|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A przypominać tobie, że jest to drużyna z 4 ligi hiszpańskiej? Na mistrza dużego kraju to obowiązek do 35 min, prowadzić już z 3-0. A jaki jest wynik ?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ludzie, przestańcie, że wreszcie marudzić. To tylko sparing
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Okay, nie ma sprawy. To tylko sparing, możemy przegrać. Po co wygrywać? Po co ćwiczyć? Musimy tylko odbębnić kolejny niepotrzebny sparing i Voil'a. Nie ma to jak remis po ogromnej walce z drużyną grającą w okręgówce. Przecież deszcz pada, murawa nierówna, przeciwnik wymagający - po co ryzykować kolejną kontuzję?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Racja. Popieram. Jak chcemy wygrać choc 1-0 z jakimś zespołem średniej klasy europejskiej, to takiego hiszpańskiego 3 czy 4-ligowca powinno się rozjechać jak reprezentacja niedawno San Marino, czyli 10-0.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
tak, sparing - ale wreszcie chce zobaczyc u nich trochę honoru
patrzę na skład Mistrzów Polski i na czwartoligowca.. w drugiej wchodzi Rio Ferdinand to sie zacznie kanonada. Skład miał być taki jak pierwsza jedenastka w rundzie wiosennej więc po tych panach będziemy się spodziewali MISTRZA !! A nie granie na luzie podczas praktycznie ostatniego meczu przed sezonem
Ostatnio edytowane przez massoud : 16.02.2010 o godz. 19:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
sparing , sparingiem
chyba lepiej żeby zaczęli dobrze grać w lidze, ogrywać pewnie rywali, niż na sparingach rozwalali 4-ligowca z Hiszpanii jak ten czas szybko zleciał, za tydzień rusza liga... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Dajcie na wstrzymanie, przynajmniej do rozpoczęcia rundy. Górnik jak się nie myle podczas przygotowań za Henia lał wszystkich w Czechach i Słowacji, a z ligi spadł, grając padake totalną. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Sznury to używam do ćwiczenia węzłów... i tak właśnie teraz czytając relacje na żywo z sparingu, właśnie przypominam sobie niektóre węzły
Skąd wiedziałeś? Spoko damy na wstrzymanie, ale dopiero wtedy gdy będziemy widzieć, że nasi drodzy kopacze w końcu coś pokarzą. Ostatni dobry mecz zagrali ze 2 sezony temu - trochę to niepokojące prawda? Ale dobrze, nie krytykujmy, bo nie mamy do tego prawa. Przecież nasi profesjonaliści wiedzą co dla nas najlepsze prawda? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Z relacji wygląda na to, że Gonzalo z Ayamonte więcej robi z przodu niż nasz testowany Rogerio. Jeśli zawodnik z 4 ligi gra lepiej niż zawodnik przymierzany do mistrza Polski, to coś jest nie tak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dopiero luty, a my już mamy post roku!
Od teraz Wisła HONOR ma udowadniać w SPARINGACH z czwartoligowcami! Będą oddychać rękawami, łapać kontuzje, kartki - wszystko w celu wygrania 10:0 w meczu z niewiadomokim, niewiadomogdzie, niewiadomo po co... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Patrzcie juz prowadzimy ledwo 3:0 !!!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Someonewisp...zadowolony? Już 3:0 i pierwsza bramka Alvareza w barwach Wisły
![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
piszą, że Rogerio marnuje sytuacje, a wczesniej, ze jego sytuacja wyglada nie najlpiej (strzelić 5 bramek żeby przekonać sztab) - w tej sprawie czekam na wypowiedź Skorży podczas konferencji po meczu.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Jezeli dzis Rogerio nie walnie minimum dwoch bramek z tymi amatorami to czas goscia odeslac z powrotem na plantacje.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
@rafalek
Ależ jest cudownie. Jestem wniebowzięty. Czytam tą relacje z rozdziawionymi ustami - pod takimi jestem zachwytem nad kunsztem piłkarskim jaki prezentują! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Raczej nie poprostu nie jest jeszcze gotowy na 90 min. razem z Broziem.
4 : 0 mamy a jednak nie ;/
Ostatnio edytowane przez Szyman423 : 16.02.2010 o godz. 20:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Amen.........
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No to naszym obowiązkiem w letnie okno transferowe jest wykupienie Alvareza z Regginy.Widać,że gość jest dobrym zawodnikiem cenię bardzo to co zrobił Baszczyński,ale Pablo gorszy nie jest.Dobrze gra w lidze bierze udział w akcjach ofensywnych Wisełki może nie tak często jak Baszczu ,ale to zawsze coś.Mam nadzieje,że go wykupimy,a nie będziemy testować dziesięciu piłkarzy na te pozycję.Pablo ma 24 lata o ile się nie mylę, więc co nam szkodzi zapłacić te ok.300 tyś Euro bo nie wieżę żeby Reggina chciała za niego te 400tyś euro bo kończy mu się kontrakt, a Reggina ma już zawodników na tę pozycję.Także Panie Skorża porozmawiaj Pan z Bogusiem o ile będziesz jeszcze w Wisełce i wykupcie tego zawodnika będziemy mieli solidnego zawodnika na tę pozycję na wiele lat.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
3:0
666 <<<<6 <<<<<61 <<<<<<66 diabeł z nami na koniec ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Patrzę na te bramki z meczu i... hmmm nie obrażając nikogo, ale nasi przeciwnicy prezentują poziom KS Częstochowa mniej więcej...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Dlatego własnie Janas mówił, że trudno kogoś znaleźć w Hiszpani z łatwiejszych rywali... Ale co tam...lepiej zagrać z K.S Częstochowa niż z kimś lepszym...Wkoncu niczego nie można się od nich nauczyć a tylko naganialibyśmy się się za piłką... ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
został opanowany w stopniu miernym? Czy wiadomo kto ma uderzać rzuty wolne,oczywiście chodzi mi o zaskoczenie bramkarza technicznym strzałem a nie walenie wg wzoru siła razy gwałt. O grze z klepy wspominać nie będę,bo to nie ten poziom. Czy ktoś w podsumowaniu przygotowań do 13 spotkań ligowych i kilku pucharowych,aż na dwóch zgrupowaniach! potrafi mi odpowiedzieć na zadane powyżej pytania? Podkreślam,aż dwa zgrupowania potrzebne były do tego aby spacerować w 13 meczach ligowych. Pytanie tylko czy nadal będzie to spacerowanie bez ładu i składu/.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 17.02.2010 o godz. 10:44.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
O tak, piękne podsumowanie Marszałek. Ten mecz był po to by podnieść morale drużyny i zgrać się...3:0 z czwartoligową drużyną na pewno podniesie na duchu, na pewno...Ale doś tych sarkazmów. czas zadać pytanie dokładnie w stylu jakim zrobił to Marszałek. A więc konkretne na które odpowiedź nie może być wymijająca. Czego nauczyli się nasi piłkarze podczas dwóch zgrupowań? Mam nadzieję, że w meczu z Bełchatowem zobaczę pewien zamysł, pewien styl. Pewien schemat którego piłkarze nauczyli się podczas obozu. Oczywiście wątpie by coś takiego sie stało. Wątpie by pojawiła się nowa jakość chociaz bardzo bym chciał. W takim razie rodzi się pytanie po co sa takie obozy? Czy nie lepiej zabrać piłkarzy 3 stycznia w góry i niech "ładują te akumulatory"? Czy nie lepiej dać im w kość np goniąc po górach jak to mówi Zbyszek Boniek? Sam przyznał, że on kiedyś mógł gonić całe 90minut i nie czuł zmęczenia a dziś piłkarze po 70 minutach padają z nóg...Żaden piłkarz nie jest gotowy do gry na 90 minut...to jakiś żart po prostu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
rafal777 napisał(a):
![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Zgadza sie, dzisiejsi pilkarze to panienki ktore musza spac w pieciogwiazdkowych hotelach a na boisko musza dojezdzac meleksami zeby sobie odciskow nie zrobic od kilometrowego marszu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Same kontuzje ,ja nie wiem co to za fizjoterapeuta pracuje w Wiśle jak notorycznie 1/3 skladu kontuzjowana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Patrząc na skrót miał kilka fajnych zagrań.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To co Jop wyprawia na tym sparingu jest niesamowite