|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mateusz Kowalski zagra z Wisla
wislasoccer.com napisał(a):
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
mic tylko ze to jest ps wiec z przymróżeniem oka trza brać te info
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,75...nazwiska_.html
zeznania Łobodzińskiego są niewiarygodne bo Łobo kwitował odbiór pieniędzy, których nigdy na oczy nie widział i nie wie na co były przeznaczone taaaaaaaaaaa... ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Głowacki: na puchary potrzeba świeżej krwi
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,75...ieza_krew.html Też jestem zdania żeby nie spotkała nas kolejna Lewadia to potrzeba kilku wzmocnień ( solidny bramkarz,rozgrywajacy no chyba że Ba okaze sie drugim Czerwcem lub Szymkiem, no i oczywiście bramkostrzelny napastnik)
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.02.2010 o godz. 22:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32298,t...wiadomosc.html
Jeśli to się potwierdzi to z Łobodzińskim trzeba się będzie pożegnać. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli kontrakt Łobo jest dobrze przez prawników skonstuowany to powinniśmy się móc go w takim wypadku łatwo pozbyć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Znając nasze realia, pewnie łatwo nie będzie ;/
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Nie można dać wiary tłumaczeniom Łobodzińskiego"
Cytat:
Oj łobo łobo na h.. ci to było? ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A Przeglad Sportowy od kiedy jest wiarygodna gazeta
. Czyste plotki...nawet nie zeznawal w charakterze podejrzanego, nie mowiac juz o oskarzeniu, czy sprawie w sadzie(gdzie moglby zostac uniewinniony)...wiec sprawy nie ma na dzisiaj. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie tylko z PS o tej sprawie słyszałem. Z przekazów ustnych, z dość wiarygodnych źródeł, też się dowiedziałem po ogłoszeniu wyroku w sprawie piłkarzy Polaru, że "teraz kolej na Łobodzińskiego"... A znając politykę Wisły, to w momencie postawienia zarzutów pracownik wylatuje z klubu... Ale oczywiście nie można niczego przesądzać. Jak na razie, to tylko "informacje z kolejki w mięsnym"
![]() Cytat:
Gdybym nie usłyszał takiego newsa, to bym się nawet nie przejął, o czym piszą gazety. ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 10.02.2010 o godz. 12:17.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie wnikam czy Łobo winny czy nie, ale osobiście dla mnie skandalem jest sama wypowiedź pana sędziego ... :| Ja przepraszam, ale żadnej sprawy nie było, zeznawał jako świadek ... było może coś nie tak, było nie tak w zeznaniach innych, ALE. On go praktycznie już skazuje, nie czekając na nic. A jakby doszło do procesu i miał go prowadzić ten sędzia ...
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że sprawa Łobodzińskiego zakończy się tak jak powinna, czyli pożegnaniem go. Oby stało się to jak najszybciej. Choć może, robiąc z siebie głupka, wpłynie na Cupiała, aby go nie wywalił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
![]() Masz pewność, że jest winny? Czy płaczesz, bo słabo gra i chcesz, żeby był winny? Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Yeah brakowało mi tego z relacji wisla.krakow.pl ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
I pamiętajcie że w tym kraju postawienie zarzutów prokuratorskich czy nawet wyrok w pierwszej instancji to często wymysły oderwanych od rzeczywistości smutnych ludzi. Zanim Łobodziński zostanie skazany to sądze że jego kariera piłkarska dobiegnie końca, a jak ma dobrego prawnika to jestem o tym przekonany. Jeszcze jedno proponuje nie robić z Łobodzińskiego największej kreatury w tym co się działo przez ostanie 20 lat w piłce, gość był trybikiem w czymś złym, ale ze stawianiem szubienic i ścinaniem drzew na stos się wstrzymajcie. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._grac_w_wisle/
Przydał by się jakis dłuzszy wywiad ale dobre i to. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nikt nie napisał, a powinien, ponieważ witamy nowego Piłkarza w Wiśle
![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
No to zobaczymy co będzie z Issy ! chociaż ja tam wolałem Mauro.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Swoją drogą, to PS tym artykułem złamał, nie po raz pierwszy, prawo prasowe. I Łobo mógłby spokojnie się z nimi sądzić i by wygrał. Nie wolno "ferować" wyroków przed wyrokiem sądu Iwszej instancji. Co więcej, nie wolno podawać danych świadków, bez ich wyraźnej zgody. Czy Łobo taką wydał? Wątpie.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ktos tu wklejal juz kawalek czasu temu zdjecie Tomka Jirsaka i jego autka
![]() czy to byla Astra III GTC ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie wiem jakie to było wtedy, teraz to jest Audi TT
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
Początkowo zaszokowała mnie wypowiedź sędziego, ale po namyślę sądzę że zasada domniemania niewinności nie została naruszona. Po ogłoszeniu wyroku sędzia podaje ustnie najważniejsze motywy wyroku, czyli wyjaśnia na czym się oparł wyrokując. Zeznania Łobo były widać sprzeczne z innymi i sędzia wyraźnie stwierdził że nie daje im wiary i ignoruje ten dowód, jednocześnie sugerując popełnienie przestępstwa z 233 k.k. ![]()
Visca el Barça!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po obejrzeniu skrótu na oficjalnej, dochodzę do wniosku, że nie mamy bramkarza, kuźwa nie mamy bramkarza... :( Juszczyk jedynie nadaje się na dożywotniego 3 bramkarza... lepiej go nie wpuszczać na boisko bo wygląda to tak jakbyśmy grali w 10 bez bramkarza, także gratuluję Skorży, jego nosa do wyszukiwania "zdolnych" i "utalentowanych" cieniasów...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przed podpisaniem ponownej umowy z Juszczykiem na stronie weszlo.pl były pokazane interwencje tegoż to bramkarza pewnie jeszcze maja ta informacje w archiwum jak by ktos chciał zobaczyć. Po prostu nie wyobrażalne jest jakie on tam puszczał szmaty zresztą pewnie dlatego nie przedłużyli z nim umowy ! Ale oczywiscie u nas stwiedzili że jest po przygodzie zagranicznej przez co i bardziej doswiadczony i powiem tyle żeby się Macius na tym nie przejechał jak zaczniemy przez jego swietne interwencje gubić punkty .......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Co On do ch.. zrobił nie tak? Napiszę to kolejny raz. W głowach Wam się pier....
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|