|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
ale nie zmienia to faktu, że podczas gdy Maciek S. jeździ oglądać Białorusinów i skrycie o nich marzy każdego wieczoru do poduszki taka Jaga po prostu sprowadza króla strzelców Białorusi.całe szczęście, że sytuacja z obiecującej na burdel zmienia się nie tylko u nas, ale i u rywali: http://www.sport.pl/pilka/1,65029,74...c_Olszara.html oni się chyba z głupim na rozum pozamieniali |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
to już okienko się zamknęło? Kasandro?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A ja już zaczynałem się bać, że jaja się skończyły. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mi to wszystko wygląda raczej na to, że się zdecydowaliśmy na Nowaka.
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Co wygląda?
Jak dla mnie w klubie nie ma takich pieniędzy by kupić Nowaka - chyba że Bełchatów z jakiś przyczyn sprzeda go tanio ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Ja myśle że zatrudnimy Punosevaca i Issa Ba no albo za Ba.. Nowaka ;P Ale wtedy bd tragedia ..
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.01.2010 o godz. 18:10.
![]() Niepokonana nasza Wisełka kochana !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nagły zwrot akcji?http://www.futbol.pl/artykul/74966.html
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To by było wreszcie coś...ale można to wsadzić między bajki panowie
Klasycznie w ostatniej chwili wyprzedzi nas amica albo Jagiellonia lub inny mniejszy klub. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Sto razy bardziej wolę Janotę od Nowaka, ale też uważam, że to bardzo mało prawdopodobny transfer. Pewnie wszystko rozbije się o finanse albo jak wyżej wspomniano uprzedzi nas Lech lub Lechia. Przypominam sobie, że Janota wypowiadał się o transferze do tych drugich.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czytajcie co piszą, "czytamy na portalu goal.com, który powołuje się na polskie źródła" czyli ludzie z tego goal.com przeczytali gdzies info z przed tygodnia, że Wisła pytała o Janote i plota wróciła do Polski, mam nadzieje że się myle ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Co do sprawy z Nowakiem to nie wydaje mi się aby Wisła za niego była w stanie zapłacić 600tys. euro. W sytuacji kiedy wiadomo że z kasą krucho wydanie takiej kasy wydaje się nie realne. Zainteresowani może i nim jesteśmy ale tyle to raczej nie zaoferujemy. |
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zważywszy na fakt, że niedawno zakończyliśmy dwuletnią szopkę z bramkarzami oszałamiającym, iście szatańskim i wgniatającym konkurencję w fotel sprowadzeniem Juszczyka, faktycznie prawdopodobne, iż już żadnych testów więcej nie będzie.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cos o testowanych http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...fer_Wisly.html
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I udało się. Nikt nam go nie podebrał. Nikt pewnie nawet nie próbował - to się nazywa konspiracja! Od chwili, gdy skauci Skorży wypatrzyli go na Cyprze do momentu złożenia podpisu - niemal pełna blokada medialna. Najpierw nikt nie wiedział, później mało kto wierzył. Jeżeli Ci testowani zawodnicy są tylko zasłoną dymną, to ja się boję myśleć kogo Edek z Csaplarem wypatrzyli. To prawda, że Kałużny wznowił karierę? Do tego podobno Dawidowski znów zaczął strzelać bramki... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Co do Nowaka to GKS musi pójść na jakieś ustępstwa, po pierwsze to ostatnia szansa żeby go sprzedać za jakąkolwiek kwotę pieniężną bo jego kontrakt wygasa w czerwcu i gruncie rzeczy już może podpisać kontrakt z nowym klubem od lipca. Po drugie z tego co pamiętam to PGE ogranicza nakład finansowy w piłkarski klub GKS co za tym idzie włodarze klubu szukają oszczędności i sprzedają piłkarzy z wysokimi kontraktami...
Więc na pewno Wisła nie zapłaci 800 tys. euro, bo to kwota nierealna, GKS musi iść na jakieś ustępstwa bo stanie się to samo co z Gargułą, nie dostali ani złotówki. W ogóle to na razie przymiarki są więc jeszcze nic pewnego. Trzeba też zastanowić się głębiej nad tym transferem, żeby to znowu nie okazał się drugi Tomasz Dawidowski bo wtedy kasa w błoto... ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ja bym z Nim podpisał kontrakt z jakimiś uwarunkowaniami dotyczącymi liczby występów
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja myślę, że spróbują pchnąć go gdzieś na wschód, tam dać pół miliona za rezerwowego zawodnika to nie jest problem, to jest okazja. Inna rzecz, że jest raczej na to za słaby... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ba ,Punoszevac ,Poljak ...
moze to nie są ludzie z łapanki ale jeden o nieciekawje przeszlosci , drugi cos tam gral a jak na napastnika to raczej ilosc bramek slabiutka a trzeci to jak ma jakis kontakt to pewnie wiadomo jak to sie skonczy. to nie sa zadne wzmocnia ,a nie napewno te o ktorych mowi Skorza .,to raczej ludzie ktorych ktos tam widzial a teraz ich sie sprawdza a noz będa cos grac,,.. znowu jak co roku to samo,to samo liczenie na cud,ta sama prowizorka ,balagan ,nic sie kupy nie trzyma.. a jak nie ma kasy to szkoda czasu na ten szrot lepiej brac ludzi z Mlodej i cwiczyc taktyke dzien i noc. nawet lekarzy nie potrafimy zebrac bo--dalej niewiadomo co z Brozkiem ,powrot Boguskiego sie przedluza ,Sobol tez niewiadomo czy do konca sie wykuruje.czyli dalej zepol nie ma kregoslupa..
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 27.01.2010 o godz. 19:57.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Szczerze- jeżeli sprowadzimy Nowaka, to ja odpowiedzialnych za ten transfer podałbym do sądu za celową niegospodarność. Nazywając rzeczy po imieniu- żeby próbować sprowadzić Nowaka trzeba być kretynem albo sabotażystą. Dawidowski, Gołoś, Garguła- to tylko przykłady z naszego podwórka na istnienie zawodników przewlekle kontuzjowanych. A przecież w Legii też jest podobnie- Grzelak, Szałachowski.
Co do Senegalczyka to ja jestem sceptycznie nastawiony. Chłop ma już 29 lat, ostatnio nie grał. Wersja na 2,5 roku w ogóle nie ma sensu- to blokowanie kadry starym, zagranicznym przeciętniakiem. Mamy już Sobolewskiego, Garguła też nie jest młody, ale na teraz to dobre rozwiązania. Na zapchajdziury mamy już Jirsaka, Diaza i Gołosia- trzeba szukać wariantu rozwojowego, a nie kupować kolejnego piłkarza, z którego już nic nie będzie. Wariant na pół roku też nie ma sensu. Faktycznie, na wiosnę pewni są tylko Jirsak z Diazem, ale Sobol i Gołoś też powinni zdążyć, do tego można przesunąć Marcelo do drugiej linii( aktualnie stoperów u nas dostatek), a przede wszystkim jestem za tym żeby ogrywać Mączyńskiego i Chrapka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
A ja jestem za przejściem Nowaka z GKSu.
![]() Przejdzie i nie będzie miał żadnej kontuzji do końca sezonu! ![]() Jak się transfer uda, wszystko będzie ok, to jeszcze będzie wszyscy pisać, że byliście za jego przejściem itp ![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Chcialbym tak napisac, ale niestety zadnych powaznych wcmocnien nie bedzie.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wywiad z Janotą http://www.futbol.pl/artykul/74984.html
|
|