The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2010, 20:57
Adrian Porumboiu zapłacił 500 tysięcy euro za 27 letniego napastnika z polskiego klubu GKS Bełchatów.

Na początku 2009 r., Costly został wypożyczony angielskiego klubu Birmingham występującego w League Two, ale nie zrobiwszy tam kariery powrócił do Polski.

Pierwszym klubem Honduranina była Celaya (2000-2001), później kolejno: Morelia (2001-2003), Platense (2004-2007) i GKS Bełchatów (2007-2010).
"Sprowadziliśmy napastnika, który z pewnością rozwinie się na Mundialu", powiedział Adrian Porumboiu o Costly'm, który zdobył 14 bramek w 38 meczach w reprezentacji Hondurasu.

Cytat:
Tylko FraMat
No nie tylko ^^ Polecam się na przyszłość ^^
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.01.2010, 21:01
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Tylko FraMat
Framat tu chyba nie potrzebny - najpewniej piszą że ma podpisać za 500tyś ojro

Niestety rzeczywistość jest taka że nie ma opcji by Wisła z kimkolwiek biła się o zawodnika - Szansa jest tylko wtedy gdy jest tani i nie ma innych ofert, bądź ma kartę w ręku - jeśli dodamy do tego totalną amatorkę jeśli chodzi o działalność skautowo-menadżerską w klubie, to pozyskanie kogokolwiek kto będzie nawet nie wzmocnieniem a solidnym uzupełnieniem składu, uznam za sukces.

Na razie mamy tego Ba i Serba - trza liczyć że się sprawdzą, podpiszą i zrobią konkurencje.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 20.01.2010, 21:18
Ruch blisko transferu Bozoka którym się mocno interesowaliśmy w poprzednim okienku.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.01.2010, 21:21
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Adrian Porumboiu zapłacił 500 tysięcy euro za 27 letniego napastnika z polskiego klubu GKS Bełchatów.

Na początku 2009 r., Costly został wypożyczony angielskiego klubu Birmingham występującego w League Two, ale nie zrobiwszy tam kariery powrócił do Polski.

Pierwszym klubem Honduranina była Celaya (2000-2001), później kolejno: Morelia (2001-2003), Platense (2004-2007) i GKS Bełchatów (2007-2010).
"Sprowadziliśmy napastnika, który z pewnością rozwinie się na Mundialu", powiedział Adrian Porumboiu o Costly'm, który zdobył 14 bramek w 38 meczach w reprezentacji Hondurasu.

No nie tylko ^^ Polecam się na przyszłość ^^

bardzo ladnie - gratulacje
jeszcze na poczatku tekstu jest napisane, że FC Vaslui a perfectat cel de-al treilea transfer din aceasta iarna. Echipa lui Adrian Porumboiu l-a transferat pe atacantul honduria Carlo Costly, dorit in trecut si de Steaua.
Co oznacza:
FC Vaslui dokonał trzeciego transferu tej zimy. Drużyna Adriana Porumboiu dokonała transferu honduranskiego napastnika Carlo Costlyego, kórego wcześniej chciała Steaua.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 20.01.2010, 21:44. Leniwość transferowa
Baala napisał(a):Wyświetl post
Ruch blisko transferu Bozoka którym się mocno interesowaliśmy w poprzednim okienku.
Czy to pewna wiadomość? Bo jeśli tak, to ja już nic nie rozumiem z "polityki transferowej" naszego klubu. W Ruchu, jak trąbią naokoło, brak pieniędzy nawet na pensje, a u nas "niby" trochę grosza jest po sprzedaży Ćwielonga, wykupieniu kontraktu przez Cebanu i zejściu z listy płac Cantoro. Problem w tym, że nawet niewielkie pieniądze trzeba UMIEĆ wydać. Owszem, "przebijanie się" z Rumunami w sprawie Costly'ego nie miało sensu. Jednak "powolność decyzyjna" w naszym klubie jest zastanawiająca (wielu zawodników z tego powodu mogło "uciec"). Np. czy wie ktoś, jaka jest ostatecznie sytuacja z pozyskaniem bramkarza? Przyjdzie Nurković/ Kowalewski / jakiś inny w niezłej formie, czy też Wisła jest "skazana" na Juszczyka?
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 20.01.2010, 22:05
Co do tego Serba, nie widzieliśmy jak gra. Bramka o niczym nie świadczy, wystarczy choćby spojrzeć na listę strzelców meczu Polska - Tajlandia. Małecki grał żenująco słabo a strzelił bramkę
Odpowiedz cytując
Kuba_El_ToRo
Member

Od: 05.2007

Stary 20.01.2010, 22:12
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Co do tego Serba, nie widzieliśmy jak gra. Bramka o niczym nie świadczy, wystarczy choćby spojrzeć na listę strzelców meczu Polska - Tajlandia. Małecki grał żenująco słabo a strzelił bramkę
Grał słabo ale strzelil gola i przyczynił sie do zwycięstwa...ale to nie usprawiedliwia tego Serba ale też nie można go skreślac na dzieńdobry zobaczymy co powiedza Trenerzy...
Myśle że Kowalewski napewno nie przejdzie...Albo Juszczyk albo Nurek
ZERO szacunku dla tego gatunku

A.C.A.B.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.01.2010, 22:49
Z czego go nie usprawiedliwia? Co on biedny zrobił? :(
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.01.2010, 22:54
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
Czy to pewna wiadomość? Bo jeśli tak, to ja już nic nie rozumiem z "polityki transferowej" naszego klubu. W Ruchu, jak trąbią naokoło, brak pieniędzy nawet na pensje, a u nas "niby" trochę grosza jest po sprzedaży Ćwielonga, wykupieniu kontraktu przez Cebanu i zejściu z listy płac Cantoro. Problem w tym, że nawet niewielkie pieniądze trzeba UMIEĆ wydać. Owszem, "przebijanie się" z Rumunami w sprawie Costly'ego nie miało sensu. Jednak "powolność decyzyjna" w naszym klubie jest zastanawiająca (wielu zawodników z tego powodu mogło "uciec"). Np. czy wie ktoś, jaka jest ostatecznie sytuacja z pozyskaniem bramkarza? Przyjdzie Nurković/ Kowalewski / jakiś inny w niezłej formie, czy też Wisła jest "skazana" na Juszczyka?
Z tego co pamiętam, to z Bozoka (Bożoka?) zrezygnowano na rzecz droższego Kirma, więc argument nie najlepszy.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 20.01.2010, 23:03
Ja mysle ze nie ma przypadku, wiem ze to tylko gra ale juz byla masa takich historii, ktore sprawdzily sie w swiecie realnym. Mianowicie kolega mi juz od pol roku marudzi ze wynalazl na FMie takiego super grajka co sie Punosevac zwie, sciagnal do Wisly, zostaje mu co sezon krolem strzelcow i ogolnie gwiazda w naszej lidze. No i prosze kilka miesiecy pozniej swiat wirtualny zmienia sie w realny, ten sam facet do nas trafia, juz w pierwszym meczu bramke strzela. Ja poprostu to wiem ze on sie musi sprawdzic
Odpowiedz cytując
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.01.2010, 23:09
Strzela bramkę, po relacji można wywnioskować że bardzo się stara (na leżąco odgrywał piłki do Kirma, a ten nie trafiał w bramkę ).

Ma też odwagę, że chciał władować bramkę przewrotką w swoim pierwszym prawdziwym teście
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.01.2010, 08:11
KuLwIk napisał(a):Wyświetl post
Strzela bramkę, po relacji można wywnioskować że bardzo się stara (na leżąco odgrywał piłki do Kirma, a ten nie trafiał w bramkę ).

Ma też odwagę, że chciał władować bramkę przewrotką w swoim pierwszym prawdziwym teście
Kolega ma rację widziałem skrót meczu i zaryzykowałbym podpisać z nim kontrakt na pół roku lub 1 rok z przedłużeniem o 2. A propo co do Jopa to przy tym drugim golu mógł jeszcze nas uratować lecz patrzył jak piłka mu się toczy obok buta zamiast wślizgiem ją wybić
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 21.01.2010, 08:41
Mnie jedno zastanawia- za pół roku otwarcie ponad 30-tysięcznego stadionu a my mamy w planie podpisywanie kontraktów z takim "elementem" jak Juszczyk etc..Cupiał chyba będzie musiał zapełnić trybuny pracownikami własnej fabryki. Widać, jak na dłoni że funkcjonowanie klubu piłkarskiego to za wysokie progi dla naszego właściciela- jedynym dla niego tematem jest dług- dodajmy wirtualny bo do tej pory ani razu w klubie nie przeprowadzono audytu zewnętrznego- ba kwota transferów piłkarzy z Wisły przewyższa kilka razy tą do niej samej...
Odpowiedz cytując
Peroslaw88
Senior Member

Stary 21.01.2010, 08:51
kibicwisły1906 napisał(a):Wyświetl post
Mnie jedno zastanawia- za pół roku otwarcie ponad 30-tysięcznego stadionu a my mamy w planie podpisywanie kontraktów z takim "elementem" jak Juszczyk etc..Cupiał chyba będzie musiał zapełnić trybuny pracownikami własnej fabryki. Widać, jak na dłoni że funkcjonowanie klubu piłkarskiego to za wysokie progi dla naszego właściciela- jedynym dla niego tematem jest dług- dodajmy wirtualny bo do tej pory ani razu w klubie nie przeprowadzono audytu zewnętrznego- ba kwota transferów piłkarzy z Wisły przewyższa kilka razy tą do niej samej...
trzeba kupić jakiegoś Chińczyka lub Japończyka
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.01.2010, 08:53
Peroslaw88 napisał(a):Wyświetl post
trzeba kupić jakiegoś Chińczyka lub Japończyka
ewentualnie Koreańczyka, albo Hindusa

sprzedaż koszulek Wisły na dalekim Wschodzie byłaby nieskończenie wiele razy większa w stosunku do liczby sprzedawanej teraz
Ostatnio edytowane przez Ofsajd : 21.01.2010 o godz. 08:55.
Odpowiedz cytując
tedi100
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 21.01.2010, 08:58
Panowie mi się wydaje że do udanych występów można zaliczyć tych testowanych... a to dla tego
Iss Ba - Środkowy pomocnik: walka o piłkę w tym meczu Iss'a przejął coś ponad 3 razy ... do tego asysta z tego się rozlicza rozgrywającego.
Punosevac - Bardzo dobry występ napastnika nie rozlicza się z gry tylko ze strzelenia bramek widać że mu zależy żeby w Wiśle grać i będzie się bardzo starał żeby na dłużej zagrzać miejsce w Wiśle mi on pasuje do stylu Berbatova też takie przewrotki
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.01.2010, 09:28
nie no trzeba się cieszyć z tego co jest, obaj testowani zawodnicy wypadli nieźle... wydaje mi się, że zakontraktowanie Ba i Punosevaca będzie i tak dużym osiągnięciem jak na nasze możliwości finansowe... oby tylko negocjacje zakończyły się konsensusem. Mam również nadzieję, że nie zrezygnowano z poszukiwań bramkarza na miarę Wisły Kraków, bo to co jest teraz (Pawełek oraz Juszczyk?) to nie wróży dobrze na runde rewanżową oraz eliminacje do pucharów... także reasumując przyjście napadziora, środkowego pomocnika oraz dobrego bramkarza to priorytet, jak na razie 2/3 są
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Stary 21.01.2010, 09:35
http://wisla-online.pl/
Wiedzieliście, że prowadziliśmy rozmowy z Janotą

Costly oficjalnie
http://www.90minut.pl/news/113/news1...FC-Vaslui.html
Ostatnio edytowane przez kosaTS : 21.01.2010 o godz. 09:38.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 21.01.2010, 09:36
Tak dla schłodzenia emocji :

Sprawa może nie być jednak łatwa, bo zawodnik(Bratislav Punosevac) ma jeszcze 2,5-letni kontrakt z Napredakiem Krusevac. - Nie wiem, czy krakowianie już negocjowali z klubem, bo to nie jest moja działka - zaznacza menedżer Goran Milovanović
http://www.sport.pl/sport/1,78980,74...egrywa___.html

a co do Wisly - online.pl ten portal uaktywnia się tylko wtedy gdy zaczyna się cyrk z transferami i jakby tu powiedzieć ja mu nie bardzo ufam
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 21.01.2010 o godz. 09:39.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 21.01.2010, 09:47
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Tak dla schłodzenia emocji :

Sprawa może nie być jednak łatwa, bo zawodnik(Bratislav Punosevac) ma jeszcze 2,5-letni kontrakt z Napredakiem Krusevac. - Nie wiem, czy krakowianie już negocjowali z klubem, bo to nie jest moja działka - zaznacza menedżer Goran Milovanović
http://www.sport.pl/sport/1,78980,74...egrywa___.html

a co do Wisly - online.pl ten portal uaktywnia się tylko wtedy gdy zaczyna się cyrk z transferami i jakby tu powiedzieć ja mu nie bardzo ufam
jestem przekonany, że teraz będzie po ptokach i teraz pytanie czy nasi skauci wiedzieli o tym, że ma ważny kontrakt przez 2 i pół roku i jaki w takim wypadku jest sens go testować skoro już z góry wiadomo, że do nas nie przyjdzie chociaż kaski troche jest po sprzedaży Ćwielonga.... ale to grosze za które nie wykupimy Serba, no chyba, że sięgniemy głębiej do kieszeni...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.01.2010, 10:13
Mam nadzieję ,że Józek&Edek starannie obserwowali tego Branislava Panuszevaca i dostrzegli w nim jakieś zalety rokujące dobrze na przyszłość poza tym ,że jest wysoki. Garść statystyk z sezonu 2009/2010

1 kolejka Napredak - Metalac Gornji Milanovac 2-0 (90 minut i 2 bramki)
3 kolejka Napredak - Crvena Zvezda Belgrad 1-1 (90 minut i 1 bramka)
4 kolejka OFK Belgrad - Napredak 1-1 (90 minut)
5 kolejka Napredak - Mladi radnik Pożarevac 0-0 (90 minut)
6 kolejka Borac Czaczak- Napredak 0-1 (90 minut 1 bramka z karnego)
7 kolejka Napredak - Javor Ivanjica 1-1 (90 minut)
8 kolejka Hajduk Kula - Napredak 3-1 (90 minut)
9 kolejka Napredak - Czukariczki Belgrad 0-2 (90minut)
10 kolejka Partizan Belgrad - Napredak 3-1 (39 minut)
11 kolejka Napredak - BSK Borcza 1-2 (90 minut)
12 kolejka Spartak Subotica - Napredak 2-0 (90 minut)
13 kolejka Napredak - Jagodina 2-1 (11 minut)
14 kolejka Rad Belgrad - Napredak 2-1 (13 minut)
15 kolejka Napredak - Vojvodina Novi Sad 2-0 (54 minut)

Na pewno ten gość nie będzie za darmo ale jakiś mega kwot bym się nie spodziewał. Problem w tym ,że z Wisłą to jest tak ,że nawet z pozoru błaha suma urasta do rangi niemożliwości. Przyglądając się tym statystykom można zauważyć ,że czas do rzetelnej obserwacji przez nasz Duet był.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 21.01.2010 o godz. 10:22.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 21.01.2010, 10:15
Punszevac może nie ma oszałamiających statystyk w lidze Serbskiej ale jest napewno w zasięgu finansowym, a to już coś.
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Stary 21.01.2010, 10:34
Myślę, że ten problem to akurat musi rozwiązać nasz Zarząd .
I nasze gadanie, co mają robić nic nie zmieni. zresztą oni to czytają?
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Stary 21.01.2010, 10:38
Ja nie spodziewałbym się w tym okienku transferowym żadnych wzmocnień gotówkowych - kadra miała być zamknięta do I obozu przygotowawczego a jest jak jest to każdy widzi...- mamy testować podczas tego obozu lewych obrońców i napastników-na razie poza awizowanym Serbem nie ma nikogo-a fakt że gazety o tych kandydaturach nic nie piszą świadczy o tym że to kolejny raz będą testowani zawodnicy z przypadku z lig bananowych bądź też nie mogący znaleźć klubu od dłuższego czasu...a wcale tych testów może nie być...

Co do Serba jak można zauważyć strzelał praktycznie w dwóch pierwszych kolejkach ligi - wtedy nikt z Wisły jeszcze nie mógł go oglądać- Edka z krainy kredek ani drugiego jegomościa jeszcze w klubie nie było....
Ostatnio edytowane przez kibicwisły1906 : 21.01.2010 o godz. 10:40.
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 21.01.2010, 11:31
Cytat:
nie no trzeba się cieszyć z tego co jest, obaj testowani zawodnicy wypadli nieźle... wydaje mi się, że zakontraktowanie Ba i Punosevaca będzie i tak dużym osiągnięciem jak na nasze możliwości finansowe... oby tylko negocjacje zakończyły się konsensusem.
Amen. Myślę , że po odejściu Cantoro i Pepe ci zawodnicy mimo wszystko się przydadzą, co więcej w obecnej sytuacji ich pozyskanie będzie sukcesem.

Na bramkarza nie liczę, po prostu z pustego i Salomon nie naleje... Ja nie mówię ,,Pawełek out" itp, niemniej pokazuje, że w kluczowych sytuacjach na niego liczyć nie można, w interesie klubu jest znalezienie dla niego co najmniej solidnej alternatywy. A żaden bramkarz wolontariatu uprawiał nie będzie, bo taką chyba propozycję dostają kolejni zawodnicy testowani na tą pozycję...
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Stary 21.01.2010, 12:43
kibicwisły1906 napisał(a):Wyświetl post
Mnie jedno zastanawia- za pół roku otwarcie ponad 30-tysięcznego stadionu (..)

Dobre!
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
blank_screen
Member

Od: 10.2009

Stary 21.01.2010, 12:55
martin_6 napisał(a):Wyświetl post

Dobre!
daj na luz martin_6, wiekszosc pewnie nawet nie zauwazyla tego bledu w tym i ja, a wszyscy i tak wiedza o co chodzi, problem jest powazny, mysle ze komplet bedzie tylko na pierwszym meczu na nowym stadionie.. a pozniej 20-25tys to bedzie maks. Mimo wszystko licze na to, ze nasz marketing cos wykombinuje, zeby temu zaradzic, bo na transfery nie ma co liczyc dopoki czegos w europie nie osiagniemy i kolo sie zamyka :/
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.01.2010, 13:10
A mi się wydaje ( i obym się nie mylił), że wiadomość pod tytułem "Juszczyk w Wiśle" możemy między bajki włożyć.
Taka informacja pojawiła się już jakiś tydzień temu i niby co? Wisła nie potrafi się z nim dogadać? Juszczyk żąda zbyt dużego kontraktu? Przecież on dobrze wie, że znalezienie klubu na poziomie Wisły nawet jako bramkarz nr 2 graniczy dla niego z cudem. Zresztą nawet gdyby Wisła negocjowała z nim kontrakt i rzeczywiście go chciała jako zastępce Cebanu to Marcin NA PEWNO pojechałby z Wisłą na obóz, żeby wejść w trening, pograć w sparingach, a przy tym zostawić negocjowanie kontraktu swojemu managerowi.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 21.01.2010, 13:15
WioReXXX napisał(a):Wyświetl post
A mi się wydaje ( i obym się nie mylił), że wiadomość pod tytułem "Juszczyk w Wiśle" możemy między bajki włożyć.
Taka informacja pojawiła się już jakiś tydzień temu i niby co? Wisła nie potrafi się z nim dogadać? Juszczyk żąda zbyt dużego kontraktu? Przecież on dobrze wie, że znalezienie klubu na poziomie Wisły nawet jako bramkarz nr 2 graniczy dla niego z cudem. Zresztą nawet gdyby Wisła negocjowała z nim kontrakt i rzeczywiście go chciała jako zastępce Cebanu to Marcin NA PEWNO pojechałby z Wisłą na obóz, żeby wejść w trening, pograć w sparingach, a przy tym zostawić negocjowanie kontraktu swojemu managerowi.
Rozmawiają albo udają, że rozmawiają z kim innym. A co z tego wyniknie to się okaże.
Ciekawe czy Juszczyk ma menago tak swoją drogą..
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.01.2010, 13:21
arti napisał(a):Wyświetl post
Rozmawiają albo udają, że rozmawiają z kim innym. A co z tego wyniknie to się okaże.
Ciekawe czy Juszczyk ma menago tak swoją drogą..
Kolejna sprawa- Od 2,5 roku ci bramkarze przyjeżdżają do nas, testujemy ich, dajemy im grać w sparingach, strach przed podpisaniem kontraktu z bramkarzem w naszym klubie bez testów jest niesamowity. A teraz niby Wisła ma podpisać kontrakt bez jakichkolwiek testów i to z gościem, który grał(?) w 2 lidze cypryjskiej.

Ok, Skorża wie na co Juszczyka stać, ale daję sobie wręcz rękę obciąć, biorąc pod uwagę naszą sytuację finansową, wcześniejsze testy, że Skorża bez chociaż 1 sparingu, kilku treningów, opinii Łaciaka (którego nie było w czasie ostatniego pobytu Juszczyka w Wiśle) nie podpisałby z Marcinem kontraktu.

A do tego jestem wręcz przekonany, że nawet bez podpisanego kontraktu Jusczyk, gdyby Skorża go chciał, pojechałby z nami na obóz.
Ostatnio edytowane przez WioReXXX : 21.01.2010 o godz. 13:24.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów