|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
![]() zawsze można złożyc ManU ofertę na zakup Rooneya za 100k EUR... i nagłośnić, ładnie zatytułować.. "XXX złożyło ofertę na Rooneya!!!" A odnośnie transferów w Legii... fakt. A Legia cały czas w TOP 3 .......... |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
W sumie coś w tym jest. Niezły marketing, zadać pytanie ile za Anelkę,bo jesteśmy zainteresowani. Gazety by o tym trąbiły co nie miara. Zaczęto by mówić o naszej lidze w końcu
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hehehe w sumie... ale obawiam sie ze zaczeliby mowic (juz na glos) jacy to kretyni zglaszaja zainteresowanie graczem majac na transfer max 500k EUR...
byloby glosno o EKSTRAklasie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
sq wiesz jak to jest, nieważne jak mówią. Ważne, że mówią
![]()
Ostatnio edytowane przez snyrting : 26.02.2010 o godz. 08:17.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ciekawie to się zrobi jak faktycznie wydadzą dużą bańkę na tego gościa. Nieraz słyszałem opinie że jak będzie stadion na Legii to zacznie się tam budowanie drużyny na poważnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Transfer tego kolesia do Legii jest nieaktualny . Legia dawała 800 tyś a cena za niego wynosiła coś w granicach 2 mln euro. Zresztą Chorwaci wyśmiali ofertę mówiąc , że kwota jaką dawał Warszawki klub wydaje się w kinie na popcorn.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mnie to nie dziwi dlaczego Dynamo się nie zgodziło chcą 2 miliony euro a Legia dawała tylko 800tyś euro .Według mnie te 2 miliony Euro to za dużo jak na Polskie kluby,więc nie zdziwię się jeśli do Legii nie trafi.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Transfer na bank nie będzie zrealizowany . Rozbieżności wynoszą bagatela 1,2 mln euro w dodatku nie wiadomo jaki kontrakt krzyknie sobie zawodnik a przede wszystkim koniec okna transferowego w poniedziałek. Tylko żeby Warszawiacy nie połasili się na naszego murzynka z Lazio , bo ostatnio przyjęli taka taktykę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() A marketing jak już wspomnieliście ładny ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kogo niby nam podprowadzili?
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Takie info podał forumowicz K4milo czy jak mu tam, powołując się na wywiad ze strony bułgarskiej. Co ciekawe jest tam wspomniane również, że Wisła ma opcję pierwokupu za Hristova.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Odnośnie tego Chorwata w Legii, ja bym poczekał z ogłoszeniem werdyktu, no bo tak: 1.okienko transferowe zamyka się za 2 dni 2.strona oficjalna nie wstawiła newsa potwierdzającego nieudane zakończenie negocjacji 3.ITI czymś musi przyciągnąć na stadion nowych kibiców i nieco załagodzić oburzenie dotychczasowych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JAK PODAJE OFICJALNA STRONA LEGII
Ivica Vrdoljak nie zagra w Legi Ivica Vrdoljak nie zagra w Legii. Nasz Klub prowadził długie negocjacje z Dynamem Zagrzeb w sprawie tego transferu, ale ostatecznie nie udało się osiągnąć porozumienia. - Zakończyliśmy negocjacje z Dynamem. Chorwat nie zagra u nas. Oferowaliśmy klubowi z Zagrzebia kwotę miliona euro, jednak żądania drugiej strony były znacznie wyższe, dlatego Ivica nie trafi do Legii w trakcie tego okienka transferowego - powiedział legia.com dyrektor sportowy Legii Mirosław Trzeciak. Informację o tym, że Legia prowadzi negocjacje z zawodnikiem przekazał prezes Leszek Miklas podczas czwartkowej konferencji. Ostatecznie były reprezentant chorwackiej młodzieżówki pozostanie w swojej ojczyźnie. TUTAJ SAM LINK http://legia.com/www/index.php?akt=13244 ![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
A w Wiśle nie zagra Cristiano Ronaldo. Oferowaliśmy Realowi 10 mln euro ale oni chcieli znacznie więcej.
Nie wiem co to ma być ze strony Legii, tylko się ośmieszyli takim newsem. ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szamotulski przeszedł do Dunajskiej Stredy
http://www.90minut.pl/news/116/news1...ka-Streda.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Georgi Hristov, bułgarski napastnik, podpisał kontrakt z Wisłą Kraków. 25-letni napastnik został wypożyczony z Levskiego Sofia na rok z opcją pierwokupu. - sprawa wyjasniona, K4milo podał błedne informacje. Jezeli dojdzie jego certyfikat moze zagrac z Bełchatowem. Nie bedzie Małeckiego wiec moze bedzie miał okazej sie zaprezentowac. Pozyjemy, zobaczymy
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No ciekawe co wszystkie transfery (głównie chodzi mi o Wisłę, Legię, Lecha, Jagielonię..) wniosą do ligi.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
-nie sprawdzi się i Wisła nie będzie chciała go odkupić, -sprawdzi się, ale nie zaakceptuje nowych warunków umowy. Przy drugiej opcji wraca do Lewskiego, a ten może go wtedy odsprzedać gdziekolwiek, za ile tylko chce. Lewski nie może od nas żądać więcej niż ustalona kwota, której wysokości my kibice, nie znamy. Podobna sytuacja jak z Grosickim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wprawdzie do zakończenia okienka transferowego pozostało jeszcze ze 30 godzin, ale patrząc na zestawienia dotychczasowych transferów w Polsce tu:
http://ligapolska.info/pages/transfe...kstraklasa.php lub tu: http://www.90minut.pl/transfery.php?id_sezon=75&runda=2 mam wrażenie, że liga wiosną się wzmocni. Właściwie żaden czołowy grajek Ekstraklasy nie opuścił Polski w okienku zimowym (jeśli nie liczyć Rengifo), a doszło kilku niezłych(?) zawodników, głównie zza granicy. Na tle innych klubów transfery Wisły moim zdaniem wyglądają przyzwoicie. Jeśli tylko zdrowie wszystkim dopisze, to naprawdę Skorża będzie miał z czego wybierać. A jak będzie w praktyce, to będziemy mogli wnioskować po kilku kolejkach wiosennych. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/117/news1...-Cracovii.html
Georgij Ovsjannikov rozegrał do tej pory 10 spotkań w reprezentacji Mołdawii, strzelił gola w eliminacyjnym meczu do mistrzostw świata z Łotwą. Przez ostatnie trzy lata Ovsjannikow grał w mołdawskim zespole Olimpia Balti. W ubiegłym sezonie został królem strzelców ligi mołdawskiej strzelając 13 bramek w 30 meczach. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Inni potrafią, tylko nie my...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fakt mogło to okienko być lepsze w naszym wykonaniu ale jest jaki jest.TRUDNO
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member