|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mój komentarz odnośnie Nowaka jest taki: http://www.youtube.com/watch?v=Vl-Lnn6Gfac 0:48
NIEEEEEEEEEEEE! ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jest Juszczyk, być może będzie kaleka Nowak - do tego dochodzi kwestia Garguły czy kiedykolwiek wróci do zdrowia pomijając już kwestie formy stricte piłkarskiej...burdel na kółkach to co się wyprawia w tym klubie od strony organizacyjnej- Ja bym wysłał Cupiała i jego przydupasów na staż za wschodnią granicę jak się robi futbol na wysokim poziomie a nie opowieści o marzeniu gry w LM - w gołą dupę to można jedynie się dostać na czołówki gazet po kompromitacjach w stylu Levadii etc...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jeżeli Skorża chce sprowadzić Nowaka to jestem na tak, jeśli złapie kontuzje i wyląduje na L4 pensje płaci ZUS z tego co wiem także dajcie na spokój nabijacze postów. Forum się nie chce przeglądać, wszystko żle poczekajmy z ocenami na koniec sezonu
pozdro NABIJACZE |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
więc się nie podniecaj i nie pieprz głupot trochę szacunku dla człowieka, który zrobił z Wisły Wielki Klub Ja wiem, że jest zimno i w ferie Ci się nudzi ale trochę przesadzasz.... pzdr ![]()
BARCA I WISŁA!! DWIE KRÓLOWE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
na tego ofiare losu co ma co 5 minut kontuzje cudownie sie kasa robi... na Nurkovicia strasznie i nagle jej nie ma... o co w tym chodzi !? a Alvareza maja w planach zakupic ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dziwnie to działa bo piłkarzy których chcemy to nie kontraktujemy, a tych których nie chcemy to kontraktują.. boje się że tak będzie i z Nowakiem...
darekolsztyn ale co nam po kolesiu którego nie będziemy mogli wykorzystać? L4 pokrywa płace zawodnika ale dopiero od jakiegoś tam czasu, a kto pokryje Ci koszty transferu? kto Ci pokryje koszty prowizji dla jego menago? Takich ludzi nam nie trzeba...
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 27.01.2010 o godz. 11:12.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Kwota transferu plus blokowanie miejsca, niektórzy o tym zapominają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
. Śmiejcie się, ale z miejsca stałby się jedną z najjaśniejszych gwiazd w tej podwórkowej lidze..![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Słyszeliście? Białoński na interii napisał, że Wisła właśnie zatrudniła (na pół roku) Senegalczyka Issa Ba, natomiast "podziękowano "Bronkowi" Punoszevacowi. Issa Ba będzie zatem "łatał dziury" w pomocy wobec długotrwałej kontuzji Garguły i powolnego powrotu do formy Sobola.
Ciekawe, co teraz zrobią w przypadku tego Serba, który miał kłopoty w Turcji (nie płacili mu). Oby jak najszybciej rozwiązano ten problem, bo dobry gracz na pewno by nam się przydał. Mam tylko nadzieję, że plotki z Dawidem Nowakiem pozostaną plotkami. Jak to jest, że nie stać Wisły na 130 tys. € (taką kwotę wymieniano oficjalnie) w przypadku bramkarza Moretto, a na "chodzącą kontuzję" klub jest w stanie wydać sumę kilka razy większą. Z baranami na głowy się pozamieniali, czy co? Ta sytuacja trąci niemal sabotażem... Powód: Aktualizacja
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 27.01.2010 o godz. 12:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Niezatrudnienie Punosevaca to duzy blad, jeszcze uslyszymy o nim w przyszlosci
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fajnie że wszyscy zakładają, że Nowak od razu złapie kontuzję i pół roku z głowy ma, tylko jak sprowadzimy tego Serba czy Chorwata może być tak samo, wszyscy widzę tu zakładają czarny scenariusz, a przecież po pierwsze Nowak tak na złość może nie dostać żadnego urazy przez całą rundę, po drugie to może jest kwestia dobrego dopasowania treningu pod Dawida i nie będzie on tak łatwo łapał urazów tak jak kiedyś Głowa. Jest to na pewno piłkarz o dużych możliwościach jakie mieliśmy okazję widzieć w lidze i wiemy czego się po nim spodziewać i chyba wszystko się zgadza Wisła ściąga jednego z najlepszych napastników naszej ligi, ja jestem za+ ten młody Serb i może będziemy wreszcie jakieś pole manewru w ataku:Brozio, Boguski, Nowak, Serb, ewentualnie Małecki. Przestańmy marudzić tylko czekajmy, przy obecnej sytuacji finansowej jedne z tych transferów były by super, a widać przynajmniej że Wisła przetestowała paru graczy z ciekawym CV i można kogoś ciekawego znaleźć za niedużą kasę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Interia.pl pisze że iSsa Ba jest w Wiśle, ktoś może to sprawdzić
![]() I jkak sprawa z DAwidem Nowakiem olraz Punoseviciem? ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Moze rezygnują z Punosevicia bo maja Nowaka umowionego juz wkońcu ktoś tam z bełchatowa się wypowiedział na ten temat chociaz np news na wislakrakow.com jest wyciety z wywiadu pare dni temu z Nowakiem a ze PS zacytował działacza z Bełchatowa to też nie jest wiarygodne tak samo jak ten smieszny Białoński, który juz kilka razy rożne rzeczy pisał
![]()
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Panie "Bednarz" - to wszystko racja. Tylko że "komitet testowo- transferowy Wisły" w przeciągu wielu ostatnich miesięcy takie jaja wyczyniał, że normalni kibice szczerze boją się, co z tego wyniknie. Akcję pt. sprowadzenie bramkarza doprowadzono do absurdu. W sprawie Nowaka obawa kibiców wynika z faktu, że mieliśmy już w Wiśle notorycznie kontuzjowanych jak Dawidowski, i nie chcemy powtórki z rozrywki (zwłaszcza przy osłabionym budżecie klubowym). Nowaka kontuzje niestety - nie omijają - stąd niechęć kibicowska, by takiego zawodnika sprowadzać. Wystarczy, że Brożek i Boguski przez X miesięcy wracają do zdrowia, i ciekawe jak długo to jeszcze potrwa.
Ciekaw jestem, jak zdaniem trenera and company wypadł Stjepan Poljak. Jeśli się nada - to nie powinniśmy wypuszczać z rąk możliwości wzmocnienia klubu ciekawym zawodnikiem. Ale to tylko moje zdanie. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nowak to całkiem inny typ piłkarza niż "Puno" Punosevic. Ten chłopak po zmarnowaniu setki juz odesłany z kwitkiem ? I znowu piekne okno transferowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
I co teraz powiedz wielcy zwolennicy Branko"jeszzce o nim uslyszymy" Punosevaca
Cale szczescie ze ten zawodnik zostal odeslany do domu poniewaz to bylo nader pewne ze on jest poportu za slaby. Jezeli bylby chociaz w miare dobry zawodnikiem to by nie kopal w takiej druzynie. Ale my juz tak mamy ze jak zobaczymy na trenongu jakiegos nowego pilkarza to jestesmy pewni ze bedzie on gwiazda... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
No i dobrze, ze odeslali Serba...bo jego statystyki nie powalaja na kolana, gra jak widac tez. Co do Issa Ba, mam mieszane odczucia, w koncu ostatni raz regularnie wystepowal kilka lat temu i to na poziomie drugiej ligi francuskiej. Z calej tej trojki najlepsze CV ma zdecydowanie Poljak, ale jego sytuacja transferowa nie jest do konca jasna.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Widzę że macie jakieś oficjalne źródło z klubu że został odesłany ? Bo chyba nie jesteście tak naiwni żeby wierzyć temu pismakowi Białońskiemu ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ostatnio Skorza mowił ,że decyzje transferowe co do testowanych zawodników bedą podejmowane po powrocie do Krakowa z Turcji
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WILU TS tacy są tutaj "specjaliści" przeczytają gdziekolwiek jakieś info i już oceniają. Ja czekam na info na oficjalnej stronce naszego klubu. Póki co jest tylko napisane o porannym treningu i nie ma tam wzmianki że zgrupowanie opuścił Serb..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę kompetencje sztabu medycznego to przy małym urazie Nowaka może się zrobić kilku tygodniowa przerwa tego zawodnika. W perspektywie walki o mistrzostwo myślę ,że nie byłoby dobrym posunięciem zatrudnianie Nowaka ( nie umniejszając jego ewentualnej wartości dla drużyny ).
![]()
"Wierność jest istotą honoru" Friedrich Schegel (1772 - 1829)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
I wlasnie dlatego kolego mozna zaobserwowac to co sie stalo z nami w ostatnich latach a mianowicie to ze nie istniejemy na rynku europejskim w ogole...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|