The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2010, 14:32
Było coś takiego ale czy jest chociaż w tym ziarnko prawdy...to nie wiem
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 08.02.2010, 14:35
To była tylko kwestia czasu kiedy poniesie konsekwencje po Levadii.Pierwszy był Bednarz teraz Wilczek został jeszcze.....Zresztą w tamtym tygodniu Skorża byl w Myślenicach na rozmowach i pewnie to zwolnienie Wilczka to jakieś efekt wniskow RN
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 08.02.2010, 14:53
i całe szczęście nie mogłem już go słuchać
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.02.2010, 15:06
Czyżby Skorża miał dostać trzeci etat?
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Stary 08.02.2010, 15:14
w końcu dobry ruch na górze
te jego ostatnie wypowiedzi o Skorzy przekreslily przynajmniej u mnie jego fotel
tylko kto go zastąpi
mam nadzieję, że w końcu osoba która miała też jakiś kontakt ze sportem
Mielcarski moglby wrocic)
ale pewnie jakis prezes ze skarbowki czy z funduszy emerytalnych juz wysyla swoje cv
Odpowiedz cytując
Kordel
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 08.02.2010, 15:22
Nie chce krakać,ale boje sie że moze to być związane z zatrudnieniem Issy Ba albo raczej jego braku!To mogło dopełnić czar goryczy po Levadii... Tfuuu...
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 08.02.2010, 15:56
Typowa rotacja stanowisk rodem z TF. Wilczek pójdzie na inny stołek i to wszystko.
..
Odpowiedz cytując
Valdaer
Member

Od: 12.2009

Stary 08.02.2010, 16:06
Ehh a kto w ogóle jest w tej RN i co oni robią prócz zwalniania i zatwierdzania/blokowania transferów? Cupiał jak już zmądrzał(w tym sensie że chyba już nie podejmuje pochopnych decyzji) powinien rozgonić tą RN i zatrudnić jednego prezesa jakiegoś z doświadczeniem i od niego wymagać/wyciągać konsekwencje osobiście.

Na juniorów ani na baze nie ma pieniędzy ale na wysoko postawionych działaczy/decydentów zawsze się znajdą.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 08.02.2010, 16:10
Myślę, że istnieje pewna ciągłość zdarzeń, czyli realizowany jest jakiś plan. Przypominam, że niedawno nastąpiły zmiany w RN Wisły - http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ie_nadzorczej/. Tuż przed ogłoszeniem tych zmian, zatrudniono Jarosza - http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...m_wykonawczym/ oraz Ochalika - http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...sko_rzecznika/.
Myślę, że dzisiejsza decyzja jest konsekwencją tych wcześniejszych.

Ps. co do wcześniejszych plotek medialnych, to wymieniano 2 nazwiska w kontekście pracy w Wiśle tj. Mielcarskiego, ale także Basałaja na stanowisku prezesa, o ile mnie pamięć nie myli.
Ostatnio edytowane przez kot : 08.02.2010 o godz. 16:13.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 08.02.2010, 16:21
kot napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że istnieje pewna ciągłość zdarzeń, czyli realizowany jest jakiś plan. Przypominam, że niedawno nastąpiły zmiany w RN Wisły - http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ie_nadzorczej/. Tuż przed ogłoszeniem tych zmian, zatrudniono Jarosza - http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...m_wykonawczym/ oraz Ochalika - http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...sko_rzecznika/.
Myślę, że dzisiejsza decyzja jest konsekwencją tych wcześniejszych.

Ps. co do wcześniejszych plotek medialnych, to wymieniano 2 nazwiska w kontekście pracy w Wiśle tj. Mielcarskiego, ale także Basałaja na stanowisku prezesa, o ile mnie pamięć nie myli.
Którego
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 08.02.2010, 17:04
Kordel napisał(a):Wyświetl post
Nie chce krakać,ale boje sie że moze to być związane z zatrudnieniem Issy Ba albo raczej jego braku!To mogło dopełnić czar goryczy po Levadii... Tfuuu...

taa , Issa Ba zwolnił nam Wilczka , dobre sobie

Dla mnie to oczywiste , rada nazdzorcza dostała na swoje biurko Bilans za rok 2009 i zwolniła Wilczka za wielomilionową dziure w budżecie i braku pomysłu na jej załatanie . To oczywiście jak 2+2 jest 4 .

Mi osobiście Wilczek podpadł najbardziej tym , że już przed sezonem wpisał sobie po stronie przychodów 2 mln euro z UEFY . Ma nauczke za nieroztropność . Nie był złym prezesem , ale brak mu było twardej ręki . jakb nie patrzeć i tak był jednym z najlepszych prezesów Wisły w ostatnich latach .
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.02.2010, 17:59
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Mi osobiście Wilczek podpadł najbardziej tym , że już przed sezonem wpisał sobie po stronie przychodów 2 mln euro z UEFY . Ma nauczke za nieroztropność . Nie był złym prezesem , ale brak mu było twardej ręki . jakb nie patrzeć i tak był jednym z najlepszych prezesów Wisły w ostatnich latach .
Tak robiono zawsze i dopiero Skorża pokazał, że można realnie odpaść tak wcześnie z takim zespołem. W praktyce kończyło się to tym, że zazwyczaj w miejsce pieniędzy za puchary wchodziły pieniądze ze sprzedanych piłkarzy. Ale po Levadii nikt naszych kopaczy nie chce. Gdzie tu wina Wilczka?

Przed meczem każdy geniusz truł, że Wisła potrzebuje wzmocnień (ty też, o ile dobrze pamiętam), a teraz winny Prezes. Co za typy.

Poczekajmy na to, kto go zastąpi - to może być pewna wskazówka dotycząca powodów zwolnienia. Osobiście podejrzewam, że to zamiatanie po Levadii - został już tylko Skorża i jego sztab, a im umowa kończy się za pół roku.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 08.02.2010, 18:04
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie to oczywiste , rada nazdzorcza dostała na swoje biurko Bilans za rok 2009 i zwolniła Wilczka za wielomilionową dziure w budżecie i braku pomysłu na jej załatanie . To oczywiście jak 2+2 jest 4 .
Też mi się tak wydaje. Od dawna dochodziły słuchy, że z kasą jest niesamowicie krucho...
Pustki w kasie to nic dziwnego wobec zaisntaiłej sytuacji - przebudowa stadionu, utrata sposora w skutek zmiany prawa, odpadniecie z Pucharów, brak chętnych na nasze "gwiazdy"...

Oczywiście Wilczek jest winny tylko pośrednio, ale cóż....jak bym zatrudniał prezesa z zadaniem "zbilansuj budżet" a on by mi na koniec okresu obrachunkowego powiedział "sorry, miałem pecha: jesteśmy minus 5 mln" to niestety by poleciał, chyba żeby zagwarantował sensowny plan wyjścia z kryzysu.

A wydaje mi się, że Wilczek właśnie takie miał zadanie jako prezes: zbilansować budżet.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tak robiono zawsze i dopiero Skorża pokazał, że można realnie odpaść tak wcześnie z takim zespołem.
Acha...zapomniałem, przecież to jasne, że wylot Wilczka to wina Skorży! Pewnie na jego miejsce przyjdzie jakis przydupas Skorży, przecież ogólnie wiadomo, że cała Wisła jest zainfekowana kolesiostwem made in Skorża

A na serio: Valerenga to też wina Skorży? Tibilisi to też wina Skorży? pech w Atenach z Panathinaikosem to też wina Skorży? a może nóż Miśka w głowie Baggio to też wina Skorży?

Za każdym razem wpływy z pucharów były zapisane w budżecie i za każdym razem Cupiał musiał je pokrywać z własnej kieszeni, po ewidentnej wtopie. Może zmądrzał wreszcie i powiedział dość, ale niestety ani Wilczek, ani tym bardziej kibice nie dość dobrze usłuszeli

Następny prezes zrobi budżet zakładający odpadnięcie z Pucharów, a jak się uda awansować, to nagle bedziemy +2 mln EUR.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.02.2010 o godz. 23:58.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 08.02.2010, 18:38
Coz, rozpadnieciu sie budzetu JEST winny Skorza. Trudno bylo, zeby los rzucil w tej rundzie jeszcze latwiejszego przeciwnika niz Levadia. A jednak udalo mu sie odpasc. Brak transferow? Pretensje tylko i wylacznie do Skorzy. On jest bossem od wszystkiego, tak jak tego chcial.

Ba BYL dobrym pilkarzem, zanim nie zaczely mu sie SYPAC KOLANA.
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 08.02.2010, 18:39
Przed meczem każdy geniusz truł, że Wisła potrzebuje wzmocnień (ty też, o ile dobrze pamiętam), a teraz winny Prezes. Co za typy.
.
Dałem tylko przykład czym podpadł mi osobiscie Wilczek . Nie mozna zakładać zysków przed ich faktycznym osiągnięciem . Gdybyc sobie mozna ,możemy sobie tutaj pogdybać , ale nie jako prezes największego klubu w Polsce . Nagle gdy nie uzyskaliśmy kasy z pucharów to nasz prezes zgłupiał i nie ma miał pomysłu na wyjście z sytuacji .

Nie ma co poruszać tematu Levadii , bo każdy o zdrowych zmysłach wie kto jest za nią winny i bynajmniej nie jest tą osobą Wilczek ( najwyżej w najmniejszym stopniu ) . Transfery były wówczas potrzebne , ale de fakto nie one spowodpowaly nasza klęske.

Jestem teraz ciekaw na jaą funkcję trafi Wilczek w obecnej sytuacji .
Odpowiedz cytując
Daniel Alves
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.02.2010, 18:41
A moim zdaniem Wilczek był jedynym prezesem, który nie starał się za wszelką cenę dbać o stołek(m.in ta 2 mln Euro o tym świadczy, bo skąd miał wziąść kasę na Kirma i na Sosnowiec jak Cupiał nie dał?).
Dzięki panie Wilczek, dla mnie był pan najlepszy prezes do tej pory.
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow...
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 08.02.2010, 18:54
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...rezesa,1436155

Tutaj trochę dodatkowych informacji. Ile w tym prawdy nie wiadomo, ale zawsze jakiś trop.

Też uważam, że Wilczek nie był zły. Obok Czerwińskiego najlepszy w ostatnich latach.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 08.02.2010, 18:55
3rider napisał(a):Wyświetl post
Coz, rozpadnieciu sie budzetu JEST winny Skorza. Trudno bylo, zeby los rzucil w tej rundzie jeszcze latwiejszego przeciwnika niz Levadia. A jednak udalo mu sie odpasc. Brak transferow? Pretensje tylko i wylacznie do Skorzy. On jest bossem od wszystkiego, tak jak tego chcial.

Ba BYL dobrym pilkarzem, zanim nie zaczely mu sie SYPAC KOLANA.
W tej chwili to w mojej opinii znacznie wieksze problemy niz odpadniecie z pucharow spowodowalo to ze gramy w Sosnowcu a nie w Krakowie. Do tego problemem do niedawna i to chyba najwiekszym bylo to ze Wisla musiala z wlasnych pieniedzy zrobic kolowrotki, monitoring itp itd na stadionie. Niby niewiele sie wydaje ale pi razy oko 2,5 mln zlotych conajmniej moglismy spozytkowac na wzmocnienia zespolu.

P.S. Mam dziwne wrazenie, niestety, ze odejscie Wilczka oznacza tez rozstanie ze Skorza po sezonie... Ale diabli wiedza co w glowie wlodarzy w tej kwestii siedzi...
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 08.02.2010, 19:10
zaraz dojdzie do tego że po awansie do LM klub juz 8 mln euro wczesniej klub wydał

powiem szczerze ja tego nie pojmuje mamy może z 8- 10 graczy z jakimiś konkretnymi kontraktami pewnie średnia z 200 tys euro reszta ma znacznie mniej z czego podobno kontuzjowanym nie płacimy kupiliśmy Kirma za 400-500 tys euro to na co idzie ta kasa , pewnie sie nie znam

poza tym z jednej strony można powiedzieć że zrobiliśmy 2 mln euro (?) długu ale mamy Kirma wartego tak mniej więcej 1 mln euro i nie sprzedaliśmy ani Brozka ani Marcelo którzy sporo warci sa .
Odpowiedz cytując
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.02.2010, 19:27
Tak robiono zawsze i dopiero Skorża pokazał, że można realnie odpaść tak wcześnie z takim zespołem. W praktyce kończyło się to tym, że zazwyczaj w miejsce pieniędzy za puchary wchodziły pieniądze ze sprzedanych piłkarzy.
Bzdury. Nawet jeśli zakładano jakieś wpływy od UEFA to w poprzednich latach były to we wstępnych fazach groszowe sprawy łatwe do ewentualnego zniwelowania. Większe pieniądze dostawalismy dopiero za transmisje TV z ostatniej rundy eliminacyjnej do LM ale ich kwota uzależniona była od rangi przeciwnika. Nikt mi nie wmówi, że takie kwoty zakładano 8 miesięcy wcześniej w budżecie niewiedząc czy przejdziemy do 3 rundy ani z kim tam zagramy (transmisje meczy z Barcą były przecież dużo bardziej dochodowe niz Anderlechtem).

Mnie do dziś się w głowie nie mieści, że mozna w budżecie założyć wirtualne 2mln euro.
Ostatnio edytowane przez Cichy : 08.02.2010 o godz. 19:32.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 08.02.2010, 19:34
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Do tego problemem do niedawna i to chyba najwiekszym bylo to ze Wisla musiala z wlasnych pieniedzy zrobic kolowrotki, monitoring itp itd na stadionie. Niby niewiele sie wydaje ale pi razy oko 2,5 mln zlotych conajmniej moglismy spozytkowac na wzmocnienia zespolu.
To akurat to jest/ był problem miasta, jasnym było że Wisła ani myśli płacić za te rzeczy.
Jeśli faktycznie Wilczek poleciał w dużej mierze za dziurę w budżecie to najważniejsze pytanie brzmi jak Wisła będzie ją chciała załatać, szczególnie że ten rok zapowiada się też finansowo nieciekawie(kłopoty z BaH, bardzo dyskusyjna możliwość powrotu na Reymonta w lipcu, minimalna szansa na sprzedaż Brożka gdzie jeszcze rok temu jego odejście a co za tym idzie solidny zastrzyk pięniędzy - było przesądzone.

Cichy napisał(a):Wyświetl post

Mnie do dziś się w głowie nie mieści, że mozna w budżecie założyć wirtualne 2mln euro.
Jest to kontrowersyjne ale zauważ co by mogło się zdarzyć gdyby ich nie założono...Zamiast pozyskania Kirma i Alvareza, być może kolejne osłabienia.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 08.02.2010 o godz. 19:41.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.02.2010, 21:43
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jest to kontrowersyjne ale zauważ co by mogło się zdarzyć gdyby ich nie założono...Zamiast pozyskania Kirma i Alvareza, być może kolejne osłabienia.
W porządku, być może masz rację. Ale mimo wszystko jest to dla mnie założenie tak niedorzeczne, że aż nie chce mi się w nie wierzyć i ciągle wydaje mi się, że gadanie o mitycznej "dziurze budżetowej w wysokości 2mln euro" to swego rodzaju wymówka dla klubowych cięć w kosztach wywołanych innymi czynnikami (chociażby słaba kondycja TF).

Przecież układając taki budżet w grudniu/styczniu jest zbyt wiele niewiadomych. Oprócz tych które wymieniłem wcześniej jest najważniejsza: przed rundą wiosenną zeszłego stadionu mieliśmy bodajże 5pkt do Amiki i nawet Mistrz nie był pewny.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 08.02.2010, 21:49
Już są kandydaci http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...czka,id,t.html
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.02.2010, 22:15
Boję się tylko żeby Skorża nie chciał zostać prezeso-menedżero-trenerem Wilczek był, owszem, bez wyrazu, ale nie można zapominać że za jego kadencji zostaliśmy 2 razy zrzędu Mistrzem. Jak dla mnie jeden z lepszych prezesów Wisły w ostatnich latach.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 08.02.2010, 22:16
Od jakiegos czasu mówiło się że brat buca i impertynenta może z powrotem zawitac pod Wawel. Nie pamiętam jak się młodszy Basałaj w Wisle sprawował.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Daniel Alves
Senior Member

Stary 08.02.2010, 22:20
Odnośnie prezesa oby to był Mielcarski, a nie dbający o własną pupę Basałaj. Gdyby tylko Grzesiu skupił się na zarządzaniu tym co mamy(a właściwie nie mamy) zamiast żebrać o kasę u nadprezesa to byłby z niego zdecydowanie większy pożytek niż z Basałaja.

Niestety Grzesiu nie jest podobno skory do zakasania rękawów i ciężkiej pracy. Wolałby się pobawić jakimś większym budżecikiem. Być może do pewnych stanowisk jeszcze nie dorósł.
Wisłaaa! Wisłaaa!
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 08.02.2010, 22:20
Coś o Wilczku http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...pograzyla.html
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.02.2010, 22:44
dobrze ze nie jest prezesem to takie ciepłe kluchy bez natury zwycięzcy zawsze mialem wrazenie ze co by sie nie stalo to on bedzie uwazal ze jest w porzadku
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Daniel Alves
Senior Member

Stary 08.02.2010, 22:49
medyk napisał(a):Wyświetl post
dobrze ze nie jest prezesem to takie ciepłe kluchy bez natury zwycięzcy zawsze mialem wrazenie ze co by sie nie stalo to on bedzie uwazal ze jest w porzadku
prezes przede wszystkim nie powinien przeszkadzać zawodnikom i trenerowi, którzy mają posiadać wymienioną przez ciebie cechę. Ten warunek Wilczek spełniał dobrze. Niestety nie wywiązał się należycie z kwestii finansowych i potrzebny jest ktoś, kto być może będzie miał jakiś nowy pomysł na wzmocnienie finansowe klubu. Lepiej żeby nowy prezes znalazł pomysł jak zatrzymać BAH i lepiej rozwiązał kwestie Suchych stawów, lipcowego oddania stadionu i zagospodarowania obiektu. Zapewne tutaj jest jeszcze jakaś rezerwa i nowy prezes może coś jeszcze wskurać. Oby bo inaczej widmo wielkiego kryzysu i wyprzedaży w kolejnym okienku.

Wielu rzeczy już się naprawić nie da. Ale Nadprezes nie będzie dokładał do interesu. Jeżeli podwinie nam się noga będzie masowa wyprzedaż, Skorża odejdzie i nastanie chaos.

Kluczowa kwestia obecnie to stadion i sponsor strategiczny bo bez tego nie odzyskamy płynnosci finansowej. Jest trudno bo aura nie rozpieszcza i dodatkowo wszystko komplikuje, miasto nie chce pomóc w kryzysie nie dostarczając dodatkowych zmartwień. ITD ITP... A my kibice mamy związane ręce i też nie pomożemy.
Podsumowując Wisła jest nie tylko bez prezesa, ale również bez stadionu, sponsora i kibiców. Ma tylko Cupiała obecnie i zadłużenie do Tf. No i na szczęście 1 miejsce w tabeli i pieniądze z Canal plus.

Do tego dojdzie dzierżawa drogiego w utrzymaniu obiektu, która bez europejskich pucharów, dużej frekwencji i dobrego zagospodarowania pomieszczeń może przynieść mniej zysków niż przed remontem.

Jednym słowem ten rok to wszystko albo nic.... Ale jak to mówią niektórzy tutaj nie dramatyzujmy. HAHAHA. rzeczywiście problemów nie ma.
Powoli wchodzimy w mechanizm błędnego koła. Jeżeli Cupiał nie dołoży, Wisła nie będzie miała sukcesów, pełnego stadionu, to stanie się molochem skłaniającym się ku upadkowi.
Ostatnio edytowane przez Daniel Alves : 08.02.2010 o godz. 23:00.
Wisłaaa! Wisłaaa!
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 08.02.2010, 22:59
Zauwazyliscie ze wylatuja wszyscy tylko nie glowny winowajca?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów