The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2010, 15:46
No i super cieszę się, że Georgi Hristov został wypożyczony mam nadzieje, że okaże się wzmocnieniem Może jeszcze przyjdzie ten Makinwa.Ja się cieszę jednak, że do Wisły nie trafili piłkarze Nowak i Costly po co nam szpital a z formą Costlego nie wiadomo co by było
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.02.2010, 15:46
"W ostatnim sezonie zawodnik miał problemy ze skutecznością." - no to pasuje idealnie
Odpowiedz cytując
WislakP
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.02.2010, 15:52
amauri1990 napisał(a):Wyświetl post
WislakP, parafrazując: na prawej obronie (Peter - wracaj do zdrowia) - też tłok fakt, zostaje nam tylko ten lewy obrońca
Niestety, obawiam się że nie zatrzymamy Alvareza.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 26.02.2010, 15:52
Jeszcze jedno Panowie

Trochę więcej kultury - kiedy Ci kibice Wisły - których nazywacie teraz płaczkami - komentowali brak transferów - stwierdzali fakty, o Bułgarze i Dzikim - dowiedzieliśmy sie raptem wczoraj, więc ludzie mogli mieć wątpliwosci co do sensu działań naszego sztabu menedżerskiego, ba sam je miałem, aczkolwiek nie wyrażałem ich na forum. Zwłaszcza biorąc pod uwagę nasze kontraktowanie Tristana, Appaicha, Kluiverta i innych czy wejście do samolotu Galamaza oraz stan klubowych finansów spotęgowany przez kwestię kontraktu z BAH, dzięki palantom z rządu......
Cieszmy się że mamy zawodnika na raczej nieoczekiwanie wysokim poziomie, ale nie wyzywajmy tutaj swoich kolegów - kibiców Wisły od jakichkolwiek płaczów itd. Pomyslcie się co sie stanie, jeżeli Hristov okaże sie drugim Dawidowskim czy innym Beto ? Inni też mają Was potem wyzywać od kogośtam
Dajcie na luz i cieszmy się - bo jutro gramy o 3 punkty w końcu !!!!!!!!!!!!!!
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
kacu
Member

Od: 12.2007

Stary 26.02.2010, 15:58
No i super okno.

Juszczyk - transfer wogóle bez sensu, już lepszy nasz młody Kurto,
Ba - według mnie będzie spoko, doświadczony,
Cleber - wiadomo co to za zawodnik, jopek już grał nie będzie,
Hristov - dla mnie to piłkarz - zagadka ale skoro tak go zachwalacie...

Jakby okazała sie prawda z Makinwą i podpisali lewego obrońce to bym był w siódmym niebie. Ale to nie zmienia faktu że ciągle w bramce mamy Pawełka. Rozumiem że już jest mało czasu ale panie Cupiał nie warto spróbować jeszcze raz i przy okazji wyłożyć kilka tysięcy na bramkarza? Może wreszcie uda nam sie wejść do Ligi Mistrzów ?
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
obrazisz czarnego jestes RASISTĄ
obrazisz białego jestes CHAMEM
hmmmm.... cos mi tu ****a nie gra
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 26.02.2010, 16:00
Pytanie kim jest ten Murzyn przywieziony do klubu. Maci0s trzeba sporządzić portret pamięciowy
kacu napisał(a):Wyświetl post
No i super okno.

Juszczyk - transfer wogóle bez sensu, już lepszy nasz młody Kurto,
Ba - według mnie będzie spoko, doświadczony,
Cleber - wiadomo co to za zawodnik, jopek już grał nie będzie,
Hristov - dla mnie to piłkarz - zagadka ale skoro tak go zachwalacie...

Jakby okazała sie prawda z Makinwą i podpisali lewego obrońce to bym był w siódmym niebie. Ale to nie zmienia faktu że ciągle w bramce mamy Pawełka. Rozumiem że już jest mało czasu ale panie Cupiał nie warto spróbować jeszcze raz i przy okazji wyłożyć kilka tysięcy na bramkarza? Może wreszcie uda nam sie wejść do Ligi Mistrzów ?
Ja bym wolał od lewego obrońcy bramkarza. Bo Juszczyka strach wystawiać. Przy tym, co on odstawia...
No, ale nie można mieć wszystkiego. W końcu mamy za sobą najgorszą finansowo rundę chyba w historii TF, a robimy paradoksalnie najlepsze wzmocnienia
Ostatnio edytowane przez tofik : 26.02.2010 o godz. 16:03.
..
Odpowiedz cytując
WislakP
Senior Member

Stary 26.02.2010, 16:02
No i super okno.

nie warto spróbować jeszcze raz i przy okazji wyłożyć kilka tysięcy na bramkarza?
Heh... apetyt rośnie w miarę jedzenia. Myślę że transfery w letnim okienku będą, ale.. pod warunkiem że wypalą te zimowe (co do tego że obronimy mistrzostwo wątpliwości nie mam).
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 26.02.2010, 16:03
raczej drugim Beto sie nie stanie bo on strzelal w Bulgarii a Beto fajny filmik i tyle Ja sie pogodzilem ze nikt nie przyjdzie liczylem zeby sie chlopaki wyleczyli i nikt by nas nie zatrzymal a teraz to tym bardzie)))
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 26.02.2010, 16:04
"Pytanie kim jest ten Murzyn przywieziony do klubu. Trzeba sporządzić portret pamięciowy."
hehe... i co Ci powiem z 20 metrów? kolor skóry i ze dobrze zbudowany...

Fajnie ze wszystko sie zaczyna zazębiać bo musiałbym zacząć mecze Wisły oglądac w C+ bo byście mój portret pamieciowy na kołowrotkach wywiesili ze znakiem "zakaz wstępu"...
Troche wiary! Wszyscy chcemy dobrze dla tego klubu
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.02.2010, 16:06
Mam nadzieje że zarówno Hristova jak i Ba będą omijały kontuzje.

Ba powinien bez problemu wygrac rywalizacje z Jirsakiem.Co do Hristova to myśle że przy słabej skuteczności naszych napastników wywalczy sobie plac
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.02.2010, 16:06
Ciekawe gdzie są teraz ci, którzy tak narzekali, że Bułgara pozyskamy bez opcji pierwokupu. Nigdy nie należy oceniać transferu przed jego sfinalizowaniem. To, że trener Lewskiego powiedział, że zachowają do niego prawa nic nie znaczy, dopóki nie zostaną podpisane dokumenty. Gratulacje dla Skorży za udany transfer!
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.02.2010, 16:07
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
o Bułgarze i Dzikim - dowiedzieliśmy sie raptem wczoraj, więc ludzie mogli mieć wątpliwosci co do sensu działań naszego sztabu menedżerskiego,
Ojojoj, jacy oni pokrzywdzeni przez los.
Czyli przed każdym meczem Wisły można splunąć na nią, a no można bo ja biedny nie wiem czy wygramy z przeciwnikiem. Jeśli tak to cofam tą mele w stronę najukochańszych barw.
Albo się trzyma jednego. Albo drugiego. A nie że wczoraj Skorża burak, a dziś cacy. Takie zagrywki są banalne.
Typowe zachowanie dla chorągiewki. Tacy mnie najbardziej irytują, bo jest to typ zaraz po przerzucie najgorszej ze szmat. Gdybym ja tu oczyszczał to już dawno zostaliby wyjebani z tego forum.
Można się palnąć raz czy dwa, ale nie w kółko powtarzać ten sam materiał = wpierw wyjebać 2 metry mułu na Skorżę czy kogoś innego by następnie popierdalać z łopatami by go z niego oczyścić.
Jeśli ja uważam że Dawidowski to szuja to choćby strzelił 40 goli dla Lechii pozostanie dla mnie szują.

Oby Bułgar wypalił.
Ostatnio edytowane przez element : 26.02.2010 o godz. 16:16.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
kacu
Member

Od: 12.2007

Stary 26.02.2010, 16:07
Sorki że pisze kolejnego posta, ale coś wynalazłem. Skorża nie potwierdził Makinwy ale mowil ze trwaja negocjacje w sprawie lewego obroncy ale nie powiedzial z jakiego klubu i pojawila sie tam nazwa Steauy. W Steaule gra przeciez Paweł Golański, któremu kończy sie w czerwcu kontrakt, to tak jak temu z kim rozmawiaja. Wszystko by sie zgadzalo oprocz tego ze Golański gra na prawej, chyba że Maciek chciałby go przestawić.

Cytat:
Jak informuje oficjalna strona klubu w dniu dzisiejszym bułgarski napastnik - Georgi Hristov, podpisał kontrakt z Wisłą Kraków. 25-letni zawodnik został wypożyczony z Levskiego Sofia na rok z opcją pierwokupu.
Czyli jednak jest pierwokup...
Ostatnio edytowane przez kacu : 26.02.2010 o godz. 16:12.
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
obrazisz czarnego jestes RASISTĄ
obrazisz białego jestes CHAMEM
hmmmm.... cos mi tu ****a nie gra
Odpowiedz cytując
WislakP
Senior Member

Stary 26.02.2010, 16:15
Sorki że pisze kolejnego posta, ale coś wynalazłem. Skorża nie potwierdził Makinwy ale mowil ze trwaja negocjacje w sprawie lewego obroncy ale nie powiedzial z jakiego klubu i pojawila sie tam nazwa Steauy. W Steaule gra przeciez Paweł Golański, któremu kończy sie w czerwcu kontrakt, to tak jak temu z kim rozmawiaja. Wszystko by sie zgadzalo oprocz tego ze Golański gra na prawej, chyba że Maciek chciałby go przestawić.

Ciekawa analiza faktów, nie sądzę jednak abyś miał rację. Nie jestem pewny, ale zdaje się to właśnie Golańskiego ustawiliśmy w 2006 roku w Niemczech na lewej obronie... to sie nie najlepiej skończyło.
Odpowiedz cytując
Skrzat
Member

Od: 12.2008

Stary 26.02.2010, 16:22
Golański?hmm wątpie w to a właściwie to niemożliwe za słaby chyba trochę ciut jest i kontuzjogenny.Mogliśmy kupić Brzyskiego...
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.02.2010, 16:25
U nas to zawsze zwiekszaja nam cisnienie wraz z koncem okienka.
Hristov na rok + prawo pierwokupu,ale jesli Lewski wypatrzy ze u nas cos gra to pewnie da jakas sume z kosmosu i nas na niego stac nie bedzie..

w kazdym razie Skorza wreszcie usmeichniety i zadowolony -super ze udalo sie pozyskac kogos o kogo upomina sie od 2 lat.(!!)

ciekawe tez co z tym Makinowa..
okienko konczy sie 28 czyli to jest do niedzieli bedzie wiadomo ,Skorza przebąknal cos jeszce o lewym pomocniku

jeszce poczekamy
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 26.02.2010, 16:26
Gdzie są teraz osoby narzekające na pana Maćka?! No gdzie ja się pytam...!

Napisałem dwa tygodnie temu, że ja tam wiesze na słowo naszego trenera. OBIECYWAŁ, że będzie napastnik i jest! Baa... nawet ściągnął Isse, który ma na prawdę bogate doświadczenie. Do tego jeszcze Cleber wrócił, chociaż szczerze powiedziawszy nie oczekuję już od niego takiej gry jak przed ostatnimi laty. On już zrobił swoje, jest wiekowy, wrócił tutaj dla rodziny.

Ale powracając do tematu - ciekawe co z tym napastnikiem z Lazio. Mam nadzieje, że to nie kolejny pic na wodę.
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
Luquas
Senior Member

Stary 26.02.2010, 16:26
WislakP napisał(a):Wyświetl post
Ciekawa analiza faktów, nie sądzę jednak abyś miał rację. Nie jestem pewny, ale zdaje się to właśnie Golańskiego ustawiliśmy w 2006 roku w Niemczech na lewej obronie... to sie nie najlepiej skończyło.
O ile dobrze pamiętam to w meczu z Niemcami to nie Golański zawalił bramkę tylko Dudka.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 26.02.2010, 16:27
Skrzat napisał(a):Wyświetl post
Golański?hmm wątpie w to a właściwie to niemożliwe za słaby chyba trochę ciut jest i kontuzjogenny.Mogliśmy kupić Brzyskiego...
Brzyski to ****a, która płacze po byle bluzgu w jego stronę. NIE dla Brzyskich, Stachowiaków i podobnych lamusów w Wiśle.

Brawo, Maciek, utarłeś nosa płaczkom.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 26.02.2010, 16:29
Wypożyczenie z opcja pierwokupu polega na tym że przed rozpęczęciem wypożyczenia ustala się kwotę przyszłego transferu. Tak przynajmniej robi się na zachodzie.
Odpowiedz cytując
Luquas
Senior Member

Stary 26.02.2010, 16:31
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Wypożyczenie z opcja pierwokupu polega na tym że przed rozpęczęciem wypożyczenia ustala się kwotę przyszłego transferu. Tak przynajmniej robi się na zachodzie.
I pewnie tak jest i w tej sytuacji .

"Według niepotwierdzonych wiadomości Wisła zapłaciła 100 tys. euro za wypożyczenie oraz będzie miała możliwość wykupu piłkarza za dodatkowe 400 tys. euro."

http://transfery.info/news-full-11828.html
Ostatnio edytowane przez Luquas : 26.02.2010 o godz. 16:37.
Odpowiedz cytując
WislakP
Senior Member

Stary 26.02.2010, 16:38
Luquas napisał(a):Wyświetl post
O ile dobrze pamiętam to w meczu z Niemcami to nie Golański zawalił bramkę tylko Dudka.
Nie wiem czy mówimy o tej samej bramce, przy drugiej zabrakło nam lewej nogi naszego obrońcy.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 26.02.2010, 16:40
element napisał(a):Wyświetl post
Ojojoj, jacy oni pokrzywdzeni przez los.
Czyli przed każdym meczem Wisły można splunąć na nią, a no można bo ja biedny nie wiem czy wygramy z przeciwnikiem. Jeśli tak to cofam tą mele w stronę najukochańszych barw.
Albo się trzyma jednego. Albo drugiego. A nie że wczoraj Skorża burak, a dziś cacy. Takie zagrywki są banalne.
Sorry, ale nie przypominam sobie aby którykolwiek z wzywanych przez Was forumowiczów - na czele z Wolfym pluł na klub.

Podobnie jak nie stwierdziłem, żeby po transferze pisali, że Skorża jest cacy.

Czyli zagrywki pozotsają jedynie w sferze medialnej - po prostu mając powód do radości nie walczmy z ludźmi o innych poglądach......
pozdrawiam
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 26.02.2010, 16:41
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Brzyski to ****a, która płacze po byle bluzgu w jego stronę. NIE dla Brzyskich, Stachowiaków i podobnych lamusów w Wiśle.
Lamus, nie lamus, ale to przede wszystki co najwyżej solidny w skali ligowej kopacz, który nie wiadomo czemu wyrobił sobie u wielu osób na forum opinię jakiegos maga.

Hristov, Makinwa (więc dwaj klasowi napastnicy), tajemniczy lewy obrońca... Wcześniej pisałem, że podejrzewam, że "na wylocie" może byc Paweł Brożek. A może (w kontekście doniesien o "fochach" Brożków na zgrupowaniu) obaj bracia mają kreche u Skorży?

Bo przeciez czy nie bardziej potrzebny od lewego obrońcy (może tu grać Diaz spokojnie, środek pomocy mamy całkiem ok) czy 4 (5 uwzględniając Małeckiego) napastnika byłby np bramkarz? dobry skrzydłowy?
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 26.02.2010, 16:44
Z tym Makinwą może byc jakas sciema skoro Skorza mowi :"bez komentarza"
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.02.2010, 16:44
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
Gdzie są teraz osoby narzekające na pana Maćka?! No gdzie ja się pytam...!

.
Poczekaja pewnie do pierwszego meczu i jak nie strzeli 10 goli to sie zacznie nagonka ze Maciek sciagna szrot do klubu.
,
Odpowiedz cytując
przemek1902
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 26.02.2010, 16:47

"Według niepotwierdzonych wiadomości Wisła zapłaciła 100 tys. euro za wypożyczenie oraz będzie miała możliwość wykupu piłkarza za dodatkowe 400 tys. euro."

No proszę, mojego newsa ktoś cytuje
btw
Tak faktycznie jest - przed transferem została ustalona kwota i CSKA nie moze sobie jej juz zmienic. Po zakonczeniu wypozyczenia Wisla albo korzysta z tego prawa albo nie. CKSA nie moze sobie powiedziec "ej no, ale Hristov 50 bramek wam nastrzelal to chcemy wiecej".
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.02.2010, 16:48

Wierzysz tej stronie w jakiekolwiek słowo? Jak oni napisali, że Hristov przyszedł z CSKA Sofia...

Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 26.02.2010, 16:48
Levski a nie CSKA
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.02.2010, 16:49
przemek1902 napisał(a):Wyświetl post
No proszę, mojego newsa ktoś cytuje
btw
Tak faktycznie jest - przed transferem została ustalona kwota i CSKA nie moze sobie jej juz zmienic. Po zakonczeniu wypozyczenia Wisla albo korzysta z tego prawa albo nie. CKSA nie moze sobie powiedziec "ej no, ale Hristov 50 bramek wam nastrzelal to chcemy wiecej".
Jakie CSKA?! Levski kur..

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów