|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Zabawa zabawą, ale jedną sprawą jest przyjąć zaproszenie jakby nie patrząc na prestiżowy turniej (Polska), a zupełnie inną wystawić taki skład, dla mnie brak logiki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ale kibice innych drużyn bardzo prestiżowo traktują te rozgrywki
Mają swoje "5" minut chociaż w czymś.Bo na wiosnę to już im tak wesoło nie będzie |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kiedys ogladalem taki turniej w Niemczech ,to poziom byl niezly a tu kopanina
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No cóż. Zero kiwki, zero jakiegokolwiek zmysłu do gry kombinacyjnej. Powoli przestaje mnie dziwić, że gramy tak chujowo i jeśli podstawowi zawodnicy nie są w formie to nie ma kogo wpuścić.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Spinacie się o byle co. Ten turniej nie ma żadnego znaczenia skoro tytułu broni zespół pokroju Arki, jedyna radocha dotyczy ziemniaczanej gawiedzi śpiewającej WTSK.
Wrzućcie na luz. PS: Inna sprawa, że nie widzi mi się nap... na siłę z dystansu i akcja złożona z jednego podania i nieudolnego holowania piłki po "skrzydle".
Ostatnio edytowane przez Watts : 15.01.2010 o godz. 19:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w zespole Wisły: techniki brak...
przecież tam nawet nie było prób dryblingu, a potem się dziwić, że w lidze skrzydła leżą i kwiczą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
haha i Amica tak jak my pewnie popłynie
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja tam po paru minutach przestalem ogladac, w niemczech sa lepsze takie turnieje.
widze ze tu juz wieszaja psy na naszych pilkarzy, ****a mac tego sie nie da czytac, zaraz Skorza bedzie do zwolnienia, bo nie umial ich przygotowac na arcy wazny turniej Remes Cup :(:( tragedia ;| to jest tylko turniej futsalowy a co nie ktorzy tu placza ze tylko zle i zle nie da sie dogodzic
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 15.01.2010 o godz. 19:46.
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Pilkarze Kupczyka ,by tych ligowych gwiazdorow zapewne rozbili w pyl
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak patrzę na tą Jagę i gdyby Wiślacy potrafili choć połowę tego co Jaga w sytuacjach 1vs1...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ale trzeba pamiętać że piłkarze dopiero rozpoczęli przygotowania więc trzeba to potraktować jako trening zwykły
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nagle po 2 tygodniach obozu niby będą lepszymi piłkarzami ? Albo coś potrafią, albo nie. Co najwyżej kondycyjnie mogą nie wytrzymać i wtedy prezentowac się słabiej.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Popieram przedmówców. Na hali liczy się technika i szybkość, a u nas tego zupełnie brak.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ale o czym Wy piszecie.. połowa naszego składu nawet nie zagrzała ławki rezerwowej w 1 drużynie.. więcej powagi .. a niektórzy już jakieś porównania z jakimi Krupczykami robią i piszą o jakiejś sile i technice.. tu nie ma czasu nawet na technikę, chyba że podanie do partnera piłki nazywa ktoś techniką, latają jak mrówki, piłka odbija się od band reklamowych i tyle z widowiska . jakiś strzał z dystansu przykuje oko ii nic więcej.. mamy najsłabszy skład... strona Lecha nawet napisała że to więcej niż śmieszne w jakim składzie przyjechaliśmy.. tak jakby nas nie było na tym turnieju
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ładnie tępi Ci polscy kopacze
![]() podobny poziom jest na otwartych turniejach halowych ale nie rozumiem o jakim dryblingu piszecie? na hali tylko klepa ten Cionek z Jagi dobry technicznie jest. na hali z Wisły to powinien grać Alvarez, Małecki, Kirm...albo Mauro, jakny jeszcze był. WiślakMyślenice:ja grałem, ale słabo gram na hali. Za długo piłkę prowadzę i za wolno myślę(jakkolowiek dziwnie to zabrzmiało) Właśnie piszę że technika jest potrzebna. I tak jak piszesz najważniejsze są celne, sprytne zagrania. Klepą miniesz każdego obrońcę. A dryblingiem niekoniecznie. Chyba że jesteś bogiem dryblingu.
Ostatnio edytowane przez Proud : 15.01.2010 o godz. 20:01.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A grałeś kiedyś na hali jakieś zawody? Ja grałem i grać mam jeszcze zamiar. Gdybyś grał, wiedziałbyś jak ważna jest technika i dobry drybling. Czasami ole założyć, dobrze kiwnąć (wtedy robi się przewaga zawodnika w ataku), lub sprytne dogranie do partnera by ten wyszedł sam na sam albo miał chociaż dogodną pozycję do strzału.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
U nas ledwo zaczną się ogarniać, a kilkaset kilometrów na zachód, za Odrą, tymczasem inaugurują dzis runde jesienną A tego typu turniejów potrzeba więcej. Zamiast biegać gdzieś po Turcji w słoneczku pocwiczyliby świetnie technikę. Pamietam jak pare(naście) lat temu oglądało się na DSF cykl tego typu turniejów i wszyscy podchodzili do nich powaznie - składy były wszak mocne. Przydałoby sie wszystkim w Polsce takie ogranie "techniczne", naszym kopaczom równiez... Bo skład składem, ale u nas zwyczajnie nie potrafi nikt na 3 metrach minąc choć jeden raz rywala w walce 1:1 i to jest dramat. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najwazniejszy wg mnie zmysł do gry kombinacyjnej odpowiedne ustawienie i wychodzenie na pozycje to klucz. No ale zawsze miło właśnie jakieś OLÉ założyć
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
kiedy ma byc drugi mecz Wisły?
edit; swoja droga ten komentator jakis jebniety. chyba juz 10 raz powtorzyl 'kapitalnie Witkowski'. kapitalnie, kapitalnie, kapitalnie. edit2: dzieki za odpowiedz ![]()
Ostatnio edytowane przez Mrsnh : 15.01.2010 o godz. 20:02.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
20:15 z tego, co mi wiadomo....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Jak pojedziemy Arkę, to mamy szansę wyjść z pierwszego ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://www.wielkopolskisport.pl/rela...rakow,236.html
20.15 Arka - Górnik 2-0 a co bedzie jak my pokonamy Śledzi 2-0? |
|
|