The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dymion9
Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2010, 00:46
http://www.weszlo.com/news/4353 Może ktoś nie oglądał to wrzucam plany Pawełka przed meczem w reprezentacji i ogólnie niestety szybko zweryfikowało boisko te plany.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 18.01.2010, 02:29
AYALA napisał(a):Wyświetl post
co sie łamiecie błędem Pawełka ? Współpraca z Kazimierskim widac nie służy Mariuszowi.Jak przepracuje dpobrze zime pod okiem nowego szkoleniowca to wierze że będzie lepiej i limit błędów dziś na 2010 rok wyczerpał
Nie czarujmy sie że prawie 30 letni bramkarz nagle odżyje przy innym trenerze - Ja mam takie zdanie że Pawełek nie jest tak zły jak go się próbuje przedstawić, ale jest za słaby na Wisłę(czyli mistrza Polski).Jego babole są wprost nieprawdopodobne i to też obniża jego realną wartość.Chciałbym doświadczyć w końcu bramkarza który wybroni to co spokojnie można wybronić a przepuści to co można przepuścić - Takiego wyrobnika - Niestety jesteśmy skazani na Pawełka i to przy całej sympatii do niego - nie jest dobre
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 18.01.2010, 08:48
Mariusz od dawna ma problem z górnymi piłkami na przedpolu zawsze ma problem wychodzić czy nie i już nie raz błędnie podjęte decyzje owocowały bramkami. To jego główny mankament.
Odpowiedz cytując
Daniel Alves
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 18.01.2010, 12:01
Mam nieotparte wrażenie analogii Zieńczuk- Łobodziński. Zawodzenie przez większą część kontraktu. Może jemu też się trafi taki sezon jak Zieńczukowi. Chociaż prawdę mówiąc uważam, że Łobo od Zieńczuka to mógłby się techniki uczyć.
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow...
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 18.01.2010, 12:16
Daniel Alves napisał(a):Wyświetl post
Mam nieotparte wrażenie analogii Zieńczuk- Łobodziński. Zawodzenie przez większą część kontraktu. Może jemu też się trafi taki sezon jak Zieńczukowi. Chociaż prawdę mówiąc uważam, że Łobo od Zieńczuka to mógłby się techniki uczyć.
Mógłby i to sporo mógłby się nauczyć, zaznaczając że Zieniu nie był wirtuozem...
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.01.2010, 12:20
Daniel Alves napisał(a):Wyświetl post
Nie ma żadnej analogii. Zieńczuk w każdym sezonie zostawał królem asyst, niezależnie od tego jak bardzo na niego jojczono. Dodatkowo przez 5 lat strzelił dla nas 34 bramki. Łobo przez całą swoją karierę zdobył ich zaledwie 19.
Uważam że nasze skrzydła prezentowałyby się o niebo lepiej z Zieńczukiem na lewej i Kirmem na prawej stronie.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Daniel Alves
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 18.01.2010, 12:23
Nie pozostawiłeś mi żadnych złudzeń...:(
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow...
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.01.2010, 16:49
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Nie ma żadnej analogii. Zieńczuk w każdym sezonie zostawał królem asyst, niezależnie od tego jak bardzo na niego jojczono. Dodatkowo przez 5 lat strzelił dla nas 34 bramki. Łobo przez całą swoją karierę zdobył ich zaledwie 19.
Uważam że nasze skrzydła prezentowałyby się o niebo lepiej z Zieńczukiem na lewej i Kirmem na prawej stronie.
Zresztą, on u nas - poza jednym sezonem - zawsze strzelał przynajmniej te 8 bramek na sezon. Zieńczuk nie był zawodnikiem przebojowym, ale był bardzo regularny i solidny - co niewielu zauważało, kiedy jeszcze u nas grał.

Łobodziński to kompletna porażka, on nie ma absolutnie żadnych osiągnięć, a gdyby nie forowanie go przez Skorżę, to prawie w ogóle by nie grał ( okazał się słabszy od Boguskiego, później od Małeckiego, w ostatniej rundzie zaczął przegrywać walkę o skład z Ćwielongiem ). Od Zieńczuka każdy trener zaczynał ustalanie składu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.01.2010, 17:09
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Od Zieńczuka każdy trener zaczynał ustalanie składu.
wolfy - tak jak poważnie traktuję wiele twoich uwag, także w temacie piłkarskim, tak proszę: wyluzuj. Nie jestem przekonany, żeby jakikolwiek trener w Wiśle, kiedykolwiek zaczynał od Zieńczuka ustalanie składu. No chyba, że chodzilo o wewnętrzną gierkę na treningu... albo o ustalanie składu w paintballu
Inaczej - dla dobra i powagi wypowiedzi - odradzam demagogię
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
kirm171
Junior Member

Od: 01.2010

Stary 18.01.2010, 17:12
Cytat:
Łobodziński to kompletna porażka, on nie ma absolutnie żadnych osiągnięć, a gdyby nie forowanie go przez Skorżę, to prawie w ogóle by nie grał ( okazał się słabszy od Boguskiego, później od Małeckiego, w ostatniej rundzie zaczął przegrywać walkę o skład z Ćwielongiem ). Od Zieńczuka każdy trener zaczynał ustalanie składu.
Przesadzasz, Osobiście uważam transfer Łobodzińskiego za porażkę, ale ten chłopak ma naprawdę jedną rzecz której przeciętny ligowiec nie jest wstanie zrobić. Mianowice mówię tu o soczystej wrzutce z której Brożek strzelał już bramki.

I przestań czynić z Zieńczuka bohatera bo poza dobrą wrzutką to on praktycznie nie ma nic więcej. Może jeszcze strzał, ale jeśli chodzi o drybling, gra na klępę, podanie prostopadłe to jest to poziom słaby, gorszy od Kirma a porównywalny z Łobo.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.01.2010, 17:17
FraMat napisał(a):Wyświetl post
wolfy - tak jak poważnie traktuję wiele twoich uwag, także w temacie piłkarskim, tak proszę: wyluzuj. Nie jestem przekonany, żeby jakikolwiek trener w Wiśle, kiedykolwiek zaczynał od Zieńczuka ustalanie składu. No chyba, że chodzilo o wewnętrzną gierkę na treningu... albo o ustalanie składu w paintballu
Inaczej - dla dobra i powagi wypowiedzi - odradzam demagogię
Serio?
O ile dobrze pamiętam, liczba meczy w których Zieńczuk nie zagrał jest naprawdę znikoma. Brak konkurencji jest jednym z czynników, ale też trudno było (i jest) o jakiegokolwiek sensownego lewego pomocnika w naszym zasięgu.
Zieńczuk to zawsze był żelazny element składu, na dłużej usiadł tylko w ostatnim swoim sezonie w Wiśle, kiedy zdarzyła mu się zniżka formy (ale za to wrócił w pięknym stylu).

Statystyki w Wiśle (sezon/mecze/bramki) za 90minut.pl:
2004/05 24 8
2005/06 27 8
2006/07 23 0
2007/08 28 16
2008/09 30 2

Do tego wystąpił w większości meczów pucharowych (za wyjątkiem tych, w których trenerzy wystawiali rezerwowy skład).

Masz statystyki - w czymś się pomyliłem?

Jak już pisałem - Zieńczuk nie był efektowny, ale za to niezwykle efektywny, strzelił dla nas dużo bramek (również w pucharach - 14), zaliczył mnóstwo asyst.
A ile asyst zaliczył Łobodziński po tych swoich "genialnych" wrzutkach, które wychodzą mu raz na kilka meczy?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.01.2010 o godz. 17:25.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Raphael
Senior Member

Stary 18.01.2010, 17:26
Zresztą, on u nas - poza jednym sezonem - zawsze strzelał przynajmniej te 8 bramek na sezon. Zieńczuk nie był zawodnikiem przebojowym, ale był bardzo regularny i solidny - co niewielu zauważało, kiedy jeszcze u nas grał.
Poza dwoma sezonami. Warto dodać, że jeden z tych słabszych sezonów to był ostatni jego rok w Wiśle, który decydował o tym, czy warto z nim przedłużyć kontrakt, czy nie. Jak się okazało prawie 31-letni już wtedy Zieńczuk nie zdał tego egzaminu. Biorąc pod uwagę wszystkie sezony, które u nas spędził trzeba jednak powiedzieć, że był to dobry skrzydłowy na nasze warunki.
Na komentarz do reszty Twojej wypowiedzi szkoda klawiatury...
Odpowiedz cytując
kirm171
Junior Member

Stary 18.01.2010, 17:31
Cytat:
Jak już pisałem - Zieńczuk nie był efektowny, ale za to niezwykle efektywny, strzelił dla nas dużo bramek (również w pucharach - 14), zaliczył mnóstwo asyst.
A ile asyst zaliczył Łobodziński po tych swoich "genialnych" wrzutkach, które wychodzą mu raz na kilka meczy?
Nie musisz udowadniać że Zieniu był lepszym zawodnikiem od Łobo bo to wszyscy widzieli. Co do tego że Łobo jest słabym piłkarzem to nie ma wątpliwości. Denerwuje mnie tylko ciągłe najeżdżanie na chłopaka w szczególności Twoje, on po prostu lepiej grać nie potrafi, Łobo nie stanie się wspaniałym skrzydłowym a najeżdżanie kibiców na niego w niczym mu na pewno nie pomoże. Przyznaj się że sam tak kiedyś robiłem, zresztą pisałem że Łobo się nie nadaję do Wisły jeszcze przed jego zakupem.

Ja w całym tym bagnie zagrań Łobo staram się znaleźć jakieś pozytywy bo ile można wjeżdżać na niego jeśli lepiej on grać nie potrafi.
Ostatnio edytowane przez kirm171 : 18.01.2010 o godz. 17:36.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.01.2010, 17:47
Raphael napisał(a):Wyświetl post
Poza dwoma sezonami.
Tak, dopiero po zobaczeniu statystyk przypomniałem sobie, że w swoim ostatnim sezonie za dużo nie strzelił.
Średnia bramek w Wiśle w lidze to 8.2. Chętnie zobaczyłbym statystykę asyst.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 18.01.2010, 18:51

Masz statystyki - w czymś się pomyliłem?
W niczym się nie pomyliłes, za wyjątkiem robienia z Zienczuka boga futbolu...
Dobrze, ze podkresliłeś, że nie miał konkurencji
Owszem, ma niezłe statystyki, z których wiekszość (2004/05 oraz 2005/06 poza sezonem konia) przypada na okres gdy Wisła praktycznie dzieliła i rządziła w lidze. Chętnie porównam te statystyki Zienia z jego statystkami w występach Wisły na międzynarodowej arenie przeciwko drużynom lepszym od ówczesnej polskiej ligi. Ja z tego fragmentu jego gry pamiętam jedynie grę na alibi i chowanie się na boisku.
Nie twierdzę, że Łobo jest lepszy. On jest bardziej widoczny i stąd łatwiej o krytykę. Zieniu w ważnych meczach (poza sezonem konia) chował się, a dostając piłkę w chwili zaspania obrony przeciwnika potrafił czesto ładnie dośrodkować czy strzelić. Za to szacunek. Do dzisiaj zastanawiam się czy to chowanie sie było elementem taktycznym czy wynikalo z bezradności.
Łobo, gdyby grał w Wiśle z Żurawskim Frankowskim, Szymkowiakiem, Uche mógłby mieć za ten sezon podobne statystyki jak Zieniu. Niestety, męczył się wtedy w Amice, a i tak wystarczyło na słabsze drużyny.

W skrócie: Zieńczuk był dobry na słabą (porównywalnie z ówczesną Wisłą) polską ligę 5-6 lat temu (poza sezonem konia), Łobo na nią też był wystarczajaco dobry. Dzisiaj obydwaj nie spełniają wymagań, (i na ligę i na puchary) bo i poziom Wisły poszybował w dół, a inne ekipy nie odpuszczają

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.01.2010, 19:04
Heh, kiedyś to właśnie na Zieńczuku większość wieszała psy. Chyba doskonale pamiętamy, jakie były komentarze na jego temat. A teraz taki Zieńczuk, to byłby świetny gracz.I każdy powitałby go z otwartymi ramionami w drużynie. W końcu skrzydlowego nie mamy żadnego. Kirm ? Boi się dryblować, okazuje się, że gral jako środkowy pomocnik. Ćwielong odszedł, Łobo no comment. To tez mówi jak lecimy na łeb z jakością drużyny. Pomimo słabości ligi długo tak nie pociągniemy. Przyjdzie sezon bez mistrzostwa, może nawet bez pucharów. Wtedy dopiero będzie lament.
..
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 18.01.2010, 19:35
Fakt faktem - Zieńczuk nie był jakimś wypasionym piłkarzem. Ale na tle obecnej drużyny to był wirtuoz. Jego wadą było to, że gdy szło kiepsko to znikał niczym Brożek.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.01.2010, 19:35
FraMat napisał(a):Wyświetl post
W niczym się nie pomyliłes, za wyjątkiem robienia z Zienczuka boga futbolu...
Dobrze, ze podkresliłeś, że nie miał konkurencji
Owszem, ma niezłe statystyki, z których wiekszość (2004/05 oraz 2005/06 poza sezonem konia) przypada na okres gdy Wisła praktycznie dzieliła i rządziła w lidze. Chętnie porównam te statystyki Zienia z jego statystkami w występach Wisły na międzynarodowej arenie przeciwko drużynom lepszym od ówczesnej polskiej ligi. Ja z tego fragmentu jego gry pamiętam jedynie grę na alibi i chowanie się na boisku.
Nie twierdzę, że Łobo jest lepszy. On jest bardziej widoczny i stąd łatwiej o krytykę. Zieniu w ważnych meczach (poza sezonem konia) chował się, a dostając piłkę w chwili zaspania obrony przeciwnika potrafił czesto ładnie dośrodkować czy strzelić. Za to szacunek. Do dzisiaj zastanawiam się czy to chowanie sie było elementem taktycznym czy wynikalo z bezradności.
Gdzie tam się chował! W Atenach dla mnie był główną postacią! Nasz najważniejszy mecz w europie w ostatniej dekadzie, był na pierwwszym planie. Jak Zieńczuk strzelał gole to w 90% przypadków nigdy nie wiedizałem czy on chciał tak czy mu zeszło.

Porównujemy jednego słabego piłkarza z drugim i doszukujemy się w ich statystykach jakis pozytywów. Trochę to zabawne
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 18.01.2010, 19:58
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Porównujemy jednego słabego piłkarza z drugim i doszukujemy się w ich statystykach jakis pozytywów. Trochę to zabawne
Na to jestesmy skazani...

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.01.2010, 20:00
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Fakt faktem - Zieńczuk nie był jakimś wypasionym piłkarzem. Ale na tle obecnej drużyny to był wirtuoz. Jego wadą było to, że gdy szło kiepsko to znikał niczym Brożek.
Zieńczuk był solidny. Miał mnóstwo asyst.
Łobodziński jest tragiczny - jego wkład w dorobek punktowy drużyny jest śmiesznie mały. Ma średnią 1.3 bramki na rundę, dorzuca do tego może ze trzy asysty. To jest dno. Piotrek Ćwielong, grając ogony na różnych pozycjach ma identyczne osiągnięcia bramkowe (cztery bramki!).

Dlatego nie zgadzam się z oceną FraMata. Łobodziński nawet w Zagłębiu nie błyszczał - miał tam tylko jedną dobrą rundę, w której strzelił siedem bramek.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.01.2010 o godz. 20:06.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kirm171
Junior Member

Stary 18.01.2010, 20:05
Cytat:
Porównujemy jednego słabego piłkarza z drugim i doszukujemy się w ich statystykach jakis pozytywów.
Uwagą bardzo trafna. Ale ja bym to trochę przekształcił: Porównujemy jednego słabego piłkarza z drugim bardzo słabym.

Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.01.2010, 20:11
Zieniu z całym szacunkiem dla niego nadawał się na zespoły pokroju Odra czy Piast z lepszymi nie istniał taka prawda... jak pysio przeczyta o czym gadacie to zrobi profesjonalne porównanie tak jak wczoraj
Odpowiedz cytując
Raphael
Senior Member

Stary 18.01.2010, 20:44
Łobodziński nawet w Zagłębiu nie błyszczał - miał tam tylko jedną dobrą rundę, w której strzelił siedem bramek.
Nie jedną rundę tylko TRZY sezony.
2004/05: 7 goli i 5 asyst
2005/06: 3 gole i 7 asyst
2006/07: 3 gole i 10 asyst
Dopiero ostatnia runda spędzona w Zagłębiu była fatalna (0 goli i 0 asyst).
(dane ze strony Canalplus)

Mimo wszystko Łobo grając jeszcze w Lubinie był absolutnie czołowym skrzydłowym Ekstraklasy. Podobnie jak Zieńczuk w Amice. Oba transfery wydawały się więc w swoim czasie rozsądnymi posunięciami. Niestety ten pierwszy jak na razie nie spełnia oczekiwań, ale zostały jeszcze 3 lata kontraktu więc może się jeszcze chłopak przebudzi albo chociaż strzeli jakąś ważną bramkę w pucharach
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.01.2010, 20:52
Zieńczuk był dobry gdy miał czas ustawić sobie piłkę, troszkę wolnego miejsca i wtedy naprawdę dobre wrzutki dawał. Ale minimalne krycie już kończyło się komedią w wykonaniu Marka. Niemniej gość coś umiał i porównywanie go z Łobodzińskim nie ma sensu,bo ten ostatni nic nie umie i dziw bierze,że gra na pierwszoligowym poziomie. Jednak obydwaj w średniej europejskiej klasy zespole, do miana którego dążymy, nie zagrzaliby w ogóle miejsca. A u nas sobie grali i grają w najlepsze.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 18.01.2010, 21:21
Marszałek, z całym szacunkiem dla Ciebie, ale w jaki sposób dążymy do miana "średniej klasy europejskiego zespołu", jak nie stac nas na pensję w wykonaniu 130 tysięcy euro na Moretto, bramkarza klasy europejskiej, a stac nas na wywalanie 340 tysięcy euro na pensję dla Wojciecha "1 zwód i ch*j" Łobodzińskiego, czy jeszcze wyższej dla porcelanowego Garguły? Bynajmniej nie przypominam sobie, żeby zamiast klubu Wisła Kraków na Reymonta mieściło się sanatorium dla emerytów, kalek czy sprawnych inaczej. Pokaż mi w jakim klubie na tym poziomie ligowym w europie odbywa się taki cyrk jak u nas? I o dziwo taki klub zdobywa jeszcze mistrzostwo swojego kraju, co dobitnie ukazuje żenujący poziom polskiej kopanej.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.01.2010, 21:27
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Marszałek, z całym szacunkiem dla Ciebie, ale w jaki sposób dążymy do miana "średniej klasy europejskiego zespołu", .
He,miałem to napisać w czasie przeszłym,ale jakoś nie chciałem być głosicielem złej nowiny. Nie zmienia to faktu,że widzimy wszyscy co się dzieje.

Żeby się jeszcze nie okazało że musimy sprzedać kogoś aby jakaś kasa była,bo nie ma jej zabezpieczonej na wypłaty. Uwagi masz słuszne.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 18.01.2010, 22:10
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Zieńczuk był dobry gdy miał czas ustawić sobie piłkę, troszkę wolnego miejsca i wtedy naprawdę dobre wrzutki dawał. Ale minimalne krycie już kończyło się komedią w wykonaniu Marka. Niemniej gość coś umiał i porównywanie go z Łobodzińskim nie ma sensu,bo ten ostatni nic nie umie i dziw bierze,że gra na pierwszoligowym poziomie..
Dokładnie tak to widzę - ile ja na Zieniu nerwów straciłem, potem był ten 'sezon konia' a potem wkroczył Łobo który wprowadził zupełnie nowe znaczenie słów - 'słaby boczny pomocnik'
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.01.2010, 23:25
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Zieńczuk był dobry gdy miał czas ustawić sobie piłkę, troszkę wolnego miejsca i wtedy naprawdę dobre wrzutki dawał. Ale minimalne krycie już kończyło się komedią w wykonaniu Marka. Niemniej gość coś umiał i porównywanie go z Łobodzińskim nie ma sensu,bo ten ostatni nic nie umie i dziw bierze,że gra na pierwszoligowym poziomie. Jednak obydwaj w średniej europejskiej klasy zespole, do miana którego dążymy, nie zagrzaliby w ogóle miejsca. A u nas sobie grali i grają w najlepsze.

Zieniu mial jedna runde wrecz kapitalną ukoronowaną piekną bramką na stadionie pejsów.
byl solidny i tyle ,choc dzisiaj nie powiem ze by sie nam nie przydal...no chyba ze Kirm sie wreszcie obudzi.

Co do Lobo teraz bedzie mial coraz ciezej,bo okres typu "dac mu czas" minal juz dawno i teraz albo zacznie grac albo bedzie do odstawki.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 19.01.2010, 00:14
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/REP...750,1,291.html
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 19.01.2010, 01:42
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Co do Lobo teraz bedzie mial coraz ciezej,bo okres typu "dac mu czas" minal juz dawno i teraz albo zacznie grac albo bedzie do odstawki.
Żeby zacząć grac trzeba mieć cokolwiek, Łobo nie ma nic - Nie przeczę że może trafi mu się kilka meczów w których zabłyśnie ale nic ponadto a wartościowym grajkiem jest ten który potrafi grać regularnie na zadowalającym poziomie, a nie że wyjdzie mu 1 mecz na 10.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów