|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a to Jop grał? ciekawe.
Przeraża mnie liczba sytuacji stworzonych przez ten amatorski zespół. Pomimo że w obronie grali młodzi, nie powinno być tylu 100% sytuacji dla Hiszpanów. Oglądając ten skrót miałem wrażenie, że niektóre akcje Hiszpanów miały w sobie więcej polotu i kreatywności niż zagrania Mistrzów Polski. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To to nie Jop? Wybaczcie, ale ostatnio nie mam czasu sledzic kto jest kontuzjowany a kto nie, a skrot ogladalem raz i bylem pewny ze biegal tam jakis wysoki lysawy obronca, to wzialem go za Jopa. W kazdym razie - gosc popelnia bledy niezle, tamta druzyna z taką latwoscia dochodzila do sytuacji ze przerazenie bierze.
Jak sie nazywa ten obronca? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
no to sie nie popisałem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
gdzie bedzie grany ten sparing z sosnowcem ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
jak sama nazwa wskazuje w Sosnowcu
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No to pojechales po bandzie Marszalku tez nie widze wiekszej wartosci w wygrzewaniu sie w sloncu i dostawaniu pod tylku od Dynama czy innych ,i jeszce slono za to placic kasy. meczy w rundzie wiosennnej mamy tak malo ze oni powinni grac w kazdym na 110% a kto bedzie narzekal (tu ,moje ulubione okreslenie ) na "trudy sezonu" ten reszte rundy pownien spedzic na trybunach.nie ma zadych usprawdliwien i nie bedzie ,piszesz o spacerowaniu a ja chce walki w kazdy meczu nie wspominajac o rewanzu na pewnym klubiku zza błoń. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tylko mocniej potrenują i już pół drużyny się sypie. Powodzeina na zachodzie. Jednego sezonu by nie wytrzymali. Bo posypaliby się jak szkło.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ciekawe jak się Ba zaprezentuje na tle ogórków z Sosnowca.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Co jest z tą relacją
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albo problemy z internetem albo problemy z boiskiem...
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
to się chyba nie dowiemy co robią nasze piłkarzyny z Sosnowcem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na stronie oficjalnej Zagłębia mecz jest o 12:15 Mam nadzieje, że sparing się odbędzie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No i już jest transmisja i skład. Brak Ba i testowanego napadziora.
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo mnie niepokoi brak Ba i tego ukraińca... Wynik w tym meczu nie jest tak ważny...
![]()
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Znowu gramy standardowe 4-4-2 ktore w drugiej polowie meczu z Dynamo Kijow kompletnie sie nie sprawdzilo, moze na tle ogorkow teraz bedzie lepiej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Evenstar skład raczej prawdopodobny który wybiegnie w meczu z Bełchatowem,zapewne Ba i ten Ukrainiec wejdą w drugiej połowie.Dziwi mnie gra Boguskiego przecież jest kontuzjowany i jego występ w meczu z GKS był nie pewny.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Diazowi kolejna pozycja w CV przybyła widzę
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Tofik: Diaz wystepowal juz pare razy na srodku obrony ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
To znaczy? EDIT: Już skumałem Niezauważyłem, że gra na obronie.![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ukrywam niezadowolenia. Pół godziny za nami i bramek brak.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
co by tu nie mówić sosnowiec Wiśle nie leży...dobrze że to już ostatni mecz tam....
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Według relacji to wygląda na to, że Zagłębie ma przewagę.
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
może to tylko złe miłego początki.....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja tam pamiętam przegrany sparing z Widzewem przed pierwszym Mistrzostwem za Skorży
![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
|
|

|
||||||
![]() |
|
|