The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2010, 15:23
Niestety, szara rzeczywistość. A szkoda, bo przecież władze Lecha mogą założyć, że latem przybędzie im pewnie ze 3 mln ojro za Lewandowskiego i te 800k wydane teraz na Novaka nie dość, że byłoby zasadne, to jeszcze pożyczone na krótki termin. Bo wydaje mi się, że Lech miałby naprawdę solidny skład z Krivetsem i Novakiem (zakładając, że faktycznie jest dobry..). I gdyby jeszcze do tego dodać Janotę (lewy pomocnik prawda?) i zatrzymanie Stilica, byłoby super. Ale na taką akcję trzeba mieć jaja, a niestety nasz zarząd, jak i większość im podobnych działaczy w Polsce tym się nie charakteryzuje. A szkoda, bo Wisła na pewno parę punktów straci wiosną i byłaby szansa o coś powalczyć po takich wzmocnieniach. A tak się boję, że już pierwszy mecz z KSP nas, i nasze oczekiwania, poważnie zweryfikuje.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.01.2010, 18:47
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
A szkoda, bo przecież władze Lecha mogą założyć, że latem przybędzie im pewnie ze 3 mln ojro za Lewandowskiego.
W jakiej Ty rzeczywistości żyjesz? Kto Ci kupi z Polski zawodnika za taką sumę?No chyba,że do tego czasu chłopiec nauczy się przyjmować,podawać itd. 1,5 mln euro to maksimum i to po dobrych negocjacjach. Te 3 mln euro to mniej więcej tak jak o Stilica pół europy miało się starać. A sprawa jest prosta, na Europę są to bardzo przeciętni kopacze a za takich się nie płci bądź ile. Pełno takich zalega w 2 bundelslidze bądź w Portugalii. Proponuje zejść na ziemię. Zresztą nie widzę nikogo z naszej przaśnej ligi,za kogo by ktoś tyle zapłacił.

Szkoda,że Bąka nie skusiliśmy, ale jakoś specjalnie tego nie oczekiwałem po tym naszym miernym sztabie szkoleniowym.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 28.01.2010 o godz. 18:49.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 28.01.2010, 21:21
Widać, że tylko Odra i KSP się zbroją żeby nie spaść z ligi.
Kilka drużyn ma już wszystko w d... bo wiedzą, że ani nie spadną, ani za bardzo nie podskoczą w tabeli( Polonia B., Śląsk, Lechia, Cracovia).
Lech, Legia, Wisła - kryzys, widać, że nie ma kasy, problemy ze stadionami itd.
Co do nas to jak zostaniemy z 3 napastnikami na wiosnę to krucho to widzę, Brożek problemy z kontuzją, Boguski też ledwo co wrócił, no i Małecki. O bramkarzach to chyba w ogóle nie ma co pisać bo to zakrawa o kpinę co się u nas dzieje w tym temacie.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 28.01.2010, 21:24
http://www.90minut.pl/news/114/news1...em-Janota.html

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.01.2010, 23:29
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
Konkluzja - w Europie nie ma lansu i nikomu nie odbija sodowka? W ogole czytasz to co piszesz, czy uprawiasz klawiaturowy freestyle i nie zastanawiasz sie nad tym, co chcesz przekazac?
Okreslasz Polske mianem kraju lansu i szpanu, a zastanawiales sie kiedys skad przyszly do nas te wzorce? Podpowiem,na pewno nie z kierunku wschodniego, polnocnego ani poludniowego.

ja nie pisze ze sodowka nie odbija tym w lespzych zachodnich klubach..bo wrecz jest to nagminne

ale nie dziala na nich tak jak na naszych

bo u nas mysl ze jestem zajebiesty i nikt mi nie ppodskoczy ,a potem jak uderzenie o beton jak jedne z drugim zobaczą co to znaczy dobrze grac w pilke.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Stary 29.01.2010, 00:27
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
W jakiej Ty rzeczywistości żyjesz? Kto Ci kupi z Polski zawodnika za taką sumę?No chyba,że do tego czasu chłopiec nauczy się przyjmować,podawać itd. 1,5 mln euro to maksimum i to po dobrych negocjacjach.
Jestem w stanie się z Tobą założyć, że Lewy za mniej niż 2.5 mln euro nie odejdzie z Lecha.
Kto go kupi? Szachtar dawał za niego większe pieniądze (i to nie jest medialna plotka jak mógłbyś sądzić). A Murawski został sprzedany za 3.2 mln. Więc jednak ktoś się znajdzie, jeśli Lewandowski będzie grał jak ostatnio. Zresztą parę bramek jeszcze strzeli, może o króla strzelców powalczy, w końcu nie ma w KKSie żadnego konkurenta na swoją pozycję.
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 29.01.2010, 10:45
OK, tylko napisz jeszcze jak to udowodnisz? Fakturę tutaj zeskanujesz czy paragon gościowi prześlesz?
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 29.01.2010, 13:05
W jakiej Ty rzeczywistości żyjesz? Kto Ci kupi z Polski zawodnika za taką sumę?No chyba,że do tego czasu chłopiec nauczy się przyjmować,podawać itd. 1,5 mln euro to maksimum i to po dobrych negocjacjach. Te 3 mln euro to mniej więcej tak jak o Stilica pół europy miało się starać. A sprawa jest prosta, na Europę są to bardzo przeciętni kopacze a za takich się nie płci bądź ile. Pełno takich zalega w 2 bundelslidze bądź w Portugalii. Proponuje zejść na ziemię. Zresztą nie widzę nikogo z naszej przaśnej ligi,za kogo by ktoś tyle zapłacił.
Szkoda,że Bąka nie skusiliśmy, ale jakoś specjalnie tego nie oczekiwałem po tym naszym miernym sztabie szkoleniowym.
Jestem zdania, że akurat za Lewandowskiego są w stanie łyknąć te 3. To jedyny napastnik z ligi, który ma szansę zaistnieć w jakiejś niezłej lidze i takimż zespole.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 29.01.2010, 14:00
Jestem w stanie się z Tobą założyć, że Lewy za mniej niż 2.5 mln euro nie odejdzie z Lecha.
Kto go kupi? Szachtar dawał za niego większe pieniądze (i to nie jest medialna plotka jak mógłbyś sądzić). A Murawski został sprzedany za 3.2 mln. Więc jednak ktoś się znajdzie, jeśli Lewandowski będzie grał jak ostatnio. Zresztą parę bramek jeszcze strzeli, może o króla strzelców powalczy, w końcu nie ma w KKSie żadnego konkurenta na swoją pozycję.
Jak to czytam to sobie przypominam wypowiedz pewnego scauta, który miał obserwować jednego z naszych najlepszych snajperów w lidze. Po dwóch meczach powiedział,że bardzo dobry gość,strzela,podaje. Tylko,że obrońcy przeciwko którym gra to taki poziom serie B lub lepszych zespołów serie C.

Życzę Ci aby Lewandowski odszedł za dużo więcej,bo to i o naszej lidze dobrze świadczyło, choć tak jak mówię,jestem przekonany,że nie jest on wyjątkowym kąskiem. Podobnie choćby jak Brożek,który nie wiadomo gdzie to miał już się kopać. To wszytko to są średni kopacze,na naszą ligową miarę.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.01.2010, 14:51
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,37360,t...l?ticaid=198c7
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.01.2010, 15:22
Życzę Ci aby Lewandowski odszedł za dużo więcej,bo to i o naszej lidze dobrze świadczyło, choć tak jak mówię,jestem przekonany,że nie jest on wyjątkowym kąskiem. Podobnie choćby jak Brożek,który nie wiadomo gdzie to miał już się kopać. To wszytko to są średni kopacze,na naszą ligową miarę.
Od Brożka różni go zasadnicza kwestia.
Paweł w wieku 21 lat biegał gdzieś po Katowicach, potem jeszcze troche wody upłyneło zanim zaczął grać pierwsze skrzypce w Wiśle.
Robert w tym wieku idzie na króla strzelców ligi, jest już ograny w pucharach i w reprezentacji. Do tego nie łamie sie tak często jak Brożek ostatnio.

Jeśli więc za 3 mln poszedł ten Murawski nie tak dawno to taka sama kwota za Lewandowskiego (napastnika, ci zawsze są najdrożsi) nie będzie wielką niespodzianką. Jak juz kiedys pisałem - jest to jedyny moim zdaniem piłkarz w polskiej lidze, który może zostać sprzedany za takie pieniądze. Żaden Marcelo, żaden Brożek, żaden Stilic...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 29.01.2010, 15:51
dlatego powinien odejsc jak najwczesniej, by moc sie rozwijac, a nie stac w miejscu, bo w naszej lidze nic wiecej sie nie nauczy. Jedyne co to moze spuscic z tonu.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 29.01.2010, 15:59
Lewandowski jak na nasze ligowe podwórko jest niesamowity, ale tutaj wystarczy w miarę dobrze przyjąć piłkę i wziąć na zamach obrońcę. W mediach kreowany jest na super gwiazdę, ale patrząc obiektywnie ten piłkarz nie ma w ogóle szybkości oraz dryblingu. W jaki sposób na zachodzie poradzi on sobie, będąc dobrze krytym? Zagraniczne kluby mogą znaleźć multum piłkarzy dostawiających nogę lub głowę w Afryce, Ameryce Płd., bądź na Bałkanach za 10 razy mniej niż życzy sobie Lech.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 29.01.2010, 16:09
i tak najlepszy jest Urban
Cytat:
- Jeśli chodzi o piłkarzy testowanych, to Kassenu, podobnie jak w poprzednich sparingach, dużo chciał, wiele biegał, często próbował pojedynków "1 na 1", lecz niewiele było z tego pożytku. Nie sądzę, by ten piłkarz znacząco wzmocnił nasz zespół - dodał.

- U Donga Fangzhuo najbardziej widoczny jest brak szybkości, a napastnika rozlicza się przede wszystkim z tego. Rozumiem, że przyjechał tutaj po dłuższym okresie bez treningu i nasze zajęcia mogą go męczyć, ale to już jest problem zawodnika - zakończył.
czyli tak jak było napisane na weszło:
Urban nie wezmie murzyna bo probuje kiwac kombinowac, a nie tak jak U. chce - czyli grac prostą piłke.
A napastnika ktory strzelił im jedyna bramke w sparingu rozlicza się z szybkości. Nie ze strzelania bramek.

Polska myśl szkoleniowa MIAŻDZY

Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 29.01.2010, 16:11
Witoldon napisał(a):Wyświetl post
Lewandowski jak na nasze ligowe podwórko jest niesamowity, ale tutaj wystarczy w miarę dobrze przyjąć piłkę i wziąć na zamach obrońcę. W mediach kreowany jest na super gwiazdę, ale patrząc obiektywnie ten piłkarz nie ma w ogóle szybkości oraz dryblingu. W jaki sposób na zachodzie poradzi on sobie, będąc dobrze krytym? Zagraniczne kluby mogą znaleźć multum piłkarzy dostawiających nogę lub głowę w Afryce, Ameryce Płd., bądź na Bałkanach za 10 razy mniej niż życzy sobie Lech.
Ale ja nigdzie nie pisałem, że Lewandowski sobie za granicą poradzi. Ani, ze sobie nie poradzi. To zależy od wielu czynników, więc bezsensowne jest gdybanie na ten temat.
Liga denna, owszem, ale równei denna był rok temu. Nie przeszkodziło to jednak wyłożeniu przez mocna rosyjską ekipe 3 mln za Murawskiego. Wiec się da i za tyle opchnąć Roberta, tylko to starałem się udowodnić.

Gdzie trafi i co tam osiagnie - tego nie wiem...
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Stary 29.01.2010, 16:18
szprotson napisał(a):Wyświetl post
i tak najlepszy jest Urban

czyli tak jak było napisane na weszło:
Urban nie wezmie murzyna bo probuje kiwac kombinowac, a nie tak jak U. chce - czyli grac prostą piłke.
A napastnika ktory strzelił im jedyna bramke w sparingu rozlicza się z szybkości. Nie ze strzelania bramek.

Polska myśl szkoleniowa MIAŻDZY
Jedna bramka w sparingu nie znaczy, że ten grajek jest dobry, chyba że widziałeś ten sparing to sorry
Odpowiedz cytując
bieniuTS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.01.2010, 16:37
A Murawski został sprzedany za 3.2 mln.
Ja słyszałem z kolei, że 2,5 mln... Tak samo JA mogę się założyć, że ten nowy Białorusin nie kosztował 300 tys Euro tylko co najmniej 2, a moze 3 razy tyle. Jako Poznaniak powinieneś wiedzieć o tym, że Twój klub uprawia propagandę sukcesu i manipuluje też takimi informacjami.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 29.01.2010, 16:54
bieniuTS napisał(a):Wyświetl post
Ja słyszałem z kolei, że 2,5 mln... Tak samo JA mogę się założyć, że ten nowy Białorusin nie kosztował 300 tys Euro tylko co najmniej 2, a moze 3 razy tyle. Jako Poznaniak powinieneś wiedzieć o tym, że Twój klub uprawia propagandę sukcesu i manipuluje też takimi informacjami.
No i po co ta napinka... Kulturalna, rzeczowa wymiana opinii, a zawsze się musi znaleźć jakiś gwiazdor.

Co do meritum. 2,5 mln czy 3 - zmienia to coś ? Albo z Krivcem... Niech ten Krivec kosztuje i 1 mln euro - to w kontekście tego, że 2 razy więcej niektórzy krzycza za Jodłowca naprawde promocja... Ja im w te 300 tys nawet wierzę. Po pierwsze - BIałoruś to nie Polska, gdzie kopacz zarabia krocie za g***o nie grę. Po drugie, raczej wydaje mi się, że gdyby zapłacili za niego grubszą kasę to by trąbili o tym wszem i wobec - budując wizerunek klubu z aspiracjami, który nie szczędzi groszem na transfery. Ale to tylko gdybanie, nie na temat.
Ostatnio edytowane przez felipe : 29.01.2010 o godz. 16:58.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.01.2010, 17:04
Tez jestem zdania, ze moze sie udac Leszkowi opchnac Lewandowskiego za te powiedzmy 2.5-3 mln euro, szczegolnie ze przy Smudzie chlopak ma raczej staly abonament na gre w reprze, mimo iz gole strzela wylacznie najwiekszym amatorom. Ale przy duzej ilosci spotkan, za ktoryms razem moze mu sie udac ukasic kogos powaznego w powaznym meczu i wowczas...wszystko bedzie zalezalo od tego gdzie ewentualnie trafi.
Grecja, Portugalia, Holandia - tam wg mnie mialby szanse zaistniec przy dobrych wiatrach, ale jesli jakims cudem udaloby mu sie trafic do Hiszpanii, Francji, Anglii czy Wloch, to juz teraz moge sie zalozyc, ze z jego umiejetnosciami bedzie to kariera blizniaczo przypominajaca dokonania innego internacjonala, Radka Matusiaka.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 29.01.2010, 17:28
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Jedna bramka w sparingu nie znaczy, że ten grajek jest dobry, chyba że widziałeś ten sparing to sorry
Faktem jest, ze jest to jedyna bramka. A to cos znaczy. I nie 'dobry', tylko na pewno nie gorszy od ****eczek..
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 29.01.2010 o godz. 17:34.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Stary 29.01.2010, 18:03
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Faktem jest, ze jest to jedyna bramka. A to cos znaczy. I nie 'dobry', tylko na pewno nie gorszy od ****eczek..
Rzeczywiście 1 bramka w przegranym sparingu z jakimiś paziami znaczy dużo
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 29.01.2010, 18:12
Chyba nie rozumiesz co do Ciebie pisze. Inni napastnicy w 3 meczach nie strzelili zdanej bramki. Czego oczekiwać po napastniku jak nie goli? No, to skoro sie rezygnuje z Chińczyka, bo strzelił raptem jedna, to...
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 29.01.2010, 18:29
Urban wypowiadał sie ze Dong na treningach mija zawodnikow jak tyczki.

chodziło mi o to ze, teraz argumentem nie jest skutecznosc bo strzelił, a szybkosc.
A myslalem ze napastnika sie rozlicza z bramek.

Pewno jest to powod, dla ktorego Dong kontraktu nie podpisze. Tak samo jak ten drugi ;]

Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.01.2010, 18:47
Urban jest idiotą. Tego Mś z Ghany brałbym w ciemno.
Choć czy on akurat ma tyle lat ile w paszporcie to to jest dosyć wątpliwa sprawa.

Ciekawe czy nie można by go do nas ściągnąć....
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.01.2010, 19:17
Niech rozetną go na pół i policzą słoje.

Oczywiście nie jestem rasistą
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 29.01.2010, 20:28
A tu Odra się zbroi na walkę o utrzymanie w ekstraklasie
http://www.90minut.pl/news/114/news1...Wodzislaw.html
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 29.01.2010, 22:32
Witoldon napisał(a):Wyświetl post
Lewandowski jak na nasze ligowe podwórko jest niesamowity, ale tutaj wystarczy w miarę dobrze przyjąć piłkę i wziąć na zamach obrońcę.
Na zamach nie potrafił wziąć ogórków z Singapuru nawet...
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 29.01.2010, 22:37
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Na zamach nie potrafił wziąć ogórków z Singapuru nawet...
Widać tamci są lepsi niż nasi ligowi...
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 30.01.2010, 04:15
Trochę śmieszne jest to Wasze gdybanie z Lewandowskim, bo nie precyzujecie czasookresu. Wartość piłkarza to nie liczba przypisana raz na zawsze, tylko podlega ciągłym zmianom. Jeżeli mówimy o obecnym Robercie Lewandowskim, z jego obecnymi dokonaniami, to nikt nie da za niego trzech milionów euro. Powiem więcej, prawdopodobnie nikt nie da też dwóch milionów, ani nawet miliona. Przyczyna jest banalnie prosta- Lewandowski przestał istnieć w świadomości europejskich menadżerów. Tzn. na pewno jest obserwowany, jego wyniki śledzone, jego forma odnotowywana, ale nikt nie rozpatruje go jako potencjalny transfer dopóki nie zostanie zweryfikowany. Chłopak ma jakiśtam potencjał, bramki strzelać umie, ale w reprezentacji bodajże przez 10 czy 11 spotkań nie umiał tego udowodnić, wepchnął coś dopiero ogórkom z Singapuru czy innej Tajlandii- to nic nie znaczy. W pucharach odpadł szybko i grał słabo, szczególnie spartolił mecz rewanżowy z Brugge. Zaryzykuję stwierdzenie, że gdyby Lewandowski grał dobrze w dwumeczu z Brugge, to Lech miałby realne szanse na awans. Póki co dla zachodnich menadżerów Lewandowski to zawodnik jednego sezonu, a to za mało żeby wydostać się z burak ekstraklasy. I nie zmienią tego nawet tytuły króla strzelców, czy mistrzostwa polski, trzeba pokazać się na arenie międzynarodowej. Patrzcie ile czasu na transfer pracował Żurawski, a i tak poszedł do klubu mocno przeciętnego. Ile lat pracował na swoją markę Frankowski i gdzie poszedł( mówię oczywiście o drugim wyjeździe). Szymkowiak też był gwiazdą rodzimego futbolu, a jak przyszło co do czego to zgłosili się po niego Turcy i to nawet nie ci z najwyższej półki. Taki Dudka czy Murawski z ligi wydostali się za przyzwoite pieniądze, ale na swoje nazwisko też pracowali latami występów w pucharach i reprezentacji, solidnością i nie schodzeniem poniżej pewnego poziomu. Nawet Błaszczykowski nie był kwestią jednego sezonu, a on w pucharach mieszał kogo chciał i jak chciał, a bez niego gra ówczesnej Wisły by nie istniała. Wracjąc do głównego wątku- Lewandowski ma szansę odejść za duże pieniądze, ale najpierw musi potwierdzić swoją klasę bądź to w reprezentacji, bądź to w pucharach.
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 30.01.2010, 11:05. Dove vai, Wisełko?
Cytat:
Cracovia będzie miała nowego napastnika. W piątek został ustalony kontrakt 22-letniego Aleksandra Suworowa. 22-letni napastnik przyjdzie do Pasów z mistrza Mołdawii - Szeriffa Tiraspol. - Końcowe rozmowy trwały ponad sześć godzin - powiedział wiceprezes Cracovii Jakub Tabisz. (za: futbol.pl)
Teraz pasiaki będą się dusić ze śmiechu. Sheriff grał nieźle w LE, a oni sprowadzają potrzebnego im napastnika, już trochę ogranego w Europie. Wisła w tym czasie "planuje" sprowadzić zawodnika, który na dobra sprawę nie grał przez ostatnie dwa lata. BA - można by powiedzieć. W moim odczuciu, aktualna polityka transferowa Wisełki to jeszcze większy policzek dla kibiców niż derbowa "wtopa" z pasami.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów