The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.01.2010, 09:42
http://www.90minut.pl/news/113/news1...-Holandii.html
taki mały OT
jak na to patrzę to już mi go nie szkoda cfaniaka jednego ;/

Ja mam nadzieję że Kurto tak się zaprezentuje że w niedługim czasie wygryzie Juhu ze składu..

Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 23.01.2010, 09:58
Panowie to jest POCZĄTEK KOŃCA SKORŻY w Wisełce.
Nie trudno zauważyć że trener kompletnie nie daje rady.To z piłkarzami (zachowanie Pi Brożka w czasie jednego z meczów),nie ma dialogu z RN,nie ma wsparcia,nie ma pieniędzy.
Odszedł Kazimierski (to akurat +),chcą mu zabrać Terizottiego.
Zostanie SAM.Już został!
Mówią że tonący brzytwy się chwyta,tylko czy Juszczyka można nazwać brzytwą?Raczej bardzo tępym kozikiem.
Za pół roku kamanda zostanie bez bramkarza.
Mam nadzieje że nie pomyśleliście tak jak ja że w czasie tych 6 miesięcy częściej będzie bronił Juszczyk który jest na pewno zdecydowanie "tańszy w utrzymaniu" niż Super Mario?
I to on po tym czasie stanie się Number One między słupkami naszej bramki?A Pawełkowi po prostu zarząd podziękuje.
Chciałbym by było inaczej ale polityka kadrowa a raczej jej brak wprawiają mnei w stan osłupienia.
Chciałbym też by w końcu nie mówiło się o Wiśle że z nią jest tak jak z jajami podczas stosunku.
Że zawsze biorą udział,ale nigdy nie wchodzą.(kw.LM)
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.01.2010, 10:22
palladynTS napisał(a):Wyświetl post
Nie trudno zauważyć że trener kompletnie nie daje rady.To z piłkarzami (zachowanie Pi Brożka w czasie jednego z meczów),nie ma dialogu z RN,nie ma wsparcia,nie ma pieniędzy.
Zostanie SAM.Już został!
Mówią że tonący brzytwy się chwyta,tylko czy Juszczyka można nazwać brzytwą?Raczej bardzo tępym kozikiem.
Mam nadzieje że nie pomyśleliście tak jak ja że w czasie tych 6 miesięcy częściej będzie bronił Juszczyk który jest na pewno zdecydowanie "tańszy w utrzymaniu" niż Super Mario?
I to on po tym czasie stanie się Number One między słupkami naszej bramki?A Pawełkowi po prostu zarząd podziękuje.
Chciałbym by było inaczej ale polityka kadrowa a raczej jej brak wprawiają mnei w stan osłupienia.
Chciałbym też by w końcu nie mówiło się o Wiśle że z nią jest tak jak z jajami podczas stosunku.
Jaki trener miał dialog z RN? Może Kasperczak? I skończyło się to Dawidowskim.
Co do Juszczyka. No to ile już można nad tym płakać. Przyszedł na pół roku, no trudno najwyraźniej nie mieli kasy na lepszego. Tu mogę przyznać błąd Skorży ze boi się młodych do składu wprowadzać. Jak dla mnie jest to wina tego że on ciągle ma nóż na gardle i musi wygrywać za wszelka cene bo inaczej poleci.
Oni nie są ślepi i wiedzą jak gra Juszczyk wiec nie martw o niego. A jak się okaże ze fenomenalnie broni to czemu by nie miał być numerem jeden przez najbliższe 10 lat?
Polityka transferowa. Cieszmy się z tego co mamy, bo sprowadzania gwiazd ligi narazie nam nie wychodzi ( Dawidowski, Łobo, Garguła ), a fajnie wychodzi nam sprowadzanie tanich badz bez kontraktu zawodników ( Błaszczykowski, Marcelo ) wiadomo że czasami trafi się ma jakiegoś Beto no ale podejmujemy ryzyko jak kazdy.
A ja chciałbym zeby wiekszość kibiców Wisły w końcu przestała marudzić na nia tylo widziała dobre strony.
Bo nie wiem co byście robili bedąc kibicami np. Odry Wodzisław gdzie zawodnicy słabo grają a w transferach teraz się obudzili kupując większość graczy po trzydziestce.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.01.2010, 10:24
Juszczyk ma dzisiaj urodziny, może chociaż dzisiaj damy mu święty spokój? ^^
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 23.01.2010, 10:30
Jakos jestem dziwnie spokojny ze nasz byly dyrektor sportowy przez niektorych na tym forum nazywany "lysym ch****" nie zafundowalby nam kwiatka w postaci zakontraktowania Juszczyka.
Spodziewalm sie czegos tak niekompetentnego w wykonaniu naszego menago ale nawet mnie ten kontrakt "zgasil".
Runda byla najgorsza od lat tranfery zapowiadaja sie podobnie. Co bedzie zobaczymy ale ja juz nawet nie licze na jakiekolwiek pozytywne roczarowanie z Maciejem S za sterami.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
Joaquin
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 23.01.2010, 10:34
Zostanie SAM.Już został!
Spójrz w tabelę.

A tu dobry news http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77154,t...wiadomosc.html

Poczekajmy do końca okna transferowego. A sprawa z Juszczykiem to jakiś absurd
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::..
... i nie zmienia sie nic!!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.01.2010, 11:08
sandbender napisał(a):Wyświetl post

Dwa, że jakoś dziwi mnie to nagłe zaprzestanie testowania bramkarzy i jego kontrakt na pół roku. Ja wiem, że to nie w stylu naszych decydentów, ale może my już podpisaliśmy kontrakt z docelowym bramkarzem ważny od lata? Na tej samej zasadzie jak Baszczu podpisał tylko, że nikt o fakcie ani o przyszłym klubie nie wiedział? (takie sobie gdybanie).

.
Cel takiego ruchu może też być jeszcze jeden. Po tym co wyprawia imć Tarasiewicz z zsyłaniem zawodników do ME,bo podpisali kontrakt przed jego wygaśnięciem , chodzić może zwyczajnie o to aby faceta uchronić przed ewentualną karą i rozbratem z piłką. Przy czym nie zakładam,że jest to gość z naszej ligi.

Niemniej bliższy prawdy jest dla mnie inny scenariusz. Mianowicie zakładają,że Skorży za pół roku nie będzie i nie chcą aby podejmował on decyzje co do tego kto na długie lata zwiąże się z naszym klubem na tak newralgicznej pozycji jak bramkarz.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 23.01.2010 o godz. 11:14.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.01.2010, 11:11
TOMEK 11 napisał(a):Wyświetl post
blabla
banan

a moim zdaniem Juhu to conajmniej nic złego w Wiśle - grać i tak raczej nie będzie a może i Maciek poleci

A zwolennicy stawiania na Kurto i Jarośińskiego w przypadku kontuzji Pawełka - Wisła 0-4 Groclin bo kto powiedział, że Pawełek nie złapie kontuzji przed ostatnim meczem z Odrą Wodzisław w którym będzie trzeba wygrać, żeby zdobyć mistrzostwo?

Marszałek napisał(a):Wyświetl post

Niemniej bliższy prawdy jest dla nie inny scenariusz. Mianowicie zakładają,że Skorży za pół roku nie będzie i nie chcą aby podejmował on decyzje co do tego kto na długie lata zwiąże się z naszym klubem na tak newralgicznej pozycji jak bramkarz.
100% racji, punkt dla ciebie
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 23.01.2010 o godz. 11:14.
.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 23.01.2010, 11:48
yogul napisał(a):Wyświetl post
Co do Juszczyka. No to ile już można nad tym płakać. Przyszedł na pół roku, no trudno najwyraźniej nie mieli kasy na lepszego.
.
Prosze Cie przestan.To za co placa skautom?Mysle ze napewno za darmo jest jakis bramkarz do wyciagniecia za darmo lepszy od Juszczyka,ba od Pwelka....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Stary 23.01.2010, 12:06
Prawda jest taka że Cebanu był dużo lepszy od juszczyka i pawełka razem wziętych i to włąsnie ten chłopak miał perspektywy przed sobą... A z drugiej strony przecież w Polsce napewno jest dużo chłopaków nadających sie na bramke w końcu można powiedzieć że jesteśmy zagłębiem bramkarskim
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.01.2010, 12:12
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Prosze Cie przestan.To za co placa skautom?Mysle ze napewno za darmo jest jakis bramkarz do wyciagniecia za darmo lepszy od Juszczyka,ba od Pwelka....
Ale skoro jednak Juszczyka zakontraktowali to na pewno mieli jaki powód! Uwierz że oni by nie wzięli go z sentymentu
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Stary 23.01.2010, 12:21
yogul napisał(a):Wyświetl post
Ale skoro jednak Juszczyka zakontraktowali to na pewno mieli jaki powód! Uwierz że oni by nie wzięli go z sentymentu

...bo zaczne wierzyć ze nagle tak znacznie podniósł swoje umiejętności .

zresztą jak podniósł mogliśmy dokładnie zobaczyć na youtube.

Zatem jak nie z sentymentu,to może będzie dodatkowo kucharzem drużyny?
Odpowiedz cytując
Kbobt
Member

Stary 23.01.2010, 12:29
pawelwislak napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest taka że Cebanu był dużo lepszy od juszczyka i pawełka razem wziętych i to włąsnie ten chłopak miał perspektywy przed sobą... A z drugiej strony przecież w Polsce napewno jest dużo chłopaków nadających sie na bramke w końcu można powiedzieć że jesteśmy zagłębiem bramkarskim
Cebanu to był ten sam poziom co Juszczyk i zero szans na rywalizacje z Pawełkiem
Kibice Rubina pewnie mieli taką samą mine po informacji o zakontraktowaniu Cebanu jak my obecnie po Juszczyku.
Odpowiedz cytując
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.01.2010, 12:29
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...enuje_z_wisla/

W końcu oficjalna wiadomość
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 23.01.2010, 12:35
Spokojnie. Wy tu się denerwujecie a menago Maciej Skorża siedzi sobie w Turcji przy kawce razem z duetem naszych wspaniałych skautów, Klejdinstem i Caplarem i przegladają zapiski pełne zawodników (plon ich półrocznej pracy) i przymierzają do składu. Nikt mu już nie bruździ bo J. Bednarza nie ma i on dopiero teraz pokaże jakich zawodników zakontraktuje do Wisły. Przy nich to Marcelo wysiada.
Odpowiedz cytując
Kbobt
Member

Stary 23.01.2010, 12:38
Nie no oczywiście że nie zamieniłbym się z nimi.Zresztą o czym mówimy.
Chodzi tylko o to że oni w cuglach utrzymają po tych wzmocnieniach ekstraklasę.Ponadto pozbyli się facetów którzy nic nie wnosili do zespołu.Przewietrzyli szatnie ,przyszli nowi,młodzi ludzie z którymi znając Lenczyka zrobią wynik.
I tak jak mówię .Oni na bank utrzymają lige i mogą od nowego sezonu myśleć o czymś wyżej.Bo czas będzie pracował na ich korzyść.
A u nas.
OK.Obronimy majstra.Ale przyjdzie nowy sezon i się okaże że nie mamy: bramkarza,Alvarez adieu,Marcelo i Diaz out,Brożek Pa out,Cleber out niech do tego dodą kontuzje i bedzie wielki stolec.
Czas na budowanie ekipy która ma się bić o Ligę Mistrzów i na przyszły sezon jest TERAZ!!!
Dokładnie to jest ten czas!
Nie chciałbym się obudzić z ręką w nocniku i z przerażeniem patrzeć za rok w tabelę na zakończenie ligi kiedy to dziewczyny z Kałuży będą wyżej od nas.
O kibic Cracowi się trafił, o nas nie musisz się martwić nie stracimy połowy drużyny tak jak piszesz tylko wierze że jeszcze się wzmocnimy. Przecież ile razy odchodzili już Brożek, Marcelo, Diaz czy Kirm.
To że Lenczyk miał runde konia nie znaczy że ta tendencja się utrzyma. I będzie bardzo ciężko wam utrzymać się w Ekstraklasie.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 23.01.2010, 12:41
Wpisałem w jutuba Stjepan Poljak i 1szy filmik to sytuacja, w której wkręca piłkę z rogu. Normalnie chorwacki Deyna. Jednak Edek i Józek nie próżnowali. Najpierw wysoki napastnik, który strzela w 1 sparingu gola, a teraz błyskotliwy środkowy pomocnik z Chorwacji. Są powody do optymizmu.
..
Odpowiedz cytując
Nergal
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 23.01.2010, 12:46
Ludzie dajcie już spokój ze swoimi analizami, domysłami, wnioskami. Każdy mądry za klawiaturą z browarem w ręce. Wywiad z Jaroszem na oficjalnej nie pozostawia wątpliwości, Wisła jest w ciężkiej sytuacji finansowej więc niema mowy o drogich piłkarzach i wielkich transferach, trzeba przeczekać. Juszczyk został podpisany na pół roku więc nie mam pojęcia dlaczego tak niektórym będzie wadził na ławce rezerwowych jakby był gościem mającym nas w mitycznym roku 2012 prowadzić na piłkarskie salony.

Poczytajcie książkę, oglądnijcie film, idzcie na spacer z psem.
The Apostasy

Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 23.01.2010, 13:05
Kbobt <= żal mi Cię. Dziecko idź dotleń mózg albo powiedz lekarzowi żeby zmniejszył dawkę. Palladyn w przeciwieństwie do Ciebie bardzo racjonalnie myśli, żydki (nie mylic z Żydami) śmiało inwestują w młodzież i przynosi im to korzyści i dowodem tego są wyniki. Obecnie pejsy są na 9 miejscu w lidze, z trójką (Wisła, lokomotiw, Legia) mają 7 punktowy bilans punktów. My? ZERO. Z E R O !!! Gdyby mieli bardziej majętnego właściciela, mogliby śmiało walczyć o puchary europejskie.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 23.01.2010, 13:08
Palladyn, to chyba kibic Cracovii, bo wiekszych bzdur dawno tutaj nie czytalem.

A co do faktow, to jesli udaloby sie zakontraktowac Poljaka, to byloby kapitalne wzmocnienie.

Tekstow o Maczynskim, Kowalskim, Czekaju i innych, nawet nie komentuje, bo to pilkarze ktorzy mieliby problemy ze znalezieniem klubu w ekstraklasie.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.01.2010, 13:42
Ja zaczynam się zastanawiać po co jest ten temat Polityka transferowa Wisły, czasami tu wchodzę bo liczę, że znajdę tutaj jakiś news a tu tylko narzekania : wywalić Skorżę, brać przykład z polityki transferowej Cracovii , i mógłbym tak wymieniać w nieskończoność . Zmiana trenera to odpowiedzialna decyzja, może po tym drużyna zacząć grać lepiej ale może również i zacząć grać gorzej(pewnie ktoś z Was teraz powie że gorzej się już nie da ale da się bo przecież jesteśmy liderem) i nowy trener zacznie wprowadzać swoją koncepcję gry, nowe ustawienia, nowa taktyka , będzie potrzebował nowych piłkarzy odpowiadających jego koncepcji a z niektórych obecnych piłkarz po prostu zrezygnuje -taka przebudowa trochę potrwa (co najmniej dwa lata jeśli właściciel da kasy na transfery piłkarzy których będzie chciał nowy trener)i nie będziemy mieli gwarancji że później będziemy odnosić sukcesy. Skorży zawdzięczamy sporo , mam tu na myśli dwa mistrzostwa, ostatnio drużyna przegrywała z Levadią, Legią , Lechem czy Craxą- nie wracajmy już do tego, to było minęło , bolało ale to już jest za nami, teraz liczy się tylko to co jest przed nami. Dajmy szansę Skorży zrehabilitować się i dać szansę wygrać na wiosnę z Ległą, Amicą czy Pasami i obronić tytuł, jeśli mu się to uda to większość zapomni o porażkach i wtedy należy przedłużyć z nim kontrakt i niech powalczy o europejskie puchary a przede wszystkim Ligę Mistrzów. Co do Pasów to wasze porównania są śmieszne, takie jak oni robią transfery mogły wzmocnić co najwyżej naszą drużynę z młodej ekstraklasy a u nas najlepsi ich piłkarze mogliby siedzieć co najwyżej na ławce albo na trybunach.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 23.01.2010 o godz. 13:51.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Stary 23.01.2010, 14:02
na miłość boską człowieku tu nikt nie mówi o personaliach jakichś tam piłkarzy pejsów tylko właśnie chodzi o POLITYKĘ TRANSFEROWĄ która mi się wydaje u niech jest długoterminowa a u Nas jej nie ma w ogóle!
Patrzenie na czubek własnego nosa i nic poza tym zgubiło już niejednego.
My potrzebujemy w drużynie piłkarzy którzy nas wzmocnią!! A w tym przypadku ważniejsza jest jakość a nie wiek!!!! A co powiesz o transferze Kirma? To nie jest działanie długoterminowe? Podpisaliśmy 5 letni kontrakt z reprezentantem Słowenii. Teraz jest kłopot z transferami bo nie ma kasy piłkarze dobrzy i młodzi kosztują dużo. Hurtowe ściąganie 20 latków nie jest wyjściem dla drużyn które walczą o najwyższe cele ale dla drużyn które walczą o utrzymanie . Oczywiście w niższych ligach zdarzają się większe talenty takie jak Błaszczu tylko że nieliczni rozwijają się tak jak Kuba i nie są to piłkarze którzy nadają się od razu do gry w zespole który ma walczyć o Mistrzostwo.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 23.01.2010 o godz. 14:06.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 23.01.2010, 14:05
Nowak prawdopodobnie pójdzie do Polonii Warszawa, więc temat jego ewentualnych przenosin do Wisły będzie zakończony.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 23.01.2010, 14:06
Cytat:
Tylko pytanie,myślę, dość ważne. Czy to że zatrudniają młodych zawodników wynika z świadomej polityki klubu czy też wynika z faktu,że młodsi na dorobku są.....tańsi?
Nie znasz Lenczyka? Pierwszym krokiem było jego zatrudnienie, potem wyrzucenie szrotu i sprowadzenie młodzieży.

Prawie dwa tygodnie temu oglądałem kronikę i było o transferach Wisły i Cracovii, a ostatnie zdanie najbardziej mnie zabolało, mianowicie:

''Wisła chce sprowadzić Dawida Nowaka, lecz w obecnej chwili to cracovię na niego stać''
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Stary 23.01.2010, 14:11
fanfan napisał(a):Wyświetl post
My potrzebujemy w drużynie piłkarzy którzy nas wzmocnią!! A w tym przypadku ważniejsza jest jakość a nie wiek!!!! A co powiesz o transferze Kirma? To nie jest działanie długoterminowe? Podpisaliśmy 5 letni kontrakt z reprezentantem Słowenii. Teraz jest kłopot z transferami bo nie ma kasy piłkarze dobrzy i młodzi kosztują dużo. Hurtowe ściąganie 20 latków nie jest wyjściem dla drużyn które walczą o najwyższe cele ale dla drużyn które walczą o utrzymanie . Oczywiście w niższych ligach zdarzają się duże talenty takie jak Błaszczu ale nie są to piłkarze do gry od razu.

Oczywiście zgadzam się z Tobą w 100 %.Przyjście Andraża- jak najbardziej transfer udany.Tylko chodzi o to ze jakby ktoś po Kirma przyszedł w tym momencie za jakieś niezgorsze pieniądze to myślę że opylono by go bez zastanowienia.
Hurtowe ściąganie 20 latków piszesz że nie jest wyjściem?Ależ jest!Po to własnie jest ME by perełki z regionu łowione przez skautów tam własnie grali i ogrywali się pod kątem występów w I drużynie.
No ale wychodzi na to że u nas albo nie ma skautów,albo nie ma perełek,albo nie ma regionu.
Już sam nie wiem.Jakoś nie chce mi sie wierzyć żeby nie było zdolnych chłopaków do grania w piłke,z których w przyszłości mogliby być ukształtowani piłkarze.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 23.01.2010, 14:12
Tylko co to da jeśli będziemy ich ciągle usprawiedliwiać? Chyba pogłębienie i tak już drastycznego zlewania wszystkiego, oprócz wypłaty...

Odpowiedz cytując
Kbobt
Member

Stary 23.01.2010, 14:14
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Nie znasz Lenczyka? Pierwszym krokiem było jego zatrudnienie, potem wyrzucenie szrotu i sprowadzenie młodzieży.

Prawie dwa tygodnie temu oglądałem kronikę i było o transferach Wisły i Cracovii, a ostatnie zdanie najbardziej mnie zabolało, mianowicie:

''Wisła chce sprowadzić Dawida Nowaka, lecz w obecnej chwili to cracovię na niego stać''

Skoro Lenczyk wyrzuca szrot to powinno się zgadzać i wyżuci ten klubik do okręgówki.

Chyba sam pisałeś tą kronike, tyle co Wisła dostała choćby z transferu Ćwielonga to cracowia przez kilka lat tyle na transfery nie wyda. A jeden Marcelo jest wart 5 razy tyle co wszyscy tamci pseudo piłkarze
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 23.01.2010, 14:22
Cytat:
Chyba sam pisałeś tą kronike,
no comment...

Cytat:
tyle co Wisła dostała choćby z transferu Ćwielonga to cracowia przez kilka lat tyle na transfery nie wyda
nie chwal dnia przed zachodem słońca...

I nie musisz przypominac mi i reszcie fanów BG w jaki sposób pejsy utrzymały się w ekstraszajsie, bo wszyscy o tym doskonale wiemy. Zapamiętaj jedno: nie każdy kto doszukuje się pozytywów w działaniu judeckiego klubu jest pasiastym. Nienawiśc nienawiścią ale na forum choc trochę ostudź emocje bo to nie jest forum chuligańskie. Jeżeli chcesz koniecznie dowalić jakiemuś żydowi zrób to w realu, chyba że się boisz. Nie mam zamiaru się z nikim kłócić, to że jeździsz na mecze BG (choć nie wiem na 100%) nie znaczy że jesteś ponad innymi użytkownikami forum. Understand?

Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Stary 23.01.2010, 14:32
Oczywiście zgadzam się z Tobą w 100 %.Przyjście Andraża- jak najbardziej transfer udany.Tylko chodzi o to ze jakby ktoś po Kirma przyszedł w tym momencie za jakieś niezgorsze pieniądze to myślę że opylono by go bez zastanowienia.
Hurtowe ściąganie 20 latków piszesz że nie jest wyjściem?Ależ jest!Po to własnie jest ME by perełki z regionu łowione przez skautów tam własnie grali i ogrywali się pod kątem występów w I drużynie.
No ale wychodzi na to że u nas albo nie ma skautów,albo nie ma perełek,albo nie ma regionu.
Już sam nie wiem.Jakoś nie chce mi sie wierzyć żeby nie było zdolnych chłopaków do grania w piłke,z których w przyszłości mogliby być ukształtowani piłkarze.
Troszkę źle mnie zrozumiałeś. Ja cały czas mówię o wzmocnieniach w kontekście pierwszej drużyny a nie o transferach do zespołu Młodej Ekstraklasy. Oczywiście zgodzę się z Tobą że trzeba do Młodej Wisły ściągać najbardziej utalentowanych , młodych piłkarzy bo to nasza przyszłość.
Odpowiedz cytując
przemek1902
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 23.01.2010, 14:33
http://sport.interia.pl/raport/wisla...orwata,1428913

Coś nie halo. To on ma rozwiązaną umowę czy dopiero toczy batalię o to ;] ?
Oczywiscie wiadomo jakie są źródła tego news, ale lepiej jest sprawę naświelić,.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów