|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Nasi działacze utwierdzą się w przekonaniu, że już w ogóle nie muszą się starać podczas renegocjacji kontraktów? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Co osiągnie Wisła?
Nasi piłkarze utwierdzą się w przekonaniu, że muszą respektować podpisane kontrakty. ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To osiągnie, że jak następnym razem jakiś bezczelny gówniarz nie będzie respektować postanowień kontraktu, to się 100 razy zastanowi zanim uwierzy swojemu managerowi, twierdzącemu że ten jest mistrzem świata w piłce nożnej i może iść gdzie chce, bo to on ma ustanawiać nowe zasady, a nie kontrakt, którego postanowienia wciąż go dotyczą.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No niestety, kontrakt obowiązuje obie strony i też mam nadzieje że nie rozejdzie się to po kościach.A Leszczak łamie swoją karierę sam , bez niczyjej pomocy już od jakiegoś czasu.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Leszczak sam sobie łamie karierę. Młody zawodnik musi się od początku uczyć respektowania warunków kontraktu, który stanowi podstawę jego zatrudnienia. Jeśli kręci i kombinuje już teraz, to co będzie robił jak będzie dorosły? Stare przysłowie mówi "Czym Leszczak za młodu nasiąknie tym na starość trąci". Wisła musi dbać o swoje interesy, dobre imię itd. I tak jak napisali przedmówcy będzie to nauczka dla młodziaka. Ale nie tylko dla niego. Jest to wyraźny sygnał dla innych (poza Polonią Bytom) klubów, ze nie opłaca się prowadzić gierek za plecami naszego klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
http://wyborcza.pl/Welch/10,99710,69...zy_reguly.html ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na ile PZPN zawiesi Leszczaka i jak ukarze Polonię B. to jest inna sprawa. Ważne jest, że Wisła zareagowała adekwatnie. Taki przykład musi dać do myślenia kolejnym piłkarzom, którzy będą chcieli kombinować. A tego chciał pan Leszczak. Polonia już wycofuje się rakiem. Oczywiście jest rzeczą jasną, że tego typu kombinacje będą zawsze ale łatwiej jest ich uniknąć reagując energicznie, niż odpuszczać i zachęcać pośrednio tym samym do tego typu zachowań.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogląda ktoś bundesligę i wie dlaczego Kuba zszedł w 22. minucie meczu z VfB?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja nie ogladam, ale na strone bvb pisali wczoraj ze Kuby wystep niepewny, ze wciaz jakies tam problemy ma,wiec moze sie odnowiło
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Podobno odnowiła mu się jakaś kontuzja pleców, więc pewnie dlatego.
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niedobrze. Gdyby nie kontuzje, to kto wie, gdzie chłopak by teraz był. Dzięki za informacje w każdym razie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Też będę go bardzo miło wspominał. Obserwowałem wiele jego treningów i za każdym razem widać było, że gra, praca z bramkarzami sprawiała mu ogromną radość, przyjemność. Często był uśmiechnięty od ucha do ucha, bardzo zaangażowany, pozytywnie nastawiony i komunikujący się z bramkarzami. Przy nim oni naprawdę podnosili swoje umiejętności. Poza tym przeprowadzał bardzo zróżnicowane, ciekawe treningi. Też mi trochę szkoda, że już nie trenuje on naszych bramkarzy. Ale zobaczymy co tam pokaże trener Łaciak...
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jak narazie treningi z Łaciakiem sa bardzo ciekawe i wyglądające na dobre. To co robili z nim bramkarze na sali naprawdę zacne!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Brazylijski piłkarz: tęskniłem za Polską i wróciłem
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html
Jako, ze dobrze go wspominam, chetnie widzialbym go z Biala Gwiazda na piersi, chociaz na koncowki... |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
on raczej był załataj dziura zawsze .......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Gdyby w Atenach uznano jego gola mielibyśmy za sobą już debiut w LM. Fajny zawodnik, ale on ma już 37 lat, więc nie wiem czy byłby wzmocnieniem naszego zespołu.. Ja bym go widział w roli scauta pracującego dla nas na Słowacji : )
Ostatnio edytowane przez eMTe : 01.02.2010 o godz. 15:02.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jestem jak najbardziej za sprowadzeniem Turbokrasnala, skoro juz sprowadzamy szrot w postaci Juszczyka to Penksa tez nie zaszkodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
podejrzewam, że 37=letni Penksa nie schodziłby z boiska mówiąc: jestem zaje...y
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Coś czuje że jeśli naprawdę chce wrócić do Polski to wyląduje w Odrze
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Popatrz na moj avatar. czy on moze byc zajeba*y?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pewnie Odra zaraz go ściągnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
no góra na pół roku , na tą rundę , bo potem jak będzie LM trzeba nam trochę młodszej krwi. Ale i tak by się nie łapał do 11
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kazimierski: Dowhań miał szczęście trafiając na Muchę
Bodziach, źródło: Futbol News Jacek Kazimierski jest obecnie trenerem bramkarzy w reprezentacji Polski. Wcześniej pracował z bramkarzami w Legii, a później w Wiśle. Kazimierski w rozmowie z Futbol News zauważa, że nawet jego wychowanków przypisuje się pracującemu w Legii, Krzysztofowi Dowhaniowi. "To ja ściągnąłem do Legii Artura Boruca i to ja z nim pracowałem przez pierwsze dwa lata. Tak samo z Wojtkiem Kowalewskim. To moi wychowankowie. Nie chwaliłem się tym, bo i po co?" - mówi Kazimierski, który zapewnia, że nie zazdrości popularności Dowhaniowi. Jego zdaniem trener bramkarzy Legii, w przypadku Jana Muchy miał wiele szczęścia. Tym bardziej, że Legia początkowo wcale nie chciała Słowaka. "Co do Muchy, wie Pan jaka jest prawda? Że to Dowhań miał szczęście trafiając na Janka, a nie na odwrót! I to wielkie szczęście, bo w Legii początkowo Muchy nie chciano. Mówiono, że jest średni. Nie udało się ściągnąć nikogo lepszego, więc zatrudniono Słowaka, bo był tani w utrzymaniu. Okazało się, że chłopak ma talent, dano mu szansę i dziś Legia ma z Janka pociechę. Ale powtarzam raz jeszcze, to Dowhań miał szczęście, że trafił na Muchę" - mówi. Kazimierski przypomina, że pośrednio jemu Dowhań zawdzięcza pracę w Legii. "Gdyby nie ja, Krzyśka w tym klubie by... nie było! Nie podobała mi się współpraca z trenerem Drogomirem Okuką, dlatego odszedłem z Legii. I na moje miejsce przyszedł... Dowhań" - przypomina były bramkarz Legii i trener bramkarzy w naszym klubie. legialive Ten pan naprawde ma coś z głową ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
riposta weszło :http://www.weszlo.com/news/4425
komentarz pod art. zreszta wszystkie komenty świetne Walter Zenga (01.02.2010 20:50:13) Gdyby nie senior Jacek to nie zostal bym bramkarzem tylko zajal bym se obrobka skrawaniem ale straciliśmy fachowca |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Trzymanie tego błazna pokazało "kompetencje" Skorzy. Obaj sie powinni wyniesc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jacek teraz ma dobrą i ciepłą posadę u Smudy, pojeździ po świecie, ostatnio był na wakacjach w Tajlandi
wczoraj ogladajac sportowa niedziele, Franciszka Smudy nie poznałem, zawsze taki wyszczekany a teraz cichutko siedzi nic na PZPN nie powie, wcisneli mu Jacka Zielinskiego i Furtoka ktory zna zapach skarpetek, zna boisko, Smuda zmienił sie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nie gadajcie bo Penksa stal by sie jednym z bohaterow tego klubu jesli tylko taki łyso glowy Angol uznaly by mu bramke w Atenach..
Co do wypowiedzi Kaziemriskiego to gośc juz nie wie co mówi.I taki ludzmi otaczał sie nasz trener. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|