|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Witam ponieważ sporo osób dobrze typuje a my szukamy dobrych graczy to zapraszam do weryfikacji do najlepszego międzynarodowego closedforum w europie. Mam nadzieje ze wyłowimy kilka diamencików.
http://www.eurobookie.fora.pl/ ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
kilka typów na dziś:
Manchester City - Bolton 1 WBA - Scunthorpe United 1 GCK Lions - EHC Olten 2 Bury FC - Macclesfield Town 1 Wigan - Stoke 2 lub X2 Derby - Newcastle 2 no i ten Hannover od rocca ![]()
Ostatnio edytowane przez mileniumm : 10.02.2010 o godz. 09:31.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Który bukmacher wdg Was ma najszersza oferte live ?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
bet365
to sie bardziej do tematu bukmacherzy nadaje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja gram
Man City - Bolton X Portsmouth - Sunderland 2 na live ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w 52 minucie Hannover strzela bramke na 3:3
over trafiony![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
jakies typy na noc rocco ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Na dziś :
Brugge-Roeserale 1 Celtic-Hearts 1 Galatasaray-Antalyaspor 1 tradycyjnie za 150 zl do wygrania 380 zł kurs na Wisłę dziś śmieszny 1,15 w STS
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 10.02.2010 o godz. 09:29.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wczoraj dzień ładnie poszedł. Panowanie co na dziś? Rocco wypowiedz się
LuKaS jesteś pewny tych swoich typów? Dwa z nich to mecze pucharowe.A na dziś ode mnie: Olympiakos Piraeus - Cibona Zagreb (-19.5/+19.5) (Spread) 2 CSKA Sofia - Asseco Resovia Rzeszów 2 Dundee United - Hamilton Academical 1 VFL Osnabrück - FC Schalke 04 2 Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 2 i taki, którego nie jestem pewien: Hibernian FC - Aberdeen FC 1 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
IO Sprint tech. dowolną K. 2010
Zwycięzca : Justyna Kowalczyk IO Średnia Skocznia Indywidualnie 2010 Zwycięzca : Adam Małysz za 20 do wyjęcia 540 zł ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Brugge - To nie ta Brugia, z którą odpadł Lech, tylko taka ichniejsza Cracovia Owszem, mają dobrą passę w lidze, ale to tylko puchary i to tylko "Cracovia"Celtic - pewniakiem to byłby w tym meczu rok temu, teraz to oni tak zmiennie przędą Galata - po pierwsze- ich rywal, Antalya, to nie leszcze z pierwszej łapanki. Dwa - to "tylko puchary - o ile Galata MOŻE je odpuścić (walczy o LM), o tyle dla Antalyi to chyba jedyna przepustka do Europy. Po trzecie - pierwszy mecz wygrała Antalya, to z pewnością doda im skrzydeł No ale rób jak chcesz. Będę je śledzić z zaciekawieniem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mecz: Montreal - Washington
typ: Washington - końcowe zwycięstwo kurs: 1,50 niechaj seria Caps trwa ![]()
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 10.02.2010 o godz. 11:21.
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Chelsea i Manchester Utd co myslicie ?
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
everton - chelse 1x
wolves - totenham 2 arsenal liverpool x myśle ze obiektywnie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Felipe to mi dałeś do myślenia.... dobra to lekka korekta planów,źle musiałem przeczytać w ofercie i nie zauważyłem że to puchary...
Celtic zostawiam i dokładam Parma-Inter x2 i Dundee-Hamilton 1 lepiej? a co do pucharów to kusi mnie dać na Getafe z Sevillą 1 ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mimo wszytko bardziej bym się skłaniał remisowi w tym meczu a nawet zaryzykował wygrana gospodarzy.
Statystyki, statystykami ale. Każda seria się kiedyś kończy. Parma gra u siebie. Inter gra na pół gwizdka bo ma bardzo dużą przewagę. A na pewno gra bez ciśnienia Wiadomo jak się gra z liderem i to jeszcze u siebie Jak by Parma przegrała to jej sytuacja może się zrobić nie ciekawa... To jest tylko moje zdanie, nie podpieram go żadnymi statystykami. Być może masz rację. Jak dla mnie mecz nie do ruszania chyba że ktoś lubi ekstremalne zdarzenia to czyste 1. Pozdrawiam ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie jak Zwierze wyżej pisał serie mają zbyt dobrą. Parma na kimś musi się przełamać... Inter ostatnie 4 mecze miał u siebie (2 liga 2 puchar) więc mają serwie 4W, ale przed tymi meczami mieli wypad do Bari i już tylko D... Ja Inter już ostatnio odpuściłem, a dzisiaj to bym za żadne skarby tego nie pobrał... ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja na dziś gram tak:
Hibernian - Aberdeen 1 - 1,80 (link do analizy szkocja.goal : http://szkocja.goal.pl/index.php?dzi...artykul=164373 ) Aston Villa - Manchester United 2 -1,85 ( link do analizy anglia.goal: http://anglia.goal.pl/index.php?dzia...artykul=164322 ) Może macie coś jeszcze ciekawego? Jakis hokej?
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 10.02.2010 o godz. 14:44.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Witam czy ktos wie ,czy jest szansa anulowac zaklad w bet365 jesli tak to jak?bo mi sie pojmylilo;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
O ile wiem, to żaden netowy buk nie oferuje takich możliwości.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeszcze raz serdecznie zapraszam!!!! ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() Brugia przełożona, Celtic wszedł, Galatasaray wszedł... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zmieniłem i co...dupa
ale nie mam pretensji do Ciebie tak że nic się nie przejmuj![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
carolina hurricanes-buffalo sabres 1
dobry kurs na caroline, graja u siebie, sa na fali, wygrali z buffalo na wyjezdzie pare dni temu buffalo jest w dołku, przegrali ostatnie piec meczów. mam nadzieje ze nie bedzie przelamaia dzisiaj w nocy ![]()
WIŚL@CY'01
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A teraz niech każdy kto postawił na ManUtd podziękuje sędziemu. Moim zdaniem sędziowanie w Anglii to większe dno niż w Polsce. Przepraszam za pisanie nie na temat ale musiałem się gdzieś "wypłakać"
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na dzisiaj zagrałem za 50 zł na Santander w meczu z Atletico,myślę że Atletico wystawi bardziej rezerwowy skład mając na uwadze niedzielny mecz z Barceloną i awans prawie w kieszeni
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
swieta prawda dorzucam drugie 50zł tym bardziej ze kurs niebotycznie wysoki 2.40
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Euroliga
Partizan @ 2.60 Panathinaikos +8 @ 1.95 Takie dwa single, bo oferta taka uboga ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Olimpiada Zimowa - Mężczyźni - HS106 - Zdarzenie - Adam Malysz kurs 2.20
(Zakończy na podium) Borussia M'gladbach v Nurnberg - Borussia M'gladbach 0.0,-0.5 kurs 1.73 ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|