|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
qwertyuiop3
dziecino jak nieodpowiadała on sobie wypracował ten kontrakt u nas dobra grą później była karuzela z trenerami i doszedł też wiek, choć na koniec pokazał się z db strony jako kapitan a taki Łobo za co od razu taką kasę ma czytałeś wywiad z Mauro? napisał że oferowali mu posadę scouta więc jeśli chcieli przedłużyć z nim umowę to już nie jako piłkarz... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
||
Gdyby w Łomży nie było Engela Jr to Boguski nigdy do Wisły by nie trafił.Podobna sytuacja była z Błaszczykowskim, któremu miejsce załatwił wujek Brzęczek. 70 tys eur to oczywiście bardzo mało za reprezentanta, ale Rafał nim jeszcze nie był. W obecnej sytuacji myślę, że nie ryzykowaliby nasi działacze.
Przy podpisywaniu wyższego kontraktu z Mauro byłem za, uważałem, że te pieniądze mu się należały. Chodzi mi o to, że obecnie na tak wysokie na pewno by nie zasługiwał. I klub postąpił bardzo słusznie nie przedłużając jego kontraktu.
Ostatnio edytowane przez qwertyuiop3 : 14.02.2010 o godz. 12:51.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak jesteś koło 30 to tak ;p
umiesz czytać uważnie napisałem że w wywiadzie Mauro zaznaczyl ze przedłużenie polegałoby na tym że zostalby scoutem a on chciał grać dlatego nie przedłużył... myślisz że by nie wziął takiej kasy u nas jak ma w Odrze ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Liczę jeszcze na jakiś cud, że Cupiał zdecyduje się kupić jakiegoś młodego wypasa. Ciekawe czy za 2mil Ruch sprzedałby Sobiecha.
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rogerio bardzo chciałby występowac w Wiśle, co ciekawe Brazylijczyka chwali Komornicki który go trenował w Arau.
http://www.futbol.pl/artykul/76957.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 15.02.2010 o godz. 09:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
co ty chcesz za 2mil...prosze prosze prosze
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Statystyki w Aarau - klubie, w którym grają samymi młodymi nie powalają na kolana, ale też nie można o kolesiu powiedzieć, że jest noname. Jeśli ktoś pisze, że testujemy nonema to może przypomnijmy ostatnie testy mocarnych napastników z poprzednich okienek: Beto Vinicius - chłopaki grali po brazylisjkich ligach stanowych mając po kilka klubów zaliczonych i to były typowe nonemy. I jeszcze jedno Panowie - czego sie spodziewacie - zawodników z podstawowych składów swoich drużyn Natomiast Szackich - jeżeli facet znajduje zatrudnienie nie w przeciętnym klubie Ukraińskim, ale w kazachskim (przeciętnym nie czołowym) to nie żartujmy sobie, że należy mu zapłacić 300 tys euro za rok gry. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja mam nadzieję, że powtórzy się sytuacja z Kirmem. Też mieliśmy już praktycznie zaklepanego Bozoka i niemal w ostatniej chwili dowiedzieliśmy sie ze był on po prostu zabezpieczeniem w przypadku innej decyzji Kirma.
Mam nadzieje, że tak samo jest z Rogerio. I że nie jest on ostatnią alternatywą. Za parę dni zobaczę news, że jakiś obiecujący napastnik podpisał kontrakt z Wisłą ![]() ![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zaczyna się na nowo radosna twórczość więc przypominam:
1) Mamy trzy tematy odnośnie transferów: a) Polityka transferowa Wisły b) Rynek transferowy wg. Mediów c) Gdybym był bogaty – czyli transferowe s-f Zacznę od ostatniego: Jedynym ograniczeniem w tym temacie jest to że jak sama nazwa wskazuje nie jest to samo fiction ale też jest tu science – czyli ma mieć to coś wspólnego z rzeczywistością – więc nie piszcie że może by Messiego kupić bo dobrze ostatnio gra. W Rynku wg Mediów ma być krótka informacja czego dotyczy tekst (bez komentarzy) i link do tekstu Żuraw wraca do Wisły www.weszlo.com . Zamieszczamy tu info tylko odnośnie Wisły i Polityka Transferowa Wisły – tu komentujemy tylko fakty podane przez sprawdzalne źródło. Wszelkie post pt. z dobrze poinformowanego , wiarygodnego acz zupełnie anonimowego źródła będą usuwane( jeśli muuuuuuuuusisz się czymś takim podzielić to pisz o tym w Gdybym był bogaty). Wywalane będą też posty zawierające info z http://www.transfermarkt.de 2) Za nie przestrzeganie tego regulaminu najpierw leci post, recydywa - tydzień odpoczynku, powtórna recydywa - do końca okresu transferowego. I jescze jedna prośba jak wstawiacie jakieś link z nową informacją to przejrzyjcie forum bo bardzo często ktoś ten sam link wkleił juz jakeiś dwie godziny temu i wstawiajcie samych linków to jest bez sensu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Rogerio napewno BYŁ dobry, bo takie Aarau najcześciej cieniuje w tej lidze, ma słabą drużyne, a i tak Da Silva strzelał te gole i się wybijał w ofensywie. Może nie przekreślajmy go tak od razu, bo tak samo Issa Ba mógł zapomnieć jak sie gra w piłke, ile on nie grał... 2 lata ? A Rogerio sezon temu jeszcze 5 bram strzelił i zanotował 3 asysty w 12 spotkaniach (nie zawsze 1 skład!) w tak słabej druzynie jak nasza strefa spadkowa. Przeanalizujcie sobie że w najsłabszych druzynach naszej ekstraklasy ciężko było napastnikom strzelić więcej niz 2 gole, no niektorym udało się AŻ 5 strzelić
więc po co go przekreślać ? choćby zmiennikiem może być, ławke mamy krótką. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Proponuje tego Rogerio kupić na pół roku.
Co mamy do stracenia? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
To co bedziwemy musieli wydac na Niego i z Nim związane
![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Dudu, Beto, Rogerio, ile jeszcze tego bedzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Już bardziej wolę Punosevaca. Szkoda że w młodej Wiśle nie teraz jakiegoś wybijającego się napastnika, bo przydałby się na GKS, Leszczak pewnie sobie pluje w brodę, bo zapewne miałby teraz szanse na zagranie nawet calego meczu wobec braku napastników gotowych na ten mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
korzychxp napisał(a):
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Swoją drogą, co się dzieje z Leszczakiem? Bo nic o nim nie słychać. Czyżby się przejechał na pewności, że znajdzie bez problemów klub, w którym będzie grał?
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Dobre info jest odnośnie ostatniego sparingu z tym IV ligowcem. Janas mówi że naprawdę ciężko było załatwic ten mecz bo w pobliżu same mocne drużyny trenują...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
ale dokładnie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
rafal777 napisał(a):
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czytając dziś Przegląd Sportowy w podanych składach meczu z Dynamo pisało ze grał w Wiśle Campbell i inny zawodnik nie jestem pewien ale chyba bramkarz nie wiem czy to był błąd redakcji czy rzeczywiście tak było.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wisła celowo wybrała sobie na koniec słabszy zespół, aby w meczu z Ayamonte oraz Zagłębiem Sosnowiec w pełni już zgrać zespół. - Do Hiszpanii przyjeżdżają raczej drużyny z czołówki lig europejskich i nie było łatwo znaleźć łatwiejszego rywala. Pamiętajmy, że jest to Hiszpania i zawodnicy prezentują tu wysoki poziom. Mecz może być fajny, bo zagramy wieczorem przy jupiterach - reklamuje trener Rafał Janas. Kolega wczesniej chyba nie zrozumiał sensu wypowiedzi Janasa. Przed cytatem jest wytłumaczone ocb. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Do Hiszpanii przyjeżdżają raczej drużyny z czołówki lig europejskich i nie było łatwo znaleźć łatwiejszego rywala. Pamiętajmy, że jest to Hiszpania i zawodnicy prezentują tu wysoki poziom. Mecz może być fajny, bo zagramy wieczorem przy jupiterach - reklamuje trener Rafał Janas.
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=22711 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale czemu o nim nic nie wiadomo i o tym bramkarzu co Pawełka zastąpił.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Pawełka nikt nie zastąpił...:|
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 15.02.2010 o godz. 12:36.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przepraszam rzeczywiście mogli tak napisać a nie po prostu DIAZ
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
****a, słabsza drużyna, by zgrać zawodników Po to własnie jadą tyle km, by zagrać 2 mecze + 1 z półamatorami.Równie dobrze mogli by zagrać z kelnerami i kucharzami z ich ośrodka. Kiedy mamy grać i uczyć się od lepszych jak nie na tych zgrupowaniach.... ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|