The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2010, 03:03
Tu nie ma się co więcej rozwodzić nad Levadią - ciała dał trener + jego ludzie , oczywiście tez zawodnicy którzy wyszli sobie jak na trening a później(w rewanżu) psycha i umiejętności okazały się za małe by nawet przy pełnej koncentracji wygrać - ogólnie każdy sąd orzekł by współwinę ale z różnicami co do kary

Bardziej martwi to że w kolejnych meczach z rywalami, którzy już przed pierwszym gwizdkiem nie srali w pory, zostało to powtórzone.
Ja sądzę że mimo tego, powinniśmy jednak dać sobie spokój z krytyką i czekać na rozwój wydarzeń - Tak trener jak i zespół mają szansę na rehabilitacje.
Ta runda wd mnie będzie odpowiedzią na wiele pytań i wiedząc że mamy taki a nie inny sztab trenerski i grajków, powinniśmy dać im szanse - Jasne że nie jest to drużyna która będzie sobie radziła za każdym razem z średniakami europejskimi , jasne że potrzebuje wzmocnień, ale wd mnie jeśli chce pokazac że jest warta choćby połowy tego co zarabia - musi to pokazać tak na ligowych boiskach, jak i w starciach ze słabymi zespołami z poza Polski.

ps przełkniemy dużo rzeczy ale jak w rewanżu ze znanym nam dobrze zespołem, nie będzie plucia i srania krwią ze zmęczenia, to niech oni wszyscy z tego Sosnowca lepiej nie wracają.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 10.01.2010 o godz. 03:14.
94 - Allah Akbar!!
libero
Member

Od: 07.2006

Stary 10.01.2010, 11:13
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Waterloo to była klęska militarnego geniusza przeciw liczniejszym siłom wroga.

Levadia to był triumf niekompetencji, olewactwa i braku szacunku dla rywala. Skorża nie jest Napoleonem futbolu, zejdźmy może trochę na ziemię.
Tobie się wydaje, że kiedy ktoś pisze "trenerskie Waterloo" to DOSŁOWNIE porównuje trenera dyscypliny sportowej z dwudziestego pierwszego wieku, do przywódcy/tyrana, co to dużo wojował na przełomie osiemnastego i dziewiętnastego wieku ? Bo ja zawsze myślałem, że "Waterloo" rozpatrywane w pozahistorycznych wątkach jest po prostu synonimem porażki, kogokolwiek by ona udziałem nie była. Sednem mojej wypowiedzi było twierdzenie, że każdy ponosi porażki i w życiu prywatnym i zawodowym i nie powinno się skazywać na "ukrzyżowanie" zaraz po pierwszym "Waterloo".
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 10.01.2010, 12:18
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
No ale przeciez te miejsca w rankingu to nie wziely sie od tak...

kompromitacje Reprezenatacji zarowno doroslej jak i mlodziezowej ,druzyn klubowych....tez nie wziely sie z kosmosu
.
Niby racja, ale z drugiej strony w takim razie czy w 2007 roku kiedy byliśmy bodajże 16 drużyną tego rankingu to rzeczywiście obrazowało to naszą siłę? Mieliśmy jako reprezentacja fatalny rok, stąd niska pozycja w rankingu FIFA a będzie przed Euro jeszcze niższa, bo nie gramy już meczy o punkty więc i ciężko będzie ją poprawić, ale myślę, że słaba gra raczej wynikała z burdelu organizacyjnego i mimo wszystko z winy Beenhakkera którego czar po prostu prysnął, niż z braku odpowiednich zawodników - ci sami ludzie rok wcześniej wygrali zdecydowanie silniejszą grupę z bardzo silnymi Serbami i Portugalczykami i przyzwoitymi Belgami i Finami, więc nie można powiedzieć, że potencjału nie mamy. A już podpieranie się rankingiem IFFHS to jakaś parodia, wedle statystyków tej międzynarodowej organizacji Estudiantes de La Plata jest drużyną lepszą niż Real Madryt, Twente Enschede jest 18 drużyną na świecie, a liga np. Holenderska jest niżej niż Kolumbijska, Peruwiańska czy...Arabsko-Saudyjska! Ciekawe czy w Holandii też płakusiają że Araby ich przegoniły

Również trudno uznać, że nasza reprezentacja U-21 zawodzi jakoś specjalnie, kiedy w grupie mamy prawdopodobnie dwie najlepsze nacje pod względem szkolenia w Europie, czyli Hiszpanów i Holendrów i przypuszczam, że wiele lepszych piłkarsko krajów od naszego z tymi dwoma ekipami jest skazanych na pożarcie przed meczem. Reprezentacja U-19 potrafiła przegrać z Azerbejdżanem, ale i wygrać z Duńczykami, no i udało im się znaleźć w drugiej fazie eliminacji. Natomiast drużyna U-17 po słabszym początku i porażce 2:4 z Austrią, rozbiła Armenię 4:1 i Izrael 7:0. Ogólnie te dwie młodsze reprezentacje oceńmy dopiero po drugim etapie bo on będzie dopiero dla nich prawdziwym sprawdzianem.

Ten sezon ogólnie oceniłbym jako przejściowy dla naszych drużyn, zarówno Wisła jak i Lech straciły duży handicap w postaci grania na własnym boisku, a to wbrew pozorom ma olbrzymie znaczenie - 1:2 w Jerozolimie, 5:0 w Krakowie, 0:4 w Barcelonie, 1:0 w Krakowie, 1:2 w Londynie, 1:1 i sporo pecha w Krakowie; Lech - 0:0 w Zurichu, 6:0 w Poznaniu, 1:2 w Wiedniu, 4:2 w Poznaniu, 1:2 w Udinese, 2:2 w Poznaniu i na koniec deser: Galatasaray - Levadia 5:0, Levadia - Galatasaray 1:1...Wiem, że nie można wszystkiego zwalać na brak grania na własnych boiskach bo i Skorża i piłkarze dali du*y na całej linii, ale coś w tym jednak jest. Dam sobie rękę uciąć jednak, że grając w Krakowie Estończycy skończyliby mecz podobnie jak w Stambule, tak samo jestem w 100% pewien że Skorża i piłkarze drugi raz tego samego błędu nie mogą popełnić, a Ci drudzy na pierwszy mecz El. LM wyjdą podwójnie zmotywowani. Reszta drużyn też teoretycznie przedwcześnie skończyła, ale mimo że wiem że używanie słowa "pechowo" w kierunku oceny wyników w polskim futbolu kończy się zlinczowaniem, to trudno nazwać inaczej porażkę Lecha w rzutach karnych, czy odpadnięcie Legii mimo dwóch remisów i nie doznania smaku porażki w czterech spotkaniach. Polonia mimo że jest 14 drużyną naszej ligi w tym sezonie, to trochę tych punktów do rankingu zdobyła. Ogólnie jestem pewien że po "przeprowadzce" Wisły, Lecha i Legii na swoje nowoczesne stadiony tych punktów w rankingu będzie w następnym sezonie zdecydowanie więcej - zresztą wspomnijcie wtedy tego posta i te moje słowa I zapewne w miejsce tego huragnojenia/hurapesymizmu pojawi się ogromny hurapotmizm, jak to w naszym pięknym kraju zazwyczaj w takich sytuacjach bywa. Ale jeśli okaże się że się mylę, z pewnością dołącze do chóru głośno krytykujących naszą ligę.
Edo
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 10.01.2010, 15:53
Ciekaw jestem co jutrzejszy dzień nam przyniesie, co nowy tydzień da? Czy Skorża coś wykombinował jako menago? Myślę, że tak jak Jacek nie wygrzebie zawodników, nie ma no to tyle czasu, chyba że się mylę (chciałbym). Bardzo ciekawi mnie czy oprócz fajnej roboty jaką maja skauci będzie z tego jakiś pożytek w tym okienku. Czekam Panie Macieju co tam Pan pokaże i mam nadzieję, że nie będzie mydlenia oczu, że chciałem ale - to, ale - tamto.
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.01.2010, 18:32
libero napisał(a):Wyświetl post
Tobie się wydaje, że kiedy ktoś pisze "trenerskie Waterloo" to DOSŁOWNIE porównuje trenera dyscypliny sportowej z dwudziestego pierwszego wieku, do przywódcy/tyrana, co to dużo wojował na przełomie osiemnastego i dziewiętnastego wieku ?
Myślę, że warto zachować odpowiednie proporcje.
Zgodziłbym się chętnie, gdyby to "Waterloo" Skorży było jego ostatnią "bitwą" jako trenera Wisły, ale to jedyna analogia, jakiej bym się doszukiwał. Nasz treneiro po prostu próbował przykryć swoją nieudolność dużymi słowami.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Isfahan
Member

Od: 08.2006

Stary 10.01.2010, 18:39
Myślę, że warto zachować odpowiednie proporcje.
Zgodziłbym się chętnie, gdyby to "Waterloo" Skorży było jego ostatnią "bitwą" jako trenera Wisły, ale to jedyna analogia, jakiej bym się doszukiwał. Nasz treneiro po prostu próbował przykryć swoją nieudolność dużymi słowami.

Doszukujesz się jakichś dziwnych podtekstów. Dla mnie te słowa oznaczają tyle, że Skorży jako trenerowi przydarzyła się klęska, która nie powinna się zdarzyć, a nie że on jest tak samo genialny jak Napoleon. Niektórzy tutaj mają tendencję do czepiania się każdego słowa, jakie zostanie wypowiedziane. Wyluzujcie trochę.
wolfy
Senior Member

Stary 10.01.2010, 23:55
Zmieniając temat - gdyby nasi choć odrobinę myśleli, to nie testowaliby bramkarzy, tylko wytransferowali do nas Dowhania.
Kowalewski, Boruc, Fabiański, Mucha - to raczej nie przypadek. Zamiast sponsorować funfli Skorży moglibyśmy raz w życiu postawić na jakość.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 11.01.2010, 00:12
A wyobrazasz sobie Dowhania pracującego w Wiśle ? Bo ja nie za bardzo ...
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 11.01.2010, 00:23
Mimo tego ze Dowhan mial propozycje z Arsenalu gdzie moglby zarabiac wielokrotnie wiecej niz w Legii to nie skorzystal z tej oferty. Dlaczego? Bo dla niego liczy sie tylko Legia.

EOT.
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 11.01.2010, 01:17
Isfahan napisał(a):Wyświetl post
Doszukujesz się jakichś dziwnych podtekstów. Dla mnie te słowa oznaczają tyle, że Skorży jako trenerowi przydarzyła się klęska, która nie powinna się zdarzyć, a nie że on jest tak samo genialny jak Napoleon. Niektórzy tutaj mają tendencję do czepiania się każdego słowa, jakie zostanie wypowiedziane. Wyluzujcie trochę.
No ale czy to dosłownie czy w przenośni Waterloo tu nie pasuje
Tak samo nie można tego rozpatrywać jako wypadek przy pracy.Już o wiele wcześniej były konkretne sygnały(trochę uciszone przez MP), że tak to się właśnie może skończyć.
Skorża się pogubił ale mam małą bo mało ale jednak nadzieje że wyjdzie z tego zwycięsko.Brakuje mi takiego Skorży jak tu lata temu przyjechał z Groclinem i sprał nam dupsko jak nikt inny przedtem.

Jasne że byliśmy wtedy w grubym dołku ale wcale skład nie był jakiś koszmarny a i marka(jak na ligę) była konkretna.Groclin Skorży to olał i przejechał po nas, stąd bardzo mnie dziwi taka asekuracja jaką widzimy od pewnego czasu - Gramy z Lechem w którym brak Arboledy, Rengifo wykluczony,Stilic na fochu, a zachowawczość jak byśmy grali z jakimś potentatem, to samo z Legią która wcześniej nic na wyjazdach nie gra, podobnie z parchami.To samo w wielu meczach wcześniejszych tak z Legia jak i Lechem.
Zresztą by nie sięgać daleko pamięcią - dokładnie taki sam motyw z Ruchem - 60 minut srania w pory,jakieś szachy nie najwyższych lotów, brama w plecy i dopiero wtedy drużyna porządnie się w****iła, co od razu zaowocowało dobrym wynikiem.

To musi się zmienić jesli chcemy zmazać derbową plamę , odblokować się w końcu z Lechem i Legia a także zarobić w końcu jakiś pieniądz w pucharach.
Ja nie jestem za gra 'na hura' ale w lidze to trza w każdym meczu,szczególnie z tymi co potrafią prosto kopnąć piłkę i nie mają mokro już w szatni, grac na rozszarpanie przeciwnika a nie bawić się w grę niby bezpieczną a jak widać, grę która od dłuższego czasu przynosi nam same porażki.
Gdyby nasz bilans z ostatniego półtora roku z Legią i Lechem był 8-1-1 a nie 1-1-8 to ja nie miał bym nic przeciwko, tyle że co nam z tego że pogromów nie ma jak zazwyczaj jest 0-1 w plecy.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 11.01.2010 o godz. 01:31.
94 - Allah Akbar!!
dedi_krk
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 11.01.2010, 07:16
Cytat:
Zmieniając temat - gdyby nasi choć odrobinę myśleli, to nie testowaliby bramkarzy, tylko wytransferowali do nas Dowhania.
Kowalewski, Boruc, Fabiański, Mucha - to raczej nie przypadek. Zamiast sponsorować funfli Skorży moglibyśmy raz w życiu postawić na jakość.
Racja, tylko że Dowhań nie przyjdzie do Wisły ale jest Dawidziuk (Fabiański, Załuska) zatrudniony jako koordynator d/s bramkarzy w pzpn. Myślę że poziomem najbardziej zbliżony do Dowhania.
Łaciak ma teraz swoje pięć minut więc z tym tematem wstrzymałbym się do końca sezonu.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 11.01.2010, 18:31
dedi_krk napisał(a):Wyświetl post
Racja, tylko że Dowhań nie przyjdzie do Wisły ale jest Dawidziuk (Fabiański, Załuska) zatrudniony jako koordynator d/s bramkarzy w pzpn. Myślę że poziomem najbardziej zbliżony do Dowhania.
Łaciak ma teraz swoje pięć minut więc z tym tematem wstrzymałbym się do końca sezonu.
Ciekawe bo wcześniej był w Polonii
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 11.01.2010, 20:37
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Mimo tego ze Dowhan mial propozycje z Arsenalu gdzie moglby zarabiac wielokrotnie wiecej niz w Legii to nie skorzystal z tej oferty. Dlaczego? Bo dla niego liczy sie tylko Legia.

EOT.
Dupa. Mial propozycję, ale mało intratną bo pracy w akademii młodzików Arsenalu.
A chłop się po prostu ceni i za frytki tam wyjeżdżać nie chciał.
..
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.01.2010, 21:00

Wolfy jak widzę już całkiem odleciał i zatracił resztki kontaktu z rzeczywistością (choć czy on je kiedykolwiek miał?). Dowhań w Wiśle to nawet nie s.f. To coś więcej niż abstrakcja.

Oczywiście szkoda, bo to najlepszy trener bramkarzy w naszym kraju.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
wolfy
Senior Member

Stary 11.01.2010, 21:51
Markus napisał(a):Wyświetl post
Wolfy jak widzę już całkiem odleciał i zatracił resztki kontaktu z rzeczywistością (choć czy on je kiedykolwiek miał?). Dowhań w Wiśle to nawet nie s.f. To coś więcej niż abstrakcja.
Jasne, jasne. Jeszcze Ci nie przeszło?

Wiecie, ja wcale nie jestem taki pewien, czy gdyby Dowhań dostał konkretną propozycję finansową od razu by ją odrzucił. Mówię tu o konkretnej propozycji.

Ja do Łaciaka nic nie mam, ale - kto to jest?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 11.01.2010, 22:01
Mówię tu o konkretnej propozycji.

Zapewne konkretnie proponujesz zasponsorowanie nam Dowhania? Czy po prostu rozparcelowujesz cudze?
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 11.01.2010, 22:04
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Zapewne konkretnie proponujesz zasponsorowanie nam Dowhania? Czy po prostu rozparcelowujesz cudze?
Czekałem właśnie na podobnie idiotyczny wpis. Powiedz, krytykowałeś kiedyś grę jakiegoś piłkarza? To może sam wejdziesz na boisko i zagrasz lepiej? To jest właśnie dyskusja tutaj. Abstrahuję od tego, czy uważam, że Dowhania dałoby się sprowadzić, czy nie, ale chłopie, albo pozujesz na intelektualistę tutaj, albo używasz tego typu "argumentów". Zdecyduj się.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
wroobel88
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.01.2010, 02:37
Downań odmówił Arsenalowi ...

http://futbolnet.pl/wiadomosci/krzys...i-dla-arsenalu 3 pytanie od końca
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 12.01.2010, 09:31
Jeśli już musicie dyskutować o Dowhanie to może tu Gdybym był bogaty...czyli transferowe s-f wokół Wisły z naciskiem na transferowe s-f - dajcie spokój może jeszcze Boruca zatrudnicie
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 12.01.2010 o godz. 09:49.
Coolpick
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 12.01.2010, 16:34
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Jeśli już musicie dyskutować o Dowhanie to może tu Gdybym był bogaty...czyli transferowe s-f wokół Wisły z naciskiem na transferowe s-f - dajcie spokój może jeszcze Boruca zatrudnicie
Uściślając, to moderator rozpoczął tą dyskusję...
wolfy
Senior Member

Stary 12.01.2010, 16:52
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
IMHO pasuje do tematu, bo dotyczy sztabu szkoleniowego Wisły. Taka luźna dywagacja, dlaczego nie staramy się ściągać fachowców, tylko jakichś no name-ów.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 17.01.2010, 21:39
Jestem coraz bardziej ciekawy jak Skorża przygotuje zespół tej zimy.Czy umie wreszcie tak to zrobić,by drużyna udanie rozpoczęła rundę.Co prawda liczy się mistrzostwo,ale w kontekście fatalnego startu przed rokiem i kompromitacji w lipcu,to można mieć zle przeczucia.Poprzedniej zimy trenerowi start nie wyszedł,więc wziął sobie pomagiera Terzottiego.W lipcu znowu d.zbita,a teraz ponoć pogotowiem ratunkowym ma być Wielkoszyński.Jeśli i to nie wypali,to chyba pozostanie ściągnięcie jakiegoś szamana z Afryki.
Ostatnio edytowane przez rozarian : 17.01.2010 o godz. 21:43.
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.01.2010, 21:46
Taka ciekawostka- może nasz trener to zobaczy. Zobaczcie, co potrafi ten bambus:

http://www.youtube.com/watch?v=yX39J...layer_embedded

Jak widać, nie trzeba wcale rzucać w szatni "****ami" na lewo i prawo jak nie idzie, tylko wcześniej odpowiednio zawodników zmobilizować. Po takiej mowie (oczywiście dla piłkarzy przetłumaczonej ) żydów, czy Levadię pojechałby Strumyk Limanowa pewnie 5-0.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 19.01.2010, 22:06
genialna sprawa
94 - Allah Akbar!!
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 19.01.2010, 23:26
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post

http://www.youtube.com/watch?v=yX39J...layer_embedded

Jak widać, nie trzeba wcale rzucać w szatni "****ami" na lewo i prawo jak nie idzie, tylko wcześniej odpowiednio zawodników zmobilizować. Po takiej mowie (oczywiście dla piłkarzy przetłumaczonej ) żydów, czy Levadię pojechałby Strumyk Limanowa pewnie 5-0.

ooo miazga

koles ma charyzme i juz po okrzyku zawodnikow na koniec bylo widac ze idą pokroić przeciwnika

cos pieknego
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 19.01.2010, 23:46
ciekawe czy wygrali ; ] Już sobie wyobrażam jak by taki trener krzyknął na np: Boguskiego
Mrsnh
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.01.2010, 00:25
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
ciekawe czy wygrali ; ] Już sobie wyobrażam jak by taki trener krzyknął na np: Boguskiego
na koncu filmu pisze, ze po fantastycznej grze zgnietli rywali i oczywiscie wygrali
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 20.01.2010, 03:01
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
ooo miazga

koles ma charyzme i juz po okrzyku zawodnikow na koniec bylo widac ze idą pokroić przeciwnika

cos pieknego
To jest k...a motywacja.Oczywiście takie występy należy sobie zachować na specjalne okazje ale ja nie kupuje, proponowanych przez niektórych tez typu - 'Przecież trener na pewno im wszystko mówi a to nie jego problem że oni to mają w dupie ' - Otóż to jest właśnie jego problem - nie nawołuję tu do kopiowania stylu murzyna, bo każdy ma swoje metody, ale właśnie to odróżnia dobrego trenera od słabego , że obaj mówią niby to samo ale jeden trafia do drużyny a drugi nie - jeden jest w stanie wyciągnąć konsekwencje wobec tych co nie zdają egzaminu, drugi nie - jeden wywalczy sobie rispekt w szatni , drugi nie da sobie z tym rady.

Moim zdaniem Skorża ma jeszcze szansę by dać radę.Tylko musi jakimś cudem powiększyć kadrę by mieć pole manewru i nie może bać się zaryzykować wystawieniem nawet zawodników obiektywnie słabszych ale mających ambicję, kosztem lepszych ale dających ciała - Bez uprzedzeń, typu dasz ciała i już u mnie nie zagrasz, ale każdy musi wiedzieć że nie będzie tak że gram chujnie ale że konkurent jest słabszy to i tak będę grał tą chujnie i nic mi się nie stanie.
94 - Allah Akbar!!
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.01.2010, 09:26
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem Skorża ma jeszcze szansę by dać radę.Tylko musi jakimś cudem powiększyć kadrę by mieć pole manewru i nie może bać się zaryzykować wystawieniem nawet zawodników obiektywnie słabszych ale mających ambicję, kosztem lepszych ale dających ciała - Bez uprzedzeń, typu dasz ciała i już u mnie nie zagrasz, ale każdy musi wiedzieć że nie będzie tak że gram chujnie ale że konkurent jest słabszy to i tak będę grał tą chujnie i nic mi się nie stanie.

Masz absolutną racje. Jednak dla mnie jest jedno ale, którego w takim klubie nie powinno byc.
Masz pewność ze jeżeli jakaś gwiazda z wysokim kontraktem da ciała, Maciek go posadzi, to nasz gwiazdor nie rzuci focha i zacznie mieć wyrąbane na kolejne treningi/mecze ?
Na szczęście wymyślili te kontrakty z kasa za grę na murawie a nie za siedzenie na ławce, bo wtedy to myślę ze większości by sie nic nie chciało ^^
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.01.2010, 14:52
http://goool.pl/ekstraklasa/826-mist...lbo-wylot.html

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów