The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2010, 09:31. [18 kolejka] GKS Bełchatów-Wisła Kraków,Sobota 27 Lutego godz.16.15
Czas rozpocząc marsz po 13 tytuł Mistrza Polski.Bełchatów zazwyczaj ma słaby początek rundy, dopiero z czasem sie rozkręca.Licze wiec na na spokojne 3 punkty.Fajnie jakby sie wykurował Marcelo bo licze na jego bramki.
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.02.2010, 09:41
Tylko zwycięstwo !
Legia traci punkty z Cracovią, a Leszek z Polonią.
I na dzień dobry 8pkt przewagi.

+ Oczywiście świetna zabawa kibiców Wisełki w Bełchatowie.

http://www.futbolnews.pl/informacje/...olnews-pl.html
Powód: coś o Bełchatowie ;)
Ostatnio edytowane przez Dean : 22.02.2010 o godz. 09:46.
Odpowiedz cytując
Mango
Senior Member

Stary 22.02.2010, 10:30
no ja także liczę na 3 pkt Najlepiej by było wygrać pewnie 3:0 , żeby w chłopakach obudziła sie pewność siebie . Cos czuje , że mecz wygramy bez problemu . Mam nadzieję , że dopisze pogoda .
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 22.02.2010, 10:34
Nie wiem na czym opieracie swój optymizm. 0-0 z ZS, czy 3-0 z jakimiś amatorami z Hiszpanii? Nie zdziwię się jak polegniemy w tym Bełchatowie.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 22.02.2010, 10:45
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem na czym opieracie swój optymizm. 0-0 z ZS, czy 3-0 z jakimiś amatorami z Hiszpanii? Nie zdziwię się jak polegniemy w tym Bełchatowie.
Nasi zawodnicy nie grają ostatnio na 100% w meczach z Legią, czy Cracovią, to czego po sparingach oczekujesz?
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 22.02.2010, 10:56
Co to za pytanie? Zastanów się o co Ci chodzi i do czego zmierzasz. Nie grają na 100% w lidze (chociaż może grają, tylko taktyka jest nieodpowiednia?), to i w sparingach mają nie grać, ale z Bełchatowem już będą gryźć trawę?

Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.02.2010, 11:00
Mnie nie zdziwi żadne rozstrzygnięcie meczu, nie wynik, bo wysokiego zwycięstwa ani wysokiej porażki jednak nie przewiduję. Pewnie czeka nas kopanina.

Inna sprawa to szok jaki może czekać co poniektórych - już nieco przyzwyczajonych do ambitnych i uśmiechniętych dziewczyn z hali - jak zobaczą rozkapryszone gesty i lica nieangażujących się piłkarzy...
Odpowiedz cytując
goly78
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 22.02.2010, 11:14
****a a mozeby tak oddać mecz walkowerem ?.....................płaczki
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 22.02.2010, 11:43
goly78 napisał(a):Wyświetl post
****a a mozeby tak oddać mecz walkowerem ?.....................płaczki
I co się nie-płaczko napinasz? Zobacz co pokazała nasza drużyna w próbie generalnej przed startem rundy, a potem bryluj hurraoptymizmem, tylko nie zdziw się, jak ktoś rozsądnie myślący nazwie Cię kretynem.

Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Stary 22.02.2010, 11:44
Chyba niepotrzebnie ten temat został założony...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.02.2010, 11:52
pesymistyczne prognozy są jednak uzasadnione: drużyna w przerwie zimowej ani się poważnie nie wzmocniła, ani nie poprawiła swojej skuteczności (patrz: sparingi, gdzie poziom skuteczności wola o pomstę do nieba), a nie wiemy, co nowego w sprawach taktycznych wprowadził trener-menadżer, nie wspominając o sprawach motywacyjnych.

Oczywiście, wiślacy pewnie nie zapomnieli jak gra się w pilkę, a ich indywidualny poziom jest średnio wyższy od poziomu graczy z Bełchatowa, stąd czerpię nadzieję, że jednak może być chociaż skromne 0-1.

Z drugiej strony, w rundzie jesiennej, najlepsze wyniki wiślacy uzyskiwali na stadionach z dużą liczbą kibiców dopingujacych przeciwnika. W Bełchatowie pod tym względem aż tak różowo nie jest, więc też nastawiam się na kopaninę. Przypadkowa bramka może zadecydować o zwycięstwie jednej z drużyn.

Chciałbym zostać miło rozczarowany...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 22.02.2010, 11:59
Mysle, ze wygramy, aczkolwiek nie zdziwi mnie strata punktow w tym meczu. Coz, pozyjemy zobaczymy...
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
Salamanca
Member

Od: 08.2008

Stary 22.02.2010, 11:59
Prawdopodobnie bedzie tak ze wygramy po meczarniach. W slabym stylu ale wygramy ... Trzeba pamietac rowniez ze Malecki nie bedzie mogl zagrac w meczu z Belachatowem :(
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 22.02.2010, 12:14
Proponuję wznowić dyskusję w sobotę po meczu. Wtedy będzie już dużo wiadome
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.02.2010, 12:26
Raczej wygramy, chociaż może być też remis, ale nie zdziwię się jeśli przegramy
the end
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 22.02.2010, 12:31
kibic Wisly powinien wierzyc w swoj klub dla mnie mecz z Belchatowem bedzie wazny bo znowu wraca moja Wiselka do gry!! Zobaczycie ze grac chlopaki potrafia licze na Bogusia i Brozka ze sie rozkreca i pokaza jak sie bawi nasz TS
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 22.02.2010, 12:43
Wygrana byłaby sporym krokiem do MP, wszak to wyjazd do szerokiej czołówki.
Przegrać myślę, że nie powinniśmy, a czy się uda wygrać... zobaczymy
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 22.02.2010, 14:48
Ja obstawiam nudne widowisko i 0:0. Nie będzie Małego, Brożek, Boguski nie są w pełnej dyspozycji, Marcelo kontuzja to kto te bramki ma zdobyć.
Wygrana będzie dla mnie dużym zaskoczeniem.
What's new?

Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 22.02.2010, 15:11
Na pewni mecz łatwy nie będzie ale faktycznie u Bełchatowa jest taka tendencja że początki rund mają słabe. Na przykład pół roku temu 0:1 na dzień dobry z Polonią B. Także jeśli nie powtórzy się sytuacja z poprzedniego meczu(5-6 setek plus ogólna przewaga przez cały mecz - 0 bramek) powinniśmy wygrać.

Jeśli chodzi o inne drużyny. Legia z Cracovią(oprócz 1 sezony parchów w lidze) z Cracovią problemów raczej nie miała. Także tu nie liczę na stratę punktów. Chociaż w tej rundzie na Ł3 było 0-0 więc kto wie, to wie.

Ziemniaki grają na wyjeździe z Polonią i tu liczę na remis lub nawet na wygraną drużyny ze stolicy.

Reasumują przed naszym pierwszym meczem jestem optymistą ale przed przesadnym optymizmem przestrzegam bo równie dobrze zamiast 8 pkt przewagi mogą to być 2 pkt...
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 22.02.2010, 15:19
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
Ja obstawiam nudne widowisko i 0:0. Nie będzie Małego, Brożek, Boguski nie są w pełnej dyspozycji, Marcelo kontuzja to kto te bramki ma zdobyć.
Kirm z daleka, Jirsak z daleka, Sobol z daleka, Głowa z głowy, Diaz z głowy, Pietia po wejściu w pole karne i nie_podaniu_do_brata itd. itp

Jak będą cały czas z uporem maniaka grali "krakowską piłkę" na 6 metr w gąszcz obrońców, do napastnika, który tam gdzieś podobno stoi i jest nie w pełni formy to nic z tego nie będzie.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 22.02.2010, 15:45
Obstawiam 0:0 i typowy mecz po przerwie zimowej, czyli szukanie formy i to słynne "pierwsze koty za płoty"!! 3-4 rundy na załapanie rytmu meczowego, 4-6 rund na dopracowanie skuteczności, 3 ostatnie rundy na końcówce sił i z myślą o zaplanowanym w lutym wypoczynku. No i na koniec feta na rynku
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Stary 22.02.2010, 17:28
sandbender napisał(a):Wyświetl post
Pietia po wejściu w pole karne i nie_podaniu_do_brata.
To Ci Stary wyszło. Smutne, prawdziwe...ale i śmieszne
What's new?

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.02.2010, 17:42
Wisła jest w polskiej lidze hegemonem. Każdy inny wynik niz zwycięstwo uznam za niespodziankę.

Wierzę, że nowy nabytek Issa Ba da nam trochę kreatywności w pomocy. Dla mnie jest on niewiadomą, no ale skoro obiecuje 6 bramek (może chodziło o asysty ? ktoś wpadł na to ? )
Ostatnio edytowane przez tofik : 22.02.2010 o godz. 17:46.
..
Odpowiedz cytując
Wisslak
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 22.02.2010, 17:52
Bedzie 200 naszych to napewno wygramy
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 22.02.2010, 17:53
Bardzo przykre ale niestety 1-0 plecak.Nie ma absolutnie(na ten moment) żadnych przesłanek by miało być inaczej.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 22.02.2010, 18:05
Ciężki mecz, łatwo nie będzie. Tylko mój optymizm każe mi wierzyć w zwycięstwo, 1-0 dla Wisły
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 22.02.2010, 18:12
Ja jestem realista i powiem ze wygramy ten mecz. I **** mnie obchodzi styl i wynik.
Odpowiedz cytując
haeno
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 22.02.2010, 18:19
palladynTS napisał(a):Wyświetl post
Bardzo przykre ale niestety 1-0 plecak.Nie ma absolutnie(na ten moment) żadnych przesłanek by miało być inaczej.
hmm...

ja rozumiem, że mamy problemy zdrowotne, że się nie wzmocniliśmy, że piłkarze nie imponują skutecznością, absencje...

ale czy stało się nagle coś niezwykłego, że Bełchatów jest super wzmocniony i w tak super formie, że liczyć można tylko na najniższy wymiar kary? pesymizm pesymizmem, ale ludzie - nie widzieliśmy (chyba, że się mylę) ani Wisły, ani Bełchatowa w oficjalnym meczu w tym roku, więc skąd nagle takie czarne proroctwa? Nie wiadomo co będzie. Ja liczę na wygraną Wisły, bo bądź co bądź, jesteśmy aktualnym mistrzem kraju i liderem tabeli. A jak wyjdzie - zobaczymy
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 22.02.2010, 20:45
wygramy 1:0. teraz już styl się nie liczy, nie jesteśmy Barceloną gdzie to jest najważniejsze. najważniejsze teraz są 3 punkty.
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 22.02.2010, 21:04
Także typuje , że 1 : 0 lecz po bardzo ciężkim meczu , czuje także ,iż jak wygramy to potem już będzie tylko z górki , wrócą nieobecni i na pewno będzie łatwiej. Jeszcze po zwycięstwie Ale niczego nie można być pewnym , to może być najtrudniejszy mecz w rundzie rewanżowej
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów