|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja odwiedzam. Mialo byc teraz "doladowanie" nagrod dla wszystkich nie tylko Z-Listerow ale zostalo przesuniete na grudzien. Wiec teraz zaniedlugo powinno byc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Mi się udało wygrać tą koszulkę dla Z-List i skina na Isyfa - obie doszły. Teraz czekam na grę na DS ( Modern Warfare 2:Mobilized ) oraz rozwiązanie sprawy z Ipod Touch 8gb ( mail do Teri poszedł ) przy okazji ostatniego zrzutu dla Z-List. Ogólnie serwis nice.
Ostatnio edytowane przez Jakuza : 04.12.2009 o godz. 18:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Darmowe zaproszenia na lockerz.com !
Pisać do mnie pw |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wysyłam zaproszenia na lockerz.com
chętni pisac na pw ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
kumpel przesłał mi link do Polskiego Lockerza mianowicie Gimmez. Będzie to polegać na tym samym co Lockerz start, gdy uzbiera się 10 tys użytkowników. W tej chwili jest coś koło 7 tys. Za rejestracje przed startem otrzymuje się 40 GZ( czy jakoś tak, wiecie o co chodzi). Kto by chciał zaproszenie to pisać na pw na 100% odpisze. (za 20 zaproszonych gości masz koszulkę gratis)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No to ja, wam swój link polecający. Mozecie się resjestrować
![]() http://gimmez.pl/signup.php?id=6769 Sam jestem sceptycznie nastawiony do takich rzeczy, ale do stracenia nic nie ma http://gimmez.pl/signup.php?id=6769 ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://gimmez.pl/signup.php?id=6332 zapraszam do rejestracji
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
No to mój link też dla chętnych:
http://gimmez.pl/signup.php?id=6843 Ciekawe czy to w ogóle ruszy, ale jak ktoś już napisał nie ma nic do stracenia prócz kilku minut. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Niech jeszcze 100 osób wklei swoje zaproszenie, wszyscy zyskają mnóstwo punktów...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Powód: 1
Ostatnio edytowane przez Maciejj : 30.01.2010 o godz. 12:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Wygrał ktoś stąd coś na tym lockerz?
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jest ktoś w tym programie macie jakieś doświadczenia Ten serwis działa juz ponad 7 miesięcy i nagrody wysyła od ręki Powód: :)
Ostatnio edytowane przez Danton : 01.02.2010 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
..........
Powód: zdublowany post - prosze usunąć
Ostatnio edytowane przez Danton : 01.02.2010 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Na lockerzie będzie jeszcze w lutym dostawa wg starych zasad, później zmiany chyba wchodzą
![]() Gdyby ktoś chciał jeszcze zaproszenie, to polecam stronkę www.lockerz4y.50gigs.net Teraz mnóstwo się zrobiło stron na wzór lockerz, ale większość jakoś nawet wystartować nie może ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jakie zmiany?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Piszecie o możliwości zagrania w grę i złapaniu sporej ilości punktów już na starcie.Niestety ja nie miałem okazji w to zagrać, wiec coś chyba z nimi nie tak ?.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To i ja zaczynam zbierać punkty, może jest ktoś chętny na rejestracje z mojego zaproszenia?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Dostał ktoś stąd coś wartościowego, lub cokolwiek?
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A readbud ktoś próbował, jeśli tak to czy wypłacają? Jeśli nie to niech do mnie napiszę na PW, a wyjaśnie mu o co chodzi. W zamian sie z mojego reffa zarejestruje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zapewniam Ci, że większość próbowała z redtub . A z tego co wiem rachunków nie przysyłają
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale są skany na necie. Mi o readbud powiedział kumpel i że jego znajomemu wypłacili.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|