|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
powiem CI ze po ćwierćfinałach szlag mnie trafił;/ dzisiaj jesli bede stawiac to dam koncowe zwyciestwo na USA,a drugiego meczu nie gram bo 3mam kciuki za wtope Kanady
![]() EDIT:hahah ![]()
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 26.02.2010 o godz. 12:17.
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Wczoraj można powiedzieć ze w obu meczach były niespodzianki w naszej lidze,bo Podhala wygrana to dla mnie niespodziewany wynik,a i męczarnia Cracovii tak samo.Tobie też się tak skojarzyło oglądając olimpiadę że nasi hokeiści mają podobne tempo gry do średniaków w turnieju kobiet?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja osobiście chyba postawę 1 na Cracovie oni Legi zaszkodzić mogą ,a co do Odry to moim zdaniem będzie remis .
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
COŚ TAKIEGO NA WEEKEND
Korona Kielce - Jagiellonia Bialystok 2 GKS Belchatow - Wisla Krakow 2 Stoke - Arsenal 2 Bayer Leverkusen - FC Köln Monako- Boulogne 1 Tenerife - Real Madrid 2 Ajax - Utrecht 1 Xerez - Espanyol 2 PS. Najbardziej obawiam się Jagi i Wisły reszta powinna siąść.
Ostatnio edytowane przez Adamek21 : 28.02.2010 o godz. 10:27.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Graafschap - Excelsior 1
NK Zagreb - Rijeka 1 Mattersburg - Austria W. 2 Duisburg - Oberhausen 1 kurs ogólny: 8,34 Odra - Lechia 1 (przepraszam Brest - Sedan 1 Omn. Almere - Eindhoven 1 Cracovia - Legia under 2,5 kurs ogólny: 11,84 Tamten drugi kupon raczej dla zabawy, ale liczę bardzo na pierwszy, bo przydałoby się trochę kasy po ostatnich niepowodzeniach. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
też zrobiłem kupon z tych typów co podawaliście wcześniej ale babka mi się pomyliła i dała Mattersburg-Austria na 1 a sprawdziłem dopiero w domu,ale może się to okaże szczęśliwą pomyłką
![]() edit.Jakby kogoś interesowało to dziś na węgierskiej Duna Tv jest mecz Debrecen-Diosgyor
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 26.02.2010 o godz. 18:10.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Oby nie.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
na dzis:
FC Omniworld – FC Eindhoven 1 Schalke-Dortmund 1 za 100 do wygrania 370 Powód: wygrana;)
Ostatnio edytowane przez lukas(z)1906 : 26.02.2010 o godz. 22:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę też że warto by zaryzykować w meczu Totenham-Everton i dać 2 ostatnio Everton się nieźle spisuje,a i ciekawi mnie mecz Atl. Madrid -Valencia co o tym sądzicie.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Schalke - Borussia D. 1
Cean - Strasbourg 1 Debrecen - Diosgyor 1 za 20 do wygrania 73 Powód: :[
Ostatnio edytowane przez Kamson : 26.02.2010 o godz. 22:35.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Moja analiza na jutro. Polecam.
Piłka nożna; Hiszpanska Primera Division; Godz. 20.00 Tenerife - Real Madrid Typ: Cristiano Ronaldo over 1.5 bramki Kurs: 4,50 Bukmacher: betsson W sobotni wieczór mecz, w którym zwycięska może być tylko jedna drużyna. I z pewnościa nie chodzi tu o gospodarzy tego spotkania. Goście z Madrytu wreszcie zbliżyli się do Dumy Katalonii na 2 oczka, więc o żadnym potknięciu nie może być mowy, jeśli mają zamiar liczyć na końcowe zwycięstwo w lidze. W Madrycie niemal wszyscy są w pełni sił, prócz Gutiego, Benzemy i Drenthe, którzy z pewnościa i tak nie wybiegli by w podstawowym składzie. Oczywiście nie można zapomniec o kontuzji Pepe, lecz ten na boisko nie wybiegl juz od kilku miesiecy po zerwaniu wiezadel. Nieobecny będzie również Arbeloa, który pauzuje po obejrzeniu piątej żóltej kartki. Lecz czym są te braki, gdy w "11" zobaczymy takich piłkarzy jak Casillas, Ramos, Albiol, Alonso, Kaka, Higuain i oczywiście Cristiano Ronaldo. Ten ostatni jest w rewelacyjnej formie co potwiedził w ostatnim meczu z Villarealem (Real wygrał 6:2) zdobywając piękna bramkę z wolnego, zyskując rzut karny i zaliczając 2 asysty ? Z klasyfikacji strzelców moze sie wydawać, iż nie jest on w swietnej dyspozycji, w koncu zajmuja on tam "dopiero" czwarte miejsce z 12 golami na koncie, jednak rozegral on jak dotad tylko 14 spotkan ligowych. Dla przykładu prowadzący David Villa na zdobycie 17 bramek potrzebował 22 meczy, zas Leo Messi w 20 spotkaniach zdobyl 16 bramek. Widać więc, że to Portugalczyk jest najskuteczniejszym zawodnikiem na hiszpańskim podwórku. Dlatego tez odnoszę iż strzelenie Teneryfie dwóch bramek przez Cristiano jest wielce prawdopodobne.
Ostatnio edytowane przez zidanemarcin : 26.02.2010 o godz. 20:55.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chelsea - Manchester City 12
Slovan Bratislava - DAC Dunajská Streda 1 Stoke - Arsenal 2 Lyon - Nice 1 Tenerife - Real Madrid 2 AC Milan - Atalanta 1 SSC Napoli - AS Roma 12 Atletico Madrid - Valencia 12
Ostatnio edytowane przez Adamek21 : 28.02.2010 o godz. 16:51.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurczę mam chęć puścić 2 na Deportivo w meczu Villarreal - Dep La Coruña duża stawka bo aż 4.05,a trzeba dodać, że ostatnio Villarreal nie gra znakomicie przegrana z Realem 6-2 z Wolfsburgiem 4-0,a Deportivo trzeba przyznać,że radzi sobie wyśmienicie w tym sezonie.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Barca, Real, Bayer - high...
btw. Dostał ktoś na maila bona 5zł od bet-at-home? Czytałem, że rozdają, a ja mam 4 maila i nic nie dostałem... :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() edit: ja do tych Twoich typow dorzucilbym Benfice z Leixoes.
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 27.02.2010 o godz. 11:27.
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja na dziś hokejowo(to najlepiej niech Rocco oceni):
Jokipojat-Sport 1 Brynas-Frolunda 1 Stjernen - Frisk Asker 1 i piłkarsko: Burnley-Portsmouth 1 Monaco-Boulogne 1 Hibernian-St Johnston 1 i myślałem nad Bośnia Sarajevo-Iskra Kielce 1X w ręczną ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ostatecznie na dzis:
Stoke - Arsenal (1:0) 2 [3,05] Tenerife - Real Madryt (1:0) 2 [1,73] Belchatow - W.Krakow 2 [2,20] Leixoes - Benfica (1:0) 2 [2,15] Watford - Newcastle 2 [1,85] AKO: 42,84 Stawka: 10 zł PWK: 401,84 zł
Ostatnio edytowane przez zidanemarcin : 27.02.2010 o godz. 12:25.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ja na dzisiaj
Belchatow - Wisla 2 Borussia M'gladbach - Freiburg 1x Bayern - koln 1 Stoke - Arsenal 2 Chelsea - MC 1 Burnley - Portsmouth 1 Stuggart - Frankfurt 1x Tenerife - Real 2 Stawka 10zł e.w 230 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten kurs na Man City mnie dziś skusił...
Bełchatów - Wisła 2 2.15 Chelsea - Man City 2 6.4 za 25 do wygrania 302,70 kupon francusko hiszpański Monaco - Bolougne 1 Nancy - Grenoble 1 Getafe - Saragossa 1 Barcelona - Malaga 1 za 25 do wygrania 117,5 Powód: ja pie***le..
Ostatnio edytowane przez Kamson : 28.02.2010 o godz. 11:31.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
w złym nastroju jestem ,bo poszło na Chelsea, ale nie wiedziałem że patałach Hilario bronić będzie, stąd prośba Panowie o podanie linka do jakiejś dobrej strony, gdzie prezentują przewidywalne składy przed rozpoczeciem meczu ....
![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
kamson,gratuluje
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
a chcialem dac na MC wieksza kase to kumel w pracy odradzał... :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() kamson, oby ci ten kupon wszedl |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziś klapa ja się powiem szczerze spodziewałem wygranej Jagi i Wisły a tu lipa.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak już ktoś miał mnie zawieść, to liczyłem, że bedzie to Manchester... :(
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Kamson szkoda, że nie dałeś na samo MC, bo kurs faktycznie ładny był:( Dajesz, coś na niedziele może?W zeszłą nam ładnie taśma siadła
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na jutro tylko
Genoa - Bologna 1 Sevilla - Bilbao 1 i do tego poniedziałkowe Nacional - Belenenses 1 Może puszcze coś jeszcze ale narazie uspokojam sie po porażce z Bełchatowem...
Ostatnio edytowane przez Kamson : 02.03.2010 o godz. 20:27.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|