The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arturtsw
Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.01.2010, 22:44
Popatrzcie co 'potrafi' ten Costly przyda się nam

http://www.youtube.com/watch?v=uYLEY...eature=related

Bardzo chciałbym zobaczyc tego gracza w koszulce Wisły... Czekam z niecierpliwością na newsa o zakontraktowaniu Carlosa... Oby juz dołączył w Turcji! Oby!
Odpowiedz cytując
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 17.01.2010, 22:45
Proponuje zmianę tematu na : Brak polityki transferowej , Wysprzedaż , Wezmę każdego za darmo , Posiedzę w Wiśle na L4.... itd.
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 17.01.2010, 22:49
Kuba_El_ToRo napisał(a):Wyświetl post
1Kosowski (Dlaczego Go nie zatrzymali?)
2Baszczyński(Jest Alvarez a drugi kto?)

Ile razy mozna pisac ze Kosowskiego pozbyl sie CUPIAL bo mial takie widzi mi sie. Jest Alvarez i jest Singlar ktory wraca po kontuzji a na trzeciego rownie dobrego zawodnika na ta pozycje nas po prostu nie stac bo nie jestesmy ani Barcelona ani MU zeby szastac milionami na prawo i lewo( zreszta na kredyt).
,
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 17.01.2010, 23:05
Pysio napisał(a):
Artykuł jest wesołą twórczością forumowicza i wszystko w nim jest zmyślone, nigdy nie pojawił się na prezentowanej stronie - zwykły fotomontaż
Jestem w szoku!!!!
Ostatnio edytowane przez pysio : 18.01.2010 o godz. 00:20.
Odpowiedz cytując
Kuba_El_ToRo
Member

Od: 05.2007

Stary 17.01.2010, 23:06
pozbyc a ZATRZYMAĆ to jest różnica kolego Nie mówię że Cupiał sie go pozbył czytaj ze zrozumieniem a co do Prawej obrony zwracam honor zapomniałem o S.
bez odbioru
ZERO szacunku dla tego gatunku

A.C.A.B.
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Stary 17.01.2010, 23:11
pysio napisał(a):Wyświetl post
Jestem w szoku!!!!
Ja też. Nie dodali wypowiedzi Wilczka, która brzmiała: "To za Dolhę sk...yny"
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Stary 17.01.2010, 23:12
arturtsw napisał(a):Wyświetl post
Popatrzcie co 'potrafi' ten Costly przyda się nam

http://www.youtube.com/watch?v=uYLEY...eature=related

Bardzo chciałbym zobaczyc tego gracza w koszulce Wisły... Czekam z niecierpliwością na newsa o zakontraktowaniu Carlosa... Oby juz dołączył w Turcji! Oby!
Ale jakby nikt go nie znał i miał do nas przyjść, to po tym 90% forum piałoby, że z taką techniką tak wielkiego (czyt. dojrzałego murzyna jak w którymś z wątków można było przeczytać ) to nie sposób dostać, a my go możemy mieć:
http://www.youtube.com/watch?v=f3tnI...eature=related
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.01.2010, 23:17
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Ale jakby nikt go nie znał i miał do nas przyjść, to po tym 90% forum piałoby, że z taką techniką tak wielkiego (czyt. dojrzałego murzyna jak w którymś z wątków można było przeczytać ) to nie sposób dostać, a my go możemy mieć:
http://www.youtube.com/watch?v=f3tnI...eature=related
Ten jego jeden zwód jest genialny. I nie gadajcie, że jest leniwy skoro wymyślił i dopracował to zagranie do perfekcji. Świadczy to o tym, że jednak nad sobą pracuje.
Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.01.2010, 23:18
element napisał(a):Wyświetl post
Z Twoją taktyką wątpię czy byś się jej dorobił. Cupiał doszedł do fortuny tylko ciężka pracą i dla niego każdy gorsz się liczy. A firma jakiej jest właścicielem to nie bazar z warzywami i na jego tle troszkę inaczej funkcjonuje.

napisałem "jakbym" a to jest różnica... nie mam firmy ale planuje założyć... niestety raczej napewno nie bedzie ona prosperowała tak ogromnych sum ale mam nadzieje że bedzie dzialać jak należy...

o to czy bym się dorobił to już nie Twój problem tylko mój.. a ze chcesz sobie popisać i być troszke upierdliwym to Ci to wybacze
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
Odpowiedz cytując
konrad89
Member

Od: 07.2009

Stary 17.01.2010, 23:22
Znaleźliśmy w końcu bramkarza. Będzie godnie rywalizował z Pawełkiem.Brać go na testy bo nam go ktoś jeszcze sprzątnie sprzed nosa
40 sekunda filimiku.
http://www.youtube.com/watch?v=mFVlTRWRA7o
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
arturtsw
Member

Od: 07.2007

Stary 17.01.2010, 23:27
^^
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 17.01.2010, 23:37
Onet już zareagował na doniesienia ze strony Wisły...

Pysio napisał(a):
Artykuł jest wesołą twórczością forumowicza i wszystko w nim jest zmyślone, nigdy nie pojawił się na prezentowanej stronie - zwykły fotomontaż
Będą transfery !!!
Ostatnio edytowane przez pysio : 18.01.2010 o godz. 00:21.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 17.01.2010, 23:49
Serbski napastnik Branislav Punosevac z klubu Napredak Krusevac będzie testowany.189 cm wzrostu, wysokiego napastnika Skorża szuka od zawsze można powiedziec.
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=22525

Ostatnio edytowane przez AYALA : 17.01.2010 o godz. 23:53.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 17.01.2010, 23:49
czytaliście na tej str, bedzie testowany napstnik z Serbi nasi "scouci" go wyczaili :
2 sezony w serbskiej ekstraklasie, w pierwszym sezonie w ogóle nie trafił do bramki w 12 meczach, a w tym seoznie na 14 meczy 4 trafienia.. no nasi "scouci" mają nosa do perełek... ale tych typu Beto ;/

Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 17.01.2010, 23:52
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
czytaliście na tej str, bedzie testowany napstnik z Serbi nasi "scouci" go wyczaili :
2 sezony w serbskiej ekstraklasie, w pierwszym sezonie w ogóle nie trafił do bramki w 12 meczach, a w tym seoznie na 14 meczy 4 trafienia.. no nasi "scouci" mają nosa do perełek... ale tych typu Beto ;/
Nie ma nikogo zle, kogos znajda jeszcze gozej.

Rozumiem ze Ty majac 10 tys zl kupil bys funkiel nowke w salonie Ferrari Modena bo taki z ciebie dobry negocjator ze dali by Ci upust.
,
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 17.01.2010, 23:59
wole Costlyego niż tego Serba, mając tyle czasu mogli kogoś lepszego znaleźć..

spr sobie tego Serba na 39 meczy w 1 lidze 6 bramek jak na napastnika to szał masz racje

ps za Costlyego chcą podobno 250tys euro więc to chyba nie są kokosy
Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 18.01.2010 o godz. 00:12.

Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 18.01.2010, 00:04
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
wole Costlyego niż tego Serba, mając tyle czasu mogli kogoś lepszego znaleźć..
Jeszczes Go na oczy nie widzial a juz Ci cos nie pasuje. Tak bo Costly laduje bramke za bramka, tak dla Twojej wiadomosci w tej rundzie Costly strzelil 1 bramke tak w tej marnej lidze to jest zajebis.y wyczyn.
,
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 18.01.2010, 00:09
Pysio napisał(a):
dobra już mi się nie chce wyszukiwać w internecie tych ciekawostek..
ale jak to się mówi kto szuka ten znajduje
Ostatnio edytowane przez pysio : 18.01.2010 o godz. 00:22.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.01.2010, 00:10
Polityka transferowa to brzmi dumnie,ale nie wiem czemu ostatnio, coraz bardziej kojarzy mi się z jedzeniem sznurówek zamiast makaronu przez Chaplina w "Gorączce złota".To się je...i tamto się je.Tu są transfery...i na świecie też są transfery.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 18.01.2010, 00:10
dobra już mi się nie chce wyszukiwać w internecie tych ciekawostek..
ale jak to się mówi kto szuka ten znajduje
Bawi Cie rola forumowego glupka ?
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 18.01.2010, 00:11
mic napisał(a):Wyświetl post
już tam forumowego głupka, moja twórczość jest podsumowaniem polityki forumowej naszego klubu przynajmniej mam zdrowe podejście do całego tego zamieszania, a nie przeżywam tego tak jak Wy.. sam płacz i lamentowanie
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.01.2010, 00:15
Można czytać ten temat żeby w dobrym nastroju iść spać... Pysio w swoim stylu wypisuje co mu ślina przyniesie o dojrzałych murzynach a co lepsze inni to łapią i jeszcze się dyskusje na ten temat zaczynają. Koniec świata. Myślałem że da się ten wątek uratować jakoś ale tu średnia wieku chyba nie przekracza 12 lat,dlatego mam prośbę do Pysia. Przedstawiaj kolejnych zawodników którzy przewalają się przez ten temat będzie się przynajmniej z czego pośmiać.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 18.01.2010, 00:16
mic napisał(a):Wyświetl post

To już nie chodzi o głupotę pysia ale panowie moderatorzy "szanujmy się nawzajem,klub i właściciela"

i wkońcu zbanujcie tego ...(ugryzł się w język)!
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.01.2010, 00:30
już tam forumowego głupka, moja twórczość jest podsumowaniem polityki forumowej naszego klubu przynajmniej mam zdrowe podejście do całego tego zamieszania, a nie przeżywam tego tak jak Wy.. sam płacz i lamentowanie

dajze juz chlopie na luz i nie wklejaj tu kolejnych farmazonow z kosmosu ,to nie forum Bravo Girl

Jutro zaczyna sie zgrupowanie,Skorza od dawien dawna powtarza ze aby dobrze zgrac zespol ew transfery powinno dokonywac sie przed pierwszym obozem .
My juz dzisiaj widzimy ze choc obrona i pomoc wyglada dobrze bo wrocili Cleber ,Kowal ,Glowa czy Sobol (czy nawet Goły) ,to juz bramka i napad nie.

Dzisjsze bledy Pawleka w meczu reprezentacji kaza twierdzic ze przyjscie Juszcyka pogrązy go w stagnacji totalnie i trzeba sie modlic zeby Juhu znalazl sobie jedna inny klub.My musimy znalesc rywala ktory wywze na Mariuszu jakakolwiek presje ,czyli cos czego do tej pory wogole nie odczuwal...Zawale ..to i tak zagram za tydzien...to Pawelkowi zaszkodzilo i to bardzo.Niewiem jakim cudem mozna szukac tyle bramkrza to ewenement na skale swiatową ...jak w klubie nie ma kasy nawet na zwyklego ,Nurkovicia to naprawde cos tu nie jest tak.

Druga kwestia to napad.Pozbycie sie Cwielonga,mozna byc uznac za element wymiany,ze chcemy w to miejsce kupic kogos bardziej klasowego a przedewsztkim SKUTECZNIEJSZEGO.Ale sami robmmy problem bo w Polsce przy chorych cenach za pilkarzy ciezko o kogolwiek .
Nowak ,Costly -sam nie wiem czy to pilkarze w ktorych warto inwestowac.Jeden wiecznie kontuzjowany a drugi czlowiek zagadka ,choc silny i umiejacy przytrzymac pilke.
Pisza cos o 2-3 testach ale znajac zycie beda to ludzie z YouTube typu Beto czyli piekny filmik a umiejetnisci naszej 5 ligi.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 18.01.2010 o godz. 00:33.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 18.01.2010, 00:38
1) Pysio z całym szacunkiem weź pigułę i wracaj na oddział...

2) Dziś przeżywamy wielki dzień mamy namacalny dowód ,że Edward z Józef mogą ,potrafią , chcą....
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.01.2010, 00:57
Pysio jest tak dumny ze swoich żartów, że aż sam je wkleił do tematu "śmieszne zdjęcia...", jeszcze najlepiej sam się zacytuj w "łapu capu". (double facepalm)

A co do transferów, poczekamy zobaczymy. Dla mnie Nowak się nawet korzystnie dzisiaj zaprezentował, ale cóż i tak pewnie sięgniemy po Kuzerę lub innego sprawdzonego.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 18.01.2010, 01:01
wkleiłem bo nie każdy przegląda ten temat a troszkę się napracowałem przy zrobieniu tych fotomontaży hehe

a co do samych transferów, to uważam, że nasza kadra jest wystarczająca, aby obronić 5 punktową przewagę, w sumie ani Lech ani Legia się nie wzmacniają.. więc nikt nie jest w stanie nam zagrozić.. a powrót Głowackiego, Clebera, Sobolewskiego i Boguskiego w formie to już jest wystarczające wzmocnienie
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.01.2010, 01:06
Sami dajcie na luz, bo to Wam go brakuje. Po kilka stron smutów dziennie się produkuje w tym temacie. Nie mówię, ze nie ma ku temu podstaw. Faktycznie nasza sytuacja jeśli idzie o transfery nie jest najlepsza. Ale od wypisywania tego z częstotliwością czterech postów na godzinę, w Wiśle nic się nie poprawi, natomiast tą pisaniną psujecie humor sobie i innym. Jak zazwyczaj nie trawię Pysia i jego głupawki, to akurat dzisiaj się mu udało spłodzić coś na poziomie.

A co do konkretów. Jak zwykle Serba jeszcze nikt na oczy nie widział, ale już spodziewają się kolejnego Beto. Chłop gra w swoim klubie i to regularnie, młody jest, jak na 11. drużynę ligi 4 bramki to niezły dorobek- nikt w klubie więcej nie strzelił( zresztą u nas Mały bramek ma 7, a Brożek 5- a jesteśmy przecież liderami). Ze statystyk jedyne co martwi to kartki- cztery, z czego jedna czerwona, to jak na napastnika sporo. Nie sprawdzi się to trudno( dlatego jest NA TESTACH), ale w porównaniu do eksperymentów w zeszłych okienkach transferowych ja widzę postęp.

Co do Costly'ego, to nawet jeśli się nie sprawdzi, to możemy jeszcze na nim zarobić. Starczy, że raz czy dwa pokaże tę swoją sztuczkę na MŚ i powinien znaleźć się kupiec. Zresztą wątpię zeby grał gorzej od Ćwielonga. Pytanie ile w tym prawdy, a ile dziennikarskich domysłów?
Odpowiedz cytując
bungo79
Junior Member

Od: 04.2008

Stary 18.01.2010, 01:07
element napisał(a):Wyświetl post
Zerknij na swoje posty i dolicz się pocisków w stronę pracowników klubu i jej kibiców.
Nie musisz akceptować Skorży, wystarczy że nie będziesz w internecie cisnął tym, którzy mają odmienne zdanie od Twojego i za wszelką cenę przerzucał swoją myśl - jedyną i sprawiedliwą na wszystkich użytkowników.
nie doliczę się. ale o dziwo coraz bardziej skłonny jestem twierdzić że nie sposób wydać logiczny i merytoryczny sąd o wartości trenera w naszym kraju. to sie chyba czuje, to się u nas co najwyżej czuje czy z danym człowiekiem zespół jest w stanie coś osiągnąć czy nie jest w stanie tego zrobić. brednie, że to piłkarze są kiepscy a maciek robi co może uważam za brak rozeznania w temacie i rzeczywiście, tę myśl uważam za jedyna prawdę. jeśli ktoś twierdzi inaczej jest dla mnei dyletantem. ty w zamian ciśniesz odwieczną tezę że nic sie nie stało. pawełek wpuścił kolejnego farfocla - nic sie nie stało, spoko mariusz, jestesmy z toba. pokazał ci faka na meczu - spoko mariusz, miales prawo. napluje ci w twarz - wytrzesz ja i przeprosisz. skorże też mam klepac po plecach że doprowadził klub wraz ze swoimi wybrankami do zadyszki finansowej? nic sie nie stało maciek, przecież ulepiłeś coś z niczego i zdobyłes z najsłabsza kadrą kraju 2 mistrzostwa..
kazdemu sie zdaża przegrać mecz - mowia zaślepieni kibice skorży. piszecie ze wcześniej była valarenga, ze bylo tibilisi. tak, ale zanim była valarenga i tibilisi, była tez paterowa barcelona, saragossa, parma, schalke i nawet lazio. a co bylo przed levadia? fajny mecz z pejsami (beitar), w którym pierwszy i ostatni raz widziałem maćka jakiego chcialbym oglądać, ofensywnego, odwaznego i zdeterminowanego. dlatego będę sie upierał na każdym kroku, że wisła to nie miejsce dla amatorów przyklejonych do stołka niczym skorża a dla ludzi ambitnych i chcących osiągnąc coś poza przeciętność.
pisze o europejskich pucharach poniewaz na nie stale kazdy związany z klubem liczy.
dlatego transfer skorży z klubu uznałbym za największy krok do przodu.
a propos wysokiego napastnika też niestety musze sie przyczepić. co to za jazda z poszukiwaniem wysokiego napastnika? ja rozumiem ze taktyka obecnej wisły sa wrzutki z własnej połowy na głowe pędzącego marcelo, ale bez jaj. to sie nie sprawdzi po prostu. to jest archaiczna piłka liczyc na centymetry. po drugiej stronie błoń był juz taki pan który nasciągał wyskich piłkarzy i wszyscy pamiętaja co z tego wyszło.
obecnie jedynym sensownym posunieciem byłoby dla mnei ściągnięcie costly'ego/ ze względów marketingowych jak i sportowych
Ostatnio edytowane przez bungo79 : 18.01.2010 o godz. 01:15.
Odpowiedz cytując
Daniel Alves
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 18.01.2010, 05:19
http://www.youtube.com/watch?v=hFy6oWKsKiM
6.30s 2 bramki glowa
nie powiem ze moglbybyc niezly ale Costly chyba wiekszy silniejszy i tanszy
wyglada ze taki serbski Sobiech ino tańszy
Ostatnio edytowane przez Daniel Alves : 18.01.2010 o godz. 06:00.
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow...
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów