|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie Ty od tego jesteś, a człowiek dobrze napisał, może nie jakoś pięknie stylistycznie, ale szczera prawda.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wiecie co,z tym wyjazdem Costly'ego do Antalyai,czyli tam gdzie jest Wisła,to może być prawda.Tak się jednak głupio składa,że jest tam też obecnie drużyna FC Vaslui.Dziennikarzom niewiele potrzeba,by połączyć fakty...albo tak przynajmniej im się wydaje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
co więcej, może się okazać, ze Wisła pozbyła się wszystkich piłkarzy, za których ktoś nam dawał pieniądze.
![]() .
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tak myślę że ktoś (w osobie Hiroji Hanzo) w Poznaniu, Warszawie, Kielcach, Gdyni a może w Krakowie miał dziś niezły ubaw z naszego forum.
Może teraz wreszcie zrozumiecie dlaczego takie a nie inne zasady dotyczą tego tematu. Bez odbioru
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 19.01.2010 o godz. 21:32.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
I to jest, chyba najbardziej zdroworozsądkowe podejście do tematu transferów w Wiśle. Ale ponieważ do rozpoczęcia rundy mamy jeszcze ponad miesiąc, to spodziewam się jeszcze nie jednego takiego "wybuchu" entuzjazmu po plotkach transferowych. Wszak mamy "sezon ogórkowy", a pismaki muszą czymś zapełniać kolumny w tabloidach (lub jak kto woli Piechniczkowskich "bilbordach").
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc to widze że nie powinno być specjalnego zdziwienia wśród kibiców Wisły jak Costly za pare dni zostanie zaprezentowany jako nowy zawodnik drużyny z Wielkopolski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Niech się chłopina nacieszy,że wpuścił w maliny paru wyposzczonych transferowo nastolatków z tego forum.Pewnie teraz oddaje się ekstazie w wiadomy sposób.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
heh, wcale by mnei to jakos nie zdziwilo, a potwierdzilo raczej gorzka prawde... ;/ a moze jutrzejszy dzien przyniesie jakies dobre wiesci? moze odswiezanie strony w koncu cos przyniesie! Jarosz celowo tak moze mowil, tak jak zabieg GKS-u byl na stronie, tak zabieg Jarosza w mediach?
![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Levadia, gra w Sosnowcu (mało kibiców i opłata stadionu), nie wiadomo co z Bet-at-home (może już kasy nie dają), gorsza sytuacja Cupiała. Ja nie liczę na transfery gotówkowe, może przyjdzie 1-2 darmowych grajków (Issa Ba). Taka jest prawda...
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja już mam sznur przyszykowany...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Szału to on nie robi - Słaby zespół - w zeszłym sezonie 12 meczów w tym 8 z ławy i 0 goli W tym 14 meczów - 4 gole, z tym że zaczął od 3 bramek w 2 pierwszych meczach a potem to już posucha włącznie ze straceniem miejsca w podstawowym składzie. Z niewielu filmików można wywnioskować że to taki kozak w stylu Małego(uciszanie widowni itp), bardzo ciężko stwierdzić czy nie jest mułowatym klocem w stylu Beto, bo 2 gole z głowy+1 z wolnego i karnego - Na podstawie obserwacji biegu po strzelonej bramce, można przypuszczać że nie jest najgorzej ![]() Przydało by się zasięgnąć informacji czy nie jest to jakiś 'sajko' w stylu Nikoli ![]() ps nie wiem czy była ale to bramka strzelona Czerwonej Gwieździe http://www.youtube.com/watch?v=sW8YXhCLAVg
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 19.01.2010 o godz. 22:00.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
i co by mu dał ten "zabieg"?
Ten Serb to chyba ma jednak nie najgorszą technikę mało kto z naszej ligi by tak z wolnego uderzył...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.01.2010 o godz. 22:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to, ze, nie interesujemy sie nim. Vasul czy jak mu tam nie musi sie spieszyc, nikogo podbijac, przebijac itd. inne kluby tez nie musza sie spieszyc jesli go chca. Zawsze tak jest ze jest cisza z zawodnikiem, a jak sie jeden klub zainteresuje to za nim lawina innych. Przyklad? nieszczesne BATE i wyjazdy skorzy, a tu nagle KUCHENKI ;]
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
ja mam wrażenie, że Skorża testuje tych graczy "dla picu", Później powie o Serbie i Issa Ba: "Za słabi". To takie alibi Skorży i klubu, że niby szukają wzmocnień...
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
A kilka tygodni później zawodnik ten trafia do klubu z Wielkopolski ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy oni w ogole z kimkolwiek gadaja? juz mnei szlag trafia. Jarosz dementuje wszystkie plotki. Z costlym nie, kowalewskim nie. z nikim ;/ wszyscy cos dzialaja, a my testujemy 40 zaowdnika z rzedu i co? i nic pewnie, jak zwykle. zalamuje mnei to. Mistrza polski zdobywamy w sposob sportowy, ale jesli chodzi o dzialania i organizacje w klubie, jestemy na poziomie drugiej ligi ;/
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może wreszcie mielibyśmy kogoś kto potrafi strzelać gole z wolnych, bo o ile mnie pamięć nie myli to daaaawno nie zdobyliśmy gola bezpośrednio z wolnego. Patrząc na ten filmik rzeczywiście nie wygląda na takie drewno jak Beto, ale przydałoby się żeby więcej goli strzelał.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ktoś pisał kilka stron wcześniej że Roger po Euro nie miał ofert i że jego wartość nie wzrosła a miał ofertę chyba z Man City i dawali za Niego bodaj 3,5 mln Euro tylko Legła odrzuciła.Więc Costly byłby dobrą inwestycją.To samo było z Jeleniem po mundialu 2006 miał wiele ofert bo grał dobrze i jeszcze jeden przykład Janczyk i mś w Kanadzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Boże, a może właśnie o to chodzi? Może wtedy, gdy było określone jasno: Wisła chce tego a tego, później przychodziły takie kuchenki i bach, już w koszulce Lokomotivu Wronki. Może właśnie o to chodzi? Z kasą u nas zajebiście krucho, a inni mają tej kasy dużo w porównaniu do nas. Wrzućcie na luz z komentarzami typu
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jak czytam tu wypowiedzi jakiś 60% piszących to naprawdę jest dramat. Potem się dziwicie, że mają nas za kibiców sukcesu itd... Abstrahując od wyników tych nieszczęsnych 3 czy 4 meczów to o co Wam chodzi? Jest lider i nawet jeśli go nie obronią zawodnicy, to nie sądzę, że będziemy za podium. Więc jest to niezły wynik dla normalnych kibiców. teraz płacz, że nie ma tego czy tamtego transferu. rozpacz, że odszedł Pepe. A co pisaliście, kiedy marnował 3 sytuację w meczu? Niech zgadnę, co on tu robi, wy...ć go itp. A teraz nagle okazał się takim osłabieniem? Zaczęła się jazda na Cupiała. To wyłóż cwaniaku jeden z drugim takie pieniądze, żeby osiągnąć więcej niż on za swojej "ery" w Wisełce. I jak nie nazwać Was kibicami sukcesu. 6 mistrzostw w ostatniej dekadzie i wieczne narzekanie. A jak widzę porównania do KSP KKS itd to mnie śmiech bierze. Jeśli ich sponsorzy wykładać będą pieniądze przez taki czas jak nasz właściciel to wtedy mówcie jacy wielcy i wspaniali. Bo widzę, że zaraz wyjdzie jaka to Odra wielka przy nas się zrobi. Bez tego Carlo, Gibona itd osiągniemy póki co więcej niż śmieszne KSP na przykład. Także kubeł zimnej wody, a jak nie pasuje to wyłóżcie parę baniek większych na klub i wzmocnijcie go. Wszyscy będziemy wdzięczni. Kibice sukcesu niestety.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Costly woli klub z silniejszej ligi ;] nie ma się co dziwić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Z roku , na rok z Wisłą jest coraz gorzej niestety. Dziwię się Wisła odpuściła sobie kontrakty: Baszcza ( ok. 160 tys. euro ) , Cantoro ( 200 tys. euro ) , Zieńczuka ( ok. 170 tys. euro ) , i dalej nie ma kasy? Zastanawia mnie jedno : czy rzeczywiście nie ma pieniędzy w naszym ukochanym klubie, czy po prostu właściciel , którego bardzo szanuje jest taki skąpy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
można założyć, że za kontrakty Baszcza i Zieńczuka grają Alvarez i Kirm, do tego za Kirma płaciliśmy, do tego kasa dla Garguły to pewnie tyle co dostawał Mauro, jak nie więcej, Jop i Cleber nie grają za darmo, do tego nowe kontrakty, m.in. dla Małego, myślisz że oni to robią charytatywnie? bądźmy poważni.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 19.01.2010 o godz. 23:49.
![]() .
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|