|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To by bylo na tyle.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tak się niestety kończy obstawianie sercem a nie rozumem.Ja wiem że może to być odebrane jako wymądrzanie się po meczu ale nasz wczorajszy mecz to typowy no bet, bądź jak kto woli, loteria.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Bayer mnie tak powiózł, że bardzo to odczułem... :/ Barca izi Real izi, a Bayer nie potrafi koziołkom bramki strzelić... ;(
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A mogło być tak pięknie http://www.efortuna.pl/pl/strona_glo...zuhPH3g%3D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Totenham - Everton - 1
Hanover 96 - Wolfsburg - 2
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 28.02.2010 o godz. 17:56.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Co sądzicie o tych 2 meczach
PSV Eindhoven vs RKC Waalwijk 1 Milan vs Atalanta 1 stawka 100 zł ? Do wygarnięcia 48 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Witam w ten słoneczny dzionek.Muszę pochwalić się Wam moimi ostatnimi "sukcesami" a więc tak to było:
Gra sobie Fiorentina -Milan i jest wynik 1-1 to ja stawiam 380zł w 91min. że będzie remis a tu Pato ładuje na 2-1 i kasa poszła w las.To przelewam 150zł. i stawiam że w meczu Leverkusen-1FC Koln padnie więcej bramek niż 0,5 i co znowu wtopa 0-0.I jestem czyściutki.Więc będę miał co odrabiać ale to już od poniedziałku.Nieźle mi poszło nie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Żeby mi sie przyjemnie oglądało finał pucharu ligi angielskiej, to zagram na ManUtd. Do tego tasiemiec na dziś:
Liverpool, Twente, PSV, Milan, Olympiakos, Szachtar, Galatasaray, Omonia. Powód: :)))
Ostatnio edytowane przez Kamson : 28.02.2010 o godz. 19:53.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Polecacie jakis pewniak na dzisiaj ?
za grubsza kase ? |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
ja na dzis dalem
Udinese-Inter 2 Juve-Palermo 1 Bayern-Hamburg 1 Lubin-Piast 1 za 100 do wygrania 907 Powód: ;/
Ostatnio edytowane przez lukas(z)1906 : 28.02.2010 o godz. 19:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ja na dziś zagrałem na:
Olympiakos-Atromitos 1 Panionios-Panathinaikos 2 ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To mnie Śląsk przewiózł... Przecież mogli przegrać
![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
źle ci nie życze, ale ile tygodni zajmie ci odrobienie takiej kwoty tym systemem? ja dzisiaj Genoa (juz trwa) , Liverpool, Sevilla, Porto |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Mi został bonus 40zł z bwin, miałem go obrócić 7 razy, więc obstawiałem sobie pewniaków...W 12 dni zrobiłem z tego 360zł grając przeważnie na live. Na 49zakładów miałem 8 błędów. Średni kurs ok. 1,35. W ostatnich dniach wtopiłem 210zł. Na 12zakładów 10 błędów!! Nie weszło mia nawet Vasco da Gama - Sousa z kursem 1,08 Wczoraj wieczorem obstawiłem na live, że Barca strzeli następnego gola. Kurs 1,75. Nie minęło dosłownie 10s Malaga ładuje brame |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trochę na ryzyko,ale nawet realne
Udinese - FC Internazionale 2 Villarreal - Dep La Coruña 2 Xerez - Espanyol 2 Paris SG - Marseille 2 Sporting CP - Porto 2 stawka : 5.00 PLN możliwa wygrana 571.59 PLN KUR... Roma w 90 minucie straciła bramkę z karnego.
Ostatnio edytowane przez Adamek21 : 28.02.2010 o godz. 19:31.
![]()
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jakie typy Panowie na dzisiejszy finał hokeja ?
USA-Kanada ? Rocco wypowiedz sie ;P Ty tu jestes mistrzem hokeja |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Genoa też mi zawaliła, a tak pięknie było
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Genoa udupila dzis pare kuponow w tym min moj :(
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
nie gram tego meczu ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dzis weszlo portland z nocy + liverpool+Karsiyaka
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kusiło mnie by dać 2 na Lecha ,ale nie postawiłem bo wierzyłem,że przegra nawet powiem więcej pragnąłem by przegrał no ale wiadomo Lech to nie Odra.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Do 75 min Galatasaray remisowało i już miałem pisać, że weekend dp dupy... patrze po chwili a tu 4:1
Jakieś propozycje na jutro? Bo oferta dość uboga... ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
No i dzięki grekom jestem 87 zł na czysto
![]() Na jutro spróbuje: Nacional-Belenenses 1(zasugerowałem się tym że ten typ się tu przewinął na forum) Banik strzeli Metz strzeli ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
mam pytanie bo napisalem do serwisu bah że nie dostałem żadnego maila z bonusem a oni do mnie że to nie oni tylko jakaś strona ajo.pl zrobiła tą promocje i że trzeba się tam zarejstrować wy macie tam konta Ci co dostali tego maila? bo ja już tego nie czaje
pozdro ![]() ![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam tam konto i nic nie dostałem... :( Trudno bez 5 zł też się obejdzie
![]() Niektórzy piszą, że dostali maila bez kodu... Spróbujcie włączyć wyświetlanie obrazków w wiadomości powinno pomóc... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|