bo na ich stronie nic nie ma, a jest info o koncertach nawet na kwiecien...
Jest jaka stronka z rozpiska koncertow w Krk?Chodzi mi o HH, oprocz hip-hop.pl Jago: Gdzie byl koncert Malpy? ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koncert Małpy był w Hell&Heaven, a w Studio z Ostrym wystąpią: Cadillac Dale i oczywiście DJ Haem, Kochan, ŁDZ Orkiestra(?)
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Endorfinka : 22.02.2010 o godz. 18:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Wg Last.fm z OSTRym mają być Cadillac Dale i Haem, a Kochanie i ŁDZ Orkiestrze nic mi nie wiadomo w temacie koncertu. A prospos, już w piątek wychodzi płyta
![]() ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kochan zazwyczaj nawija z Ostrym i nie jest wymieniany na plakatach, a ŁDZ Orkiestra do Krakowa nie przyjedzie.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kapitanie, a jednak się pomyliłam, coo nie zmienia faktu, że będziesz nosił mój ciężar na koncercie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Płyta Ostrego już do pobrania
Żeby nie było to ja jej nie pobierałem/wrzucałem. Kupię ją jutro. PS: Kiedy ma wyjść Prosto Mixtape 600V?
Ostatnio edytowane przez R33 : 25.02.2010 o godz. 21:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mixtape Prosto 23 albo 26 marca, wg facebooka Prosto
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Ja mam zamówioną w W AsfaltShopie, już opłaconą, ciekawa....bardzo ciekawa.... P.S. http://www.asfaltshop.pl/ostr-tylko-...ych-p-212.html według Asfaltu ŁDZ orkiestra będzie, ja bym bardzo chiał w Studio zobaczyć razem z Ostrym TeTrisa (już raz taki duet na koncercie wystąpił...), no ale nie tym razem.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 25.02.2010 o godz. 22:03.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja poczekam aż kupie płytę
nie będę jej ściągać, długo na nią czekałem to parę dni więcej też przeżyję ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tylko powiem tyle, że jest niespodzianka bo są dwie płyty, wczoraj 'pebowcy' się na tym przejechali bo wielu tylko sam wstęp wrzucili i nie którzy już oceniali po tym samym wstępie płytę
![]() Powiem tyle że nie żałuje 36 Polskiego złota za wiele godzin słuchania.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 26.02.2010 o godz. 15:17.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Byłem dziś w Empiku na Rynku i w Galerii Krakowskiej i płyty jeszcze nie było (byłem w godzinach 13-14). Ma ktoś info gdzie można ją kupić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Ja byłem koło 15 w Saturnie i mówili że była ale już nie ma. Powinna być tam jutro a jak nie to w pn.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w media markt w solvayu znajomy dzisiaj koło godziny 12 kupił ostatnie dwie
właśnie zaczynam seans |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja mialem to szczescie ze dorwalem sie do tej plyty bardzo szybko i w oryginale. Po pierwszym odsluchaniu moge powiedziec jedno. OSTR`y przegial. Ale w dobra strone. Czuc mocna inspiracje psycho-rapem i klimatami PFK i Kalibra. Po pierwszym odsluchaniu do O.C.B. jej daleko ale O.C.B dopiero po pol roku mi sie spodobala. Mam nadzieje ze z ta plyta bedzie lepiej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie skierowane do posiadajacych oryginal. Jak to jest z ta 2 CD? Na stronie Asfaltu byla tracklista i niby mialo byc 15 kawalkow, a jest 33...? Na necie sa tylko podpisane kawalki od 1-15.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po pierwsze najwcześniej takie płyty pojwiają się właśnie w takich sklepach jak Media-Markt czy Saturn bo oni dostają cała dostawę płyt wcześniej i jak się komuś poszczęscii to może kupić płyte własnie tam dzień przed(oczywiście nie wszędzie), stąd wysyp piratów na forach wczoraj.
Z drugim krążkiem to jest tak że utwory są podpisane track1,track2, na necie do tej pory nie znalazłem żadnych nazw, pewnie nie długo się pojawią, zresztą sami zobaczie jak wygląda ta druga płyta jak zwykła "nagrywka", a za wartość naprawdę bogata : ![]()
Ostatnio edytowane przez igortsw : 26.02.2010 o godz. 21:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zresztą to dlaczego i w jaki sposób płyta znalazła się w pudełku jest wyjaśnione w którymś z kawałków, i komiksie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie. Wiadomo coś na temat jakiejś nowej płyty Fenomena?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
slabo z tego co wiem ,a wielka szkoda
jeden z najlepszych rapow w krajuhttp://www.youtube.com/watch?v=LefuT...rom=PL&index=2 nagrywaja jak maja potrzebe nie materialna a tworcza ![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
oj prawda, jeden z lepszych składów w kraju, ich "Efekt" to było coś od czego zacząłem słuchać na serio rapu, kawałki To nie tak i Ludzie przeciwko ludziom to już kosmos szkoda bo Outsider dla mnie nie dorównał do poziomu płyt poprzednich....![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tak w porownaniu z reszta plyt Outsider troszke odbiega ale kawalki ,bezsennosc,Warszawa,Outsider sa na bardzo wysokim poziomie ,chlopaki zajeli sie ciuchami zreszta bardzo dobrej jakosci, nieraz cos zamawiam tam http://www.outsidewear.pl/ ![]()
.....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=WnarU...layer_embedded Klip do kawałka O.S.T.R. ,,Śpij Spokojnie"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktos cos na temat nadchodzacej plyty WBU?
Bedzie ten koncert OSTRego w Krk 26.03? Dalej nic nie ma na klubstudio.pl ...
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 01.03.2010 o godz. 18:17.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wybiera sie ktos na Eldoka ?
![]()
.....