|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
Jesli sponsorzy byliby z roznych branz (tak jak zasugerowales) to napewno nie przeszkadzaloby im wspolwystepowanie na trybunach. Dlaczego uwazasz ze nazwa stadionu i wzor na krzeselkach musi byc sprzedany jako jedna usluga? Przeciez mozna zrobic z tego dwa pakiety Nazwa stadionu + reklama na krzeslkach. To z kolei mozna rozbic na kolejne pakiety. Sprzedac nazwy poszczegolnych trybun (np. Dalymount Park w Dublinie - 'Des Kelly Stand') gdzie kazda nosilaby nazwe sponsora ktora figurowala na biletach i marialach promocyjnych. Wtedy zarabialbys na nazwie stadionu plus na kazdej trybunie. Zamiast zarabiac na dwoch uslugach Wisla zarabialaby na dziewieciu. (nazwy + wzory krzeselkowe) Kwestia nie jest to jakby to wygladalo tylko to czy znalazliby sie chetni na te uslugi reklamowe. Neiktorym podmiotom nieprzeszkadzaloby sasiadowanie na trybunach inni natomiast byliby sklonni zaplacic za wylacznosc. Nalezaloby rownierz oszacowac czy sprzedaz wielu pakietow przyniesie wiecej piniedzy niz dwa glowne pakiety lub jeden calosciowy pakiet tak jak sugerowales. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
To stwierdzenie wszystko wyjaśnia.Lepiej już nic nie mów.Jakby za przeproszeniem ktoś nasrał na środku trybuny C i dal za to żeby tam to było przez 15 lat - 1 mln USD tez byś był za? ![]() ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja pitole. Wy nie narzekacie że kolory są złe tylko że w złej kolejności i nie ważne jak to będzie wyglądało. Mam nadzieje że zrobią niebieskie siedzonka i zółte schody
![]() A co z poprzednią interpelacją Powód: dodatek
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 10.02.2010 o godz. 18:54.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kurcze oni chyba nigdy tych szyb nie skonczą montować
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Brawo Panie Darku. Niech Pan nie popuści chamom, bo w Panu nasza ostatnia nadzieja. Jak widać z klubu nikt sprawą stadionu się nie interesuje, bo co ich to obchodzi? Oni tam tylko pracują.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A wiadomo cos o elewacji naszego stadionu?Jest jakas przewidziana?Bo sam beton racej slabo bedzie sie prezentowal..
Gdzieś na forum pejsów widziałem ich elewacje, no i co tu duzo mówic bedzie w miare efektowna... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Tosmy sie spotkali w pol drogi... Zreszta nie ma co kruszyc kopii o cos na co nie mamy zadnego wplywu.
Ostatnio edytowane przez As : 10.02.2010 o godz. 19:14.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I koniec tematu barw.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
tak jak jest na tym zdjęciu wnętrza naszego stadionu to tak mogłoby być na prawdę. Mi bardzo się podoba
![]() ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://stadionwisly.info/aktualnosci...ojekt_stadionu
hurraaa patrzcie kto dokończy projekt już myślałem że dokończy ktoś kto się nie zna na architekturze stadionów a tymczasem mamy projektanta z prawdziwego zdarzenia. Tak trzymać!!....... ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie no tekst że nie dasz sobie uciąć rąk o tym jakie barwy miała Wisła przed wojna jest mega
poczytaj trochę relacji historycznych chyba, że one zostały zmanipulowane, żeby wszystkie milicyjne kluby mogły mieć jedna barwę;p;ptaki żarcik ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Nie ręce a głowę
kot już wszytko ładnie wyjaśnił więc o co cała polemika na ten temat? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W tym że nie pasowałoby do reszty stadionu. Poza tym nie ma po co stosować barw które były odwrócone na złość w czasie komuny, lepiej wrócić do oryginalnych, a nie dalej tkwić w czasach PRL.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 11.02.2010 o godz. 11:41.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Niespełna 10 milionów za taki projekt? Ja się pytam po co my przeprowadzamy procedurę przetargową i zawieramy umowę określonej treści, skoro miasto w żaden sposób nie jest w stanie, nie chce, nie może lub po prostu nie potrafi wyegzekwować jej zapisów? Co jest? Obtułowicz trzyma w szachu gminę miejską Kraków, nie rozśmieszajcie mnie... Można się załamać...
Ostatnio edytowane przez Czarny : 11.02.2010 o godz. 12:25.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Pan Czarny jakby znał historie tego projektu to by tak nie mówił... Było kilka(naście) stron wstecz.
![]()
Jazda jazda jazda! BIALA GWIAZDA!!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Nie przekonuje mnie to wcale. Pomimo wszystkich zawirowań wokół tego projektu, niezależnych od miasta i od projektanta, naprawdę trudno oprzeć się wrażeniu, że inwestycja jest prowadzona nieudolnie. Sory. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli mógłbym coś zasugerować, myślę, że dobrze byłoby na antenie także choć jednym zdaniem odnieść się i do problemów stadionowych - że i tu wciąż jest mnóstwo do zrobienia, wiele spraw opisanych w interpelacjach pytaniami nie rozwiązanych, nie na wszystko środki zapewnione. Nie można pozwalać trwać propagandzie błogostanu i tuszowania problemów głoszonej przez Majchrowskiego, tylko ciągle trzeba naciskać na przyspieszanie i ich rozwiązywanie... ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
odnośnie hali:
"Dziś rozmowa będzie w Radiu VOX FM na żywo na 106,1 FM. Jutro powtórka w Eskce między 6 a 6.30. Pytanie proszę wysłać teraz mailem" [email protected] ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może lepiej załozyć nowy temat i tak będzie można się wypowiadać na temat barw, a raczej ich kolejności.
A ja natchniony zdjęciem trochę się pomęczyłem i wyszło coś takiego: ![]() A tu chyba trochę podrawsowany: ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To co ten Bator(czy jak mu jest) opowiada to są jakies jaja ! Gościu jest smieszny!!
Ostatnio edytowane przez Donki : 11.02.2010 o godz. 16:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jechałem dzisiaj tramwajem 15 i tak się zastanawiam czy nie powinni zmienić nazwy przystanku Reymana na stadion miejski im. Reymana
|
|
|
|
sssssssss..
Offline |
|
|
piszcie co tam sie dzieje bo niestety nie ma online wiec nie kazdy ma mozliwosc wysluchania tej debaty
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Krzesełka powinny byc czerwone bo wiadomo jak będzie wyglądał stadion na meczu z Oderką Wodzisław lub Piastem Gliwice gdzie przyjdzie 10 tys ludzi. Popatrzmy sobie na Zaglebie Lubin, tam kolor krzesełek jest dobrany perfekcyjnie do koszulek w jakich przychodzi większość kibiców. No ale wiadomo miasto ma większe problemy niż jakieś głupie kolory krzesełek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
wiecie cos na temat stadionu HUTNIKA ,dzisiaj obiło mi sie o uszy że nie robia tam nic i nie zapowiada sie żebyśmy tam grali na wiosne tz: za niecaly miesiąc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na Hutniku się nie dzieje bo jest za zimno żeby trawę posadzić więc póki dalej będzie taka pogoda to rundę zaczynamy w Sosnowcu.
A w tej transmisji nic ciekawego w sumie. W skrócie: Bator mówi że miasta nie stać, żeby najlepiej się znalazł prywatny inwestor, albo żeby zbudować 1 halę zamiast 2, np na terenie Wisły ale nie koniecznie taką na 15 tys. Stanowisko radnego Olszówki wszyscy znamy, no tyle że zobowiązał się forsować przy każdej poprawce do budżetu dofinansowanie na halę.
Ostatnio edytowane przez spinnaker : 11.02.2010 o godz. 17:09.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Offline |
|
|
Ok, przyznać się - kto wydrukował ulotki i podpisał się prof. Jacek Majchrowski ?
Ulotki dot. przekazywania 1% ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wczoraj w Krakowie pojawiły się ulotki, na których prezydent Jacek Majchrowski wzywa mieszkańców do przeznaczania 1 proc. ze swojego podatku dla... Bogusława Cupiała, "właściciela stadionu Wisły", aby ten mógł zakończyć jego budowę. W magistracie zawrzało. He, he.
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...kase,id,t.html |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|