|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Zrobię jak w hamerykańskiej reklamie DD 7
One - Edytuj profil Two - Prywatność Three - na dole "wyłącz nktalk" Nie ma za co ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Szukałam tam i nie zauważyłam ... ślepiec
![]() Dzięki! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
A nie mówiłem
Z tego co się orientuję, a oglądam często TVNTurbo, to tego odcinka jeszcze nie było. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
witam,
poszukuje sterowników do PŁYTY GŁÓWNEJ lub chociaż samych dźwiękowych AusTeK P4V800D-X ciężko coś na necie znaleść jakby ktoś miał lub wiedział gdzie szukać będe wdzięczny za info ;D pozdro ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
a to ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Poszukuje zdjęcia szala TKWM z 1 edycji?! Bo nie chce sobie pomylic z jakimś innym
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mogłby ktos napisac wszystkie informacje na temat wysylki Forzy?
Chodzi przede wszystkim o konto na które mozna przelac pieniądze |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Czy miałby ktoś z was może gotowy plan imprezy rekreacyjnej
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Spis dotychczas wyemitowanych odcinków:
1. Legia Warszawa 2. Polonia Warszawa 3. Śląsk Wrocław 4. Cracovia 5. Ruch Chorzów 6. Odra Wodzisław Śląski 7. Piast Gliwice 8. Lechia Gdańsk 9. Lech Poznań 10. Arka Gdynia 11. GKS Bełchatów ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ponawiam pytanie , czy miałby ktoś taki gotowy projekt planu imprezy rekreacyjnej
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gdzie w krk kupie prezent na 18-nastke tego typu:
http://www.rudegifts.pl/index.php?p1...ejscem-na-0-5l ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ile kosztuje skrzynka 20 tyskich i gdzie na krowodrzy lub starym mieście można nabyć najtaniej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Polecam program drivermax który wyszukuje automatycznie najnowsze sterowniki do wszystkich podzespołów na danym komputerze. Można go ściągnąć ze strony http://www.innovative-sol.com/drivermax/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Dom handlowy "Wanda" w Nowej Hucie. Jak dla mnie jest tam najlepszy sklepik wlasnie z prezentami na 18stke ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cześć wszystkim!
Mam problem z Kasperskim... Mianowicie przez cały dzień wyskakują mi takie oto informacje: Wie ktoś może co to jest i jak się tego pozbyć? Bo nie powiem, trochę to irytujące się robi. Tym bardziej, że skanowanie folderu docelowego nic nie dało... Dzięki za pomoc! ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
pewnei jak naprawia to się zaaktualizuje i będzie ok.![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Czyli mnie to doprowadzi do skrajnej nerwicy... dzięki za odpowiedź
![]() ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam, 2 pytania
1. Czy legalne jest posiadanie 2 obywatelstw (np. polskie i australijskie)? Czy np nie ograniczają mi jakichś świadczeń czy jak? ![]() 2. To raczej prośba. Mamy na polski nauczyć się jakiś fragment Pana Tadeusza (z wyj. inwokacji ). Problem jest taki, ze nie moge znalezc jakiegoś krótkiego fragmentu stanowiącego całość, chodzi o to, by nie uczyć sie 20 linjek, tylko cos krotszego Znalazby ktoś jakiś krótki fragment? ![]()
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 25.01.2010 o godz. 18:02.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Cześć wszystkim, miał by może ktoś jakieś materiały albo podobną pracę magisterską wpływ terroryzmu na rozwój turystyki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:53.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
. Ale jest tam taki fragment, dość wdzięczny, który można chyba oderwać od całości,, Mianowicie:"Słońce już gasło, wieczor był ciepły i cichy, Okrąg niebios gdzieniegdzie chmurkami zasłany, U góry błękitnawy, na zachód różany; Chmurki wróżą pogodę, lekkie i świecące, Tam jako trzody owiec na murawie śpiące, Ówdzie nieco drobniejsze, jak stada cyranek. Na zachód obłok na kształt rąbkowych firanek, Przejrzysty, sfałdowany, po wierzchu perłowy, Po brzegach pozłacany, w głębi purpurowy, Jeszcze blaskiem zachodu tlił się i rozżarzał, Aż powoli pożółkniał, zbladnął i poszarzał: Słońce spuściło głowę, obłok zasunęło I raz ciepłym powiewem westchnąwszy usnęło." edit: KRÓTSZE?! "I ja tam z gośmi byłem, miód i wino piłem, A com widział i słyszał, w księgi umieściłem" Trochę wysiłku jednak polecam, bo za kilka lat Ci RAM wysiądzie kompletnie. Pamięć też trzeba ćwiczyć. Powód: zmiłuj się :P
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 25.01.2010 o godz. 18:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tiramisu, dzięki
![]() Macie coś jeszcze krótszego? U mnie z pamięcią krucho - za mało RAMu E: kiedyś dokupie ramu i bedzie OK, jednak naucze sie te 12 linijek ![]()
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 25.01.2010 o godz. 18:30.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=34nic6c&s=6
O co chodziło w tym wypadku? Pojawiło się to w temacie quiz kibicowski. Może być priv ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
co zrobić żeby mi tak nie j**ało,jak teraz z rekawic bokserskich
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
zostala zrobiona na podobizne grafa z woli ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
poszukuje nagrań naszego dopingu w wysokiej jakości na filmikach albo w formacie mp3.
wiem, że na yt jest pełno, ale chodzi mi o wyselekcjonowane z wysoką jakością ![]() z góry dzięki ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|