The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2010, 00:46
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Nie no, takie rzeczy, że zawodnicy dostają wyjściówki, to ja wiem. Chodziło mi o to, że Żmijka zasugerowała jakoby Wisła kopaczom nie płaciła...
Nic nie sugerowałam nt. nie płacenia. Tylko premii. A te nie istnieją.
I tak jak pisze kolega - premia za majstra nadal nie jest wypłacona.

A sytuacja w ME jest tragiczna, drużyna istnieje tylko dlatego, że jest wymóg posiadania tak owej. Trenerzy ME z innych klubów łapią się za głowę słysząc co się u nas dzieje ... Niestety zupełny brak pieniędzy w klubie (i nie mówię tu tylko o kasie na transfery, a w ogólę) odbija się na ME bardzo.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 03.02.2010, 00:50
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze - nie za majstra
Po drugie - to właśnie miałem ma myśli.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 03.02.2010, 01:31
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze - nie za majstra
Po drugie - to właśnie miałem ma myśli.
1) A za co?
2) No widzę, odnosiłam się do innego posta

EDIT: czepiacie się ... :]
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 03.02.2010 o godz. 01:47.
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 03.02.2010, 01:38
1) A za co?
2) No widzę, odnosiłam się do innego posta
1) za mistrza, majster to jest na budowie ew w poznaniu, tylko że tam bardziej taki wyimaginowany
Ostatnio edytowane przez Kamil : 03.02.2010 o godz. 01:43.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
RAPH
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 03.02.2010, 06:50
Maksim Szackich chce grać w Wiśle Kraków. Reprezentant Uzbekistanu, który przed laty regularnie występował w Lidze Mistrzów w barwach Dynama Kijów rozpoczął już negocjacje z mistrzem Polski - informuje "Przegląd Sportowy".

za onetem.
cięzko jest lekko żyć.........
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 03.02.2010, 07:56

A sytuacja w ME jest tragiczna, drużyna istnieje tylko dlatego, że jest wymóg posiadania tak owej. Trenerzy ME z innych klubów łapią się za głowę słysząc co się u nas dzieje ... Niestety zupełny brak pieniędzy w klubie (i nie mówię tu tylko o kasie na transfery, a w ogólę) odbija się na ME bardzo.
Oj Żmijka "Wisła nie płaciła (w domyśle tych premii, o których był poprzedni post)".

No, ale cóż- nie ma wpływów do kasy, to i nie ma z czego kopaczom płacić. Sami są sobie winni.

Szkoda, że skupia się to na drużynie ME, ale to typowe dla naszego klubu podejście do wychowanków i młodych piłkarzy. Tak jak piszesz- istnieją, bo jest wymóg, ale żeby ich traktować jako zaplecze pierwszej drużyny? Nieee, bo jak to tak? Bez kupowania? Bez prowizji dla znajomego managera?
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 03.02.2010, 08:47
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Dzisiejszy PS podaje 12 najlepiej zarabiających pilkarzy naszej kopanej 1) Garguła300 2) Głowacki 250 3) Sobolewski 250 ...8)Łobodziński 240......11) Nowak 210 Kwoty w tysiacach euro
Chyba już wszystkie kontrakty w Wiśle są motywacyjne. Ostatni starego typu był z tego co wiem kontrakt Cantoro. I przez to Guła na razie nawet się nie otarł o te wszędzie wypisywane 300 czy 350 tys EUR. Żeby tyle dostać musi regularnie grać, a Wisła musi zdobyć mistrza i awansować do pucharów.

I tak ze wszystkimi piłkarzami. Jak nie grają, to mają najwyżej połowe. A premie są tylko za mistrza, za poszczególne mecze nic nie ma.

P.S. A Maksym Szackich to jakiś dziennikarsko - menadżerski żart chyba. Wisła chce dać 320 tys EUR 32 letniemu zawodnikowi?
Ostatnio edytowane przez Oldpara : 03.02.2010 o godz. 08:51.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 03.02.2010, 09:19
Czy fakt zamieszczenia informacji o rozmowach pomiędzy Wisłą a Szackim na głównej stronie TWSD mamy rozumieć jako potwierdzenie doniesień Przeglądu Sportowego?
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 03.02.2010, 09:28
Pewnie nie. Raczej chodzi o chęć nabicia sobie kliknięć.

Cytat:
A Maksym Szackich to jakiś dziennikarsko - menadżerski żart chyba. Wisła chce dać 320 tys EUR 32 letniemu zawodnikowi?

Sam pomysł jak dla mnie nie jest zły (chociaż nie wiem jak on teraz się prezentuje). Problemem jest tylko to, że to, tak jak wspomniałeś- dziennikarsko- managerski żart.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 03.02.2010 o godz. 09:39.

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 03.02.2010, 09:54
Pewnie nie. Raczej chodzi o chęć nabicia sobie kliknięć.
Sam pomysł jak dla mnie nie jest zły (chociaż nie wiem jak on teraz się prezentuje). Problemem jest tylko to, że to, tak jak wspomniałeś- dziennikarsko- managerski żart.
Jak wspomniał Oldpara rocznik 78, dodam, że wg wikipedii od 2009r. gra w Kazachstanie czyli na poziomie
A co tam słychać u Tristana i Appiaha?
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.02.2010, 09:59
troche stary ten Szackih (32 lata) i sporo chce zarabiac (400 tyś euro).Jak pamietam napastnicy co przychodzili do Wisły po 30-ce raczej nie strzelali już wiele bramek (Kryszał,Stanko,Penksa)

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 03.02.2010 o godz. 10:06.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 03.02.2010, 10:06
arti napisał(a):Wyświetl post
Jak wspomniał Oldpara rocznik 78, dodam, że wg wikipedii od 2009r. gra w Kazachstanie czyli na poziomie
Kosowski idąc do APOELu grał w Polsce. Jaka jest różnica między ligą kazachską, a naszą? Pewnie niewielka, bo trzeba przestać żyć w ****idołku i otworzyć oczy, a nie łudzić się, że nasza liga znaczy cokolwiek. A jedyny dla niej ratunek, to model cypryjski, czyli ściągnięcie kilku piłkarzy z nazwiskami i uznaną marką, żeby młodzi mieli się od kogo uczyć profesjonalizmu. A że nie będą to piłkarze z pierwszych stron gazet, jest chyba oczywiste.

Niemniej powtarzam, że to "zainteresowanie" to na pewno "fakt prasowy".

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 03.02.2010, 10:16
Kosowski idąc do APOELu grał w Polsce. Jaka jest różnica między ligą kazachską, a naszą? Pewnie niewielka, bo trzeba przestać żyć w ****idołku i otworzyć oczy, a nie łudzić się, że nasza liga znaczy cokolwiek. A jedyny dla niej ratunek, to model cypryjski, czyli ściągnięcie kilku piłkarzy z nazwiskami i uznaną marką, żeby młodzi mieli się od kogo uczyć profesjonalizmu. A że nie będą to piłkarze z pierwszych stron gazet, jest chyba oczywiste.
Niemniej powtarzam, że to "zainteresowanie" to na pewno "fakt prasowy".
Cypryjskie kluby widać w pucharach, Kazachów - wcale.
Druga sprawa która niepokoi to że gość spadł z Dynama Kijów do Kazachstanu. Nie wziął go żaden średniak ukraiński, do domu (Uzbekistan) też w ten sposób nie wrócił... O co tu chodzi?
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 03.02.2010, 10:29
Ja myślę, że to napastnik z "cyklu Rivaldo" itp. itd.
32 ? Zgłupieli.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 03.02.2010, 10:31
AYALA napisał(a):Wyświetl post
troche stary ten Szackih (32 lata) i sporo chce zarabiac (400 tyś euro).Jak pamietam napastnicy co przychodzili do Wisły po 30-ce raczej nie strzelali już wiele bramek (Kryszał,Stanko,Penksa)

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html

Z całym szacunkiem, ale Svitlice i inne Penksy (porównanie z nim wbiło mnie w krzesło) to trochę nie ten kaliber.

Ja rozumiem sceptyczne podejście do tego transferu argumentowane brakiem kasy (sam rozpatruję go w kategorii s-f), ale narzekać na jakość takiego zawodnika i wybrzydzać, że jest on Wiśle niepotrzebny to jakiś absurd. Panowie - my jesteśmy tylko Wisłą, tu sie strzela Odrze czy innym Arkom...

Na takich właśnie wzmocneiniach zaczęli naście lat temu budować swa potęgę Turcy, Grecy... Nie od razu ściagali najlepszych kopaczy z lig zachodnich, tylko własnie takie podstarzałe gwiazdki, które i tak podnosiły ich poziom. Frankowski mógł w Jagiellonii to gość ograny w LM nie da rady? Proszę Cię...
Ostatnio edytowane przez felipe : 03.02.2010 o godz. 10:34.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 03.02.2010, 10:32
Druga sprawa która niepokoi to że gość spadł z Dynama Kijów do Kazachstanu. Nie wziął go żaden średniak ukraiński, do domu (Uzbekistan) też w ten sposób nie wrócił... O co tu chodzi?
cholera wie. Jaki budżet ma ten klub kazachski? Może mają tam sytuację jak w tym azerskim (?) klubie, który "kupował" bodajże Robinho czy Ronaldinho? mają miliony do dyspozycji, ale nikt do nich nie przychodzi, bo wiadomo- zadupie. Może pół roku temu skusiła go kasa, a teraz uznał, że jest jeszcze za młody na emeryturę?

Poza tym- cypryjskie kluby widać w pucharach, BO ściągali gości z nazwiskami, po 30-stce. Jak widać opłaciło się. Szacki na pewno takim gościem z nazwiskiem jest, ale ostatni raz powtórzę- nie wierzę w ani jedno słowo, które wychodzi z pod pióra dziennikarzynie z PS, czy GW.

Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.02.2010, 10:38

ta sytuacja o której piszesz jest żenująca
totalnie
nie dziwmy się więc że w ciągu ostatniego roku uciekli od nas Kominiak, Kalinowski, Jonczyk, Leszczak....
szkoda (mimo tego że Leszczak ma kiełbie we łbie) zwłaszcza tych dwóch ostatnich...
Kurto pewnie został tylko dlatego że bardziej jest w I drużynie niż w MESIE

na młodych nie ma nawet 1/100 tego szmalu co niby mamy wydać na Szackiego...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 03.02.2010, 10:56

Poza tym- cypryjskie kluby widać w pucharach, BO ściągali gości z nazwiskami, po 30-stce. Jak widać opłaciło się. Szacki na pewno takim gościem z nazwiskiem jest, ale ostatni raz powtórzę- nie wierzę w ani jedno słowo, które wychodzi z pod pióra dziennikarzynie z PS, czy GW.

Też mi się wydaje, że jednym ze sposobów wyjścia do Europy dla zespołów z Ekstraklasy jest droga cypryjsko - grecko - turecka. Czyli zatrudnianie nieco przebrzmiałych zachodnich gwiazd, żeby poprawić jakość sportową i marketingową naszej ligii. Dawniej Cypr i Turcja to był śmiech na sali - brali do nas piłkarzy i trenerów, żeby się uczyć. Teraz Kosowski gra ze swoją drużyną w LM, Galatasaray zdobywa puchary i każdy zespół ma w gaciach, jak ma tam jechać. A my? 100 lat za murzynami....

Tylko, że taki Szacki to marka tylko sportowa, marketingowo słabawo...dziś pierwszy raz o nim słyszałem.
Co innego Roberto Carlos
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 03.02.2010, 11:03
arti,
bardziej by trzeba było napisać: kazachskich klubów nie widac w pucharach, polskich - równiez.
Obawiam sie ze liga kazachska wcale od naszej slabsza nie jest, a juz napewno nie bedzie za kilka lat. Klub w ktorym gra Szackich zostal zalozony rok temu, w styczniu i od razu nasciagali gwiazd budujac nowa "potege".
Szackich w rundzie jesiennej tam zagral w 15 meczach i strzelil 9 bramek. Wiec gra regularnie i jest w formie. Raczej plotka dziennikarska, zwlaszcza, ze przeciez Kazachowie nam go nie oddadza za darmo, aczkolwiek mam nadzieje, ze jakies zdzblo prawdy w tym jest, bo to jest dobry zawodnik, wysoki (187 cm) i bramkoszczelny. Kogos takiego nam potrzeba.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 03.02.2010, 11:08
kosaTS napisał(a):Wyświetl post
Ja myślę, że to napastnik z "cyklu Rivaldo" itp. itd.
32 ? Zgłupieli.
No kompletne debile, zamiast nadal sprowadzać Niedzielanów,Ćwielongów, Beto,Maszingoli - co wszyscy razem może ze 4 bramki strzelili, to chcemy jakiegoś starucha który w karierze zdobył ponad 150 goli - 2 lata młodszego od Żurawia i 4 od Franka

Oczywiście najpewniej to prasa go chce a w klubie tak zdziwieni jak i my tu, ale popieram przedmówców że taki kierunek działania jest dobry i sprawdził się w wielu kiedyś bardzo słabych ligach.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Stary 03.02.2010, 11:09
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Raczej plotka dziennikarska, zwlaszcza, ze przeciez Kazachowie nam go nie oddadza za darmo, aczkolwiek mam nadzieje, ze jakies zdzblo prawdy w tym jest, bo to jest dobry zawodnik, wysoki (187 cm) i bramkoszczelny. Kogos takiego nam potrzeba.

Shatskih poszedł tam w lecie ściągnął go tan Sergirj Yuran (ten ze Spartaka?) i jeszcze innych znanych graczy ale coś sie popsuło i kasa sie skończyła i całe rozwiązanie zagadki

przynajmniej tyle zrozumiałem : http://sports.kz/news.php?id=0000006...&st=0000000010

Cv ma naprawdę świetne na rok maks poltora to nie znowu takie ryzyko jak nas stac na Łobo czy Gargułe za podobne pieniadze

CV: http://www.rsssf.com/players/shatskikh-in-ec.html
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 03.02.2010, 11:22
""Temat byl aktualny 3 tygodnie temu menedżer zawodnika chciał nas namówić na podpisanie kontraktu z nim ale Szackich chciał zarabiać trzy razy tyle co najlepiej oplacany piłkarz Wisly " mówi Adrian Ochalik.Temat jest wciąż aktualny bo rozbieżności nie sa wielkie

http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Mak...905,1,727.html
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 03.02.2010 o godz. 11:42.
Odpowiedz cytując
mario69
Member

Od: 08.2006

Stary 03.02.2010, 11:28
Dla mnie ten transfer to byłby hit okienka w Polsce.

Piłkarz ma duże doświadczenie, ilość bramek w takim klubie jak Dynamo Kijów jest dość imponująca. W polskiej lidze byłby niewątpliwie "przodownikiem", bo nasza liga jest dość słaba, a piłkarz ma umiejętności o klasę wyższe od 95% piłkarzy naszej ligi. 32lata to nie jest wcale zbyt wiele, zresztą zdaniem ekspertów klasowi piłkarze osiągają szczyt możliwości pomiędzy 29 a 33 rokiem życia. Doświadczenie, umiejętności i jeszcze raz doświadczenie.

Oczywiście informacje należy traktować na spokojnie, bo ostatnie doniesienia prasowe nie sprawdziły się praktycznie wcale. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, że prasa pisząc o transferach Costly'ego czy Kowalskiego wykorzystała suche fakty np. że kiedyś Wisła się interesowała tymi piłkarzami. Jeśli piszą o mało znanym nam piłkarzu (chociaż znany być powinien) z Uzbekistanu to coś musi być na rzeczy. Trochę za dużo sobie życzy pieniędzy, ale może dojdą do porozumienia. Czas pokaże Moim zdaniem WARTO

Maksim Shatskikh
Ostatnio edytowane przez mario69 : 03.02.2010 o godz. 11:50.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 03.02.2010, 11:49
A dla mnie najciekawsza informacja tego okienka (potwierdzona) to powrót Krzyśka Mączyńskiego do ŁKSu. Skorża będzie stawiał na Jirsaka, zeby odzyskać za niego choćby część zainwestowanej kasy - 1. skojarzenie. Niby logiczne, ale:

- po kontuzji wraca Sobol
- kontraktujemy wzór cnót wszelakich "50 na 50" Issę (wspaniałe CV, nikt sie nie dziwi)
- Garguła w meczach, w których wchodził, operował za jednym napastnikiem = pomysł Skorży pozostaje niezmienny: dwóch oraczy w środku, przed nimi ofensywny pomocnik (a kolejność na tej pozycji wygląda teraz tak: 1. Jirsak 2. Garguła 3. Mączyński).

Mówiąc krótko, kolejny wychowanek musi "uzbroić się w cierpliwość", a nuż koło 30 wyskoczy z kategorii "młody zdolny". Chyba, ze gdzieś po drodze pójdzie w ślady "3 cytryny" Leszczaka. W sumie aż tak się Leszczakowi nie dziwię (nie żałuję, nie rozgrzeszam, ale też nie dziwię).
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Stary 03.02.2010, 11:57
A ja się tam dziwię że Wybiórcza nie wypierniczyła jeszcze na pół witryny oczojebnego artykułu zatytuowanego do woli:
- To będzie hit, Wisła ściąga gwiazdę
lub
- Wisła szykuje transferowy hit
vel
- Transferowy hit pod Wawelem. Wisła ściąga byłego gracza Dynama Kijów

I tak dalej.

No ale wiadomo, nie to sianko, Mało- to nie Wielko-polska.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 03.02.2010, 11:59
No cóż - zależy jak patrzeć na to "widać""

W bieżącym sezonie:

Liga Mistrzów
Aktobe Lento w II rundzie eliminacji wygrała 4:0 (wyjazd) i 2:0 (dom z Hafnarfjodur)
w III rundzie el. LM 0:0 (dom z Maccabi Hajfa i 3:4 w rewanżu - gdzie po 15 minutach prowadzili 3:0 a walk o awans trwała do ostatniej minuty meczu (jedna bramka i byliby w raju)
w IV rundzie el. Ligi Europy 3:6 na wyjeździe i 0:2 u siebie z Werderem Brema

Liga Europy
Irtysz Pawłodar w I rundzie el. odpadł z weierskim Haldas 2:1 u siebie. 0:1 na wyjeździe - czyli nie była to jakaś sromotna porażka;
Okżetpes Kokczetaw w I rundzie el. odpadł z Zimbru Kiszyniów 2:1 na wyjeździe i 0:2 u siebie

Toboł Kostanaj w II rundzie eliminacj grał z Galatasaray 1:1 u siebie i 0:2 na wyjeździe (do 64 min było 0:0)

Oczywiście w rundach głównych nie grali, ale w eliminacjach LM byli o krok od sprawienia ogromnej sensacji i jakby Aktobe wyeliminował Maccabi, to miałby pewną grę w Lidze Europy.

Czyli nie wypadli specjalnie gorzej od polskich klubów
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 03.02.2010, 12:26
cholera wie. Jaki budżet ma ten klub kazachski? Może mają tam sytuację jak w tym azerskim (?) klubie, który "kupował" bodajże Robinho czy Ronaldinho? mają miliony do dyspozycji, ale nikt do nich nie przychodzi, bo wiadomo- zadupie. Może pół roku temu skusiła go kasa, a teraz uznał, że jest jeszcze za młody na emeryturę?
Ten azerski to chyba z Uzbekistanu - ci którzy kupili Rivaldo, chcieli kupić Eto'o, do których na płatne treningi przylatują gracze Barcy itd.
Co do obecnego budżetu Kazachów - "... we wrześniu prezesi przepadli i nie ma jak się do nich nawet dodzwonić..."
W Kazachstanie z tymi goścmi nawet z nazwiskami po 30 będzie ciężej bo: "..wprowadzono przepis, że obcokrajowiec po 30 nie może podpisać kontraktu chyba, że przez ostatnie 2 lata grał w drużynie narodowej..."
Inną ciekawostką dla nas jest to, że praktycznie wszystkie kluby są państwowe
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Stary 03.02.2010, 13:22
Ciekawa informacja w FN: otóż red. Kmiecik napisał, że w styczniu mieliśmy ofertę dla Marcelo od Trabzonsporu: 0.5 mln Euro za półroczne wypożyczenie, jeśli się sprawdzi to 2 mln Euro za transfer. Wg autora Skorża nie zgodził się na sprzedaż i zaproponował Turkom ... Clebera
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.02.2010, 13:25
Shatskikh to kolejna bzdura, którą kibice Wisły są karmieni. Czyli nic nowego. Od lat jest to samo. Warto ochłonąć. Od pewnego czasu czytam newsy tylko na oficjalnej. I już ziółek nie potrzebuję
Jest dobrze.
..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów