|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Panowie i Panie możecie mi powiedzieć gdzie i kiedy będziecie się bawic w ramach tego balu ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I bardzo mnie ciekawi jak u Was z ksoztami. Ile placicie za osobe, za pare itp.
Chce zobaczyc czy tylko u mnie w szkole wydziwiaja... ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja sie jutro bawię
zaprosiła mnie koleżanka,a akurat sie składa,że zaczęliśmy mieć kilku wspólnnych znajomych może być fajnie
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 15.01.2010 o godz. 19:47.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale chłopaki macie w Krk tak ?
Hmm my zrezygnowaliśmy ze szkoły z przyczyn alko, chcemy sie napic więc woleliśmy poza Niestety dostalismy nie miłą niespodzianke, jakies kontrole etc. Ale i tak kazdy połówke miec ze sobą będzie Koszty duze :/ 420 zł za pare. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
420zł za pare to i tak u miarę.
W 3LO koszt studniowki w 2011 bedzie wynosil okolo 600zl za pare!! Muzeum Narodowe - Wierzynek - wszystko jasne.... :/ Powód: zle kalkulacje, sry :)
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 15.01.2010 o godz. 19:48.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja miałem z Wierzynka żarcie rok temu ,było gówniane jak cholera, tort, którego się po prostu nie dało zjeść, dania ciepłe też kiepskie... Wierzynek jest przereklamowany i przeceniany..
No i my płaciliśmy 470 zł za parę. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
420 za Racławice to i tak sporo co by nie mówić.
A z tymi 600 zł to przesada. Za co takie pieniądze ? :| |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A powiedzcie taka rzecz jeszcze, jak to jest z kadrą nauczycielską? Ile osob jest u was opłacone, tzn czy nauczyciele sami idą czy idą z zona-mezem-kochankiem-kochanka?
I czy za partnera nauczycielki uczniowie placa, czy sami sobie fundują?U mnie oplacone ma byc 80 osob z kadry! I tak sie zastanawiam, z jakiej paki mamy my uczniowie oplacac darmowe zarcie i alkohol partnerowi?! Jak to u Was jest? ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
U nas wszyscy nauczyciele byli zaproszeni , ale przyszło ich mniej, no i nieliczni z osobami towarzyszącymi, stąd niby po 50 zł mieli nam zwracać, ale tych pieniedzy nie powąchałem, bo różne składki tam jeszcze były.. natomiast opłacani są na pewno nauczyciele, no i ich towarzysze też, w końcu oni są tam gośćmi (przeciez jak zapraszasz laskę na studniówkę, to chyba nie oczekujesz, że ci zwróci 180 zł za jej udział?), a niektórzy i tak odmawiali, bo nie chcieli przyjść...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no rozumiem, tylko niech ktos mi wytlumaczy skad kwota 600 za pare?!
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
U nas tak samo opłacamy te grono około 50 osób+ partnerzy. Skoro są gościami to jak mogą nam zabronić picia alko ? To mnie cholernie denerwuje . Przeciez nikt nie idzie tam zalać pały tylko się pobawić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ja jutro już się bawię
), ale wyszło naprawdę zaje... Np. mamy brzydki sufit na hali kupiliśmy 1000 balonów, załatwiliśmy hel, i na początek studniówki puścimy te balony i zasłonią sufit ![]() Płacimy w sumie 300, chyba coś koło 60 osób jest za które płacimy. Co do alko to oczywiście oficjalnie nic nie można, ale jest jak jest
Ostatnio edytowane przez igortsw : 15.01.2010 o godz. 20:20.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do chlania - nie oszukujmy się, w ten dzieńformalne stosunki z nauczycielami nie istnieją.
Rok temu moi dyrektorzy się tak zalali, że nie wiedzieć czemu wrócili do domu w nieswoich marynarkach... ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
To mu sie impreza zajebiście udała
Co będziecie w tym roku pić w naszej klasie ustaliliśmy że Stock'a ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
W zeszłym roku miałem studniówkę w konfiguracji: Muzeum Narodowe + Wierzynek i było 300zł (z tego jeszcze 100 szło na matury). Za towarzyszącą było bodaj 200.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Remiza jest
http://www.szlacheckidwor.com.pl/onas |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A to szacun. Ja się tam stołowałem, ale w remizie na weselichu |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Udane było
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
u nas 515 za parę a osobno 350. Mamy na Klimeckiego czy jakoś tak
U nas wyszło że po 0,7 na pare ![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
W hali wystawowej ? ja tam mialem swoja 100dniowke 3 lata temu, 180zl od osoby od pary 360 :O
jedzenie z Wieżynka, wodzirej i dj.. Przyjemnie jak na hale ; ) ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
na zaproszeniu napisane "Centrum Handlowe" więc chyba to samo. Widzę że w przeciągu 3 lat zdrożało pięknie :|
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cenyy nie ma co, piękne :|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
380 PLN za parę: maturzysta 240+140 za osobę towarzyszącą (wliczony wodzirej itd.)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
300 za siebie+160 za osobe a impreza w kopalni soli w Wieliczce. co do alkoholu powiedziane ze nie mozna, ale sprawdzane nie bedzie
a bawimy sie dzis![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jeśli mogę wam coś doradzić to bawcie się na całego
Chcecie pić to pijcie, ale nie siedźcie za duzo przy stolikach. Ja na mojej studniówce byłem pantoflem i dziś żałuję że ominęło mnie parę fajnych sytuacji, bo wolałem stać z laską na boku :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
320zł+ 160 zł za os towarszyszacą,zespoł opłaca Komitet Rodzicielski ale pod warunkiem ze wpłacimy na komitet 120 zł.W ost rozrachunku wyszło taniej za zespoł
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
Zajebista sprawa! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja dziś mam studniówkę w muzeum narodowym
![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|