|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Polsce wystarczy czasu na przygotowanie się do organizacji finałów EURO 2012? | |||
| Tak |
|
333 | 52,28% |
| Nie |
|
304 | 47,72% |
| Głosujących: 637. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wyczucie grafika idealne... nie pasowały mu kolory, to zmienił polską flagę - i powiesił ją na kwiatku do góry kołami. Popatrzcie analogicznie na kwiatek Ukrainy - oni mają flagę NIEBIESKO - ŻÓŁTĄ, dlatego niebieski jest na zewnątrz a żółty w środku. W "naszym" kwiatku jest dokładnie odwrotnie. Wątpię, żeby portugalski grafik aż tak analizował "polską kokardę", o której nawet sami mało co wiemy. Brakło konsekwencji ? pomysłu?
KAPUSTA w środku jako symbol UEFA jest w pełni uzasadniona ![]() ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie podoba mi sie te logo. Kolory polskiej flagi sa zle dobrane a poza tym tulipany jednoznacznie kojarza sie z Holandia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Temat chyba powinien zmienic nazwe, bo przeciez to nie beda Mistrzostwa Europy tylko Świata,z tego co mówił Grzesiu Lato na konferencji UEFA:
http://www.wykop.pl/link/272006/lato...-2012-w-polsce Nie wiem czy juz bylo,ale nie widzialem! Beka wieku! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,37154,title,E...l?ticaid=19776
TRADYCYJNIE---JAKOS TO BEDZIE!!! Metra nie bedzie, drog nie bedzie, Dworzec Zachodni bedzie straszyl dalej(co to znaczy--NIE MA KONCEPCJI Natomiast w kategorii skandalu nalezaloby odczytywac zapowiedz braku zmian na PKP.Artykul ponizej: http://biznes.onet.pl/euro-2012-cudu...,1,prasa-detal Jak podkreśla prezes PKP, by poprawić w istotny sposób stan infrastruktury kolejowej potrzebne jest 15 lat finansowania. Zbigniew Szafrański dodaje, że na obecny stan pracowaliśmy przez dwa ostatnie dziesięciolecia. Dlatego też - jak zaznacza - nie da się na przykład wybudować w ciągu roku nowej linii kolejowej. Skoro tyle lat trzbea bylo pracowac na zmiany(hehe) na PKP to jak to oswiadczenie ma sie do tego co wczesniej szumnie zapowiedali kolejni prezesi PKp o pociagach Pendolino, skroceniu czasu przejazdu itd...Czy naprawde nie sa w stanie wyremontowac torow z Gdanska do Warszawy w 2 lata ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Cytat:
No proszę. Wlosi upomnieli się o Kraków. No i to ich porównywanie nas z Barceloną w realiach hiszpańskich. Miło poznać ich zdanie na nasz temat. ![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ok, nie chce psuć ładnej teorii, ale obstawiam, że to pytał pan Stefan Bielański
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Żmijko, być może masz rację, gdyż nie oglądałem tej konferencji a "Wyborczy" Bielański rzeczywiście jest korespondentem także i włoskiej gazety. Jeśli tak było, to dzięki za sprowadzenie mnie na "małoPolską" ziemię
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Z ciekawostek dodam jeszcze, Włosi - zdaniem dziennikarzy - wolą uniknąć konfrontacji z... Irlandią, prowadzoną zresztą przez ich rodaka Trappattoniego (da evitare la squadra del Trap). Ciekawe. |
|
|
|
Offline |
|
![]() Ale nie wiem co on ma wspólnego w wyborczą ? |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Ja sie tylko modle zebysmy sie nie skompromitowali na tej gali losowania.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba oglądam inny kanał, Dziennikarz Polski i Tusk mówią po angielsku WOW
chyba oglądam Al-Jazzeria (jakoś tak ).Jestem w szoku hahahaha![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też Was ściskało w dołku jak prezentowali miasta ?
![]()
WISŁA NA ZAWSZE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zwłaszcza Wrocław wyszedl obłędnie. I Lwów ze strony ukraińskiej. Ale ogólnie to naprawdę wielkie dzięki realizatorom spotu za to jak pokazali miasta.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co ten Boniek takie dziwne miny robił...na cyku był?
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
z kazdego miasta pokazali jakis kosciol albo cerkiew
![]() na szybko ciekawe mecze w eliminacjach to: Niemcy-Turcja, Austria-Turcja, Austria-Niemcy (gr.A) i skandynawskie derby: Finlandia-Szwecja oraz Norwegia-Dania. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ładna ta Ukrainka.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No, i jeszcze w jakis normalny sposób potrafi mówic po angielsku.
|
|
|
|
sssssssss..
Offline |
|
|
racja chyba tylko ją zapamiętam z tego losowania
szkoda, że my nie będziemy grac bedzie brakowac szczegolnie wyjazdow teraz czekanie 2 lata na impreze gdzie pokazemy na co nas stac ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardziej chodziło mi o to że nie ma tam Krakowa !
![]()
WISŁA NA ZAWSZE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Bardzo fajnie pokazali miasta organizujące turniej ;]
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Właśnie tak, aż serce żal ściska.
Chyba nie było. http://pl.uefa.com/uefa/events/newme...swiezenie+uefa
![]() Najmocniejsza Cytat:
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 07.02.2010 o godz. 13:26.
|
||
|
|
Offline |
|
|
Ja rozumiem, że modne jest teraz bycie totalnie na nie w stosunku do PL piłki, ale raczej trzebaby się wybitnie wysilić, żeby powiedzieć że zostało coś zmaszczone na tym losowaniu ...
Bardzo porządna gala, ładnie prowadzona, dobre wystąpienia. Bez wpadek, bez szału - ale toż to losowanie ![]() Z prezentacji miast wynika, że mamy duuuużo fontann, kościołów, pomników i we wszystkich miastach żyją ludzie ![]() Co do grup, nie ma żadnej grupy "śmierci" - w miarę oczywiste awanse w większości, ze dwie bardziej wyrównane. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamiętajcie jedno że to Euro 2012 już jest biedniejsze o to że nie ma Krakowa!Bo czym może pochwalić się Poznań a o stolycy nie wspomnę bo oni mają zabytki 60 letnie.A tyle lat to mają u nas bloki w NH.Więc głowa do góry i Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zabytki we Wroclawiu albo Warszawie mają 60 lata bo kiedyś, podczas drugiej wojny światowej pewni ludzie dokonali niewyobrażalnych zniszczeń. A w Krakowie udalo sie tego uniknac. Jak widac UEFA to nie interesowalo ile lat maja bloki na NH , a ile starowka Warszawy lub Wroclawia. I w ten sposob ME odbeda sie poza Krakowem.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 07.02.2010 o godz. 13:35.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ładnie się nawet prezentowała ta ,,kwiatowa'' oprawa graficzna , dosyć estetycznie to wygląda .
Oczywiście już zostało napisane o super filmikach z prezentacji miast , więc nie pozostaje mi nic innego jak przyłączyć się do tej opinii. Szkoda , że zabrakło wiadomo którego miasta . Jeżeli (przy całym szacunku) z Poznania ,,wycisnęli'' całkiem fajny materiał do tej prezentacji , to aż sobie nie wyobrażam jak zajebisty byłby filmik promujący Kraków . |
|
|
|
Offline |
|
|
Dla mnie osobiście C jest chyba najsliniejsza: Włochy, Serbia, Irlandia Płn., Słowenia, Estonia, Wyspy Owcze
No i ciekawa jest A, chociaż mnie kibicowsko w ogóle nie interesuje : Niemcy, Turcja, Austria, Belgia, Kazachstan, Azerbejdżan |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
1.Bo zamiast zgłosić się jak była pierwsza kandydatura Majchrowski wolałby wyśmiać idę i powiedzieć że i tak tego Euro Polska nie dostanie... a tu zonk... 2.I zamiast po wszystkim ukorzyć się zmienić projekt stadionu i zrobić kampanię reklamową choćby taką jaką zrobił Poznań, gdzie każdy widział ją na bilbordach czy w tv... To woleliśmy p**** o magicznej atmosferze... I o najstarszym i najpiękniejszych mieście w Polsce. A tu gra jest brutalna. Trzeba było lobbować zapraszać ludzi z Uefa na weekend do Krakowa i wtedy poczuli by magiczną atmosferę. ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|