|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
to moze ja pokaże coś swojego.. wykonany w pazdzierniku.. sorrki za jakosc..
![]()
Ostatnio edytowane przez Bufon144 : 04.01.2010 o godz. 22:34.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Cwiara11 pochwal sie dziara bo widze ze juz zrobiles;P
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
poszukuje dziary takiej jak ta zamieszczona w linku tylko z herbem Wisły http://i36.tinypic.com/1z6rvc8.jpg z gory dziekuje i pozdrawiam
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
macie namiary na kogos kto robi projekty tatuaży ?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Robil ktos z was tatuaz na klatce piersiowej? Jak to jest z rozciaganiem sie jego, jesli przytyje (ew zwiekszy mase miesniowa
) sie to latwo sie deformuje czy raczej bedzie dobrze wygladal? Chodzi mi o tatuaz wymiary mniej wiecej 20cm x 17cm. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Panowie jaki mniej więcej koszt zrobienia dziary tej wielkości na ramieniu (barku) Dziara będzie czarno biała (odcienie szarości)
![]() I jak sprawa wygląda jeśli bark mi zmaleje po zrobieniu dziary, albo jeśli przykoksze |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
ja za swoja na łopatce zaplacilem 150 zł ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cwiara pochwal sie swoja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ile może kosztować tatuaż (czarno-biały) na nadgarstku?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie pytajcie o ceny ile gdzie kosztuje bo to chore, na nadgarstku od 50zl do 500zl pasuje ?
Cena zalezy od tego jak bardzo skaplikowany jest wzor i ile zajmie artyscie zrobienie takiego tatuazu. ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Hehe. To są pytania typowe dla ludzi z syndromem dziewicy- chcieliby, ale się boją. Ewentualnie pytają, bo myślą o tatuażu, ale na myśleniu się kończy. Można tylko dodać, że cena zależy jeszcze od tatuatora, ale tu wcale nie jest powiedziane, że zawsze im cena wyższa tym lepszy artysta. Pamiętajcie tylko, żeby nie dawać zarabiać żydom z Grodzkiej- Tattoo- Tatu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie Dudi do Kultu ludzi slesz? Bylem, pan Ponton zjebal mi przedramie
![]() ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się dziarałem w Kulcie jakieś 2 lata temu. Tatuował mnie Muras, który już tam nie pracuje (nie ma go niestety nawet w Polsce już) i z jego old schoola jest bardziej niż zadowolony. W tego typu tatuażach gustuję, a niestety nie ma w Polsce drugiego takiego fachury jak Muras (albo o nim nie wiem
).Który to ten Ponton? Zupełnie nie kojarzę ksywy. W czym się specjalizuje i kiedy dołączył do nich? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taki grubszy misiek w okularach.. Pewnie nie dawno do nich dolaczyl bo o wszystko pytal sie Agi, do tego byl bardziej wystraszony niz ja a to byl moj pierwszy tatuaz
![]() ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
E no, jak to pierwszy tatuaż, to wstrzymaj się jeszcze chwilę z osądzaniem, czy gość go zjebał, czy nie
Ja za każdym razem tak miałem, że najpierw euforia- zajebiście, potem "uuu, nie podoba mi się, bo coś tam", ale zawsze koniec końców byłem zadowolony.Co mi przypomina, że muszę sobie znowu w tym roku coś wytatuować, bo jeszcze odwyknę. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
jak zwiększysz obwód klatki 2x to mogą zacząc się problemy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja zapłaciłam mniej niż 100, ale tak jak tu piszą zależy od wzoru, wielkości i studia.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wiem ze zjebal bo niestety przy napisach i literach ktore sie powtarzaja widac kur*wska roznice i to mnie drazni :/ Dlatego nie widze juz go na stronie kultu, pewnie zagral tam tylko epizod i mu podziekowali.
Ostatnio edytowane przez kms : 30.01.2010 o godz. 15:53.
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W najgorszym razie zawsze można naprawić- coś dodać, coś przykryć i będzie dobrze.
Dziwne, że gość w takim studiu robi błędy w tak prostej rzeczy jak litery.PAWEŁ NEWB- masz wyżej odpowiedź WRzŚ w sprawie klatki. To samo tyczy się barków. Możesz się spokojnie tatuować. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie widac efektu bo zdjecie robione na szybko ;p jak bede mial lepsza fotke to wrzuce ;]
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=rvdliu&s=6 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://w629.wrzuta.pl/obraz/82HhgwuVxsQ/vide_cul_fide ile coś takiego może kosztować tak orientacyjnie i nie znajduje się czasem tutaj jakiś błąd ?
Ostatnio edytowane przez ZwrABG : 31.01.2010 o godz. 14:06.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
300-400zl cos w takiej granicy
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
ARTYSTA
Od: 06.2007
Offline |
|
|
[quote=Cwiara11;832233]Czyli co oceniasz ludzi po podpisie
Napisalem tego posta w imieniu mojego kumpla ktory nie ma zalozonego tu konta ![]() Przemysl Zastanow sie i dopiero napisz o co dokladnie Ci chodzi ![]() [quote] O to ze patrzac na Twoj elo podpis myslałem ze bedziesz "dziewica" (patrz wyzej myslaca o tatuowaniu sie) A po podpisach ludzi nie oceniam nie bój sie, myliłem sie, sprawiałes inne wrazenie. Gratuluje. Nie spinaj ![]() Ja czekamn a tatuaz chłopaka z Wadowic zapowadany z rok temu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zrobiłem sobie prostą dziarę białą gwiazdę (grubość linii ok. 1 mm). Ile należy trzymać pod folią? W "Kulcie" w sumie usłyszałem że mogę po dniu zdjąć, ale nie myślicie że lepiej trochę potrzymać?
Do pewnej osoby co napisała do mnie na PW: wyczyść proszę skrzynkę ![]() Powód: bo zupa była za słona
Ostatnio edytowane przez Mistel : 05.02.2010 o godz. 18:34.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ktoś poleci prosjonaliste tatuażystę WIŚLAKA?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
logo nk jest dosyć proste, nie wymaga profesjonalisty.
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Agrype w kulcie