|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
a z kim to była bramka ta bramka
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=QDKlwHjZ8lo
od 4:50 Przeciwko Lechowi, jednak nie plecami (źle pamiętałem) tylko kolanem ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
...a pamietacie takiego piłkarza który grał u nas(mało).
Nazywał się Hristu Chiacu.U nas sie nie sprawdził tymczasem w tej chwili jest podstawowym graczem v-ce mistrza Rumunii FC Timisoara.Zastanawiające jest, że nasze fachury nie wiem czy się nie znają czy też nie mają przysłowiowego nosa do zawodników,ale faktem jest że Ci co odeszli od nas z powodzeniem radzą sobie w duzo silniejszych ligach.Kolejny przykład z historii najnowszej-Cebanu za słaby w Wiśle ...wystarczająco dobry dla mistrza Rosji. Ciekawe... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A mnie właśnie rozpierdala taki tok myślenia.
To samo teraz jest z tym Milanem Jovanovicem, którego Legia mogła mieć 50 lat temu, a teraz grać będzie na Anfield Road. I teraz znawcy o jaka ta Legia głupia, a pewnym jest że wtedy wyśmiewali niedoszły ruch transferowy Warszawiaków. Takich przypadków jest multum. I tak karuzela się kręci. I jak sam piszesz "nie sprawdził się w Wiśle", dokładniej pisząc w 11 meczach 1 gol. A i nie przypominam sobie żeby kibice byli z niego zadowoleni, może jakaś garstka. Więc o czym mowa? nie sprawdził się to wylot. A co będzie za parę lat Bóg jeden wie. Wielce prawdopodobne że będziemy testować / mieć w składzie jeszcze niejednego przyszłego zawodnika Mistrza Rosji, Rumunii czy Holandii. I to nie tyczy się i wyłącznie Wisły, ale wszystkich klubów, nie tylko tych z Polski. Nie sposób tego nie uniknąć. Dajmy na to że z Ba nie podpiszemy, a przypomnę tylko że pewien portal rzucający gównem po wszystkich, nazwy chyba nie muszę podawać oczywiście wyśmiał Wisłę i jej próbę zakontraktowania tego piłkarza. I daje sobie przyrodzenie uciąć że gdy tylko Ba sprawdzi się gdzieś w silniejszej lidze w topowym zespole będą .......ić jaka ta Wisła tępa była nie próbując o niego walczyć. Oczywiście nie tyczy się to tylko tego portalu. Ba to przykład, pierwszy lepszy z brzegu.
Ostatnio edytowane przez element : 10.02.2010 o godz. 15:10.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Dzięki Derek , no tak to przeciwko Lechowi w PE gdy wygraliśmy 3 :2 ,pamiętam oglądałem ten mecz , przypadkowa ale nawet ładna bramka lobująca bramkarza
bardzo lubiłem Jaśka mimo , że nie zawsze mieścił sie w podstawowej 11 to dla mnie był jednym z lepszych zawodników Wisły. A co do Hristu to fakt u nas się nie sprawdził , pamiętam tylko jego bramkę w końcówce na 1 :1 z brazylijską Pogonią w Szczecinie oraz bramkę z Sevilla na 100 lecie klubu . Zaś ogólnie to słaby piłkarz był na nasz zespół . Aż dziw , że teraz się mieści w pierwszej 11 FC Timisoara . Czyżby tam lepiej pasował do koncepcji drużyny ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Element, popieram to co napisałeś. To samo jest z Frankiem Ribery. Kiedyś Galatasaray rozwiązal z nim kontrakt bo stwierdzili, że za cienki i takich to mają u siebie na pęczki. Przygarnął go wtedy OM. I gdzie teraz jest Ribery a gdzie Galatasaray? Chyba nie muszę pisać...
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
...odnosze wrażenie że zbyt często i za długo przebywasz na "portalu rzucającym gównem po wszystkich" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
O tym Jovanovicu czytałem jeden artykuł, w którym było tak, że pierwsze zdanie mówi o tym, że Legia nie poznała się na jego talencie, a cała pozostała część artykułu mówi o tym, że gość po zupełnie nieudanych przygodach z klubami wschodnimi uniósł się dumą i odmówił u nich testów, a dalej piszą, że TERAZ W LIVERPOOLU nie będzie ich przechodził. Typowa dziennikarska manipulacja.![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
juz wolałbym czasem popełnić błąd kogos pominąć ale testować dobrych piłkarzy te testy stranierich w naszej lidze to jakaś parodia i chyba jakis polski patent na szukanie graczy a co do Jovanovica to po pierwsze tacy gracze nie przyjeżdżają na test, wstydem nie jest nie dac sobie rady w Szachtarze czy Lokomotivie , a po następne gość od razu był gwazdą w Liege i tak przez 4 lata a Legiunia ma juz nie jedną taka wpadkę bo chyba nikogo nie wyciągnęli a wielu ciekawych skreslili My takich wpadek nie mamy bo zwyczajnie taki złom testowaliśmy ![]() a co do tego portalu to najsmutniejsze jest to że najczęściej ma racje idealnie wpasował sie w piłkarską rzeczywistość ![]()
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 10.02.2010 o godz. 16:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
34-letni piłkarz dobrze wspomina rozstanie z Wisłą. - Mam dobry kontakt z Bogusławem Cupiałem. Zaproponował mi, abym został w innym charakterze. Na przykład skauta - powiedział Cantoro.
Futbol.pl ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Marcinno napisał(a):
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wisła i skauci, no prosze was...
![]() Mamy Józka z Edkiem, lajt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Daniel Dubicki sprzed 20 lat.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dubicki był naszym jedynym piłkarzem, który mimo zerwanych krzyżowych gral dalej w piłkę
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
On na tym zdjęciu ma 15 lat? To wyglądał starzej niż dziś niektórzy gwiazdorzy jak Sadlok czy Rybus
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jasiek Paulista dla Futbolnet.pl
http://futbolnet.pl/wiadomosci/jean-...onczyc-w-wisle- Zanim przyjechałem do Polski, grałem przez siedem lat w Portugalii, ale nigdy nie spotkałem fanów tak kochających swój klub. Chciałem przedłużyć kontrakt z Wisłą, ale nie udało się nam dojść do porozumienia. Do końca manifestowałem swoją chęć pozostania w zespole. Darzę Wisłę ogromnym uczuciem i gdybym miał możliwość powrotu, byłbym bardzo zadowolony |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Oto nasz nowy napastnik?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() Wychudł jakoś ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W ogóle wygląda jak menel
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Alez nam Jasiu slodził z tymi fantastycznymi kibicami ![]() Jednak Polska to Polska tu sie dopinuje -i Polacy z tego słyną. Zauwazcie ze jak sie poczyta wywiady pilkarzy ktorzy grali u nas ,potem wyjechali i znowu los sprowadzil ich do kraju to pierwsze o czym mowi ze mu brakowalo itd to ...kibice. Mozemy nie miec kasy,wielkiego budzetu ,itd ale jednego nikt nam nigdy nie odbierze -siły dopingowania. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wojtas napisał(a):
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Pawel Kryszalowicz gra za darmo w III lidze
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/byl...wiadomosc.html |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Odra Wodzisław Śląski 3-2 FK Napredak (Kruševac)
Bramki dla Odry: Brasília 14, Roberto Mauro Cantoro 32, Jakub Grzegorzewski 50 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No nieźle byli Wiślacy w formie
![]() W sumie ciekawe jak Odra w lidze sobie poradzi, to chyba największa niewiadoma. ![]()
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy w tym Napredaku gra ten caly Punosevac?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Łał Odra będzie miażdzyć z taką paką.W polskiej lidze niewiele trzeba
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
28 Urodziny Nikoli
Nikola, Nikola, Nikola!
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 15.02.2010 o godz. 22:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
100 lat
![]() Niezły wariat z niego Nie zapomnę pomnę jego fryzu z Białą Gwiazdą. ![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|