|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Fatalnie, po prostu fatalnie.
Juz abstrahując od bezsensowności tego wyjazdu i sprawdzania takich piłkarzy jak: (ojej! to niesamowite, że oni JEDNAK się nie nadają) Przyrowski, Pawełek, Robak, Mierzejewski, Brzyski, Kiełb, Tosik, ale gra naszych jest po prostu tragiczna. Jest 26 minuta, a my porządnego strzału nie mieliśmy. Jedyni z tej kadry mający jakieś tam szanse rzeczywistego grania w pierwszej reprezentacji to Lewandowski, Brożek, Sadlok, PESZKO(zdecydowanie najlepsza postać tego "zgrupowania"). I tyle. Być może również Małecki i Rybus. Chociaż ci akurat gracze w kontekście reprezentacji mnie nie przekonują. A jeżeli chodzi już o pierwszą reprezentację to jak najszybciej trzeba sprawdzić Piszczka(dla mnie pewniak na EURO 2012- będzie w świetnym eiku dla piłkarza), Janczyka, Smolarka(nawet bez klubu, grając w reprze był lepszy niż wielu), Przemka Kaźmierczaka(czemu tak zniknął? dla mnei gość jest świetny, umie w pomocy bronić i atakować. skoro nie gra dlaczego Wisła się nim nie zainteresuje? Zastępca Sobola czy Cantoro jak znalazł, i w końcu będzie ktoś kto potrafi uderzyć z dystansu). |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() dobry trans: ITI... Ty wiesz co !!!
Ostatnio edytowane przez John1906 : 20.01.2010 o godz. 13:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a na trybunach: "iti... ty wiesz co!"
![]() Glik strzelił, teraz to już naprawde uwierzą, że on ze 2 mln euro jest warty... |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jest!!! Wepchneli!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale farfocel
Teraz Glik za mniej jak 10 mln eurasów nigdzie nie pójdzie![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Komentator krzyczał jakby nasi strzelili gola w finale MŚ, no ale tak - Tajlandia gra nic, my też gramy nic, to trzeba się chyba cieszyć, że z tego piachu wpadła bramka. Trochę smutno mi oglądać ten mecz :O
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Zle gra Malecki a przeciez przeciwnik jest slaby jak nie wiem co.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Glik co najmniiej jakby już bramkę na EURO 2010 strzelił. Smutne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To wyszkolenie(a wlasciwie brak) techniczne Rybusa jest strasznie irytujace...a Smuda bedzie nas meczyl tym pilkarzem przez najblizsze lata. Zamiast grac z pierwszej, to musi przyjac i w dodatku sobie ja poprawic, zanim odegra do kogokolwiek.
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
nie ma co sie dzwic ze sie tak cieszyl jak Smuda wmowil sobie i pilkarzom ze "Bojowe Slonie" sa faworytem i teraz po bramce moze uwierza nasze Orły ze da sie wygrac i wzniosa sie na wyzszy poziom
ciezko sie to oglada ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Małecki niestety zawodzi na całej lini... żeby tylko w Wiśle grał o niebo lepiej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dno dna,a komentator to sie spuszcza przy kazdej naszej akcji,jakbysmy grali co najmniej w finale MS. Peszko to jedyny gracz z przyszloscia w tej kadrze.
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
hmmm, czy my ogladamy ten sam mecz? Malecki i Rybus to dwaj wyrozniajacy sie pilkarze. Owszem Maleckiemu troche sie trzesa nogi, ale na litosc boska, to jego pierwsze treningi po urlopie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak pierwsza połowa meczu z Danią w ataku mi się bardzo podobała, to teraz nasi nic nie potrafią reozegrać. Niezrozumiałe. I zaprzestańmy w końcu raz na zawsze tych zgrupowań ligowców. Strata czasu, piieniędzy, a i przygotowania trenerów ligowych są rozbijane przez takie niewiadomo co. |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mały gol
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Oni może graja pierwsze mecze w tym roku, ale niektórzy wyglądają jakby grali w piłkę nożna pierwszy raz w życiu... Małecki strzela gola kuriozum.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Eeeee tam
Zestawienie nazwisk tych gości, poziomu meczu, komentarza, tego bambusa co sędziuje daje lepsze efekty niż niejeden kabaret Tylko trzeba wrzucić na luz ![]() Ooooo goooooooooooooooooooooooooooool! Mały! (nie iem który farfocel "pikniejszy" ) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wywiad po meczu z Patrykiem: "No i już wiecie kim ja ku*** jestem".
Nasi grają po prostu tragicznie. Nawet stałe fragmenty tamci wykonują lepiej, pomysłowo, celniej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Gdzie kuriozum. Przecież komentator z machnięcia się Rybusa zrobił dogranie i tak jest co chwile. Ktoś od nas się machnie, a ten mówi "dogranie".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
mnie zastanawia jaki udział przy golu Małego miał Rybus ?
nie trafiając w piłkę ? może czegoś nie zauważyłem ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepszy był (chyba) Iwanski--zrobil wyskok jak Bruce Lee. Chyba za duzo kuchni azjatyckiej ;-)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie mogę tego oglądać.
Ci tajscy piłkarze - oni wszyscy wyglądają tak samo. I te piszczące nastolatki na trybunach. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Jodlowiec 1.5 mln euro? hahahahahahahahahaha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Brożek na ławie a Sadlok na lewej, zastanawiające. za co niby czerwona dla Peszki?
Ostatnio edytowane przez John1906 : 20.01.2010 o godz. 14:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
ale Peszko jest zjebany
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwsza przemyślana akcja i pierwszy normaly strzał.Autorem gola Robak. Da się strzelić jednak gola z NORMALNEJ czyli SKŁADNEJ AKCJi
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
8mln Euro ( Lewandowski) i Peszko to jest po prostu żenada....nie wiem czy jedno proste podanie zaliczyli,król rzutów wolnych - Iwański to samo
![]() Komentatora nawet nie skomentuję,on sie nadaje na wiejskie dyskoteki jako DJ a nie komentator meczów na żywo... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ewidentnie sedzia kupiony i fifa na to pewnie jak zwykle nic
|
|
|