|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wydaje mi sie ze oni tego serba bardziej przymierzaja jako inwestycje ktora splaci sie w ciagu 2-3 sezonow. Nawet jesli teraz nie prezentuje poziomu wyzszego niz Broziu to wydaje sie uzasadnionym zeby szukac kogos kto moglby PAwla zastapic kiedy zostanie sprzedany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
czy ten Ba grał w reprezentacji swojego kraju?
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
grał 5 razy, bramy jednak nie uwalił
![]() na oficjalnej poszukaj w archiwum... był artykuł gdzie było napisane o jego reprezentacyjnej karierze... |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
Przynajmniej ja tak rozumuje i z wywiadów, ze Skorżą też można coś takiego wywnioskować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
chyba 21 razy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak na minimalną porażke z 7 zespołem Ukraińskiej ligi to chyba nieźle.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Alez Snow, ja nie mowie ze chopak nie bedzie gral. Mowie, ze nikt nie bedzie oczekiwac fajerwerkow.
P.S. Kumpel - kibic karpat - wlasnie mi cisnie, ze z nimi przegralismy. A Karpaty to jest taka ich Odra Wodzislaw. Co sezon sprzedaja najlepszych zawodnikow bo sa biedni. Czirginski z Barcelony to wychowanek Karpat.
Ostatnio edytowane przez As : 20.01.2010 o godz. 19:07.
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
I tu się zgadzamy. Chodziło mi raczej o to, że Brożek, a zawodnicy jakimi jesteśmy/byliśmy zainteresowani w tej chwili (Serb czy chociażby Costly) to zupełnie inne typy napastników.
Zastępce dla Brożka znajdziemy prawdopodobnie wtedy gdy już go sprzedamy (jeśli w ogóle). |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
No cóż pierwszy mecz po przerwie i urlopach piłkarzy, dużo młodzieży w sumie fajnie, że obaj tetowani piłkarze się pokazali. Ciekawy jestem jak grali przez resztę meczu, poza tą jedyna akcją.
Ciekawe wyniki innych drużyn z ekstraklasy Wisła Kraków 1-2 Karpaty Lwów Górnik Zabrze 1-2 Rozwój Katowice Polonia Bytom 3-0 Cracovia Korona Kielce 2-2 LKS Nieciecza |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Issa Ba wydaje się być typowym śp/śpd dobrze odbiera ale w rozgrywaniu wychodzi mu nie wiele kilka zagrać sporo niecelności
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
![]() Cytat:
|
||
|
|
Member
Offline |
|
|
ja wiedziałem, że skądś Go kojarzę...Ostatnio włączam Fifę 10 i z ciekawości wpisuję Ba i okazało się że widnieje w składzie Auxerre którym gram w menadżera.OVR ma 68...Sorry za OT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
jak OVR 68 to pasuje do Wisły ; d taki poziom trzymamy ; d ale to taki zart menadzerski
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Może ten strzał Rado w poprzeczkę coś zmieni
![]() W sumie cięszą w miare dobre występy bramkarzy. Już nie wymagajmy zbyt wiele... Powód: a właśnie
Ostatnio edytowane przez kosaTS : 20.01.2010 o godz. 19:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mnie interesuje, jak zaprezentowali się młodzi - w szczególności Burliga i Mączyński.
Może być i tak, ze to oni będą w najbliższej rundzie musieli wziąć na siebie część odpowiedzialności za wynik... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jeden ma 22 a drugi juz 23 lata. Więc młodzi to oni juz nie sa. Wątpie czy kiedykolwiek będą coś znaczyć w Wiśle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Może będą, bo jak na nasze warunki to tacy Brożkowie też są młodzi. W normalnym kraju prawdziwą karierę zaczyna się w wieku 16-17 lat, u nas 21-22. Więc dopiero zaczynają, mają szanse. Tak mi się przynajmniej wydaje.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ja ciekaw jestem, jak się zaprezentował Kamil Rado (oprócz tego że trafił w poprzeczkę)? Będą z niego ludzie (konkretny piłkarz) czy tylko "dobrze się zapowiadający"? Miejmy nadzieję, że niebawem ukaże się skrót na głównej i dowiemy się co nieco więcej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tak, grał... W naszej więc już niestety nie da rady :(
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
kilka zdjęć z pierwszego sparingu http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...a_na_poczatek/
w takich warunkach wynik to loteria. ten serb nile jest wysoki. dokładnie takiego napastnika nam trzeba, zawsze obrońca Marcelo wyręczał wszystkich dzięki swoim główkom i wzostowi i tak bardzo dużo bramek w tamtej rudzie padło przez główki i wrzutki, doskonały do pary dla Pawła wg mnie brać go - sprawdzi się.
Ostatnio edytowane przez massoud : 20.01.2010 o godz. 22:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wisła więc w pierwszym meczu 2010 roku przegrała, ale zaprezentowała momenty dobrej gry. Trenerzy szczególnie zadowoleni mogą być przede wszystkim z końcówki pierwszej połowy. Martwić ich natomiast mogą urazy, które pojawiły się u zawodników Wisły po ostrych wejściach zawodników Karpat. Na ile poważne są one, okaże się w czwartek.
zaczęło się |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
zalezy pod jakim katem popatrzysz. Ktos kto ma 22-23 lata jako czlowiek jest uznawany w sumie za mlodego jesli popatrzymy tak samo na niego jako na pilkarza to 22-23 lata ,mozna uznac ze powinien byc juz uksztalotowany i dojrzaly fizycznie i psychicznie. ale co my mamy zrobic....jesli nic nie pojdzie nie po naszej mysli to z braku laku trzeba bedzie ich zakontraktowac,lepszy rydz niz nic.... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Kurto możnaby wypożyczyć nawet do 1. ligi, byleby miał szansę regularnych występów. Dobrze się zapowiada chłopak i oby tak dalej! : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zwłaszcza ładną bramkę puścił na Remesie
Pawełka byście już za jaja powiesili, po takiej "szmacie".![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dj_ibutti
którą niby bramkę szmatę puścił że tak się smiejesz ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Zobacz jednak ile lat ma Pawełek, a ile Kurto. Kurto jest 10 lat młodszy i przed nim cała kariera. Łatwiej jest błędy wybaczać tym, którzy są jeszcze młodzi, ponieważ oni ciągle się rozwijają!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zadziwię Cię, grałem i to nawet na bramce. Taka ładną dostał od (L) bodaj między nogą a słupkiem.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Skrót wideo z meczu Wisła - Karpaty Zapraszamy do oglądania
![]()