The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2010, 12:01
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Jaką jeszcze imprezę sportową i dyscyplinę nasz rząd zamierza jeszcze udupić? Na szczęście wyrok instytucji europejskich w tej sprawie może być tylko jeden i mam nadzieję, że zapadnie jak najszybciej.
Jakiś poseł PO wypowiedział się dzisiaj w kwestii zakazu reklamy słodyczy. Heh, rząd liberałów, a komuna większa jak za PiSu.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 26.01.2010, 12:02
Może trochę rozmyję, ale takiego maila dostałem od betssona (bukmacher internetowy):

Cytat:
[FONT=Verdana, sans-serif]Ustawa hazardowa, która weszła w życie z dniem 1 stycznia 2010 roku w Polsce nie wprowadziła żadnych zmian odnośnie gry na Betsson.com z punktu widzenia polskiego Użytkownika.

Usługi świadczone są w rzeczywistości poza granicami Polski i zgodne są z Artykułem 49 traktatu o swobodzie przepływu osób, usług i kapitału na terenie Unii Europejskiej.

Zgodnie z prawem UE, podmiot z innego kraju członkowsiego (Malta) może świadczyć usługi w innym kraju członkowskim (Polska) bez potrzeby posiadania w nim jakiegokolwiek stałego zakładu pracy/filii/przedstawicielstwa.

Przypominamy także, że w Polsce nie ma prawa, na podstawie którego ktokolwiek może mieć wgląd w nasze konto bankowe bez toczącego się postępowania i żadania sądu lub prokuratora.
Również nie istnieje prawo, które zezwala na blokowanie licencjonowanych serwisów zajmujących się e-rozrywką na terenie Uni Europejskiej lub monitorowanie ich Użytkowników.

Warto być doinformowanym i walczyć o swoje swobody obywatelskie!

Pozdrawiamy,
Betsson.com
[/FONT]
To tak, gdyby kogoś temat bardziej zainteresował. Inna sprawa, że strony faszystowskie (nie żebym popierał) rzeczywiście zniknęły z netu, za to komunistyczne mają się świetnie i nikomu nie przeszkadzają. Szkoda gadać. Ciekawe, kiedy do grona stron zakazanych dołączą strony np. kibicowskie i portale informacyjne inne niż "prawilne".

Ale żeby całkiem nie odbiec od tematu: jeśli instytucje sądowe UE wydadzą werdykt po myśli buków (a na 99%) tak będzie, co zmusi do zmiany w polskich przepisach, to mam nadzieję, że Wisła upomni się w polskim rządzie o zwrot kosztów wynikających z przymusu zerwania umowy z BAHem. Przecież im to wszystko jedno- dołożą jakąś dodatkową opłatę za oddychanie i będzie kasa. Tylko pytanie, czy ktoś w naszym klubie będzie miał jaja, żeby tak zrobić?
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.02.2010, 23:20
No proszę Zakopane może zapłacić karę za Beat at home (za banery jak i na plastronach skoczków) od 130 zł do 12 milionów zł kary(według izby celnej).Pięknie... kur... pięknie.Możemy się pożegnać ze sponsorem ;/ Witamy w Polsce

tak podało tvn24.pl
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.02.2010, 09:00
Ale się wyrwałeś jak Filip z konopi. No i co, że mogą zapłacić? To było wiadome. Ważniejsze jest to czy zapłacą a jeśli tak to ile..?
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Shpen'yo
Junior Member

Od: 09.2003

Stary 02.02.2010, 09:50
Przecież na naszej stronie głównej reklama Bet-at-home aż wali po oczach.
Więc czy aby na pewno nasz klub zerwał z nimi współpracę, czy tylko "zawiesił"? Może nie plącą nam tyle co przedtem, może faktycznie wypłaty są zawieszone nie wiem, ale z drugiej strony ciągle są przez nas reklamowani: wspomniana strona głowina, sklep klubowy, koszulki, transmisje w C+ itd.
Wygląda na to że nasz klub jak i BaH chce cała sytuacje przeczekać i po korzystnych rozstrzygnięciach powrócić do współpracy jak gdyby nigdy nic ...
Brydż jest grą, w której jedyny geniusz przy stole łączy siły z idiotą na przeciwko, aby pokonać oszusta po prawej i kłamcę po lewej, w celu zrobienia partii.

Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 02.02.2010, 18:04
Lech normalnie pokazuje się w ciuchach BetClic..
http://www.lechpoznan.pl/pliki/cms/4...100202_050.jpg
(dzisiejszy sparing)

Shpen'yo - to nie jest strona główna (to znaczy oficjalna), tutejsze forum i główna strona wislakrakow.com to strona nieoficjalna i moze dlatego inaczej to działa.. na oficjalnej natomiast nic nie ma www.wisla.krakow.pl , wszystko zniknęło.. oby tylko na jakiś czas..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 02.02.2010 o godz. 18:11.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.02.2010, 18:31
Następny kamyczek do ogródka naszych władz,to reklama sportingbet podczas meczu Euroligi, Asecco-Żalgiris w ubiegłym tygodniu.Nie ma co,sytuacja robi się coraz śmieszniejsza.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.02.2010, 20:18
Po tym sparingu mam mieszane uczucia.

Po 1: jestem dumny z myślenickich chłopaków. Widać w ich grze wolę walki i ambicję ^^
Po 2: martwi mnie gra młodej Wisły i ich wyszkolenie. Z takim podejściem do młodzieży możemy zapomnieć o sukcesach na dziesięciolecia.....

Dobrze że sytuacja z Ba się wyjaśniła. Teraz zależy tylko i wyłącznie od tego czy zechce podpisać kontrakt czy nie
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.02.2010, 20:50
Hahaha a nie mówiłem , jak Maciek powie ,że będzie Issa Ba to będzie... Maciek by nas nigdy nie okłamał... Setkom tysięcy kibiców Wisły w Polsce , Europie , na całym świecie spadł z wielkim hukiem kamień z serca. Pokrzepieni tą informacją w ukojeniu zaśniemy dzisiaj , widząc oczami wyobraźni te wspaniałe chwile w fazie grupowej Ligi Mistrzów , radość Maćka, wspaniałe asysty Issy w meczach z największymi na starym kontynencie. Rozentuzjazmowanym pragnę przypomnieć ,że to nie jedyna informacja która powinna budzić nasz optymizm . Zawodnicy MESY prowadzeni przez wybitnego fachowca, pedagoga a nade wszystko wielce efektywnego pracownika Wisły Kraków , Tomasza Kulawika , strzelili w meczu sparingowym... tak tak .... aż trzy bramki. Atmosferę wielkiego piłkarskiego święta niestety zepsuli zawodnicy Dalinu Myślenice wygrywając 3-5.

PS. Valdinio1906 ... A na naszej klasie sprawdzałeś....
Ostatnio edytowane przez Bronex : 06.02.2010 o godz. 21:00.
Odpowiedz cytując
damian755
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 06.02.2010, 20:59
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Hahaha a nie mówiłem , jak Maciek powie ,że będzie Issa Ba to będzie... Maciek by nas nigdy nie okłamał... Setkom tysięcy kibiców Wisły w Polsce , Europie , na całym świecie spadł z wielkim hukiem kamień z serca. Pokrzepieni tą informacją w ukojeniu zaśniemy dzisiaj , widząc oczami wyobraźni te wspaniałe chwile w fazie grupowej Ligi Mistrzów , radość Maćka, wspaniałe asysty Issy w meczach z największymi na starym kontynencie. Rozentuzjazmowanym pragnę przypomnieć ,że to nie jedyna informacja która powinna budzić nasz optymizm . Zawodnicy MESY prowadzeni przez wybitnego fachowca, pedagoga a nade wszystko wielce efektywnego pracownika Wisły Kraków , Tomasza Kulawika , strzelili w meczu sparingowym aż trzy bramki. Atmosferę wielkiego święta niestety zepsuli zawodnicy Dalinu Myślenice wygrywając 3-5. Dobranoc.
w młodzieżowej piłce nie liczą się zwycięstwa jak byś nie wiedział.
Ostatnio edytowane przez damian755 : 06.02.2010 o godz. 21:07.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 06.02.2010, 21:08
Cytat:
w młodzieżowej piłce nie liczą się zwycięstwa jak byś nie wiedział.
To co się liczy? Więcej autów? rożnych? Chociaż patrząc na grę naszych to chyba właśnie o to chodzi...
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 06.02.2010, 21:08
Zawodnicy MESY prowadzeni przez wybitnego fachowca, pedagoga a nade wszystko wielce efektywnego pracownika Wisły Kraków , Tomasza Kulawika , strzelili w meczu sparingowym... tak tak .... aż trzy bramki. Atmosferę wielkiego piłkarskiego święta niestety zepsuli zawodnicy Dalinu Myślenice wygrywając 3-5.

PS. Valdinio1906 ... A na naszej klasie sprawdzałeś....
Po co ta ironia w stronę byłego kapitana?
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 06.02.2010, 21:17
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
A po to mój Szanowny kolego ,że za zasługi to pomniki a nie etaty...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 06.02.2010 o godz. 21:22.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 06.02.2010, 21:18
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Nie ma ligi, nie ma sparingow, nie da sie narzekac na Lobodzinskiego/Pawelka to malkontenci zawsze znajda kogos, albo Skorza, albo Bogu ducha winien Kulawik... Niedlugo przyczepia sie do Smoka ze ogniem nie zieje...
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 06.02.2010, 21:23
Bronex a znasz warsztat trenerski Kulawika, że się tak wypowiadasz o nim jakby nie miał zielonego pojęcia o trenowaniu...

Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 06.02.2010, 21:30
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
Bronex a znasz warsztat trenerski Kulawika, że się tak wypowiadasz o nim jakby nie miał zielonego pojęcia o trenowaniu...
Warsztatu nie znam ale znam efekty jego pracy lub może dokładniej ich zupełny brak... Szkolimy ?, sprzedajemy? , zarabiamy ? Nie !!! I to jest najważniejsze... CSKA - MU w lidze mistrzów średnia wieku CSKA 22 lata wynik 3-3, na lewej obronie Szennikow 18 lat jeden z lepszych zawodników meczu. No tak ale w Wiśle 18 lat to dobry wiek ,żeby dopiero zaczynać , 28 -29 lat młody talent...
Ot przychodzi taki kryzys , nie ma kasy , nie ma transferów a rezerwy tylko zaorać...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 06.02.2010 o godz. 21:35.
Odpowiedz cytując
Joshua TS
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 06.02.2010, 21:32
Tak sobie czytam o tym całym Ba i tak: tu ma brak ogrania, tutaj sobie wyjeżdza niby do syna,nie ma kolesia jakiś czas, nikt o nim nie wie. Jakoś to tak wszystko na szybko i w dziwnych okolicznościach.
Coś mi się zdaje, że ten Ba to jeszcze coś wymyśli coś w trakcie sezonu. Nie ufam mu
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 06.02.2010, 21:34
Warsztatu nie znam ale znam efekty jego pracy lub może dokładniej ich zupełny brak... Szkolimy ?, sprzedajemy? , zarabiamy ? Nie !!! I to jest najważniejsze... CSKA - MU w lidze mistrzów średnia wieku CSKA 22 lata wynik 3-3, na lewej obronie Szennikow 18 lat jeden z lepszych zawodników meczu. No tak ale w Wiśle 18 lat to dobry wiek ,żeby dopiero zaczynać , 28 -29 lat młody talent...
Po pierwsze, nie w Wisle, tylko w Polsce
Po drugie, porownaj sobie jaka kasa leci na mlodziez (zarowno szkolenie, skauting jak i transfery) w CSKA znawco
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 06.02.2010, 21:34
Cytat:
Warsztatu nie znam ale znam efekty jego pracy lub może dokładniej ich zupełny brak... Szkolimy ?, sprzedajemy? , zarabiamy ? Nie !!! I to jest najważniejsze... CSKA - MU w lidze mistrzów średnia wieku CSKA 22 lata wynik 3-3, na lewej obronie Szennikow 18 lat..
Mamy szkółki na europejskim poziomie? Mamy zdolnych juniorów? Mamy tyle kasy co oni? Jeżeli na wszystkie te pytania odpowiedziałeś nie, w takim razie zamilcz, bo jak na razie młodzicy dostają w dupę 3-5 od Dalinu (z którego jestem dumny).
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.02.2010, 21:35
rzetelna ocena to jedno,a obraźliwa ironia to drugie.i właśnie o ta ironię chodzi.żaden,ale to żaden z obecnych grajków Wisły moim zdaniem nie zasługuje na tyle szacunku jaki należy się Tomkowi Kulawikowi.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 06.02.2010, 21:36
Bronex a jaką infrastrukturę ma CSKA a jaką my!! co Ty chłopie porównujesz... my mamy pola ogórkowe i co chcesz na nich trenować? To co się da z nich wycisnąć to wyciska ( zdobyte mistrzostwo ME i v-ce mistrzostwo). Trzeba bardziej wietrzyć kadrę ale nie wiadomo jak to się w naszym klubie odbywa..

poza tym jakbyś nie zauważył to nie jest filozofia naszego klubu od dłuższego czasu to co Ty piszesz to błagania wielu ludzi na tym forum byśmy tak funkcjonowali, ale niestety to nie od nas zależy..

a i jeszcze jedno przez Levadię najwięcej się ME oberwało bo im obcięli sporo kasy, jakbyś chciał wiedzieć...

a co do warsztatu Kulawika to zdziwiłbyś się jaki ma... teraz to przydałoby się go na staż zagraniczny wysłać, no ale znów pojawia się nasza ulubiona kwestia BRAK KASY ;]
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 06.02.2010 o godz. 21:43.

Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 06.02.2010, 21:45
to że młodych nie wstawia się w Polsce to także wina trenerów, boją się stawiać na młodzież
mówię o seniorskiej drużynie
Odpowiedz cytując
damian755
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 06.02.2010, 21:45
Ot przychodzi taki kryzys , nie ma kasy , nie ma transferów a rezerwy tylko zaorać...
Tylko że CSKA większość tej młodzieży jest z importu z innych klubów np. taki Dzagoev ma 19lat ale nie jest wychowankien CSKA, tak jakby Wisła kupiła Sobiecha i Sadloka a za rok by ktoś powiedział że bardzo dobrze szkolimy młodzież.
Ostatnio edytowane przez damian755 : 06.02.2010 o godz. 21:50.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 06.02.2010, 21:46
ale Kulawik odpowiada za ME a nie 1 skład więc to raczej stwierdzenie do Skorży

Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 06.02.2010, 22:14
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Mamy szkółki na europejskim poziomie? Mamy zdolnych juniorów? Mamy tyle kasy co oni? Jeżeli na wszystkie te pytania odpowiedziałeś nie, w takim razie zamilcz, bo jak na razie młodzicy dostają w dupę 3-5 od Dalinu (z którego jestem dumny).
Zdolnych juniorow mamy. Tutaj nie ma watpliwosci nie mamy tylko i wylacznie bazy szkoleniowej i przede wszystkim szkoleniowcow i zaszczepienia u mlodzikow jednej konkretnej mysli: nie zwyciestwo sie liczy a styl w jakim sie je odnosi. Bo jesli bedzie dobry styl, czyli walka o to zwyciestwo to zwyciestwo samo przyjdzie. Nigdy nie jest na odwrot.

Bronex, szkoda slow na ciebie...
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 06.02.2010, 22:20
Młodej Ekstraklasy nie traktuje się poważnie w naszym klubie i w naszym kraju, a Pan Tomasz Kulawik prowadzi tą drużynę znając życie za marne grosze (zresztą nie wiem czy zarobił przez całą karierę w Wiśle tyle co do tej pory od nas wydoił taki Łobodziński, pewnie nie). W klubie nie ma pieniędzy na juniorów, ale to nie Pan Tomasz Kulawik ich nie daje tylko Pan Bogusław Cupiał ich nie daje - więc nie wiem co Ci znów nie pasuje w Panu Tomaszu, człowieku, który powinien być wzorem dla każdego Wiślaka - bo mało który piłkarz przetrwał tylu właścicieli, trenerów, spadek do 2 ligi. Po to by w ledwie kilka lat po zakończeniu kariery pisano o nim na forum, że jest przyczyną wysokiej średniej wieku w zespole, którego nie prowadzi.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 06.02.2010, 22:20
Słuchajcie możecie mnie obrzucać inwektywami, ja mam prawo do opinii Wy macie prawo do opinii. Wielu ludzi postrzega kibicowanie i utożsamianie się z klubem na dawaniu albo dostawaniu ,za przeproszeniem ,po ryju. Mnie taki ograniczony światopogląd nie zadowala. Moje ironiczne sądy nie mają na celu obrażenie kogoś tylko jaskrawe ukazanie pewnych niedostatków ,braków , patologii, które są z lubością przez władze klubu pielęgnowane. Każdy z Was chciałby Ligi Mistrzów , chciałby splendoru , chciałby zwycięstw dla Wisły na arenie międzynarodowej, chciałby widowiskowej piłki , pełnego stadionu tylko pytanie jak można to osiągnąć jeżeli od dekady obserwujemy minimalizm, amatorszczyznę , półśrodki , bałagan organizacyjny. Każdy kto nie jest totalnym ignorantem zdaje sobie sprawy z bolączek tego klubu. Naszą politykę wielopłaszczyznowo opisuje credo "Aby zrobić jeden krok naprzód , musimy zrobić trzy kroki do tyłu". Z resztą co tu pisać ani ja ani moi obrażający mnie oponenci nie mają ,żadnej mocy decyzyjnej. To ,że pewne rzeczy mi się nie podobają nie znaczy ,że nie jestem kibicem Wisły Kraków. Merytorycznie możemy dyskutować , mało wyszukane figury erystyczne sobie darujcie.

PS. INCOGNITO2192. Ja rozumiem Twoje racje. Może nie dałem Ci szansy właściwego zrozumienia moich myśli ,nie wyrażając się dość precyzyjnie. W mojej ocenie jeżeli jest taki człowiek jak Tomasz Kulawik i według Ciebie rokuje na przyszłość jako trener młodzieży skutecznie zasilając pierwszy zespół chłopakami ,których wyuczył to właśnie lepiej na starcie w niego inwestować pieniądze , umożliwić mu wyjazd za granicę do jakiegoś klubu z Holandii , Hiszpanii , Anglii ,żeby mógł po obserwować , poduczyć się jak to się robi. Lepiej zainwestować w takiego trenera niż w jakiegoś pożal się Boże piłkarza z łapanki ,którego się odwali po 3 miesiącach jak dobrze pójdzie. Pytanie co się bardziej opłaca przede wszystkim właścicielowi długofalowo... Zasług Kulawikowi piłkarskich nie odbieram ale zgodzisz się chyba ,że człowiek który był wyśmienitym oddanym piłkarzem , może być również miernym trenerem szkodzącym swojemu pracodawcy. Oczywiście piszę tutaj o sytuacji hipotetycznej. Co wtedy zrobić trzymać na etacie za zasługi czy szukać jakiegoś fachowca? Problem jest znacznie szerszy. Jeżeli nie mamy na transfery to w takim razie do czego ma się taki trener Skorża odwołać. Cisną go o to MP. I po co? Żeby znowu zafundować sobie blamaż z jakimiś teoretycznie słabszymi rywalami. Formalnie Skorża ma tytuły mistrzowskie z Wisłą , ograł Barcelonę już przeszedł do historii. Dla mnie równie ważne było to ,że odważnie postawił np. na Patryka Małeckiego. Szkoda ,że nie było więcej takich zawodników.Poza tym nie podoba mi się ta sztuczna presja wyniku. Na cholerę nam kolejne MP. Może trzeba jeden sezon przeznaczyć na przebudowę , spokojną pracę, większe ogranie młodych piłkarzy. Tak na dobrą sprawę Wisła ma ten komfort ,że jakby to zrobić z głową , to może sobie na to pozwolić.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 06.02.2010 o godz. 22:56.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.02.2010, 22:31
Moje ironiczne sądy nie mają na celu obrażenie kogoś tylko jaskrawe ukazanie pewnych niedostatków ,braków , patologii, które są z lubością przez władze klubu pielęgnowane.
ale obrażają.i to jest istotne,a nie to "co poeta miał na myśli"
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 06.02.2010, 22:41
Dziwi mnie dlaczego bronicie patologii z fałszywym przekonaniu ,że kochacie klub. Ciekawe co będziecie pisać jak przyjdą puchary ,znowu będzie wielka kupa w pierwszej rundzie eliminacyjnej i zostanie tylko rodzime pastwisko. Wtedy chciałbym usłyszeć tych rozmiłowanych , dających dobre rady , dzielących kibiców na tych lepszych i gorszych. Na tych prawdziwych i na tych kontestujących żądających sanacji. Jeżeli PICASSO poczułeś się dotknięty moimi sądami pozostaje mi tylko Cię serdecznie przeprosić...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 06.02.2010 o godz. 22:44.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 06.02.2010, 22:46
Bronex ale jak Ty chcesz szkolić młodzież jak nie mamy gdzie!! Człowieku tu nawet Benitez by nie pomógł bo jak chcesz uczyć młodego chłopaka techniki na kartoflisku...

jak będziemy mieli warunki do szkolenia to wtedy będzie można wymagać od trenerów odp umiejętności

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów