|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
Wygląda na to, że między pierwszą trójką status quo obyśmy zdrowi byli... Natomiast w kontekście zawojowania pucharów to jest oczywiście śmiech na sali
Ostatnio edytowane przez arti : 15.02.2010 o godz. 16:02.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A w lecie bedzie płacz: "no tak, odpadlismy z pucharow z zespolem z San Marino/Malty/Liechtensteinu bo nowi zawodnicy kupieni w czerwcu nie zdayli sie wkomponowac w druzyne".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ co jak co, ale to ostatnimi czasy się nam nie zdarza
![]() szkoda Rodionowa, teraz mamy jednego napastnika, o kartkę od pauzy w dodatku, więc nie mam pojęcia kto będzie grał jak coś się Lewemu (odpukać!!!!) przytrafi. No chyba że to dziennikarska ściema, ale w to coraz mniej wierze. a dziś ładnie ograliśmy Crvenę Zvezdę, zainteresowanych odsyłam na LechTV jak pierwszy skład chce, to potrafi grać w piłkę. Tylko ten trener.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polonia ściaga Chilijskiego napastnika.
http://goool.pl/ekstraklasa/1017-nap...w-polonii.html |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dobry pokaz umiejetnosci w wykonaniu Slaska.
2:6 z kacapskim 3-ligowcem ))))![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ee tam.. nie zapominaj że My tez gramy dziś z jeszcze gorszymi kacapami
formacja obronna z ME.. wynik moze byc rózny.. tfu tfu --- Ja tak patrze na wyniki polskich klubów w sparingach bo mało kiedy ktos z Ekstraklasy wygrywa..a liga za niecałe 2 tygodnie.. niby to forma powinna byc coraz wyzsza a tu taki psikus... Nawet to dobrze nie wróży poziomowi polskiej league.. Jak zwał tak zwał ale poziom jaki prezentuja mozna nazwac: kacapowym tudzież kacapskim![]()
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 16.02.2010 o godz. 18:07.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
A my gramy z ludem iberyjskim. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jaka forma na treningach........
U nas przez runde wiosenna ktora trwa az 3 miesiace przez 1 miesiac zespol sie rozgrywa ,potem w kwietniu niby szczyt formy a potem to juz byle dociagnac do konca rozgrywek bo pilkarze czują słynne "trudy" sezonu. Nosz nosi ,mnie jak widze jak beznadzijeny jest system rozgrywek ktory robi pilkarzom de facto 5-6 miesiecy przerwy . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No proszę Cracovia nie spoczywa tylko stara sie pozyskać kolejnego zawodnika.
Tutaj news o tym http://www.sport.pl/pilka/1,65050,75..._Lenczyka.html A tu jest na transfermarkt.de http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ungsdaten.html ![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odra ściąga kolejnego Gruzina.
http://www.90minut.pl/news/116/news1...-Gruzinem.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Dean : 23.02.2010 o godz. 10:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A według mnie sporym objawieniem ligi może być nowy napastnik Jagi Brazylijczyk Maycon , którego Jagiellonia pozyskała za mln zł z FK Gomel
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dong w Legii, Maycon w Jagiellonii, Krivec(?)w Amice, Ba u nas, Hiszpan w Polonii. Wszyscy mają ciekawą przeszłość,zobaczymy na ile przełoży się to na ich wkład w siłę zespołu,w którym grają. Tak czy siak transfery należy uznać w kontekście ligi za dość ciekawe. W każdym razie mogące wnieść coś ciekawego do ligi.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Heh, i zupełnie przypadkiem wśród wzmocnień, teoretycznie czterech najsilniejszych polskich klubów (+Jaga) nie ma żadnego Polaka. I pewnie to się nie zmieni.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jaga także pozyskała Jarosława Latę z Polonii Warszawa
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No ale jeśli te drużyny za graczy, którzy jeszcze nic nie osiągnęli i rozegrali jedną dobrą rundę tak naprawdę, a żądają za nich jakichś astronomicznych kwot, to czemu w końcu się dziwić.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No ale sam wiesz ze jaky ktos tak poatrzyl z zewnatrz i zobaczyl jakie my wydajemy sumy na trnasfery ,kogo szukamy ,i gdzie to raczej na powaznie by z nami nie rozmawial. my tu sobie wlasnie tak ogladamy i sie ekstujemy się ta naszą "Esktraklasa" a Europa gra sobie jakby "obok" nas (albo raczej -Europa gra z pominięciem nas...) ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/116/news1...y-w-Odrze.html
Odra ściąga cały szrot ligowy, który może pochwalić się przynajmniej w minimalnym stopniu znanym nazwiskiem. Ciekawe jakie kontrakty im tam dają, żeby w przyszłym sezonie klub nie poleciał z powodu braku kasy, jeśli w tym się utrzymają. ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj. Jeśli dojdzie do tego transferu to będzie niezły hicior...
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
To co Urban mówi chyba na Łazienkowskiej nie ma wielkiego znaczenia, pokazali to po Dongu
. Facet wydaje się ciekawy, tylko ileż to u nas w lidze podobnych gości grało?Też w swoich młodzieżówkach się kopali, też byli pierwszoplanowymi postaciami w swoich klubach. Z drugiej strony wyciągnąć gościa z tak mocnego klubu to jest coś. Pytanie tylko,czy on jest podstawowym zawodnikiem Dynama?![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wg strony klubu: Cytat:
a te 12 ligowych meczy to na 15 możliwych więc jako takim podstawowym w drużynie lidera jest...
Ostatnio edytowane przez sq : 25.02.2010 o godz. 20:29.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Z pewnoscią go kupią
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
daliście się nabrać pieskowi leszkowi i jego świcie. Gra pozorów. Oferują tyle (ponoć 800 tys euro), bo wiedzą, że Dinamo i tak chce ze dwa razy więcej
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sceptyczka hehehehe
![]()
Ostatnio edytowane przez sq : 25.02.2010 o godz. 21:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Raczej pare lat doświadczeń. Legia = jedyny klub z ekstraklasy, który w ostatnich dwóch okienkach transferowych nie zrobił zadnego transferu gotówkowego.
Cytat:
![]() Plus info z wczoraj: Cytat:
We - ge -ta -cja ![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 25.02.2010 o godz. 21:39.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
||
|