|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
fajny ten Kiełb, a to kiks a to nie trafi w piłkę ... cena 1mln Euro
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
ps. a Jurek Engel swoje...hehehhehehehehehhe
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 17.01.2010 o godz. 12:01.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Engel mnie kompletnie konkretnie dobija... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chłopie jakiego dystansu? Pawełek to podobnie jak D.Dudka to Nikodem Dyzma polskiego futbolu. Co oni robią na tym poziomie w takich klubach i w reprezentacji?!! Porządny bramkarz to podstawa. Co z tego, że mamy dobrą obronę, jak Pawełek przepuszcza co trzeci strzał lecący na bramkę? Nie wymagam od niego, żeby wybraniał nam mecze jak Mucha w Legii, ale żeby wybraniał to co powinien wybronić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
joshi - Kiełb to wyglądał, jakby występował w roli kopacza w rugby (tylko że tam kopacz ma trochę inne, bardziej pozytywne znaczenie). Przy takiej celności jak w końcówce, to w nasza trybunę D by nie trafił
![]() A co do samego meczu - po prostu smutek. Jednak piłkarze grający za granicą to "trochę" inna półka. Obraniak strzelił wczoraj gola dla Lille, Piszczek strzelił Hannoverowi, Janczyk uzbierał już 9 trafień w Belgii... Można tak wymieniać dalej. Niestety, to Tajlandii pojechali nasi "ligowcy", to Duńczycy "jak ligowców" ich pojechali. I nic dziwnego, że Smuda ma teraz sporo powodów do zmartwień. PS. Można Białońskiego lubić lub nie, ale jego gorzki felieton ma sporo racji: http://sport.interia.pl/felietony/bi...wiczom,1425188 Powód: Aktualizacja i gorzkie wnioski
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 17.01.2010 o godz. 12:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
CHujowi jestesmy w piłkę bez wyjątku. Talentu brak, zajmijmy się sportami, które nam wychodza. Czyli nie wiem czym właściwie...żużlem ?
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Przynajmniej mam pewność, że chłopaki bez walki nie oddadzą meczu. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chyba Smuda będzie musiał dalej szukac telentów w Oberlidze bo z tym materiałem co ma teraz wiele nie ugra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A mi sie w tym meczu podobalo, ze w pierwszej polowie dalismy rade rozegrac pare sensownych akcji pilka po ziemii. Skoro Franz dal rade nauczyc tego w kilka dni nasze ligowe cioty to z zawodnikami zagranicznymi powinno byc latwiej i moze cos sensownego zaczniemy grac.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Właściwie, to jesteśmy już tak nisko, że nawet taki wynik po takiej grze nikogo nie wzrusza.
Odrobina optymizmu - wiele gorzej już być nie może. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mam jedynie nadzieję, że Smuda prędko sparzy się na modelu wczesnego Beenhakkera, czyli zabieraniu na zgrupowania bezużytecznego szrotu z polskiej ligi (napastnik z I ligi to dla mnie śmiech na sali).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Można gdzieś obejrzeć skrót, bo znaleźć nie mogę?
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
sport.tvp.pl
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dzisiaj Kołtoń(a on w moim mniemaniu ekspertem jest) w Cafe Fubol powiedział , że przy każdej bramce Pawełek zawinił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Mam odmienne zdanie, zwłaszcza po przeczytaniu kilku jego tekstów na interii. Zresztą, w "PS" też zdarzało mu się ostro dawać do pieca. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
1 bramka - to mega "Pawełek" Pawełka i jego wina w 100% 2 bramka - jakoś tak koślawię się rzucił i mógł wyjąć, ale to nie był jakiś dramat. Wina w 20% 3 bramka - jak bramkarz wychodzi to już do końca ma iść. Wina w 50% Pawełka. Więc w sumie przy każdej zawalił ![]() ![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A to akurat od nazwiska
![]() Ja chętnie poczytam, kogo wy uważanie za eksperta |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dania - Polska 3-1 (2010.01.17)
wszystkie bramki, bez hasła Kod:
http://hotfile.com/dl/24591413/6451e97/2010-01-17_Dania-Polska_3-1.zip.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
"Nawet na ławce rezerwowych zabraknie Dawida Nowaka, który podczas meczu z Danią doznał kontuzji stopy. Piłkarz GKS Bełchatów nie opuści jednak zgrupowania i ma szansę na wyleczenie się do sobotniego meczu z Singapurem."
Kazdy kto chce Nowaka u nas powinien dostawac dozywotniego bana. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Gdzie w internecie będzie mozna sobie obejrzeć Tajlandia-Polska. Przepatrzyłem soccer-live i meczenazywo i brak. Trzeba wykorzystac sytuacje ze szefa w pracy brak
![]() edit: dzieki, niedowidze chyba
Ostatnio edytowane przez Kaan : 20.01.2010 o godz. 12:11.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Według bukmacherów jesteśmy faworytami
Mam nadzieję że dziś wygramy,Duńczycy gromią Singapur więc może ta nasza reprezentacja nie jest aż taka zła.Ja bym dał Robaka od początku,bo pamiętam mecze Widzewa z poprzedniej rundy to trochę zagrożenia pod bramką przeciwnika chociażby przy stałych fragmentach robił.![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() Godzina 12:30 -> http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Ci Tajowie to kompletni amatorzy.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ehh jak sie oglada gre Polaków to nóż w kieszeni sie otwiera, mam nadzieje ze w koncu wygrają...
"Ci Tajowie to kompletni amatorzy." a Polacy to kto? Tajowie mają kontrole nad meczem jak na razie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wlasnie mialem napisac, ze po tym turnieju, wartosc Sadloka powinna spasc drastycznie...narazie zalicza 2 kompromitujace wystepy, a z potegami to nie gralismy.
Inna sprawa...co w kadrze robi ktos taki, jak Bandrowski? Nawet jesli to jest reprezentacja tylko polskiej ligi(chociaz ja tak nie uwazam, bo niektorych slabiutkich pilkarzy powolal Smuda), to ten czlowiek nie powinien miec w niej miejsca. Czesto nie lapal sie do skladu Lecha, a kiedy gral, to nie byl absolutnie wyrozniajacym sie pilkarzem ekstraklasy(a chyba tacy powinni grac w kadrze?). Na mysl o tym, ze jeszcze niedawno w reprezentacji grali defensywni pomocnicy klasy Kaluznego czy Sobolewskiego, a dzisiaj taki Bandrowski...to naprawde... 2 akcje w ciagu 30 minut spotkania ze 105 druzyna w rankingu FIFA... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|