|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Czy Carlos Costly oficjalnie podpisał kontrakt z tym rumuńskim zespołem ? Jezeli tak to mozna prosic o link ;>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
www.futbolnet.pl/wiadomosci/carlo-costly-oficjalnie-w-vaslui
Tak, już oficjalnie w Vaslui. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tyle tu .......enia o niczym że nawet nie chcę mi się szukać między wierszami tego linku, więc wklejam:
http://hbrsport.com/menu/119/link/1/...1/default.aspx kilka zagrań i bramek Stjepana Poljaka. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Issa Ba
Poljak Punosevac gdybyśmy zakontraktowali tych trzech piłkarzy to byłoby super i jestem pewny, że Ci piłkarze pomogliby nam awansować do wymarzonej LM |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Chyba nie wyczaiłeś ironii w jego poście.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Rzadko ktokolwiek czai ironię w postach pysia.
![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
jedna z legend mowi, ze sam pysio nie wyczuwa ironii w swoich postach.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ten co grał w Turcji to Chorwat i pomocnik, Serb jest napastnikiem i gra u siebie w kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...8&pp=10&page=2
Jak informuje "Fakt" i "Gazeta Wyborcza", kolejnym piłkarzem testowanym przez Wisłę podczas obozu przygotowawczego w Turcji będzie Stjepan Poljak. 26-letni Chorwat jest lewonożnym zawodnikiem występującym na pozycji środkowego pomocnika. O angaż w Wiśle walczył będzie z Senegalczykiem Issa Ba. Więc albo albo... tyle wakatów się zwolniło że powinni obu brać + Punosevica ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
te... faktycznie... już mi się kompletnie pojebawszy.
a Issa Ba to Senegalczyk i Darek Dudka go wygryzł ze składu AJ Auxerre |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Issa Ba - 68 minut
Poljak, Punosevac - cały mecz dzisiaj. Nie przypominam sobie kiedy ostatnio testowani zawodnicy otrzymywali tyle czasu na pokazanie się trenerowi. O to w testach chodzi, lecz wszyscy wiemy jak to u nas wyglądało. Może faktycznie liczą na zakontraktowanie któregoś z tych zawodników... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Albo oznacza to desperację Skorży.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
albo nie było zbyt wielu napastników
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Z tej części Twojego posta wypływa zwykła pieniacka ignorancja zgrabnie skrywana pod lekkim garniturkiem elegancji wypowiedzi. Co bardziej inteligentni ją wyłapują na kilometr.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 23.01.2010 o godz. 19:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
s1mone masz racje przy czym wszelkie zabiegi marketingowe moga sprawic ze ktos przyjdzie raz na mecz, czyli teoretycznie pozyskamy nowego klienta, z drugiej strony jak za tym nie pojdzie jakosc w postaci niezlej gry pojawi sie u tych nowych dyskomfort co z kolei moze sie objawic tym ze powie on swoim znajomym ze nie warto. A przeciez naczelnym celem jest wzrost frekwencji w sezonie a nie na pierwszych paru meczach, kiedy to kampania bedzie miala najwieksza intensywnosc.
Zreszta w tamtym roku mialy juz miejsce rozne dzialania typu : plakaty, spoty radiowe, mailing, nowa storna www, wisla you tube, itp.- efekt byl mizerny (sadzac po frekwencji ), oczywiscie nie mogl byc za duzy ze wzgledu na gre w sosnowcu ale mimo wszystko, gdyby druzyna miala w skladzie magnesy i grala atrakcyjnie to pewnie frekwencja bylaby wieksza. Inna sprawa ze te dzialania byly od poczatku zle zaplanowane bo nie byly odpowiednie dla targetu (czyli osob chodzacych na R22, a nie jezdzacych do sosnowca) A co do wypromowania nazwisk to jest podobnie - mozna swietnie wypromowac nowego gracza, sprawic ze ludzie rzuca sie na koszulki, przyjda go zobaczyc w akcji - ale jak bedzie gral piach to sie skonczy przychodzenie na niego - inna sprawa ze najpierw trzeba takiego kogos pozyskac ![]() Ps. zawsze mozna zrobic darmowe kielbaski dla tych co pokaza np. 5 biletow ale to chyba nie o to chodzi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja mam nadzieje, że Skorża w końcu zrozumiał na czym polegają testy zawodników. To nie są jakieś marne 20-30 minut, tylko przynajmniej godzina i to w każdym meczu kontrolnym. Kto wie, może testowana 3 nasz skład zasili. Jeden za darmo, drugi za grosze. Tylko nie kupować Nowaka.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Alov : zgadzam się, to wszystko jest połączone, ale mówienie o marketingu jako dodatku do poziomu gry to raczej lekka kpina, szczególnie jeśli weźmiemy pod uwagę, to że dostaniemy w łapy o wiele większy obiekt niż dotychczas. To są naczynia połączone i takie prace powinny być prowadzone równolegle, także nadal uważam tą część nagonki Markusa za laicką.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nowaka nie ma co kupować bo będzie z nim tak jak z Dawidowskim pare lat w Wiśle i 5 występów w zespole.Zastanawiam się nad jednym połowa z was chce w Wisle Nowaka a jak bysmy go pozyskali i byłby cały czas kontuzjowany to ciekawe co byście o nim pisali .Ja bym jeszcze wzioł tego serba co testujemy na zgrupowanie do Hiszpanii.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ktoś wie jak zagrał ten testowany Chorwat? Czy może być realnym wzmocnieniem kadry naszego zespołu? Mam nadzieję, że Jirsak będzie tak efektywnie grał w każdym kolejnym spotkaniu. Zresztą jak pamiętam to w spotkaniach z zespołami zagranicznymi to z reguły grał lepiej niż w lidze. Co do Kurto to liczę, że pójdzie na wypożyczenie nawet jeżeli to ma być zespół z 1. ligi, wróci ograny i powinniśmy mieć z niego pociechę : )
Ostatnio edytowane przez eMTe : 23.01.2010 o godz. 20:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|