|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
el Nuero - kolejne zadanie dla Ciebie
- z góry dziękihttp://www.lalaziosiamonoi.it/?actio...dnotizia=10715 Chyba jakiś zwrot akcji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
UWAGA!!
nie radzę wchodzić na cytowany llink bez antyvira z pliku video następuje próba wyludzenia informacji http://www.symantec.com/business/sec...jsp?asid=23616
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jeśli te dwa transfery zostaną dzisiaj faktycznie dopięte i z Makinwą nie jest to jakaś bujda, to myślę, że dzień 26 lutego 2010r. warto zaznaczyć w kalendarzu dużym czerwonym kółkiem
. Dawno nie było takiej ofensywy transferowej, dwóch napastników zagranicznych z jakąś już renomą w ciągu dwóch dni - kilka latek będzie . Choć ja póki co jestem sceptyczny co do Makinwy, nastawiam się na samego Hristowa. Za kilka godzin będzie wiadomo dużo więcej .![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
jesli ten zwrot akcji to prawda to znaczy ze bedzie tak jak myslałem czyli ze makinwa był alternatywa dla hristova
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dobra panowie bo zaraz zacznie sie płacz.
Chcielismy napastnika, nie napastników, wiec ja bede sie cieszyl jak przyjdzie napastnik. Wystarczy 1. Jesli przyjdzie ich 2, i to wymienionych to bedzie super, ale koszulke Makinwy kupie dopiero wtedy gdy na oficjalnej stronie zobacze go w barwach. gdyby to okazało sie prawda, to były chyba najwiekszy hit transferowy wszechczasów. Jakby nie było zawodnik z Lazio przyszedłby do Polski. Nie Hondurasu, Bośni, Słowacji a z mocnej ligi włoskiej, o ktorej polscy piłkarze mogą sobie pomarzyc. to jest zwrot akcji : Agent piłkarza twierdzi, że w ostatnich godzinach nic się w sprawie nie wydarzyło. Prawdopodobnie nie ma oficjalnej oferty od Wisły i że kierunek polski był bardziej życzeniem zawodnika. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Przecież po pewne że przyjdzie tylko jeden napastnik. Nasza sytuacja finansowa raczej nie jest na tyle stabilna żeby zatrudnić dwóch napastników na takim poziomie nawet jeśli to są tylko wypożyczenia. Pensje tych zawodników na pewno nie zaliczają się do najniższych a biorąc pod uwagę to że jeden z nich z pewnością nie występowałby regularnie to takie rozwiązanie nie ma sensu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie możliwe, że Polska była życzeniem zawodnika. No bądźmy poważni!
![]() Chyba, że rzucał lotkami w mapę Europy mówiąc "No tam gdzie trafię tam idę na wypożyczenie" ![]()
.
. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Chyba nie mysliscie ze przyjdzie i Hristov i Makinwa. Wybierzemy lepszego i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
futbol.pl
Piłkarz Lazio w Wiśle? Agent potwierdza Agent Stephena Makinwy, Silvano Martina, potwierdził, że 26-latek jest bliski opuszczenia rzymskiego Lazio. Najbliżej zatrudnienia nigeryjskiego napastnika jest Wisła Kraków. Istnieją pogłoski, że były piłkarz Palermo przeniesie się do ligi rumuńskiej, ale jego agent zaznaczył, że to Polska jest najbardziej prawdopodobnym kierunkiem. - Stephen nie chce iść do Rumunii, a kontrakt z Wisłą już na niego czeka - powiedział Martina w rozmowie z serwisem Cittaceleste.it. - Transakcja może zostać zawarta w ciągu kilku najbliższych dni - dodał. Z kolei serwis Lalaziosiamonoi.it podaje, że piłkarz prowadzi rozmowy z mistrzem Polski i jest skłonny przenieść się do Krakowa na zasadzie czteromiesięcznego wypożyczenia. Oficjalne oświadczenie w tej sprawie może zostać podane do publicznej wiadomości w ciągu najbliższych godzin, gdyż okno transferowe w Polsce kończy się w ten weekend. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Po odejściu Ćwielonga zwolnił się etat na pozycji napastnika który wypełni teraz Bułgar , ale nie zapominajmy , że za Pepe dostaliśmy trochę grosza . Także odejście Cantoro odciążyło budżet płacowy więc nie widze problemu z kasą na jeszcze jednego napastnika tym bardziej , że są to wypożyczenia a nie transfery definitywne .No chyba , że znowu forsa pójdzie na łatanie rzekomej dziury budżetowej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak g.... weicie to poco piszecie poczekajcie troszke potem zestawiajcie skład i cykl treningowy
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
...panowie a mi się wydaje że Hristova to my klepnęli już....stąd też ta press conferency.
Zapowiada się miły piąteczek ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ale gdyby jeden mial byc alternatywa dla drugiego to nie rozumiem dlaczego najpierw probuje sie sprowadzic Hristova, a nie Makinwe, ktory na pewno jest lepszym i bardziej doswiadczonym napastnikiem.. No ale moze akurat uda sie pozyskac dwoch. Bialonski tak pisal, ze Cupial postanowil sprowadzic duet atakujacych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie przecież wg. tekstu p. Białońskiego wszystko już jest przesądzone. Przechodzi testy medyczne i jest nasz. Jednak jest jedno ale.......Wcześniejsze informacje tegoż pana nakazują być w tym momencie sceptycznym. Kilka razy tytuły na Interii wręcz "krzyczały" że jakiś zawodnik jest już nasz choćby dotyczące Costly'ego czy wcześniej bramkarza Gikiewicza , a wszyscy wiemy jak to się skończyło.
"Wisła porozumiała się już z Lazio co do kwoty za wypożyczenie, a z samym Makinwą co do kontraktu. Do podpisania umowy brakuje tylko testów medycznych piłkarza" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Spokojnie, mial dzisiaj przyleciec na testy medyczne, wiec jak popoludniu pojawi sie w Krakowie, to na 99% dojdzie do transferu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jeśli wszystko pójdzie dobrze i wypożyczymy Makinwe (4 miesiące) i Hristova ( rok?) to za pół roku będzie duży problem... a mianowicie przyjdzie pora na wykupienie piłkarzy (o ile to jest w planach) Czyli Alvareza i Makinwe ( jeśli przyjdzie ). Jedynym wyjściem będzie sprzedaż Marcelo,albo Kirma bo wątpię żeby znalazł się kupca na Brozia za taką kasę jaką oczekuje Wisła :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
konferencja prasowa to związana jest głowne z meczem z bełchatowem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Zaczyna się liga, więc zaczynają się też przedmeczowe konferencje Skorży. Mam nadzieję, że oprócz wypowiedzi o najbliższym meczu Wisełki zostaniemy poinformowani o podpisaniu transferu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
![]() Obaj zawodnicy "mają papiery na granie" w naszej marnej lidze. I dobrze, że kontynuowana jest polityka podbierania słabszych graczy z mocnych lig (Serie A) - dla nas tak jak ktoś zauważył - sufitem jest to, co dla innych jest tylko podłogą. pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Szczerze to te transfery jeśli doszły by do skutku było by to okienko transferowe bardzo udane 3 dobrych zawodników zagranicznych Ba(już jest),Hristov,Makinwa(czekamy z niecierpliwością)Potrzebujemy świeżej krwi,a ci zawodnicy mogą stanowić o silę naszego klubu.Gdyby oba transfery doszły do skutku prawdopodobnie Łobo nie grałby już od pierwszej minuty,gdyż jego miejsce zajmie Małecki,lub któryś z pozyskanych zawodników.Dziwię się dlaczego Wisła nie zgodziła się sprzedać Jopa do Odry przecież on nie jest nam potrzebny mamy Głowe ,Marcelo,Clebera(kontuzja) i Czekaja nie lepiej było by dać szansę młodemu Czekajowi gość ma 1,95 wzrostu ma dopiero 17 lat mógłby być zastępcą Głowy na wiele sezonów.Tak jak napisałem jeśli te transfery dojdą do skutku to będziemy mogli się cieszyć.
Tak jak piszą inni na dole fajnie było by gdyby pokazywano filmiki z konferencji bylibyśmy o wiele mądrzejsi i spokojniejsi jeżeli chodzi o transfery i nie tylko. ![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|