|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tak, bo najebał żonę!
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
polska.mysl.szkoleniowa weź lepiej zniknij stąd człowieku, i nie pisz więcej takich głupot.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...onca_tygodnia/ nowego bramkarza będziemy mieli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A Tatarzy to chyba trafili na bloga Ilie i stwierdzili, że nada się idealnie na rzecznika prasowego
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No cóż. Jeszcze w grudniu nasz trener uważał, że trzy transfery będą. Teraz mówi, że jak będzie 1-2 to już będzie bardzo zadowolony...
Ale przecież dla wielu wszystkiemu nadal winien jest Bednarz ![]() Co do bramkarza to szopka. Nie bardzo rozumiem po kiego ch*ja mówi się o sprowadzeniu równorzędnego konkurenta dla Pawełka, po czym prowadzi się rozmowy z Juszczykiem, który regularnie, od lat z Pawełkiem rywalizację o miejsce w bramce przegrywał. To znaczy wiem o co chodzi, ale ciekawi mnie jak to wytłumaczy nasz "menedżer". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo Juszczyk to zasłona dymna i straszak w rozmowach z Nurkiem. Teraz już spokojnie mogę powiedzieć że miałem rację. Generalnie z Travnikiem się klub dogadał, natomiast teraz pozostaje kwestia umowy zawodnika. Myślę, że jakichś wielkich pieniędzy nie będzie chciał i spokojnie będziemy mogli podpisać dłuższą umowę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Bedzie tabun nowych http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-wisly,1424660
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
"Grający obecnie z prawej strony defensywy Pablo Alvarez ma z Wisłą ważny kontrakt do końca tego sezonu. Później Wisła będzie go musiała wykupić z włoskiej Regginy. Czy jest na to szansa?
- Gdybym miał podjąć decyzję teraz byłbym za tym, aby pozostał. Musielibyśmy jednak negocjować kwotę transferu definitywnego z Regginą. Zmieniła się sytuacja finansowa, więc jeśli Włosi zgodziliby się tą kwotę zmniejszyć, to ja bym tu Pablo chętnie widział - stwierdził trener Wisły." Znalazłem na głównej, powinno to rozwiać wszystkie wąpliwości co do kontraktu Alvareza. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://wisla-online.pl/news/adis-nur...rzem-wisly-805
Wygląda na to , że Nurek wreszcie się zakotwiczy w Wiśle. Ta strona podała jako pierwsza info o Alvarezie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Powoli juz trace zaufanie do Skorży. Z końcem rundy zapowiadał,ze chchciałby miec juz nowych piłkarzy przed pierwszym zgrupowaniem,zeby ich zgrac i nie popełnic takiego błedu jak z Levadia,teraz mówi zupełnie co innego.Upodobniła sie juz do całegop klubu(a raczej zrzadu)-poprostu kłamca. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Martwi mnie ta sytuacja z Alvarezem. Ale rozumię, że koleś ma tę kwotę odstępnego zapisaną, czyli jak nagle zacznie grać jak z nut to go wykupimy do końca czerwca.
Fajnie natomiast, że za frytki powinniśmy mieć ciekawą rywalizację na bramce i jeden problem z głowy. Co do Ćwielonga to zależy jaki ma kontrakt. Jeżeli niezbyt duży to nie sprzedawać go.
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 14.01.2010 o godz. 17:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ćwielong wcale nie ma takiego małego kontraktu. Jego poziom wynosi gdzieś 100-120 tysięcy euro za sezon.
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Możnaby Łobodzińskiego zaoferować za 400tys Euro
Kurde nie wiem po co go trzymają. Przecież jakiś kupiec by się znalazł na Cyprze albo w Grecji. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Analogiczna sytuacja była z Kirmem. Chłop czekał na ofertę z bundesligi czy ligi greckiej i skończyła mu się cierpliwośc i skorzystał z leżącej na biurku dobrej (choc nie wymarzonej) oferty. Trochę spokoju by się przydało niektórym ![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
No to daj Skorzy ze dwie danki euro to dotrzyma slowa i bedziesz zadowolony.Ludzie wescie sie ogarnijcie, klubowa kasa swieci pustkami- to tez wina Skorzy?, moze stracimy sponsowa i w piz.u kasy to tez wina Skorzy? ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie przypominam sobie, żeby Głowacki miał kiedykolwiek operację kolana. Co innego operacja, a co innego jakieś przeciążenie... Na resztę odpowiedzieli Ci Uran i 1q2. Ewentualny transfer Nowaka to niedorzeczność. A tak między nami, to taki Dawidowski był IMHO znacznie lepszym piłkarzem niż Nowak, Garguła czy Ćwielong. Tylko co z tego? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No z trzema obroncami to kazdy glupi potrafi, a i z napastnikami ktorzy z metra do bramki trafic nie moga to tez zadna sztuka
![]() ,
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Widzę, że kult jednostki nadal ma się dobrze.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Z tego co wiem to Nowak nie zrywał więzadeł i nie miał żadnych skomplikowanych operacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie przejmuj się - winnego Levadii (Bednarza) rozstrzelano, teraz nikt już nie będzie przeszkadzał Wodzowi.
Tym niemniej plus dla kolegi saklaka za rewolucyjną czujność - wróg nie śpi, wróg mąci. Generalnie - powinniśmy być szczęśliwi, że dzięki geniuszowi Skorży przegraliśmy tak nieznacznie z taką firmą, jak Levadia. To nie była klęska, to był właściwie sukces! Taki na miarę naszego obecnego trenera... A, że przez to teraz mamy problemy finansowe? Niech się Wilczek martwi!
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.01.2010 o godz. 18:38.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
wolfy: odnajdź sobie temat Wisła Vs Levadią i wałkuj to wszystko jeszcze raz co było napisane już milion razy, ale co z tego można to wszystko odkopać ! trzeba dołożyć, Skorży ! Przecież to jedyny człowiek w tym klubie który pragnie słabej Wisły !.
Ostatnio edytowane przez kirm171 : 14.01.2010 o godz. 18:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://wisla-online.pl/news/adis-nur...rzem-wisly-805
Nareszcie zakonczył sie serial z bramkarzami !!
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 14.01.2010 o godz. 18:13.
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|