|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Raczej to za świeże nie jest bo mówią coś o zbliżającej się zimie a tej już bliżej do końca... Po drugie nie ma nic o meczu z Ruchem a takiego pytania by nie przepuścili... Dzisiaj na Orange Info był wywiad z Mały to może pomyśleli że będą na czasie
![]() ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez massoud : 12.01.2010 o godz. 19:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
przychodzi do Polonii jako 'wolny zawodnik'
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
A o którego pytasz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No i super już dawno uważałem że tak należy robić by zawodnicy po skończeniu kariery piłkarskiej szli na skautów. Cos takiego powinni zrobić z Penksa który by wyszukiwał ciekawych zawodników dla nas na Słowacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Gdyby tak jeszcze oprócz Penksy zagadnąć Cantoro, czy po występach w Polsce zechciałby być naszym, wiślackim skautem na Argentynę... Rozmarzyłem się, chociaż w moim odczuciu tacy ex-piłkarze danego klubu mogą być bardzo wartościowymi "wyszukiwaczami" talentów.
No a jak zareagowałby młody Brazylijczyk na dorobku, gdyby usłyszał od Clebera: "Wisła to niezły klub. Kiedyś graliśmy z Barceloną w kwalifikacjach do LM, a ja strzeliłem katalończykom gola. Ze mną grał taki młody Marcelo, o którego pytały się zachodnie kluby". Myślę, że podobne słowa brzmiałyby bardziej przekonująco, niż "siano" niejednego menago. Oczywiście, o ile Wisełka będzie potrafiła z innymi obecnymi (i byłymi) piłkarzami takie umowy zawierać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
co się dzieje z Singlarem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nic...leczy kontuzję, w zasadzie już ją wyleczył
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Brawa!!Nareszcie jakis plus jesli chodzi o jakikolwiek pomysl na rozwoj tego klubu. Cleber napewno wszelakie kontakty ma ,i napewno podsunie nam wartosciowych zawodnikow. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W szczególności podoba mi się to, że bardziej łapie w czym rzecz od Edzia Kleidinsta, który wynajdywał piłkarzy z Bałkanów po dwa miliony euro
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Od początku celem drugiej operacji nie było pozbycie się igły bo chyba musieliby rozcinać kość a to już byłby bardzo poważny zabieg i ponownie bardzo długi powrót do pełnej sprawności. Celem drugiej operacji było oczyszczenie kolana po letnio-jesiennej rehabilitacji i ranach, które się pojawiły. Tyle pamiętam. ![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pawełek fantastyczna interwencja i 1 0 dla Danii
widać, że chłopak jest w swojej optymalnej dyspozycji... i niech ktoś mi powie, że Juszczyk nas zbawi ;/![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
dokłądnie może dotarło do niego info że Juhu przychodzi to teraz się jeszcze pewniej poczuje i zacznie coraz częściej boble puszczać bo i tak bedzie 1 bramkarzem w klubie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pawełek musi mieć co najmniej równorzędnego lub lepszego rywala żeby wymógł na nim konkurencje bądź go zmienił, bo dziś Pawełek pokazał to co najbardziej potrafi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pawełek to nie bamkarz to statysta... jak on sie zachowuje w polu bramkowym i na przedpolu... haos kompletny... nie wiem czy to wina psychiki czy braku umiejętności....
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tak mi się wydaje, że to był ostatni mecz naszego bramkarza w kadrze.
![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
I tak nie byłby 1 bramkarzem. Lepiej żeby więcej nie jeździł do Kazimierskiego
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co sie łamiecie błędem Pawełka ? Współpraca z Kazimierskim widac nie służy Mariuszowi.Jak przepracuje dpobrze zime pod okiem nowego szkoleniowca to wierze że będzie lepiej i limit błędów dziś na 2010 rok wyczerpał
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
oj nie wyczerpał, nie wyczerpał... jestem pewien, że Mariusz dostarczy nam sporo "radości" w 2010 roku, jego "limit błędów" jest nieodgadniony
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
znowu tak nie nadajcie na Mario bo pod koniec sezony dobrze bronił
nie pamietam juz jaki to był mecz ale tam był najlepszym zawodnikiem |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Po drugie ten turniej w Tajlandii to jakieś nieporozumienie. Piłkarze pokroju Mierzejewskiego w kadrze nawet na takim towarzyskim graniu woła o pomstę do nieba. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
"W przekroju całego meczu Duńczycy byli drużyną lepszą. Udowodnili to w drugiej połowie, mieli jeszcze dwie dobre okazje do zdobycia gola, ale świetnie spisał się Pawełek."
To z Onetu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no bo poza tym jednym błędem przy bramce Pawełek nie bronił źle,często bardzo ofiarnie wychodził.Jakby Mariusza podszkolił jakiś fachowiec to myśle że możnaby te głupie błędy wyeliminowac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
bo to prawda, zawalił 1-2 bramki, a przy wszystkich miał udział, ale mieli szanse na więcej bramek, obronił w zasadzie sam na sam, co potem leżał chwile na murawie
widzę, że nie umiesz Ciemka czytac ze zrozumieniem |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To może niech ten fachowiec podszkoli Mariusza w innym klubie? Nam babol raz na dwa, trzy mecze może poważnie skomplikować sprawę... Już w zeszłym sezonie na Lechii mało brakło, a pewnie stracilibyśmy przez jego komiczny błąd mistrzostwo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przy bramce Peszki też zawalił czy nie?
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
najpierw trzeba tego fachowca zatrudnić a dopiero potem sie martwić czy da rade z Niego coś wydusić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |